Kohdunkaulan valmistus toimitettavaksi

kohdunkaulan valmistaminen synnytykseen

sisältö:

 • Kohdunkaulan kypsymisen huumeiden stimulaatio
 • Valmistellaan kohdunkaulaa kotona
 • Perinteisen lääketieteen reseptit

Kaikki raskaana olevat naiset odottavat toimitusta ennakoimalla ja jonkin verran uhkailua. Ja se ei ole yllättävää. Kaiken kaikkiaan poikkeuksetta tulevat äidit haluavat vauvan tulevan maailmaan ilman epämiellyttäviä ylilyöntejä ja komplikaatioita. Tiesitkö, että onnistunut lopputulos toimituksen riippuu paitsi kuinka pätevää hoitohenkilökuntaa ja on varustettu synnytysosasto, vaan myös yksilön kunkin yksittäisen naisen. Ja miten valmis lapsen syntymä on tuleva äiti.

Muun muassa synnytyksen kohdunkaulan valmistautuminen viimeisten raskauskuukausien aikana on myös kaukana viimeisestä. Ja se ei ole vain niskan valmistelu, jonka lääkärit määräävät lääketieteellisistä syistä, jos se ei ole valmis toimitettavaksi 38. raskausviikolla. Se on erittäin tärkeä ja tarvitsee itsenäistä ennaltaehkäisevää valmistetta, joka auttaa välttää kohdunkaulan mahdolliset repeämät työaikana. Kerromme molemmista koulutustyypeistä, mutta muista, että minkä tahansa lääkkeen käyttö synnytyksen kohdun valmistukseen ilman lääkärin määräämistä on yksinkertaisesti mahdotonta hyväksyä.

Kohdunkaulan kypsymisen huumeiden stimulaatio

Yleensä lääkärit pitävät sitä normaalina kohdunkaulan kypsymisenä 38. raskausviikon aikana. Ja siinä tapauksessa, jos kohtu tähän mennessä on epäkypsä – naistentautien olemassa jopa tiettyä termiä “tammi” – gynekologi voi päättää siitä, pitääkö tietty menettely, jonka tarkoituksena on edistää alussa kohdunkaulan kypsymiseen. Tähän mennessä useimmin käytetään seuraavia menettelytapoja:

 • Antispasmodiksen käyttö

Joskus kohdunkaula ei kypsy, koska liiallinen lihasjännitys. Siksi hyvin usein kaksi viikkoa ennen odotettua toimituspäivää lääkärit määrittävät naiselle erilainen antispasmodics – esimerkiksi ei-shpu tai papaverine. Lääkkeitä voidaan antaa lihaksensisäisesti sekä tablettien ja peräsuolen peräpuikkojen muodossa. Minkälaista lääkettä tarvitset vain lääkäri.

 • Prostaglandiinien käyttö

Joissakin tapauksissa naiselle voidaan määrätä johdatus eri huumeiden kohdunkaulan kanavaan, johon kuuluvat prostaglandiinit. Ne vaikuttavat merkittävästi kohdunkaulan varhaiseen kypsymiseen. Joissakin tapauksissa tulevasta äidistä voi myös olla osoitettu, että laminaari otetaan käyttöön kohdunkaula-alueelle – mutta tämä menettely toteutetaan yksinomaan sairaalassa.

 • Fyysinen stimulaatio

Joskus lääkärit tekevät ilman farmakologisia lääkkeitä – joko kohdunkaulan hieronnan avulla joko stimuloimalla nännejä tai käyttämällä akupunktiota. Menetelmä valitaan erikseen ottaen huomioon tulevan äidin organismin ominaisuudet ja raskauden kulku.

kohdun valmistelu synnytykseen

Valmistellaan kohdunkaulaa kotona

Katsotaan aihe kattaa hieman leveämpi ja puhumme miten valmistautua synnytykseen ei ole vain kohdunkaula, mutta koko haara. Tämä helpottaa itse synnytysprosessia: lyhentää sitä ajoissa ja välttää perineumin mahdolliset murtumat. Tällainen koulutus ei vaadi naiselle liian paljon aikaa ja vaivaa. Mutta siitä huolimatta tulos ylittää kaikki odotukset – havainto synnytyslääkäreitä mukaan ne naiset, jotka viettävät tätä koulutusta, erilaiset komplikaatiot ovat 60% vähemmän todennäköisesti kuin ne, jotka laiminlyöty niitä.

 • Seksiä

Tietenkin monet tulevat äidit ovat kuulleet tällaisesta koomisesta käsitteestä “muzhetepapiya”. Ja itse asiassa – monet lääkärit ja gynekologit suosittelevat aloittavansa systemaattisesti sukupuolta 4 viikkoa ennen synnytystä. Ja kiinnitä erityistä huomiota – ilman kondomia. Sukupuoli tässä tapauksessa on paras ja tehokkain tapa valmistautua tulevan äidin organismiin synnytykseen.

