Szex a válás után. Előnye és hátránya

szex a válás után

A szex egy ex férjtől való válás után – meglehetősen gyakori jelenség és meglehetősen ellentmondásos a szükségben. Általánosságban elmondható, hogy a feleség és a feleség közötti kapcsolat általában többféle csoportból áll. Mindketten küzdenek és küzdenek szinte a napok végéig, vagy részlik, és teljesen elfelejtik egymás létezését, vagy – ami kevésbé gyakori – csak barátságos kapcsolatokat tartanak. Ugyanakkor nagyon sok pár van, akik elválás után a szenvedély új életre kelnek. Mert ez egy válás volt, amely lehetővé tette számukra, hogy felismerjék korábbi féljük teljes értékét.

Intimitás a válás után és azok között, akik elváltak, de nem szétváltak. Végtére is, a válás nem mindig a családi kapcsolatok tényleges befejezése. Vannak olyan emberek, akik zsarolásként használják őket, vagy olyan okok miatt, amelyek az együttélés során elszegényedtek vagy eltűntek. És végül, az elszakadás utáni intimitás lehetséges és azok számára, akik háborúban vannak. Ez általában akkor következik be, amikor az egykori házastársak gyakran találkoznak a munkahelyen vagy a közös barátok társaságában.

Egyszóval meglehetősen magas az egykori házastársak közötti intimitás valószínűsége. És gyakran a valóságban megtestesül. Néha azért, mert mindketten emlékeznek a korábbi szenvedélyükre, néha azért, mert férjük vagy feleségük még mindig reménykedik a kapcsolatok megújításában. És néha az intimitás azért következik be, mert hosszú távon hiányzik a párból, vagy egyikükből. Mégis, lefeküdni valakivel, akit már jól ismer, könnyebb, mint új partnerekkel.

Érdemes bevallani egy ilyen helyzetet, és mi az előnye és hátránya?

szex a férjével a válás után

Intimitás a válás után. Jellemzők és problémák

Az egykori férjvel való szoros kapcsolatban általában egyetértenek a nők, akik tudat alatt még mindig vele vannak, nem részesei. Lehetséges, hogy egy ilyen helyzet normálisnak mondható, nagy szakaszon. Gyakran előfordul, hogy a valóságban a házaspár szétszóródott, de továbbra is csak a szex miatt folytatódnak. Vagyis az elválás után felismerték családjuk következetlenségét és a képtelenséget, hogy közösen építsenek komoly kapcsolatot. És most lecsökkentik őket a banális koitusra, ezzel csökkentve az esélyüket egy másik család létrehozására. Igen, egy ideig a házasság felbontása utáni intimitás megoldja a magány problémáját. De csak az első. Ha az egykori férj és feleség más élettársakat kíván keresni, a szexuális kapcsolatot meg kell szüntetni. Ellenkező esetben pszichológiai instabilitást és új kapcsolatokat akadályoznak meg.

Általánosságban elmondható, hogy a házasság felbontása után az ex-férfivel való kapcsolat veszélyes. Néha mindkét házastárs próbál elrejteni a valóságtól, vagy menekülni a kétségbeesésből. Ez különösen igaz a nőkre, akik gyakran válnak szexuális játékokká a férfiaknak abban a reményben, hogy visszatérnek. A férfiak sokkal kisebb valószínűséggel járulnak hozzá az elválasztás után, mint valami komolyan. Néha még egy másik nőhöz is eljutnak, de továbbra is szokásosan alszanak a volt feleségükkel. Nem gondolja, hogy érzi magát. És szegény dolog, valószínűleg hihetetlenül nehéz észrevenni, hogy egyszer szenvedélyesen kedves és szeretett, majdnem anyanyelvű embernek van egy másik nője. És miután a szex neki megy.

Ha a helyzet ilyen módon fejlődik, a nő jobb, ha nem találkozik az ex-férfival a válás után néhány héttel. Ellenkező esetben a stressz nagyon nehéz lesz. Ha a találkozókat nem lehet kizárni közös munkából vagy rendszeres kapcsolattartásból a közismert ismerősökkel, akkor ki kell zárni azt a lehetőséget, hogy egyedül a házastárssal maradhassunk. Ez minimálisra csökkenti a közelség lehetőségét és az elválás okainak újragondolását.

