Tin esküvő: mit adjunk barátainak, rokonainak, egymásnak

pewter esküvő

Tartalom:

 • Milyen férj tud adni feleségének és feleségének a férjének
 • Rokonok és egyéb vendégek ajándékai

Tin esküvő – az úgynevezett európai országok 10 éves házas élet.

Oroszországban és Németországban ezt az évfordulót rózsaszín esküvőnek is nevezik. Mindkét név nagyon szimbolikus. A ón egy erős fém, ugyanakkor alkalmas a megfelelő forma megszerzésére, valamint egy hosszú, 10 éves családi életre: az évek során nem alakulnak ki erős kapcsolatok. Tehát a házastársak egymással való kapcsolatokban rugalmasak és rugalmasak maradnak, állandóan minden családi vihar ellenállnak. Útjuk nem rózsákkal van szétszórva, de örömmel adják ezeket a virágokat a feleikkel, a családi ösvényt és a rózsaszín szirmokkal rendelkező házassági ágyat. Minden ajándék egy ón esküvő kell szép és harmonikus, mint a kapcsolat a pár.

ón doboz a feleség számára

Vissza a tartalomjegyzékhez

Milyen férj tud adni feleségének és feleségének a férjének

Általában ez az esküvő ünnepel ünnepélyesen egy barátságos családi körben. Mivel az esküvőnek két neve van, nem annyira nehéz választani egy ajándékot – a választás remek. A rózsa ez a dátum szimbóluma. Van egy gyönyörű hagyomány, amelyben a férj egy 11 rózsát ad a feleségének: 10 virág, piros, az erős és hosszú szerelem szimbóluma, és az egyik szükségszerűen fehér. A piros és fehér rózsák együtt egy csokorban az egység jele. Kiváló ajándék egy férje társához, elegáns díszítéssel. Óriási ékszerek vagy nemesfém ékszerek vörös vagy rózsaszínű kövekkel: jade, kvarc, korall, gránátalma, turmalin, topáz. Coral gyöngyök – elegáns ajándék, amely képes felmutatni a feleséged szépségét és kifinomultságát.

Egy kedves ajándék a férje lehet egy sor fehérnemű rózsaszín, skarlát vagy piros. És a hangkészletben – a nyitott munka negligee. Egy csodálatos ajándék lesz a fenti színek elegáns ruhája. Erszény vagy erszény piros bőrből. És természetesen a legjobb ajándék egy ilyen évfordulóra egy piros autó lesz! Ha a házastársak nem házasok, a férje megvásárolhatja az ón jegygyűrűket, és javaslatot tehet a feleségnek az esküvőről a templomban.

Ha a férjet nem megfosztják a humorérzéktől, a feleség meg tudja adni neki ón katonákat és egy könyvet Hans Christian Andersen névvel. Az üzleti és a pedáns férjek számára a tökéletes ajándék az ónból készült mandzsettagomb. Az ón ajándékai mellett a vörös, rózsaszín vagy piros színű ajándék is megfelelő. Ez lehet: rózsaszín ing, bőrbevonatú barna és bordó bőr, vörös üléshuzat az autóban stb.

egy baráti szimbolikus ajándék
Vissza a tartalomjegyzékhez

Rokonok és egyéb vendégek ajándékai

A szülők mindig arra törekszenek, hogy ajándékokat adjanak a gyermekeknek, amelyek hasznosak és tiszteletben tartják a hagyományokat. Tolltartókat tudnak adni. Például egy kitűnő választás lesz ón evőeszköz-készlet – nem jóakarat elutasítja a jó minőségű kanalakból és villákból. A vörös és a rózsaszín szőnyeg vagy gobelin hasznos és eredeti ajándék. Selyem ágynemű bordó vagy élénkvörös szín – mindig megfelelő ajándék, ami soha nem lesz felesleges. Mert nem túl babonás, jó ajándék lesz egy fal vagy asztali óra, díszítéssel vagy rózsákkal, amelyek megfelelnek az ünnepnapi hangzásnak. Ragaszkodhat rájuk. A gyerekek adhatnak szüleiket, például ón poharakat.

Mi lehet ajándék a többi óriási esküvőért? Kézzel készített ajándékokat készíthet saját kezével vagy rendelésével az előadóból. Egyedülálló kézzel készített ajándék lehet amulett és a családi boldogság szimbóluma. Íme néhány ötlet az eredeti ajándékok a vendégek egy ón esküvő:

 1. Családi portré
 2. Kettős karikatúra
 3. Babák-rajzfilm “Újszülöttek”
 4. Rózsák kerámia csokor a kosárban (például “Rózsaszín érzékenység”)
 5. Esküvői fotokristály
 6. Váza “Rózsák”
 7. Ágynemű abrosz csipkével “Fehér rózsák”
 8. 2 ón cölöp készlet
 9. Az év kanál az ónból
 10. Virág tündér ónból
 11. Egy üveg drága vörösbor
 12. Asztal az ágyban reggelire “Szeretettel”
 13. Óngyertyák
 14. Söröskorsó ajándéktárgy az ón elemekkel
 15. Eredeti festmény
 16. Vödrös ónka vagy az ón szerzői munkájának elemei
 17. Ón alakú elefánt-koporsó

Természetesen az ajándék kiválasztása közvetlenül függ a költségvetésétől, valamint a jubileumi család költségvetésétől. Ha a jubileumok meglehetősen szerényen élnek, hasznos ajándék lehet például háztartási készülékek: élelmiszer-feldolgozó, multivárka stb. Ezeket az elemeket piros vagy rózsaszínű is felveheti. Ha még mindig nehezen találsz ajándékot, de a jubileumok a közeli barátok, pénzt adhatsz gyönyörű képeslap-borítékban a legjobb kívánságokkal vagy egy áruház ajándékutalommal. Lehetőség van egy nagy ajándék bemutatására is a nap hősének, miután kivették a nagyvállalatot, miután rájöttek, mire van szükségük.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 1 =