Ja kaikki tämä selitetään yksinkertaisesti – kitkat ovat hyvä hieronta, valmistellaan emättimen seinämiä merkittävän venytyksen aikana synnytyksen aikana. Orgaanisuuden aikana kohdun ja kaulan seinämien lihakset koulutetaan. Muuten, orgasmi voi olla liipumekanismi työn alkamista varten – eräänlainen luonnollinen stimulaatio.

Vaikka oikeudenmukaisuudessa on syytä huomata, että tämä tapahtuu vain, jos äidin keho, vauvan keho on fysiologisesti valmis synnytykseen. Siksi, ennen raskauden viimeistä kuukautta, voit myös harrastaa seksiä. Tietenkin, ellei ennenaikainen syntymä uhka ole. Loppujen lopuksi se ei ole turhaa joissakin tapauksissa monimutkaisessa raskauden aikana, lääkärit asettavat tiukan kiellon harjoittaa seksuaalista toimintaa. Ja kevyemmässä tapauksessa – määrätä kondomien käytöstä, jotka estävät spermaa pääsemästä kohdunkaulaan ja estävät sen ennenaikaisen kypsymisen.

Kiinnitä huomiota toiseen tärkeään kohtaan – sinun ei tarvitse käyttää kondomia. Spermi sisältää valtavan määrän luonnollista prostaglandiinihormonia. Muista, että olemme jo oppineet, että tämä hormoni on vastuussa kohdunkaulan kypsymisestä? Siksi on niin tärkeää, että sukupuoliyhteys päättyy ejakulaation naisen emättimeen. On kuitenkin selvää, että miehen on oltava täysin terve – infektio naiselle, joka valmistautuu äitiin, on täysin hyödytön. Toivomme, että perheellesi tällainen kysymys ei kestä, mutta silti se on muistettava.

Usein tulevat isät, kuultuaan vaimonsa ehdotuksen, ovat erittäin pelottomia. Ja tämä pelko on täysin luonnollinen – he vain pelkäävät vahingoittavan naista ja vauvaa. Varmista siis, että puhut aviomiehelle, selitä, että jos noudatat peruskoulutusta ja oikeaa otoksen valitsemista, ei ole mitään haittaa. Mutta edut liioitellaan liikaa.

 • Iltaölukkoöljy

Lisäksi, jotta valmistettaisiin kohdun synnytykseen, on suositeltavaa käyttää yrttiöljyä. Voit ostaa sen lähes kaikissa apteekeissa ilman lääkärin reseptiä. Alkaen viikosta 36 odottava äiti pitäisi juoda yksi kapseli päivässä – mutta ei enemmän! Ja 38 viikkoa sitten – kaksi kapselia.

Ota kapseleita puoleen tuntiin ennen aterioita, pese runsaalla vedellä. Tämän lääkkeen vaikutus perustuu siihen, että marssin öljy on erittäin runsaasti rasvahappoja. Ja rasvahapot vuorostaan ​​aiheuttavat erittäin voimakkaasti prostaglandiinin tuottoa, joka antaa kohdunkaulan oikea-aikaisen kypsymisen. Muista kuitenkin, että ennen tämän lääkevalmisteen käyttöä on ehdottoman välttämätöntä neuvotella gynekologista.

 • Kalojen kulutus

Toinen työkalu, jota käytetään valmistettaessa kohdunkaulaa yli vuosikymmenen ajan, on rasvaisen kalan kulutus. Toimintaperiaate tämän neuvoston on sama – kala sisältää suuren määrän rasvahappoja, jotka stimuloivat prostaglandiinin ja sen seurauksena, kohdunkaulan kypsymiseen.

 • Nippaushieronta

Nännien hellävarainen ja lempeä stimulaatio on myös erittäin tehokas auttaa kohdunkaulan kypsymiseen ajoissa. Tärkeintä muistaa on tarve olla varovainen. Kaikkien liikkeiden on oltava sileitä ja siistit. On toivottavaa käyttää vauvan hierontaöljyä. Nippaushieronta tulisi tehdä kaksi kolme kertaa päivässä alkaen 38. raskausviikosta.

Hieronnan kesto on vähintään 5 minuuttia, mutta enintään 10. Muuten voit tehdä papeesta tähän prosessiin – varmasti hän ei kieltäytyisi auttamasta sinua. Nippojen stimulaation seurauksena tuotetaan hormoni oksitosiinia, joka on välttämätön myös kohdunkaulan kypsymiselle ja työn nopealle alkamiselle.

kaulan valmistaminen synnytykseen

Perinteisen lääketieteen reseptit

Kansanlääketieteessä on myös useita reseptejä, joiden kautta isoisillamme valmistautuvat syntymään. Ja nämä reseptit todella toimivat, jos kaikki on tehty oikein. Odottava äiti ei kuitenkaan koskaan saa unohtaa, että ennen kuin käytät jotain näistä resepteistä, on välttämätöntä neuvotella lääkärisi kanssa – gynekologi. Ja vain sen hyväksymisen jälkeen voit yrittää. Ja tietenkin vain, jos sinulla ei ole taipumusta allergisiin reaktioihin minkään reseptin osaan.

