Hogyan szerezhetek egy fickót a telefonon

hogy szerezzen egy fickót a telefonon

Tartalom:

  • Mit kell keresni egy fickót a telefonon?
  • Mit mondhatsz a telefonon, hogy izguljon a srác?

Azt mondják, hogy az emberek szeretik a szemüket. Kiderül, hogy csak akkor lehetnek izgatottak, ha látnak egy nőt? Igen, nem ilyen! Egyébként nem élveztem volna ilyen népszerűséget telefonon. Ez a népszerűség azt jelenti, hogy az emberiség erős fele képes kezdeni, amikor csak a tárgyalópartner hangját hallja, ami kívül esik a testéhez való azonnali hozzáférés zónáján. Ugyanaz, aki azt állítja, hogy ez nem így van, ravasz. Csak alig várja, hogy bedobja a partnert. Nos, hadd mondja az üzletét. És mi valójában elcsábítják az embereket a fülükön keresztül. És nagyon jól tudjuk használni, ha felhívjuk kedvesét. Nem tudom, hogyan szerezhetek egy fickót a telefonon? Nos, lássuk, hogyan történt.

Mit kell keresni egy fickót a telefonon?

A modern lányok nem érzik eléggé, hogy szeretik őket. A fiatal hölgyeknek egyszerűen csak azt kell érezniük, hogy a fiatalember mindig szeretne, még akkor is, ha munkával vagy nagy távolsággal dolgozik. Ezért gyakran gondolnak arra, hogy hogyan kapják ki az embert a telefonban, és próbálják megtalálni a választ erre a kérdésre. Nos, szeretném megkapni a lányokat, hogy a fickó a léleknek és a testnek szentelt! És bármikor kész vagyok elfelejteni mindent a világon, érdemes a kedvenc azt mondani, hogy “akarlak”.

Az evangélium azonban nem mindig áll fenn. Gyakran egy lány egyszerűen nem lépheti át a pszichológiai akadályt, és ő maga is őszinte beszélgetéseket folytat egy srác jelenlétében. A telefon az emancipáció kiváló eszköze, amely lehetővé teszi, hogy elmondja a barátjának, hogy mit szeretne és mit szeret a szexről. És ugyanakkor álmodozik a közelgő éjszakáról.

Így érzed el az ember izgalmát, aki hallja Önt, de nem látja? Amikor közel van – minden egyszerű. Lassan simogathatsz, csókolhatsz, csinálhatsz erotikus masszázst! És akkor olyan szavakat kell találnod, amelyek miatt egy fickó elveszítheti a fejét, amikor gondolataival semmi köze a szexhez. És ha még egy lány is ölel, nincs lehetőség. Tegyük fel, hogy egy személy ül az irodában, amelynek középpontjában a komoly kérdések megoldása áll, és akkor beszélgetésed van frivolos tippekkel. Tehát nem sokáig, és egy szeretett ember durvasága, hogy befedjenek, és azt követően, egy találkozón, egy reprimand kap helyett félelmetes szex.

Tehát hol kezdheti el a beszélgetést, hogy megadja a kívánt hatást? Először is, a hangtónus beállításaival. A kívánt hangszín nélkül meg tudja mondani: “szeretni akarlak”, de ez nem fog működni. De ha a hang szexi, az ember képes még egy ártatlan mondatból is elindulni: “Tudni akarom, hogy vagy.” És felejtsd el, hogy üzleti tárgyalásokon van. Röviden, egy kis, enyhén kemény küszöbre van szükségünk, enyhe vágyakozással. Ez is kívánatos egy rekedt. Mert éles piercing hang a srácok szexuális ösztönén.

Ha mi, szerencsétlenségünkben ugyanolyan csikorgó hármasok vannak, akkor legalább egy kicsit meg kell változtatnunk. Van egy csomó módszer arra, hogy dolgozzon a hangszalagon. Ha szeretné, akkor mindig a legalkalmasabbat választja magának. Nem kell lusta. Az eltöltött erőfeszítések kudarcba fulladnak. Nos, nem örülök, hogy csak néhány kifejezéssel izgathatsz egy szeretett telefont? Egy hívás – és már szenvedéllyel rohangál mellette! Ez tisztább lesz, mint bármely erős varázslat!

Nos, természetesen remek. De mit és hogyan kell beszélni valamit?

hogy egy fickót fordítson a telefonra

Mit mondhatsz a telefonon, hogy izguljon a srác?