Néha a szex a válás után annak a ténynek köszönhető, hogy a férj és a feleség kénytelen maradni ugyanazon a tetőn, vagy továbbra is aktívan részt vesz a közös gyermekek oktatásában. Ebben az esetben talán jó eséllyel lehet helyreállítani a korábbi kapcsolatot. Vannak esélyei a gyógyulásra, és amikor a házasság felbontásának oka a házastársak egymás iránti szexuális érdekeinek csökkenése volt. Mint már mondtuk, a válás éles emelkedéssel járhat ebben az érdeklődésben. Néha előfordul, hogy a házasság szétesik, és a szexuális hajlam továbbra is fennáll. És itt is van objektív lehetőség újra kezdeni. Mert az elválás gyakran arra kényszeríti a házastársakat, hogy vizsgálják felül a kapcsolataikat, saját hibáikat és megértsék, hogyan éljenek.

Például egy család felbomlott, amely eredetileg a kölcsönös szeretet alapján jött létre. A szexuális összetevő a férj és a feleség kapcsolatában első helyen volt. Idővel, az élet és a rutin kifacsili érzések. Az emberek ugyanabban az ágyban aludtak, dolgozták, dolgoztak, gyerekeket neveltek. És úgy tűnik, teljesen elfelejtették eredeti szerelmüket. Aztán úgy döntöttek, hogy egyáltalán elment, és hogy együtt élni, nincs értelme. E határozat eredménye egy válás volt, amely hirtelen nagyon fájdalmasnak bizonyult mindkét házastárs számára. A memóriában az első boldog napok megjelentek. És a szerelem, és vele szexuális vonzerő, megújult erővel tört ki.

Ez a helyzet gyakran fordul elő. Valójában a pár továbbra is szerette egymást, csak a szenvedélyes szeretet érettebbé és nyugodtabbá vált. Nem ismerte a családi pszichológia jellemzőit, a férj és feleség ezt a nyugalmat, mint az érzékek kipusztulását vette. A kapcsolatban az elidegenedés hűvös volt, amit nem tudtak leküzdeni. Ennek eredménye a kölcsönös követelések, a harag, a veszekedés és az abszolút tehetetlenség a közelgő családi tragédia miatt. A végén a házaspár elvált. De a szeretet folytatódott és továbbra is él! Emiatt nem hozhatnak létre új családot, hiszen minden új ismerősüket a korábbi feleségével és férjjével hasonlítják össze. És az egykori feléhez fűződő intimitás csak megszállottság volt.

Valószínűtlen, hogy egy ilyen pár bármiben megvethető. Sajnos a nők és a férfiak nem tanítják, hogy békében és harmóniában éljenek. Ha a felek engedményeit és a kölcsönös megértés képességét nem vakcinálták a szülők, akkor az élettapasztalat folyamatában a házasság tudományát kell elsajátítani. Ez azonban nagyon összetett és hosszú folyamat, amelynek alapjait nem mindenkinek adják. Ezért – a közeli emberek viszonyában lévő jég, így – a romlott sorsok tömege, tehát – a válás, a magány és az egyedülálló szülők családjainak gyermekeinek növekedése.

Drama? Igen. Lehetséges-e a házasság felbontása után folytatni a kapcsolatot, ha a férj és a feleség nem ismerik a családi területet? Amikor rájöttek, hogy hibát követtek el és még mindig szeretik, mint korábban, igen. Csak azt kell figyelembe venni, hogy a családon belüli harmónia függ a kölcsönös elkötelezettségtől és a vágytól, hogy mentse meg lelkét az élet viharától. És nem a vágy, hogy megteremtse ezeket a viharokat.

Tehát mi következtetésre jutottunk? A szex egy ex férjnél lehetséges, de csak akkor, ha mindkét házastárs magányos és kölcsönös vonzerőt érez. Ha legalább egyikük úgy érzi, hogy a szétválás az életet boldogabbá tette, akkor jobb, ha nem engedik meg az intimitást. Pszichológiai dualitást és bizonytalanságot kelthet, ami negatívan befolyásolhatja egy másik házasság valószínűségét. Ebben az esetben mind a férj, mind a feleség célszerűbb a lehető legtávolabb lenni, és legyőzni a szexuális vonzerőt az egyszer közeli személynek. Ez nem vezet semmi jóhoz.

És most – néhány tipp a nők számára, akik nem tudják eldönteni, hogy megengedik-e az intimitást az ex-férjével a válás után.

Lehetséges-e a házasság felbontása után megújítani a kapcsolatokat?

Tanács az elvált nőknek

Már elmondtuk, hogy a válás nem mindig szükségszerű és gyakran hibás. Az emberek eltérnek egymástól, de a pszichológiai és fiziológiai vonzerő továbbra is fennáll. Mit kell tennie egy nőnek ebben az esetben?

