Poinsetia omiin käsiisi: valitse menetelmä ja luo!

puansetiya omissa käsissä

sisältö:

 • Vaihtoehto on yksinkertainen – värillisestä paperista
 • Jouluinen tähti kangasta
 • Vaihtoehto on monimutkainen
 • Niille, jotka osaavat neuloa

Poinsetia – kaunis sisäkukka, joka tunnetaan maassamme nimellä spurge. Koko nimi on Euphorbla pulcherrima. Habitat: Meksiko, Etelä-Amerikka. Kukista on pitkänomainen lehdet ja ruusukkeen muotoiset terälehdet. Perinteinen väri on punainen, mutta siniset, keltaiset ja jopa kolmiväriset kukinnot löytyvät.

Miksi ponkemismi on joulukukka? Tätä kysymystä voidaan vastata eri tavoin. Ensinnäkin tämä on kukinnan aika – joulukuuhun helmikuuhun, vain joululomaa varten. Toiseksi, kukka muistuttaa Virginin kahdeksan-tähtiä. Kolmanneksi on olemassa useita legendoja, jotka sanovat, että juuri tuonpuoleinen Jeesus syntyi lahjaksi.

Eri olosuhteiden vuoksi jokaisella perheellä ei ole varaa elävän kukan sisältöön. Ja se ei ole hinta – se on vain hyväksyttävää. Laitos vaatii hoitoa, ja ikuinen työllisyys ei jätä tällaista mahdollisuutta. Lisäksi poinsetia sisältää myrkyllistä maitomehua, mikä tekee siitä ei-toivotun vieraan lapsiin. Lisäksi se voi aiheuttaa allergioita (kuten muutkin tehtaat). Siksi monet ihmiset yrittävät tehdä tämän kauniin kukan omilla käsillään käyttämällä improvisoituja materiaaleja.

Vaihtoehto on yksinkertainen – värillisestä paperista

Paperia voidaan käyttää tavalliseen – lasten luovuutta varten, mutta on parempi ottaa origamiin, koska se on maalattu molemmilla puolilla.

 • Leikkaa aihiot

Tapahtuman alkuvaihe on vaikein. Ennen kuin voit tehdä lyönnin omilla käsilläsi, sinun täytyy leikata aihiot. Teemme kolme ovaalia yhdistettynä tukikohtaan. Latvian-soikeiden yläosat on teroitettu siten, että muodostuu kolmea laastia: yksi keskikokoinen ja kaksi pientä sivuilla;

 • Kerää kukka

Kun kaava on valmis, siirrämme sen paperille. Teemme kolme työkappaletta. Ota sitten huolellisesti paperi – älä pahoillani. Loppujen lopuksi sinun on saatava paljon pieniä ryppyjä, jotka jäljittelevät laskimot elävien terälehtien kohdalla. Jokainen lehti on taitettava puoliksi niin, että muodostuu selkeä keskilinja. Voit tehdä tämän asettamalla kolme aihiota kohtisuorassa toisiinsa ja kiinnittämällä ne keskelle nitoja tai ommella ne langalla;

 • Me koristelemme

Koristeeksi keskimmäiset, strassit tai pienet helmet, jotka on liimattu superliimalla tai ommeltu, sopivat täydellisesti yhteen. Kukan reunat voidaan koristella valkoisella maalilla, hopealla, pronssilla ja levittää ne melkein kuivalla harjalla terälehtiin. Voit myös kävellä vähän paperilla siveltimellä, joka on kastettu PVA: han, ja suihkuttaa kiiltävän hiuslakkauksen päälle.

Tällainen artikkeli näyttää hyvältä pullosta samppanjaa tai lasia. Lisäksi se voidaan kiinnittää pöytäliinan reunaan tai lautasliinoihin, sillä se on aiemmin koristellut pohjan vihreällä tai valkoisella pitsiä.

miten tehdä lyönti omalla kädelläsi

Jouluinen tähti kangasta

Melko alkuperäinen tapa, jolla voit tehdä lyöntiä omilla käsilläsi. Kukka muuttuu hienoiseksi ja ennen kaikkea – mekaanisista vaikutuksista. Suoritusperiaate on sama – tarvitset: stensiilit, sakset, liima, langat, sisustus. Kukan perusta ei ole paperi, vaan punainen kangas. Myös tärkkelystä tarvitaan.

