Hogyan lehet megtanulni a megfelelő csókokat? Egy kis elmélet és gyakorlat

a megfelelő csók

Tartalom:

 • A passzív csók technikája
 • Az aktív csók technikája
 • Kiss hibák
 • Ilyen különböző csókok

Elgondolkodott már arról, hogy az emberek hogyan csukják le a szemüket? Kiderül, hogy az ügy nem túlzott szerénység vagy teljes önfeledés. Nagyon egyszerű! Az önmegőrző munkák ösztönzése. Igen, igen! Az a tény, hogy egy csók alatt megnövekedett a vérnyomás, a pulzusszám emelkedik, és a légzés szakaszos lesz. Hatékony felszabadulása van a hormonoknak, és egy személy egy tudatalatti közeli államba esik.

Természetesen mindez csak akkor történik, ha a csók igaza van, ha örömet okoz. És hogy a csókok kellemesek legyenek, tudnod kell, hogyan kell csókolni. Annak érdekében, hogy ne hajlítsa a botot, hogy az, akivel csókolt is, élvezetet érez, és nem zavartan és kellemetlenül. Végül is a csókok különböznek: szenvedélyes és gyengéd, félénk és bizonytalan, könnyű és mély.

Röviden, a csókok tudománya nem a semmiből jött létre, hanem az emberek saját testének ismeretében és a szerelmi kapcsolatok és az erotikus képességek fejlesztésében. De arról, hogy hogyan kell csókolni helyesen, nem tudják mindet

Próbáljuk megérinteni a szerelmi mágia rejtélyét és feltárni a megfelelő csók titkait.

passzív csók technika
Vissza a tartalomjegyzékhez

A passzív csók technikája

Első pillantásra minden egyszerűnek tűnik. Mindazonáltal a csókok első tapasztalata sokak számára sikertelen. Ez egy dolog, amikor megcsókolnak, ez egészen más – amikor megcsókolsz. Ha megcsókolnak, próbáljon csak elindulni. Ne törje az ajkakat – hagyja lágyak és rugalmasak maradni. De ez a csók sem lehet teljesen passzív. Válaszolj a partnerre, kicsit mozgatva az ajkát. Ne ellenálljon, ha megpróbálja megnyitni a száját a nyelvével. Nyissa fel a fogait, és hagyja, hogy a partner nyelv a szájába.

És most jó, ha ugyanazt a nyelvi mozdulatot választja. Fordítsa a nyelvet oldalról oldalra (csak nem túl aktív!), Csúsztassa előre és hátra simán. Ne feszítsd meg a nyelvedet – csak csókra reagálsz, ezért hagyd, hogy az ajkaid és a nyelved nyugodjon.

Érezni, hogy egy ilyen csók pillanatában a partnered úgy érzi, hogy kis kísérletet végez. Próbálja meg először a felső és az alsó ajkát. Most harapd az alsó ajkát úgy, hogy a szájában van. Írd le egy kicsit az ajkadat, mozgasd a nyelvedet. Érezd a pillanatot és az az állapot, ahol az ilyen érintés kellemes lesz, nem okoz kényelmetlenséget és fájdalmat. Így beállíthatja a nyelv és az ajkak feszültségét és pihentetését csók közben.
Vissza a tartalomjegyzékhez

Az aktív csók technikája

Amikor csókolsz, akkor a szerelmi akció aktív részévé válsz. Hogy helyesen csókoljon ebben az esetben? Kissé nyissa ki a száját, és kissé nyújtsa az ajkát. Most ragadd meg a partnered ajkait, és kissé húzza őket, vagy még jobb – könnyedén szopni. Csak csináld könnyedén, simán és finoman. Szigorúan ez az egész csók – az enyhén szopogatja az ajkát. De egy csókot lehet intimabbá tenni, ha hagyod a nyelvet.

Töltsd le a nyelv csúcsát a partner zárt ajkán és nyisd ki őket. Egy kis lökést nyelv a száját, és ugyanolyan könnyen és simán mozog a nyelved oda-vissza, a kiadások az oldalai a nyelv, az arc, a fogak a partnere. Ideális esetben a viselkedésednek ugyanolyan mozgásban kell lennie a nyelvednek. És akkor van egy igazi francia csók – a szerető nyelvek csókja.