  1. Ha van egy szexuális vonzódás az ex-házastárs és kölcsönös, ne szüntesse meg. Lehetséges, hogy a férjével való szexuális kapcsolat a házasság felbontása után új kapcsolatot tesz majd vele, és a család boldogabb lesz és erősebb lesz, mint korábban. Csak meg kell próbálnia megbocsátani egymást minden sértésnek és sértésnek, és nem ismételni a múlt hibáit. Például, amikor a családok ismét helyreálltak, és sokáig nagyon sokáig léteztek;
  2. Ha az egykori házastárs magányos marad, de ugyanakkor elkerüli az intim kapcsolatokat, ne erőltesse. Semmiképpen sem lehetséges, hogy a közös gyermekeket a spekuláció tárgyává alakítsák. Gyakran megtalálható és ez: az egykori feleség felajánlja férjét, hogy látszólag a gyerekekhez jöjjön, és miután megjelenik, őszintén megpróbálja elcsábítani őt. Az is előfordul, hogy azzal fenyeget, hogy megtiltja az embernek, hogy találkozzon a gyermekekkel, ha a szexuális kapcsolatok nem folytatódnak. Ez egy hatástalan és durva módja annak, hogy visszaadja a férjét. Megegyezhet a szexszel, de egy másik alkalommal jól fogja gondolni a felesége házának meglátogatása előtt. A férfiak nem kedvelik, ha olyan nehézkesen és durván manipuláltak;
  3. Ha a férj a válás után továbbra is meleg kapcsolatot tart és gyakran jön, de a közelség nem megoldható, nyíltan és barátságosan beszél vele. Annak érdekében, hogy a kapcsolat újrainduljon, kölcsönös beleegyezésre van szükség. Először is, természetesen meg kell találni a válás valódi okait. Nagyon lehetséges, hogy ez a szex, amely korábban a házasság fő összetevője volt, és ezután rutinná vált. Ebben az esetben a nőnek fel kell kérnie az embert, hogy mit vár az ágyban. És ha kiderül, hogy hiányzik a temperamentum és a felszabadulás, akkor dolgozzon magadon.

Aztán, amikor a válás vége, de a fájdalom még mindig nem megy át, általában beszélni kell az ex-házastárssal. És hirtelen szenved, és sajnálja, hogy elvesztette a családját? A válás végső soron csak formalitást jelent, és egyáltalán nem kötelezi az embereket arra, hogy jól elkülönüljenek egymástól. Mindig van esély arra, hogy jobb életet változtasson.

Ahhoz, hogy találkozzon az ex-férjjal, fel kell készülnie és meg kell próbálnia kinézni, hogy lenyűgözze képzeletét. De a korábbi hivalkodóknak nem lehet agresszív – szexuális módon bemutatni. Igen, elcsábít, de ugyanazzal a sikerrel, akkor eltolhatja az embert. Mégis, a felétől nemcsak szexre van szüksége. Ezért célszerűbb lesz a külső megjelenésed egy enyhén érzéketlen erotikus és rejtélyes, ami sokkal többet vonz, mint a test őszinte ajánlata.

Nos, ha a válás után teljesen világos, hogy nincs visszatérés a múltba, akkor jobb, ha egy nő megtartaná a távolságot az ex férjével, és próbálkozna vele, amilyen ritkán lehet. Ez lehetővé teszi számára, hogy megértse magát és új életcélokat találjon. Amíg ez nem történik meg, ne rohanjon olyan embert találni, akivel új kapcsolatokat hozhat létre. Nem valószínű, hogy sikeresek lesznek, mert a nőnek még mindig van egy egész bőröndje problémája a korábbi házasságából. Biztosan hozza őt vele egy másik családba. Ennek eredményeképpen egy új házasság ismét boldogtalan lesz.

Annak megakadályozása érdekében, hogy ez megtörténjen, közvetlenül a válás után ki kell zárnia minden intim kapcsolatot, és meg kell próbálnia megnyugtatni és megérteni magát. Csak azt követően, hogy a belső káosz legalább egyfajta rendetlenséggé változik, komolyan gondolhat arra, hogy megismerkedjen más férfiakkal. Ebben az esetben, ha egy férfival együtt töltesz időt az ágyban, a lélek káosza hosszú ideig uralkodik. Miért fosztja meg magától az új boldogság lehetőségét? Jobb, ha felszabadítaná magát a múltból, és boldogan előrelendül, boldog és virágzó jövőbe!

Azt tanácsoljuk, hogy olvassa el: hogyan élje túl a szeretetedet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 44 = 51