Közös élet: mikor érdemes kezdeni?

közös élet

Tartalom:

 • Egyszerű ellenőrzés az ön készségéről
 • Hasznos tippek azok számára, akik közös életet kezdnek

Elkezdett gondolkodni a kérdésben, hogy összejön-e vagy nem a fiatalemberrel. De félsz attól, hogy egy közös élet el fogja pusztítani a kapcsolatod romantikáját? Ez nem teljesen igaz. Az egymás mellett élés természetesen a pokolba kerülhet, de képes kapcsolatot teremteni egy új, magasabb szintre. Ez a döntés a gondolataid és érzelmeid érettségének, a szeretet következő szakaszának készségének, az állandóság törekvésének bizonyítéka. Végül is, ha egy fiatalemberrel akár két hónapig is élni fognak, akkor eldöntheti, hogy el kell-e gondolnia a házasságról, vagy inkább részről, amíg túl késő.

A lényeg ebben a kérdésben nem az események kényszerítése, hanem összegyűjtése csak akkor, ha úgy érzi, hogy készen áll rá. Csak ilyen körülmények között élvezheti az élet örömöt, és nem okoz csalódást és fájdalmat az első hibák miatt. Végtére is gyakran előfordul, hogy a szerelmes fiatal házaspár a lehető leggyorsabban elindul a közös menedékhelyre, és egy-két hét elteltével semmi nyoma sincs a kapcsolatuknak.

A lány pedig rémülve kerekítette a szemét, azt mondja a barátainak, hogy mennyire felborítja a választottait. Ezért szükséges, hogy egy tető alatt szeretett emberekkel együtt együtt élni, miután a kapcsolatod megszerzett bizonyos állandóságot, stabilvá vált. És annak érdekében, hogy megbizonyosodjék arról, hogy készen állnak az életre, akkor egy kis próbát adhat a élettel való és a kompromisszumképességre.

az élet együtt tippeket

Egyszerű ellenőrzés az ön készségéről

Először is meg kell adnod a listát, őszintén válaszolhatsz a kérdésekre, és ha legalább öt pont egybeesik, kezdj el keresni egy közös helyet; de ne siessen. Előfordulhat, hogy Ön és partnere tökéletes kompatibilitást tanúsít. Ebben az esetben a tíz pont mindegyike egybeesik – akkor semmisítsen meg minden kétséget és gyűljön össze, habozás nélkül! Tehát itt vannak a kapcsolat legfontosabb pillanatai, jelezve, hogy mindketten készen vagyunk együtt élni és tudatosan gondolkodni egy lehetséges házasságról.

 1. A fiatalok látni smink nélkül, beteg, mosatlan vagy a reggeli után a vállalati párt, de nem hideg, nem fut el, és felébredsz, csókok és ölelések? Ez nagyon jó, mert ez a viselkedés az igazi szeretetről szól, ami még akkor is él, ha nincs hajad és sminked. Végül is, ne felejtsük el, hogy az embereknek nem mindig van lehetősége arra, hogy minden száz százalékot nézzenek, hajlamosak hideg elkapásra vagy emésztési zavarra. És ilyen esetekben nagyon fontos a szeretett személy gondozása – a figyelmét és a szeretetét jobban kezelik, mint bármely gyógyszer.
 2. Szeretne eltölteni szabadidejét veletek. Igen, és tényleg azt akarod. Kiváló, mert ez bizonyíték arra, hogy kapcsolatod harmóniában fejlődik ki, nemcsak szexuális, hanem szellemi értelemben is. Óvatos következtetést vonhat maga után: az együttélés csak az érzéseidet erősíti, és a románc nem fog eltűnni.
 3. Ön már megvitatta az életet, és megosztotta a felelősségét a ház körül. Ha ez a beszélgetés még nem történt meg, el kell dönteni, hogy megegyeznek-e a férj és feleség szerepével kapcsolatos nézetei. Jobb szórakoztató hangot adni a beszélgetésnek. Ha komoly különbségek vannak, meg kell próbálnod kompromisszumot találni még az együttélés megkezdése előtt is.
 4. Szeretne együtt menni, hogy látogassa meg az éttermeket, bizonyos eseményekhez, de soha nem unatkozik és egyedül van egymással. Sajnálatos módon sok fiatal párok nem tudnak dicsekedni ezzel. Gyakran, egyedül hagyva, nem tudják, mit beszéljenek egyáltalán. Ebben az esetben a közös élet megteremtése értelmetlen – úgy tűnik, hogy ebben az esetben csak a nemi kötődik. Erős házasság nem épít.
 5. Ismered a szeretett embered összes hiányosságát (jóllehet, vagy legtöbbjét), és kedvesen nézed őket. Végül is az a személy, akivel együtt kell élni, úgy kell tekinteni, mint ő, és nem próbálja meg teljes mértékben remélni, vagy nagy reményeket ébreszt arra a tényre, hogy a jövőben megváltozik. Ellenkező esetben az együttes élet folyamatos katonai műveletek sorozatává válik.
 6. Álmodsz családi kapcsolatodról a fiatalembereddel, és ízletes vacsorákat akarsz főzni, mosogatni, mosni és vasalni. És ez egyáltalán nem riad meg. Ha megpróbálsz nem gondolni rá, remélve, hogy minden rendeződik valahogy önmagában, akkor nem vagy kész az életre együtt.
 7. Ön megvitatta vele a pénzügyi kérdés minden aspektusát, és mennyit adnak mindannyiuknak a családi költségvetéshez, és egyetértenek velük. Biztonságosan találkozhatsz, mert a mindennapi problémák szinte nem félnek. Mindenesetre az ezekkel a pontokkal kapcsolatos minden nézeteltérés megoldható az együttélés folyamatában.
 8. Ki a kedvenc férfi tett egy ajánlatot, és meghívja egy sétát a registry, de akkor nem fog rohanni és egyébként: a teszt az érzékeit, miközben az élő írása nélkül az útlevélben. Nos, ez ésszerű és jól megfontolt döntés. A házasságot azonban ne hosszabb időre elhalasztja, mert az ember kedvelheti ezt a szabadság megjelenését, és legközelebb nem fog felajánlani, hogy felkeresse a nyilvántartó hivatalt.
 9. Van egy olyan életteret, amelyen csak együtt élhet, vagy mindketten elegendő pénzt keresnek ahhoz, hogy bérelni egy lakást. Abban az esetben, ha nincs külön ház és meg kell rendezni valakivel szülei vagy rokonai, meg kell gondolni kétszer, hogy hajlandóak vagyunk elviselni a jelenlétét anya, apa, nagymama, testvér, testvér, és így tovább. Ha nem, akkor jobb, ha nem lépsz be. Először te és te ketten megtalálod a félreértés és a veszekedés okait, ezért teljesen felesleges az “irritáció további forrásai” mellett élni.
 10. Az együttélés hajlandóságának legfontosabb jele a boldog “Igen!”, Válaszul az ő ajánlata, hogy egy tető alatt éljenek. Szóval szívesen szeretnéd ezt, és ezért teljesen képtelenek irányítani érzéseidet. Nos, jöjjön őszinte reménységgel és abban a hitben, hogy boldog napokat vársz. Lehetséges, hogy ezek az érzések valóban segítenek Önnek egy ilyen nehéz ügyben, és hamarosan jogi házasságot köt.