 • Vadelma lehtiä

Valmistelemalla vadelmia vadelmia tarvitset yhden rkl kuivatut lehdet, joita voi ostaa mistä tahansa apteekista. Joko kaksi rkl tuoretta vadelmavaahtoa, jos se tapahtuu kesällä. Vadelman lehdet leikataan ja asetetaan emaloituihin astioihin, kaada yksi litra vettä ja kiehuvat.

Peitä pannulla kansi ja anna imeytyä vähintään kaksi tuntia. Tämän jälkeen lietelanka suodatetaan käyttäen sideharsoa. Ota se 100 grammaan ennen jokaista ateriaa. Aloita kihara käytön voi olla 38 viikkoa raskauden, ei aikaisemmin. Ja jatkaa purkamattomien lehtien purkamisen tarvetta vasta syntymän aikaan.

 • Koiran infuusio nousi

Koiran nousu – tämä on todellinen löytää tulevalle äidille. Ensinnäkin koiranruusussa on valtava määrä monipuolisimpia vitamiineja, mineraaleja ja hivenaineita, jotka ovat tarpeen sekä naisen että lapsen organismin kannalta. Lisäksi jotkut koiran sisältämät aineet nousivat, kaunein tapa valmistautua kohtuun tulevalle syntymälle.

Valmistamiseksi, infuusio on yksinkertainen – laittaa emali kulho 150 grammaa kuivattua ruusunmarjoja, täyttää yksi litra kiehuvaa vettä ja annetaan hautua kaksi tuntia. Tämän jälkeen, kun marjat turpoavat, kannat kankaalla. Ota suklaata 200 grammaa tyhjään vatsaan ennen aamiaista alkaen 36 viikon raskaudesta.

 • Hawthornin tinktuura

Tinktuura kellään ei vain auttaa valmistelemaan kohdunkaulaa tulevalle syntymälle, mutta se auttaa myös nukkumaan yöllä tiukemmin. Pinnallisen ja levoton unen jälkeen raskauden viimeisen kuukauden aikana – tämä on hyvin yleinen ongelma lähes kaikille odotettavissa oleville äideille. Tilavuutta voi ostaa apteekista. Se hyväksytään seuraavasti: – 2 tippaa jokaista 10 kiloa raskaana olevan naisen painosta. Ennen käyttöä infuusio tulisi liuottaa veteen. Tuloksena oleva liuos on humalassa tunti ennen aamiaista ja illallista. Vastaanotto olisi aloitettava kaksi viikkoa ennen odotettua toimituspäivää.

 • Hauduttamat mansikat

Ei vähemmän hyödyllistä ja haudutettua mansikoita. Tarkkaan ottaen tämä liemi ei ole muuta kuin tavallisin mansikka-komposti. Ainoa ero on, että tässä kompostoinnissa sinun on lisättävä mansikoiden pienet lehdet, eivätkä sulje pois sokeria. 100 grammaa tuoretta marjoja ja kaksi rkl murskeen murskattuja lehtiä sijoitetaan emaliastiaseen, kaada litra vettä. Kuumenna, vähennä lämpöä ja kiehua tunnin ajan. Sen jälkeen kantoi liemi. Jos sinulla ei ole allergioita mehiläistuotteisiin, voit lisätä luonnollisen hunajan. Päivän pitäisi juoda vähintään litraa tällaista keittämistä, eikä teetä. Aloita ottamaan liemi on noin 37-38 viikkoa raskauden.

Kuten näette, keinot valmistaa kohdun synnytykseen ei ole niin paljon. Varmasti löydät sopivimman sinulle. Kuitenkin, kuten yllä mainittiin, muista, että mitä tahansa valitsemaasi tapaa, muista kuulla lääkärisi kanssa.

Muuten, älä unohda, että useissa tapauksissa kohdunkaulan kypsyminen alkaa viikossa – kaksi, mutta vain muutama päivä ennen työn alkamista. Siksi, älä epäile, jos kaikki kohdistustesi huolimatta kohdunkaula ei halua kypsyä. Tämä ei tarkoita sitä, ettet voi synnyttää yksin ja ilman komplikaatioita. Useimmissa tapauksissa luonto on paljon viisaampaa ja vauva syntyy ongelmitta. Tärkeintä, mitä tarvitset näissä huolestuttavissa viime päivinä odottamisessa on myönteinen asenne ja hyvä mieliala. Tiimimme vilpittömästi toivottaa teille kevyen syntymän!

Suosittelemme, että luet: Kynttilät, joilla on papaveriini raskauden aikana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

25 − = 15