A csókolózás gyakorlatában próbáld meg megcsókolni a könyök belsejét. A kéz ezen oldalán lévő bőr puha, rugalmas és nagyon érzékeny. Természetesen nem ugyanaz, mint az ajkakon, de jobb itt megcsókolni. Próbáld meg enyhén megérinteni az ajkadat a bőrre, majd fogd meg az ajkádat, majd egy kicsit szopjon. Ne felejtse el túlságosan – különben lesz egy jellegzetes zúzódás, amit szívónak neveznek. Minden intézkedésnek szükségszerűen gyengédnek, lágynak, simanak és takarékosnak kell lennie – az ajkakon túl a bőr sokkal érzékenyebb.

Vezesse át a bőrt a nyelvével – gyakorolja a nyelvet óvatosan, dömping nélkül, szükségtelenül feszültség nélkül. Jelölje meg a kezét a nyelv csúcsával, nyalogasson, csúsztassa ujjával a nyelv oldalát a kezével. És ne felejtsük el, hogy a bőredet, melyet a nyelv simogat, ebben a pillanatban a saját ajkád által elfogott, mint egy igazi csók.

Jobb próbálkozni magadon, hogy megértsd, milyen kellemes a csókod egy partner számára. Ahhoz, hogy megtanuljuk szabályozni a “szopás” hatékonyságát, jó, például pácolt vagy friss paradicsomot vagy gyümölcsöt használjunk, húsos – őszibarack, szamóca. Próbálj meg harapni egy darabot a hússzal az ajkáddal, szétszedni a nyelvével, csippenteni egy szopós mozgással. Jó, ha ugyanakkor a darabok sértetlenek maradnak, és nem cukroznak a zabkába. Szóval, jól csókolsz.

És hogyan kell csókolni helyesen, hogy ne zavarja az orrát? Ez elég egyszerű! Szükség van kissé csavarni a fejét, hogy az orrod és az orr érintkezésbe kerüljön a szárnyakkal (az orrlyukak élei). Ebben a helyzetben az orr nem zavarja a csókot, és a légzés könnyű és szabad lesz.

Hidd el, hogy csak annyit tudsz, hogy hogyan csókoljon helyesen. Tehát edzés, tanulás és tapasztalatszerzés!

aktív csókoló technika
Vissza a tartalomjegyzékhez

Kiss hibák

Egy csók más lehet: édes és gyengéd, szenvedélyes és égő, lusta és hosszú, gyengéd és vonzó, a lényeg az, hogy a csókod nem keserű. De ennek a kellemes folyamatnak az örömét bármilyen kis dolog elborítja. Ezért ne felejtsd el, hogy megtagadhatja minden készségét és szorgalmát.

 • Kellemetlen szag a szájról

És ez nem csak az egészségtelen fogak szaga, hanem az étel illata is. Ismeretes, hogy ha valaki fokhagymával vagy hagymával illeti, frissen evett borschtot vagy heringet, akkor kellemetlen beszélni vele, nem pedig csókolni. De a vanília, a fahéj, a citrus illata éppen ellenkezőleg, sokkal kellemesebbé teszi a csókot.

 • erőszakosság

Soha ne kezdjen csókot agresszíven. A perzisztencia csak a biztosítékban van, csak a szenvedély magasságában. És először meg kell csókolni a partneredet – könnyedén és gyengéden, de ugyanakkor hívogatóan. Jobb, ha először érzed, hogy a partnered vár, majd folytassa.

 • Felesleges nyelv

Ha az Ön társa nem áll készen a francia csókra, ne erőltesse a nyelvét a szájába. Ez az első. Másodszor – soha ne próbáld meg teljesen feloldani a nyelvedet a partner szájába – csak megfojtani tudja. És még rosszabb – ez a cselekvés hánytató reflexet okoz.

