Ihon kyynärpäät? Päästä eroon ongelmasta

kyynärpää naarmuuntuu

Onko kyynärpää kyynärpää? Tämä on todellakin erittäin epämiellyttävä ilmiö. Sen lisäksi, että hilseilevä mutkia näyttävät hyvin unaesthetic, toimittaa paljon epämukavuutta ihmiselle, ne ovat usein osoittavat myös, että esiintyy elimistössä tai rikkominen. Siksi henkilö ei missään tapauksessa saa sivuuttaa kuorintaavat kyynärpäät. Mitä tehdä tässä tapauksessa?

Ensimmäinen asia, joka on vielä tarpeen, on hakea lääkärin apua dermatologilta. Hän pystyy selvittämään ongelman syyt ammattimaisesti, määrittämään asianmukaisen hoidon ja tarpeen vaatiessa sekä lähettämään toisen asiantuntijan kuulemisen. Yleisin syy ihon kuorintaan on seuraava:

  • psoriaasi

Psoriaasi voi johtaa koko alueen ihon heikkenemiseen, mukaan lukien kyynärpäiden ihon, jonka seurauksena ne alkavat kuoriutua. Dermatologin tapauksessa tässä tapauksessa ei ole vaikeata diagnosoida tautia, koska se ilmenee useista muista tyypillisistä psoriaasin oireista. Hoito tässä tapauksessa on melko pitkä ja spesifinen. Suurella pahoillani, sillä nykyään lääke ei pysty täysin selviämään psoriaasista. Suurin mahdollinen saavutus on taudin esiintymisen vähentäminen mahdollisimman vähäiseksi. Tämän sairauden hoito hoitaa ihotautilääkäri.

  • Endokriinisen järjestelmän häiriö

Endokriinisen järjestelmän häiriö kaikissa tapauksissa johtaa hormonaalisen taustan epävakauteen. Ja hormonaalisten häiriöiden seurauksena, ihon ärsytyksen ongelmat ovat hyvin yleinen ilmiö, mukaan lukien hilseilevät kyynärpäät. Siksi dermatologi, joka ei löydä ongelmia, voi lähettää sairastuneen henkilön kuulemiseen lääkärin – endokrinologin kanssa. Lääkäri – endokrinologi tutkii sairasta, määrätä verikokeesta tiettyjen hormonien pitoisuuden määrittämiseksi. Tarvittaessa potilaalle annetaan hoito.

  • Vitamiinien puute

Siinä tapauksessa, että ihmiskehossa ei ole vitamiineja E ja A, kyynärpäässä oleva iho voi alkaa irrottaa, mutta jopa varsin halkeaa. Ongelman ratkaisemiseksi tässä tapauksessa aloita välittömästi monivitamiini komplekseja, jotka sisältävät sen koostumukseltaan vitamiinien ja D. Ja lääkärit suosittelevat olemaan rahaa super-kallista vitamiinit – on erittäin tehokas useimpien tavallisten “Aevit” ja “Undevit”. Muista myös, että voit päästä eroon vitamiinien puutteesta tarpeeksi nopeasti yksinkertaisesti säätämällä ruokavaliota. Sisällytä päivittäiseen valikkoosi sipulit, persilja, tilli ja muut vihannekset, vihannekset ja voi.

kyynärpää on hiutale

Oikea hoito käsivarsien kyynärpäille

Joskus kyynärpäät voivat kuitenkin irrottaa ja ilman häiriöitä kehosta yksinkertaisesti seurauksena epäasianmukaisesta huollosta heille. Mutta kulmakarvojen jälkihoito ei vaadi paljon aikaa eikä varsinkaan suuria materiaalikustannuksia. Riittää, että kiinnität hyvin vähän huomiota tähän menettelyyn, ja sinun ei enää tarvitse kätkeä kyynärpäitä pitkillä hihoilla.

  • Puhdista kyynärpäät

Jos iho hiutuu kyynärpäät, ensimmäinen tehtävä on puhdistaa kyynärpäät perusteellisesti poistamalla kuolleet hiukkaset pinnaltaan. Tätä varten seuraava menetelmä on erittäin tehokas: ennen kuin mennään vessaan, noin 10 minuuttia, heitä ne huolella puoliperäisellä perunalla tai sitruunalla. Ja kun käytät suihketta kovaa pesulappua, hankaa varovasti kyynärpäät.

  • Kyynärpää ihon pehmeneminen

Kylpy- tai suihkutuksen jälkeen, jolloin kyynärpäiden iho puhdistettiin, on tarpeen pehmentää. Vedenkäsittelyn jälkeen iho on alttiimpia pehmittimien vaikutuksille. Voit käyttää myös erityisiä kosteusvoiteita, mutta myös erilaisia ​​parannusaineita: kaikki kasviöljyt – oliivi, sinappi, auringonkukka tai eläinrasvat. Valitun aineen pitäisi levitetään iholle kyynärpäiden paksun kerroksen side pehmytkudoksen peitetty muovikelmulla ja kiinnitä side. Tällainen pakkaus jätetään yön yli.

  • Soda kylpyammeet

Jos iho kuoritaan kyynärpäässä, kuumat soodaamot ovat hyviä. Voit tehdä tämän liuottamalla yhteen litraan vettä viisi ruokalusikallista lietelokerolla. Veden tulee olla niin kuuma kuin ihosi kestää. Aseta kyynärpäät astiaan vedellä noin 30 minuuttia, kaataa vettä sen jäähtymisenä. Tämän jälkeen sinun on myös käytettävä pensaikkoa.

Vaihtelee kyynärpäiden väriä

Ongelma voi kuitenkin olla paitsi, että kyynärpäät ovat epätasaisia. Joskus kyynärpäässä oleva iho yksinkertaisesti vaihtaa väriä ja saa tummemman sävyn. Toisaalta ihmiselle ei aiheuteta erityistä haittaa. Kuitenkin, kulmien tumma iho näyttää usein hämärältä.

Mutta se ei ole niin vaikeaa valkaista sitä. Ensinnäkin voit käyttää erityisesti suunniteltuja valkaisukosmetiikkatuotteita tähän tarkoitukseen. Ja voit käyttää improvisoituja keinoja: hankaa aamu- ja ilta-iho kyynärpäätteen tai sitruunamehun alueella tai puoliksi omenasta tai kurkusta. Pääsääntöisesti muutaman viikon kuluttua kyynärpäät saavat turmeltumattoman värin.

Suosittelemme lukemista: psoriaasin oireita

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

72 − = 68