közös életszabályok

Hasznos tippek azok számára, akik közös életet kezdnek

Az élet minden szakaszában, egy szerencsés fiatal pár egyik tetejénél, őszintén tiszteljük egymást. Fontos megjegyezni, hogy mindegyiknek megvan a saját érdekei, bizonyos vágyai, személyes szabadsága és karaktervonása. Ne vegye figyelembe azt a tényt, hogy egy közös élet kezdetével egy fiatalember gyorsan átrendezheti és elkezdheti élni csak az Ön érdekeivel.

Mielőtt ilyen viselkedést várna tőle, és megbántana, ha ez nem történik meg, kérdezd meg magadtól a saját készségedet, hogy elfelejtsd a barátaiddal való találkozókat, a munka után a kávézókban és a hétvégén való vásárlást. Nehéz? Szóval miért gondolod, hogy egy fickó kötelessége, hogy kétségtelenül feladja az érdekeit, és csak egy időt és figyelmet szenteljen neked? Tehát ha minden alkalommal megpróbálod találkozni a barátaiddal, akkor nem indul el a jelenetek színhelye. A fiatalembernek vagy meg kell tanulnia hazudnia neked, vagy csendben a maga módján cselekedni, ami felháborodása és szándékosan konfliktusba kerül.

Egyszerre szeretetteljes életedben megtapasztalhatod azt az érzést, hogy egyedül vagy egyedül. Egy időben, amikor egyedül éltél, ezek az érzések nem látogattak meg. Nem csoda, hiszen minél előbb nyugodtan kávéznak, élvezi a béke, vagy a kedvenc filmje, komótosan make-up tükör előtt, akkor mossa le, ha nem tetszik, és ismételje meg az eljárást újra, hogy feküdjön egy könyvet, és így tovább. Vagyis rengeteg ideje van az osztályok számára, amelyek bizonyos mértékű magányosságot vonnak maguk után. Ezért ne fosztja meg egymástól a békét és a személyes dolgokat.

Fontos megjegyezni azt is, hogy az együttélés nem ok arra, hogy elfelejtsd a saját megjelenését. Ne hordozzon otthoni ruhákat a régi feszített dolgokra, még mindig nézze meg a saját megjelenését, különben kellemetlen meglepetést okoz a választottnak. Hatalmas házasságok kezdtek összeverni éppen azért, mert a fiatal nők, akik feleségül lettek, hirtelen értelmetlenné váltak a kecses szépségekből a határozatlan idős korban lévő duzzadt hölgyekké. Kíváncsi vagyok, hány ember lesz elégedett ezzel a kilátással? Ezért próbálj mindig rendesen nézni és bemutatni egy szeretett szemében.

És a végén meg kell jegyezni, hogy ha úgy dönt, hogy a barátjával példáját követve a barátok vagy a kapcsolatot vele kezdett savanyú és próbál kijavítani valamit, így ez nyilvánvalóan egy rossz ötlet. A jó ilyen döntés aligha fog eredményezni. Ne rohanjon együttélés és ha csak fáradt élettér megosztani családjával vagy fiatal, aki nem igazán szép, és van egy szép lakás. Semmi jó sem lesz tőle.

Azt tanácsoljuk, hogy olvasd el: hogyan lehet kijutni egy szerelmi háromszögből

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 1 =