Sisäruusun siirto

sisäruusun siirto

Room rose ei ole vain kaunis kasvi, joka kykenee luomaan juhlaisen ilmapiirin missä tahansa huoneessa, mutta myös ihana lahja kaikille naisille. Kuitenkin, jotta kukka miellyttää sinua sen kauniilla ulkonäön pitkään, sinun on huolehdittava siitä kunnolla. Kasvien terveys riippuu ennen kaikkea oikea-aikaisesta elinsiirrosta, joka suoritetaan kaikkien sääntöjen mukaisesti. Kuinka siirtää huone nousi? Yritetään selvittää, miten siirrä huone nousi.

Huomaa välittömästi, että se on ehdottoman välttämätöntä. Tosiasia on, että myymälässä ruusut kasvavat pannuissa kevyellä leivinjauheella tai puhdas turpeella, ja niissä ei käytännössä ole mitään hyödyllisiä aineita. Lisäksi kukka, joka antaa esityksen, käsitellään usein erikoisratkaisuilla. Jos jätät ruusun myymälään, se voi kuolla tarpeeksi nopeasti patogeenien välittömän lisääntymisen vuoksi. Tätä helpotetaan kasvuston infektoimalla hapan maaperän läpi. Siksi lähes välittömästi kun ostaa ruusut vaativat hänen elinsiirtoa, mutta ennen kukkien varautua tällaiseen prosessiin, sillä siirteen huoneessa ruusu.

Valmistelu elinsiirtoa varten

Ruusunsiirto on mahdollista vain sen jälkeen, kun se on saanut hyvän perusterveyden. On tarpeellista kestää kukinnan mukautumisaika uuteen olosuhteeseen. Kasvi kestää jonkin aikaa laskeutua, jonka jälkeen se on pestävä saippuavedellä. On erittäin kätevää jättää ruusu puoleen tuntiin vedessä ja järjestää sen jälkeen kontrasti suihku kuumasta ja lämpimästä vedestä. Näin kuuman veden lämpötila ei saisi ylittää 40 astetta.

Vedenkäsittelyn päätyttyä spray kukka liuoksella, joka on valmistettu vedestä ja epineestä (litra vettä 5 tippaa). Sitten sinun täytyy tehdä eräänlainen kasvihuone muovipusseista ja laittaa tuloksena oleva laukku nousuun, kiinnittää se tikkuihin kiinni maahan. On tärkeää varmistaa, että pakkaus ei kosketa lehtipuuta. Joka päivä sinun täytyy tehdä ilmasta kukka, lisää aikaa kestää pysyä ilmassa. Meidän on aloitettava viisi minuuttia ja vähitellen lisätä aikaa puoleen päivään asti, odottaa hetkeä, jolloin kukat alkavat kuihtua. Tämän jälkeen sinun täytyy poistaa kukinto ja ruusu on täysin valmis elinsiirtoon.

miten siirtää huone nousi

Ruumiinsiirto

Nyt puhumme siitä, kuinka oikein siirretään huone nousi. Ensin sinun on poistettava varovasti yksi tai useampi ruusu potista, ja toisessa tapauksessa sinun täytyy saada ne vuorotellen. Sitten upotetaan ruusun juuret keitetyssä vedessä huoneen lämpötilassa siten, että kaikki juuret juuret pestään pois. Jos se löytyy ei-kudotun kankaan juurista, se on poistettava huolellisesti. Tällaiset vesimenetelmät auttavat poistamaan kemikaaleja, jotka voivat olla sen päällä, ja sallia kukan pysyvän terveinä ja kauniina pitkään.

Potin tulee olla mitoitettu niin, että se on muutaman senttimetrin halkaisija suurempi kuin säiliö, jossa olet ostanut ruusun ja sen korkeuden. Ota ruokalajin valinnassa huomioon vakavasti, sillä jos ostat liian suuren ruukun, ruusu voi lopettaa kukinnan. Siirrettävyysalue on parempi ostaa kukkakaupassa, on parempi saada erityinen seos ruusuille. Jos tällainen koostumus kaupoissa, joita ei löydy, on parempi valita löysä, kosteutta absorboiva maa neutraalilla tai hieman happamalla reaktiolla. Liota keraaminen potti ennen elinsiirtoa useita tunteja veteen.

Ruukun pohjalle on jätettävä kuivatus, on parempi käyttää granulaattien sardeldiota näihin tarkoituksiin. Tässä tapauksessa pohjan tulee laittaa suurin niistä, ja pintakerros pienempi paksuus oli noin 1,2 cm. Jos ei potin massakuopasta vedenpoistokerroksen tulisi olla vähintään 3,5 cm. Päälle kuivatuksen kaadettiin talteen Land sekoitettuna lannoitteisiin. Sitten sinun täytyy istuttaa kukka ja ripottele tavallista maahan (ilman lannoite).

Ruusun siirtäminen on välttämätöntä, vähitellen maata maahan, mutta ei kaataa sitä potin reunaan. Sen reunasta maanpinnan tasolle tulisi olla vähintään 2 cm vapaata tilaa. Menettelyn päätyttyä laitetta ei saa heti vesittää. Parempi sijoittaa se pohjoiseen ikkunaan tai vain varjoisaan paikkaan noin päivälle. Sitten kukka voidaan laittaa pysyvään paikkaan, mieluiten suuntautuu kaakkoon. Erittäin kuumalla lämmöllä ruusu kastellaan aamulla ja illalla juuren alla. Kuukauden kuluttua elinsiirtopotilasta voi alkaa ruokkia kukka lannoitteilla.

Joten jos noudatat huolellisesti tämän kauniin kasvin siirtämiseen liittyvää neuvomme, voit kasvattaa todellisen vaaleanpunaisen pensaan kotona. Ja hän miellyttää sinua kukkivat ja hämmästyttävä kauneus monta vuotta. On vaikea kuvitella, että edes kovan talven iltaisin tämä upea kukka voi “lämmittää” sinut sen viehätyksellä. Sellaisen mukavan “naapurin” ansiosta ikkunapöytäsi kannattaa kokeilla!

Suosittelemme lukemaan: Room ruusut: lajikkeet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

43 + = 51