 • aihiot

Ensin teemme ensimmäisessä versiossa kuvatut aihiot;

 • Valmistetaan tahna

Tämä on standardi “kissel” tärkkelykselle, vain vähän paksumpi. Keitä litra vettä. Valmista seos ruokalusikallista kuivaa tärkkelystä ja lasia kylmää vettä. Kaada se kiehuvaan veteen ja sekoita se perusteellisesti niin, että nukat eivät muodostu. Anna massan jäähtyä;

 • Tärkkelys aihiot

Lehtien aihiot lasketaan astiaan tärkkelyksen kanssa ja anna sen liottaa hyvin. Purista varovasti ja kiinnitä haluttu muoto. Kukin pitäisi rypistyä, mutta silti näyttää siistinä. Levitä tasaiselle pinnalle kuivausta varten;

 • Kerää kukka

Kun kangas on kuivunut, se karkeaa, voit sanoa – seisoo panos. Jos se murskataan, tärkkelys putoaa ja koko rakenne menettää tarvittavan jäykkyyden. Siksi me keräämme kukka siististi, yrittäen mahdollisimman vähän deformoitua syntyneitä aihioita;

 • Me koristelemme

Punainen kangas, perunatärkkelys antaa pienen jauhon pinnoite, jolloin kukka erityinen charmia. Taitokset ja rypyt, kangas on kirkkaampi. Koristavat sydämen helmet, paljetit, pajut.

ponsettiiya oma neuvoja

Vaihtoehto on monimutkainen

Epätavallinen taideteos tulee rakennuksesta tai lääketieteestä. Sitä voidaan käyttää lahjapakkauksen sisustukseen ja Sisustuksen sisustukseen joulutyyliin. Kipsipuristimelle tarvitaan: kipsi, vesi, guassi, kaksipuolinen skotlantti, nestekiinnit, tiheä folio.

 • Valmistamme lomakkeen

Tiheästä kalvosta me leikasimme aurinkotulppa. Teemme niistä 1-1,5 senttimetriä enemmän kuin valmiin tuotteen tulee. Taita folio kupin muotoon. Sinun pitäisi saada lomake, joka voi pitää kipsiseoksen jonkin aikaa;

 • Teemme kipsiä

Korotamme kipsijauhetta vedellä, kunnes pannukakku testi. Tässä seoksessa lisätään punainen guassi: tämä on välttämätöntä, jotta tuleva tuote saadaan oikeaan sävyyn. Muista, että kuivumisen jälkeen väri muuttuu hieman vaaleaksi;

 • Työkappaleiden valmistus

Levitämme kipsiseoksen valmiiksi muotoon ja jätetään kuivumaan huoneenlämmössä. Elämän kokoiselle tuotteelle riittää viisi tuntia. Jos saat sen aiemmin, seos, jota ei ole kuivattu sisällä, voi tuhota koko työkappaleen. Hanki kipsi helposti folioon – käännä se ja siirrä se pois kuin kääre karkkia;

 • Kerää kukka

Liitettäessä terälehtiä keskenään voit käyttää nestekynsiä, superliimaa tai nestemäistä laimennettua kipsiä;

 • Me koristelemme

Se on vain koristamaan työtä. Voit hopeata tai liimaa helmiä. Jotta “kivi kukka” voi pitää millä tahansa pinnalla, riittää liimata kaksipuolinen scotch sen pohjaan. Tämä helpottaa sekä kiinnittimien että purkamisen joululomien päätyttyä.

Niille, jotka osaavat neuloa

Tällaisten neulasten ystäville ei ole vaikeata tehdä lävistämistä omilla käsillä. Tarvitset vain lankaa ja koukkua (neulontapuikot). Kolme aihiota tehdään avoimella viskoosilla. Koukkuun – tämä voi olla taitettava silmukka, sarakkeet. Pinnat – monimutkainen pitsijärjestelmä. Seuraavaksi terälehdet kerätään saman periaatteen mukaisesti.

Kuten näette, on olemassa tarpeeksi keinoa tehdä itsesi. Tärkeintä on taidokkaat kädet ja suuri halu! Kaikessa muualla auttaa materiaaleja ja mielikuvitusta.

Suosittelemme lukemaan: Kuinka tehdä lyönti paperista

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 20 = 22