Hogyan élhetsz elosztás után? Szerencsére?

hogyan kell megélni az elválás után

Tartalom:

 • Ismerd fel, mi történt
 • Ne vigyen illúziókat
 • Hogyan csökkenthető a fájdalom?
 • Célok és eredmények

Az embered eldobta? Ez elég gyakran történik, és sokan el kellett viselniük a kétségbeesést és a haragot, amely az ilyen szétváláshoz vezet. A fejemben mindig úgy hangzik, mintha egy törött magnóban lenne: “Miért? Miért? .. “Ma megpróbálunk legalább valamilyen módon segíteni Önnek ebben a helyzetben és megmondani neked, mit kell tennie annak érdekében, hogy egy ilyen válság gyorsan elmúlik.

Valószínűleg minden nő legalább egyszer az életben olyan nehézségekkel szembesült, mint a szeretettől elválasztva. És ez egy nagyon, nagyon nehéz teszt, még a legerősebb asszony számára is. És az egyetlen kérdés, mely egy nő fejében emelkedik ebben az időszakban, hogyan élhet túl, miután elszállt egy szeretettől? Kívülről ez a kérdés teljesen zavarónak tűnhet. De azok, akik önmagukban tapasztalták ezt a fájdalmat, megértik ennek a problémának a sürgősségét.

Végtére is, tényleg, egy nő életét egy szünetet követően egy szeretett egy ideig szinte megszűnik. Az érdeklődés szó szerint elvész mindennek – a munkahelyen, a hobbiján, a gyermekeknél, ha vannak, a megjelenésükre, az élelmiszer végén. Szerencsére a legtöbb esetben ez a negatív periódus nem tart sokáig – két vagy három hetet, és ezután a nő lassan érzi magát. De sajnos ez nem mindig így van: a tisztességes szex egyes képviselői hosszú ideig nem tudnak egymással összefogni. És ez már nagyon valóságos problémákat fenyeget – például hosszan tartó depresszió.

Ez azonban semmiképpen sem megengedett – el kell kezdeni az eljárást. A népi bölcsesség azt mondja, hogy a szomorú könnyekkel nem fog segíteni. És ez tényleg így van, sajnos vagy szerencsére. Ezért törölje le a könnyeket, dobja ki a zsebkendőket és továbblépjen – egy fényesebb jövőbe. Természetesen senki sem követeli meg tőled, hogy énekeljen dalokat, és adja meg sugárzó mosolyát a szünetet követő első napokban.

Szeretne sírni? Sírjatok! Meg akarja ölni a ház minden edényét? Egészség, akkor vesz egy újat. A lelkednek szüksége van arra, hogy az előbbihez hasonló dolgokat vágjon fel? Az ollók segítenek! A pszichológusok ezt az állapotot negatív érzelmeknek hívják. És ez a legfontosabb lépés a helyreállításhoz vezető úton, ami azt jelenti, hogy át kell adni. És ez sokkal könnyebb lesz számodra, látni fogod!

hogyan kell új életet kezdeni az elválás után

Ismerd fel, mi történt

Az elválás után az első napokban egy nő nem tudja felismerni, mi történt. A pszichológiában ezt a jelenséget a “negáció időszakának” nevezik. Nem, az agy, az a nő tökéletesen megérti, mi történt, de az érzelmi szinten nem hajlandó elhinni. És amíg ő nem hisz, nem lesz képes elmenekülni ettől az érzelmi állapottól.

Sültek? Most pedig ülj le, hagyd abba, hogy legalább egy perc múlva megszólaljon, és mondja el magának a következőket: te, vagy inkább – veled elválasztotta a kapcsolatot. A kapcsolat megszűnése szinte mindig nehéz elviselni, és egyszerre két partnerrel egy párban. És annak ellenére, hogy ő volt az ex-embered, aki megszorította a kapcsolatot, aligha könnyebb neki, mint neked. Furcsa módon, de a legtöbb nő számára ez a rosszindulatú gondolat felmelegíti a lelket. És ez így van – nem ugyanaz, hogy szenvedjen? El kell fogadnod egy ilyen helyzetet ebből a szempontból.

A tudatalatti elme elutasítja a meggyőződést, hogy mi történik, és a józan ész felé irányuló buzdítások és kísérletek nem segítenek? Nos, drasztikusabban kell cselekednie. Először távolítsa el a kiemelt helyekről azokat a dolgokat, amelyek emlékeztetnek az ex-emberére. Ugyanaz a népi bölcsesség azt mondja, hogy a szem elől tévesztett. Ha nem emeli fel a kezét, hogy mindent eldobjon, akkor legalább gyűjts össze mindent egy dobozban, és vegye el.