Általában mondhatsz valamit egy srácnak egy szexi hangon a telefonon keresztül. A legtöbb banális szó, ha a megfelelő hangon szólalnak meg, erotikus árnyékot vesznek fel, és képesek egy ember képzeletét és vérét izgatni. Azonban néhány fiatal csak akkor születik, ha hallják a lány meglehetősen frivolos kifejezéseket. Igen, és a hölgyeknek gyakran csak ilyen kifejezéseket kell játszaniuk. Az ilyen szabadság a megfelelőségtől segíti őket, és izgatottakká válik, és őszintén fejezik ki titkos vágyaikat.

Ha ez így van, akkor ne korlátozzuk magunkat. A telefoncsőnek megengedhető, hogy kiszabadítsa az esetleges trágárságokat – nem szégyent el a szégyentől. Ismertesse az egykori, közelgő vagy képzeletbeli éjszakai részleteket, a test minden egyes részének és az egyes mozgalmaknak a megfelelő nevekkel történő meghívását. Vajon megengedhető-e, és még férfi is üdvözli-e? Ezért nevezzük rossz nyelvnek. Ha beszélünk, természetesen. És ne felejtsd el a nyögést és a sóhajtozást. Ha azonban a lány is izgatott, nem fogja elfelejteni őket.

A fiatalembernek a telefonon való csábításának sajátossága, hogy megfosztja a lehetőséget, hogy megérintse a lányt. Ezért egy ilyen beszélgetés romantikus megközelítése irreleváns. Nem, talán vannak olyan fiatalok, akik elkezdenek olvasni, ha költészetet olvasnak. Ha ilyen kész estéte van, akkor szexi hangon költői vonalakat idézünk hozzá. Az ilyen példányok azonban rendkívül ritkák. Itt vannak olyan srácok, akiket a túlságosan frank mondatok zavarják. És jelentős mennyiségben. Óvatosan kell eljárnia ezekkel a szerény emberekkel. Ellenkező esetben mindenféle vadászatot elbátortalaníthatsz nemcsak az intimitás, hanem általában az ülésekre.

Kindchik ez a fajta lehet a bugyik hiánya, vagy az a tény, hogy az ő érintése engem repülni a felhők. Mondjuk: “Ó, most nem vagyok fehérnemű, el kell viselnem”, “türelmesen simogattál a combjaimon”, “Tetszett a szenvedélyed csókja a nyakadnál alacsonyabb”, és így tovább. A mondatokat szokatlanul ki kell fejezni, mintha egyébként. “Én csak elmentem a fürdőszobából, nem is tettem köntösre, ezért hívni akartam!”, “Ma este masszíroztam, és emlékszem, milyen puha és gyenge kezed van”, és így tovább. Elég csak említeni valami erotikus, és alázatos személyünk azonnal elkezd fantáziálni. Annyira gyengéden kapcsolódnak a kapcsolatok bensőséges szférájához, a fiatal férfiak általában élesen reagálnak még a legkisebb emlékeztetésre is.

Ha a fiatalemberrel való kapcsolat már régóta nagyon közel van, és a zavarás kérdése eltűnt, gondoskodhat róla egy igazi szexuális foglalkozásról a telefonon. Az izgalmas kifejezéseknek tartalmazniuk kell csak a kettő számára ismert részleteket. A rejtett helyeken lévő molyok, a simogatások és a csókok jellemzői, a nemi közösülés és a légkör részletei a fickó realizmusának érzését keltik. Meg kell mondani, hogy a múlt vagy az elkövetkező közelség ilyen leírása szintén elképesztő a lányok számára. Érdemes a fiatal hölgy elkezdett suttogni a telefonba, “annyira csókoltam a mellbimbóimat,” ahogy a teste azonnal válaszol egy képzeletbeli simogatásra. És a párbeszéd természetes lesz, ami tovább felkelteti az embert.

hogy a fickó a telefonon van

A szexuális beszélgetés a telefonon nem tarthat sokáig. Ez elfojtja a fickót, és csökkentheti szenvedélyének szintjét, amikor találkozik. Ezért időben meg kell tudnod állni. Hadd álmodjon valódi megérintésekről, simogatásokról és égésekről, azzal a vágyattal, hogy lehetőleg minél előbb ölelje meg szeretteit. Nem szükséges és túl gyakran izgat egy fiatalembert ilyen módon. Meg lehet szokni, hogy nem bír jó hatással az intim kapcsolatokra. Jobb ez időről időre és váratlanul. Persze, figyelembe véve az ember hangulatát és a helyzetet, amelyben ő van. Ezután minden erotikus telefonhívás üdvözlendő meglepetés lesz tőle, amelyből a test felrobban, és a lélek lüktet.

Javasoljuk olvasni: Arousing Kiss

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

27 − = 26