Hogyan lehet újra beleszeretni a férje és az élet?

hogyan lehet újra beleszeretni férjének

Tartalom:

  • Hogyan lehet megtartani a férje szeretetét?
  • Hogyan lehet minden férfit szeretni a feleségét?
  • Ez a férjem örökké szeretett

Nos, mi az a nő, aki nem gondolkodik el újra arról, hogy szeresse újra a férjét, hogy egész életében ne gondolhasson más nőkre? Annyira, hogy folyamatosan érzi magát a saját érdeklődéséért és vonzerejéért, hogy tetszeni fog, és újra megpróbálja felidézni csodálatot és tiszteletet? Az ajándékozáshoz rendszeresen átvágott hatalmas virágcsokrokat, gondozott, őrzött, őrzött? Kik a gyönyörű szexünk képviselői közül nem akarunk szeretettel ünnepelni a házban? Igaz, nincs.

Nagyon sajnálatosnak tartjuk azonban, hogy a házastársainkba való beleszeretés nagyon gyorsan hal meg, és a házastársaik unalmasak és elhízottak lesznek. Végtelen zsémbes hívők, ahelyett, hogy megpróbálnának minket vonzani az égboltból, fekszenek a kanapén, és a virágokat csak ünnepeken adják. Ez egy szégyen … Végtére is olyan romantikus szerelmeseik voltak, akik ígéretet tettek, hogy mostantól csak a kezükben térjünk helyre. És hol van mindez, hol ?! És hogyan lehet beleszeretni a saját férjéhez, hogy újra őrült legyen, mint ifjúkorában? Nos, ne fusson el a nõktõl?

Nem, valószínűleg nem érdemes a nőkre. Lehet, hogy elcsábítják a hívőket, csak ez az igaz szerelmi ünnep nem fog működni. A férj a ház körül jár, mint egy zombi. És szükségünk van egy élénk, aktív, igazán szerető emberre. Ezért nagymamák nélkül próbáljuk meg magunkat. Beszéljünk arról, hogy újra és újra szeresd feleséged a férjedet.

Hogyan lehet megtartani a férje szeretetét?

Hogyan lehet szeretni a férjét minden nap, és lehet? Tudod, ha az orrba vágod magad – a férfiak nem tudnak megszállott nőket tartani. És ha elkezd menni a jámbor sarkú, kifújja a por részecskéket folyamatosan cseng vele, vajon hol van és mikor lesz a hazai, illetve, hogy az erdő, és megpróbálta őket parancs – az álom az örök szerelem felesége feleség elássa az erdőben és elfelejtsék temetésük helyét. Legjobban a hívek elviselnek minket, titokban rettenetesen, legrosszabbul – menekülni fognak, csak a fogkefét és a borotvát fogják el. Ilyen módon arra kényszeríthetjük a férjet, hogy szeresse a feleségét.

Annak érdekében, hogy pontosan tudja megőrizni a férje szeretetét, mindig emlékezni kell arra, hogy az emberek (ha valóságosak, nem effemináltak) szenvedélyesen szeretnék nyerni a nőt egyedül. Ezért nekik a lehetőséget, hogy hívja magát, dicsekedni az ő hasznosítja, vagy kérdezze meg, mit csinálunk olyan súlyos, bánkódik a várakozás, amikor fény barátaival a bárban, és próbálja meg minél több a figyelmünket, amikor kizárólag részt maguk a kedvenc. Egyszóval a kérdésre adott válasz: hogyan lehet beleszeretni saját férjéhez, csak három szó lesz: a női kiszámíthatatlanság és a titokzatosság. Nem, persze, vannak olyan emberek, akik a nőket egyszerűen és érthetően szeretik. De először is, ebben az esetben nincs szó a szenvedélyről és a szeretetről, másrészt ez egy teljesen más történet.

Tehát vissza a juhunkhoz, nevezetesen – hogy tartsuk meg a férje szeretetét. Hadd nyerjen bennünket, és igyekezzen örömmel örülni nekünk. És ahhoz, hogy a férj szeresse, mi szükséges? És ehhez szükség van arra, hogy mindig tetejük legyenek, és érdeklődést és vágyat keltsenek, hogy örömet szerezzen nekünk. Nem arról van szó, hogy nem ismert piszkos ruhákat viselnek, és nem megyek a ház körül. Ellentétben a tanácsokkal, soha ne tegyétek meg ezt, hogy ne gondolkozzam el, hogyan lehet újra férjhez menni a szerelemben, tapasztalt, szeretett férjök sok éven át, a feleség megtartja – néha tudsz. Mert semmi sem melegíti fel a férfiak szeretetét és érdekeit, mint ellentéteket.

Mindig találkoztunk a jól ápolt, rendkívül hatékony, nagyon gazdaságos, de ugyanakkor elhagyott nőkkel, ahonnan a férjek menekültek? Met, és nem egyet. És miért magányosak? Először is, mert még a legtökéletesebb szépség is, ha nincs mit összehasonlítani, unalmas. És másodsorban, mert ilyen hölgy mellett, szinte soha nem pihent, és nem érzi magát. És ez néha szükséges neki, mert az állandó feszültség ideges leomláshoz vezet.