Persze, abban az esetben, ha a férje hagyott benneteket, akkor nem lesz könnyű megtenni – az egész lakást nem fogod be a szekrénybe. De a kimenet megtalálható ebben a helyzetben – menjen pár napig az anyámhoz, vagy akár pihenjen. mellesleg, és változtassa meg a helyzetet, amely szintén előnyös lesz, kérjük, vegye figyelembe.

Ne vigyen illúziókat

Az orvos-pszichológusok azt mondják, hogy a szünetet követő legnehezebb idő az első hat hét. Fontos, hogy ez az időintervallum nagymértékben csak akkor csökkenthető, ha magának döntesz, hogy ez az igazi vég. Értsd meg – hagyd el! A te hibád, de csak a döntése. Ne tartsa vissza a könnyeket. Sokat sírj, de ne felejtsd el megismételni ezer alkalommal magadnak: “Igen, elment! Ő örökké eltűnik! “És most, ezredik alkalommal szólva, ez a kifejezés egy időben megszűnik uralni.

És ezzel általában nagyon komoly problémák vannak – szinte minden nő nagyon sokáig reméli, hogy az ember jobban elgondolkodik majd, és szükségszerűen visszatér majd hozzá, és felismeri, hogy elvesztette. És mindaddig, amíg egy nő elgondolkodik rajta, és nem arról, hogy hogyan kezdjen új életet elszakítás után, nem lesz képes megszabadulni a lelki gyötrelemektől.

Figyelj erre! A helyzet megértése fontos. Ezért, ha azt gondolja és megértette, hogy ez valójában a vég, akkor ez már drága. Vegyük úgy, hogy ez az első győzelem, az első csata a háborúban, a maga nevében nyert. Erős személyiségvé váljon – olyan nő, aki képes megbirkózni a nehézségekkel. Elválasztották tőle – nem több, mint egy teljesen teljesen kiküszöbölendő probléma. A lábadra állhatsz, és folytathatod útját, hogy ne történjen meg.

És ha továbbra is megvárja a fejedelem visszatérését, akkor továbbra is kimeríti a már kimerült pszichéjét. Megéri? Ahogy a gyakorlat azt mutatja, kevesebb mint egyharmada visszatér minden emberhez, aki saját kezdeményezésre elválasztotta a kapcsolatokat. Ezenkívül nagyon fontos, hogy kérdezz magadtól egy egyszerű kérdést – valóban szüksége van-e erre a visszatérésre? És ami még fontosabb, válaszoljon őszintén. Végtére is, jól tudjátok, hogy az áruló egyszer még egyszer elárulja. Készen állsz tartósan élni, mint egy porzsák?

az élet a szakadás után

Hogyan csökkenthető a fájdalom?

Ne felejtsük el, hogy a fő cél a leginkább fájdalommentes kiút ezekből a sikertelen kapcsolatokból. Először is meg kell őrizned az egyéniségedet és a tiszteletedet. És ha ön magának lett volna a kezdeményező, akkor biztosan nem akarja, hogy bűntudatot szenvedjen, és gyorsan elfelejtsen mindent. Ebben az esetben olvass tovább:

 • napló

Abban az esetben, ha soha nem voltál nagyon beszédes, és ossza meg a problémáit valahogy nem a szokásaid szerint, akkor el kell kezdened egy személyes naplót. A napló talán az egyik legjobb és leghatékonyabb módja annak, hogy megszabaduljon mindenféle sérelemtől, szomorú emlékekről és elnyomó gondolatokról egyszer és mindenkorra. Egyszerűen megszabadulhat a problémák terhelésétől.

A napló nem csak egy csodálatos hallgató és beszélgető, aki mindig veled van a szakadások nehéz pillanataiban, de egy csodálatos pszichoterapeuta is. Ezenkívül a papírra írt gondolat világosabbá és világosabbá válik, és könnyebben érthetővé válik. Amint kirobbantja minden sértegetését, sértegetését és gyötrelmét, akkor abban a pillanatban át fog térni a múltba, és otthon hagy. Az érzelmek és tapasztalatok nem olyan elterjedt a lélekben, mintha szabadon engednék. Úgy tűnik, hogy elindul, és nyugalom, önuralom és józan ész jön vissza.

Nagyon gyakran hallja a tanácsot, hogy mindent megírjon, megpróbálja ily módon megszabadulni a negatívtól. De sok pszichológus azt mondja, hogy a negatív, amit ki fog dobni papírra, és újra olvasni a jelenlegi érzelmi állapotát később, amikor minden stabilizálódott, nem csak nagyon szórakoztató, hanem hasznos is. Csak vigyázz, hogy a napló ne essen rossz kezekbe – ne fáradjon be a piszkos alsónemébe, ugye?