 • nyálazik

Ne felejtsd el, hogy pihentető csókkal annyira nincs olyan mértékben, hogy teljesen elveszíti a saliváció irányítását. Ne felejtse el lenyelni a nyálat időben. Persze, a megfelelő francia csók egyetlenik sem nyál nélkül. Néhányan különös örömet találnak az úgynevezett nyálcsere során. És mégis, túl gyakran a nedves csók kellemetlen érzést okoznak.

 • passzivitás

A szerelmi örömökben a partnerek passzivitása egyszerűen ellenjavallt. Ügyeljen arra, hogy válaszoljon a simogatásokra. Ha nem tudod, hogyan kell csókolni helyesen, mit tegyél, ha megcsókolnak, akkor csak lazítsa ki ajkait. De itt vannak a karjaid … Fogd be a szemedbe, pattints a vállakra, a fenékre, hátul. Röviden, ne légy egy napló, és tudd, mi a jó neked, hogy egy csók kellemes az Ön számára.

Vissza a tartalomjegyzékhez

Ilyen különböző csókok

Valószínűleg csak egy külön értekezésben lehet mondani minden olyan csókról, amelyet az emberiség feltalált. A különböző nemzetekben a csókok tudományának megvan a maga sajátossága, hagyományai, tabujai. Néhány országban a csókot egyáltalán nem fogadják el, egyesek kevésbé higiénikusak és még erkölcstelenek is. De nem vagyunk moralisták, nem puritánok, és nem a kifinomultság és az exotikusok tiszteletei ezen a területen. Ezért csak azt vegyük figyelembe, ami szokásos és elfogadható a szerelmi kapcsolatok kultúrájához. Milyen csókok lehetnek? Milyen helyes csókolni különböző módon, különböző mértékű intimitással vagy szenvedéllyel?

 • Csodálatos csók

Talán ez a leginkább hagyományos és legmegfelelőbb csók. Az egyik partner elkapja ajkait az ajkával, kissé szar, vagy akár rágja őket. A csókban való részvétel nyelve nem fogadja el, de ha igen, nagyon feltételes. Például tarthatja a nyelv csúcsát kedvesének ajkai vagy fogai fölé, de tovább – nem-nem.

 • A francia csók

Nagyon bensőséges, őszinte és szenvedélyes csók. Csókolják nemcsak az ajkukat, hanem a nyelvüket is. Ráadásul egy ilyen csókban aktív szerepet lehet átvinni a partnertől a partnerhez. Ez így van, amikor a francia csókkal a csókok nyelvét váltakozva behatolnak a szájba, szabadon “sétálnak” ott, simogatva a partner nyelvét, arcát, fogait, égét.

 • Sziámi ikrek

Ez a legjobb egyenlő csók. Az egyik csókoló megragadja és szopogatja a partner alsó ajkát, a második – a felső. A csók nagyon szelíd és elég intim. Ugyanakkor nincsenek vezetők és rabszolgák – mindkét partner egyszerre megcsókolja egymást.

 • Csillapító lepke

Kihúzzon egy csókot. Még egy csók sem, de egy csöndes csókok egész csillaga, fény, mint egy pillangó szárnya. Csókok zuhogtak az egész arcon – ajkak, szemek, homlok, arc, orr, áll.

 • Csinos csók

A legjobb ugratás csók, amikor csókolózik csak a sarka a partner száját. Minden más szempontból a csók megismétli a csókos csókot. Meg kell ragadni a partner szája száját, és könnyedén meg kell szopni. Akkor ugyanúgy kell csókolni a száj másik felét.

Itt vannak olyan különböző csókok. Ha tudni szeretné, hogyan kell megfelelően csókolni, milyen hibákat el kell kerülni, akkor mindig a tetején leszel. Mégis, ha még nem tudsz semmit, akkor jobb, ha először gyakorolsz és megérted a megfelelő csókok tudományát, nem csak elméletben, hanem a gyakorlatban is. És csókolja meg az egészségét, csókoljon örömmel. Végül is a legjobb csókok szeretik és szeretik a csókját. Ezért szeretni és szeretni – és minden jól lesz veled!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

25 − = 21