Szóval, kedves hölgyek, az öltözőben egy elkopott öltözködést tartunk, és alkalmanként a hívők előtt imádjuk, és egyre közelebb és közelebb kerülünk hozzá. Végtére is, az igaz szerelem mindenekelőtt a lelki intimitást jelenti. Mindig megközelíthetetlen királyné a házban érdekes, és ezután elkezd gumiabronni. Mert a feleségnek bennszülöttnek kell lennie, akivel mindig osztozhat a fájdalmas, és milyen királyi intimitás létezhet?

Menjünk tovább. Ha szeretni szeretnénk a családunk alapjait, akkor ráadásul kényszerítenünk kell férjüket arra, hogy folyamatosan nyerjen, meg kell tanulnunk alaposan figyelni és megérteni. Mondja el nekünk minden elképzeléseit és problémáit, kérjen tanácsot, és panaszkodjon valami iránt, ami egy fékezhetetlen oroszlántól mindenkitől egy szelíd kiscicánál fordul elénk. Beszélni egy ilyen metamorfózisról nem lesz senki – nincs anya, nincs közeli barátnője. A kézi cica csak a miénk. Mások számára egy félelmetes oroszlán marad. Mi ápoljuk boldogságunkat, ápoljuk és megvédjük a kegyetlen szemektől. Még a leginkább jóindulatúak is, önkéntelenül családi viszályt hozhatnak.

hogyan lehet újra beleszeretni férjének

Hogyan lehet minden férfit szeretni a feleségét?

Pontosan meg kell tudnod, hogyan kell a szeretetet tartani a családban, világosan meg kell értened, hogy ki vagyunk a házastársunknak. Mistress? Nem rossz, de nem elég. Egy gondoskodó feleség? Szintén jó. És nem is elég. Mindkettőnknek, feleségnek és a legközelebbi barátnak és barátnak kell lennünk. A feleségével, aki valóban érdekli férje ügyeit, soha nem unatkozik. Egy férj, aki barátja a feleségével, nem fogja megérteni más nőket – ez egyszerűen nem szükséges.

A nők, akik úgy vélik, hogy a családi szeretet fenntartásának kérdése, van egy válasz – a virtuóz szex – mélyen tévednek. A szex természetesen nagyon fontos a családban való harmonikus kapcsolathoz, de egyikét semmi esetre sem szolgálhatja feleségének a férje örök szerelmére. A férfiak nagyon érzékenyek a valóságra, és azt szeretnék, ha a közelben lévő nő megértené őket. Ha nem, megértik a keresést, és valószínűleg megtalálják őt egy másik, bár nem nagyon szexuális nőnél.

Tehát a felesége álmait örök szerelem a férje, felesége meg kell tanulniuk, hogy hallani, és beszélni édes szavakat szeretett férje, az érdekelt műveiben és tervek, és gondoskodik arról, hogy minden, még a legfantasztikusabb törekvések. És ha ő is férjével szexelni szeretne nagy örömmel, a családban tartós szeretet biztosított.

Az ilyen családokban, ellentétben azzal a közismert vélekedéssel, miszerint “az összes muzhik nem korrigálható férfiak”, nem kérdéses a férfi elárulása. Az ilyen családokban nem kérdés, hogy hogyan viselkedni viselkedni a családdal, mert nem megy el. Nem, természetesen nem mondhatod, hogy a házastársak érzései forró lángokban égnek. Sima, nyugodt, és felszabadulnak az elválás és a veszekedés után. Igen, igen, veszekedés, amely nélkül egy szeretõ családban nem lehet.

A házastársak és a házastársak közötti ritka viták a családon belüli kedvező mikroklímának, egy két független személy pszichológiai játékának a mutatója. De ha a veszekedések teljesen hiányoznak vagy túl gyakran fordulnak elő, akkor azt jelenti, hogy vagy a szerelem teljesen meghalt, vagy a pár játszott, és itt az ideje, hogy legyőzze a riasztást. Ellenkező esetben a család szétesik.

hogyan lehet újra beleszeretni férjének

Ez a férjem örökké szeretett

Már elmondtuk, hogy az egyik nem lehet a család alapja, bár nehéz is nélkülözni. A normális ember (bár, mint egy nő) szeret minőségi szexet. Azonban túlságosan aggódik, csak ifjúságában, korában, általában a férfiak inkább szeretnek szexelni egy olyan nővel, aki kedves nekik. Az egyik, amely meleg és nyugodt. Az egyik, amely kényelmes és biztonságos az ágyban. Az egyik, amellyel kényelmes családi esteket tölthet el. Azon ember, aki nem kedveskedik kedves férjének. És ha szeretnénk szeretni a családot, meg kell próbálnunk “az”.

“Aha” – valaki a tisztességes szexből azt fogja mondani: – Megint szükségünk van rájuk … És van nekünk valami? – Természetesen. De így vannak a férfiak is – ha egy nő nem hajlandó megérteni őket, akkor zárva vannak és kategorikusan nem akarnak megérteni egy nőt. Ugyanakkor, amikor spirituális közelségre törekszik, az emberek nem csak maguk felfedik magukat, hanem kezdik aggodalomra okot adni, és megpróbálják megoldani szeretteik problémáit.

Mit jelent “törekedni a lelki közelségre”? Ez azt jelenti, hogy türelmetlenül várja a férjét, örömmel és gyöngédséggel találkozva, érdeklődéssel hallgatva a híreket, és megengedve neki, hogy dicsérje magát, kedvelt, erővel és fővel. Nos, még ha kicsit jobban is lesz, gondolkodni fog róla! Úgy akarja, hogy intelligens, bátor, erős legyen egy imádott feleség szemében! Itt van a férj és fantáziál, néha egy másik dologgal. Végtére is, nem teheted őket minden nap! Tea, nem Hercules … Ezért, ha arra gondolunk, hogyan lehet minden nap szerelmes férjet szeretni, nem akarjuk elítélni őt az ártalmatlan hazugságról és kritizálni. Ez egy teljesen ártatlan csalás, amelynek célja az, hogy elbűvöli minket.

Gyakran vannak olyan férjek, akik nem mindig tudják várni az estet, hogy híreket küldjenek szeretett feleségüknek. A nap közepén hívhatják, és lelkesen beszélgethetnek arról, hogy mi történt. Belefáradt és kijelentem, hogy egy ilyen pillanatban túl elfoglalt, ha családi nyaralást, szeretetet és hűséget akarunk, lehetetlen. A hívek bűncselekményt követnek el, belevágnak magukba, közelről, és eldöntik, hogy figyelmen kívül hagyják. Bosszút kell bánni velünk. Ha a kedves hívott minket délután, és a munkánk során vis maior van, akkor még néhány percet kell találnunk ahhoz, hogy meghallgassuk lelkes vagy dühös maximumait. A munka a munka, és a család fontosabb. És hagyd, hogy a hatóságok vadul nézzenek ki – megváltoztathatja a főnököt, de nincs kedves házastársa!

Egy szóval néhány percig meghallgatjuk a pártot, elmondjuk neki, hogy nagyon érdekes és este este mindent részletesen megvitatunk, óvatosan búcsúzzunk és letettük a telefont. Esténként alaposan hallgatjuk meg a félelmetes oroszlánt, aki pályázó cica lett, valódi érdeklődést és megértést tanúsítva. És írjon bennünket ismeretlen kifejezésekkel, a legfontosabb dolog itt nem a tudás, hanem a lényege annak, ami történik, ami még a leginkonzisztensabb elbeszélésben is teljes mértékben megragadható. Próbáljuk! Mert a családban szeretetre és hűségre van szükségünk.

Néhány hölgy, akik igyekeznek kivenni a kegyes figyelmüket, megvetik őt, mert nem érdekli a felesége ügyeit. Részben joguk van – sok embernek nehéz megérteni a nők tapasztalatait, amelyek főként egy gazdag érzelmi világ által születnek. Ha azonban megpróbáljuk megérteni a házastársunk belsõ világát, amennyire csak lehetséges, akkor reflexíven megnyílik, és elkezdi feltárni spirituális impulzusainkat.

Ne használja azonnal a saját tapasztalatainak minden árnyalatát – a férfiak nem tudnak rögtön felismerni a pszichológiai információkat. Végtére is, mi, a hölgyek, a belső világban sok minden van! És ha azt akarjuk, hogy házastársa nem belegabalyodik a „legkisebb”, és nem veszítette érdeklődést neki, azt ajánlom, hogy a világ a dózis fokozatosan otkrovennichaya naponta. A női tapasztalatok vízesésével nehéz a férfiak megbirkózni.

És most ismét visszatérünk a kosjunkhoz. Nevezetesen, hogyan lehet szeretni a férjet az életben. Elkezdtük azzal a ténnyel, hogy a férfiak nyerni akarnak egy nőt, majd hirtelen átálltak örök készségére, hogy meghallgassák férjét, megértsék és elfogadják. Hogyan lehet ezt kombinálni? Csak óvatosan, de tartósan kell elmondania a férjének, hogy felesége önellátó ember, hobbijával és saját ügyeivel. És menj néha, válaszd a megfelelő időt erre, ezekre a kérdésekre, hagyva a hívőket egy-két órára. Ne félj, hogy valami történni fog vele. Nem kicsi, nem kell dadus. Tegye észre, hogy a felesége nem kényelmes kiegészítő, hanem olyan személy, aki saját érdekeivel rendelkezik. Ellenkező esetben nem tisztel meg bennünket, és ez annyira szükséges az igaz szerelemhez!

A következtetés: annak érdekében, hogy a férje mindig szeretett és munkát keresett otthon, és ne a legközelebbi pubban, feleségre van szüksége:

  • Kiszámíthatatlan és titokzatos;
  • megértése;
  • Szexuálisan elég.

Csak három feltétel, kedves nõk! De nem tudunk megbirkózni velük? És ez nem így volt! Tehát beleszeretünk magunkhoz férjhez, aztán a család szeretetének és hűségének örök ünnepe.

Javasoljuk, hogy olvassa el: hogyan visszaküldheti férje szerelmét

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 6 =