 • nyitottság

Maga egyedül marad a problémáival elég nehéz. Így a kapcsolat megszakadása után hosszabb ideig is meghosszabbodik a helyreállítási időszak. Ne zárja be magát. Mondja el a problémáidat a legtöbb ember körül. A pszichoanalízis erre a megközelítésre utal, mint a bánat feloldásának módját. Röviddel ez idő alatt elég könnyűséget érezhetsz, mintha egy lelkővel esett volna. Kommunikáljon barátnőivel. Meghallgatják, és valami felszólít.

Bár egyes esetekben még jobb, ha pszichológushoz jön. Sajnos gyakran előfordul, hogy a kommunikáció hatalmas köre ellenére senki nem beszél. Végül is csak a legintimebbeket oszthatod meg azokkal az emberekkel, akiknek teljesen megbízik. Persze, ahelyett, hogy pszichológus lenne, megy az állomáshoz, jegyet szerezhet az első vonatra, és beszélgethet utazókkal. De ez hosszú, kényelmetlen, és nem valószínű, hogy egy utazó utazó gyakorlati tanácsokat adna Önnek, ellentétben egy pszichológussal.

 • Beszélgetni magaddal

Mindig örömmel beszélgetni egy intelligens emberrel, nem? És ezenkívül nagyon hasznos is! Kényelmesen üljön a tükör előtt. Akkor próbálj meg beszélgetni magaddal. Mondja el magáról a problémáit. Az orvos-pszichológusok azt mondják, hogy ez a fajta terápia nagyon sikeresen kezeli a depressziót és a stresszt.

Egyébként a tükör közelében végzett edzéssel fejezze be a munkamenetet egy arckifejezés leckében. Ragaszkodjon magának egy vicces archoz, és a hangulata azonnal felfelé halad. Csak próbáld meggyőzni magad, hogy a probléma nem ér egy rohadékot és a tojásokat. És egy ilyen aprósággal biztosan megbirkózol.

 • Erősítse meg testét

Ne feledje: mentális és szellemi állapotunk közvetlenül kapcsolódik testünkhöz. A sportolás és a testépítés során más problémákkal is megbirkózhat. A “szívritmus elvesztése “ig dolgozzon. Abszolút függetlenül attól, hogy hogyan töltheti be magát: energiatakarékos, kocogó, fitneszes vagy általános tisztítást végezhet a bútorok átrendeződésével minden szobában és általános javításokban.

Ne feledd! A lényeg az, hogy fizikailag képzett. Bizonyos esetekben érdemes hangosan kiabálni vagy zokogni. A fő feladat a gőz kiadása, a negatív érzelmek kibocsátása, a benned való felhalmozódás, a tárolás elmaradása, különben fokozatosan elpusztítanak benneteket. Igen, és az éjszakai alvás sokkal erősebb lesz – nem maradsz erősen a párnák könnyeiben.

 • Munka! Munka! Munka!

Fejhez ugrik a munkába. Ez csak egy varázslatos módszer minden probléma megoldására. A feleséged a szeretteiddel sokkal gyorsabban és jobban észrevehetően megy át. Aktívan dolgozik, elfelejtené a gondjait és problémáit, kiléphet tőlük. Igen, a munkának van egy másik felbecsülhetetlen pluszja – ez nem csak pszichoterápia, hanem pénzt kereső módja is, ami azt jelenti, hogy kettős előnyhöz jut. És talán, és a promóció a karrier létére.

 • Kényeztesse magát

Nemcsak a pszichiáterek, hanem más orvosok is biztosak abban, hogy a rendszeres testmozgás segít a stressz enyhítésében. Jobb rendezni magát, és menni egy fitnesz klubba vagy edzőterembe. Ne felejtsd el a friss levegőt. A természetnek gyógyító tulajdonságai is vannak. Menj egy séta a parkba. Élvezd magad! Olvassa el újra a könyvét, amit szeret, vagy nézzen meg egy jó filmet. Figyelj magadra.

A ruha elegánsan, még akkor is, ha ma este nem akarsz menni. Csak maradj otthon és főzz magadnak vacsorázni, amit szeretsz. Vagy menjen barátaihoz, vegyen részt a vidám és zajos pártokban – így elvonja magát a szomorú gondolatoktól. Az életed nem szabad megállni és befagyasztani. Események és változások kell benne.

 • elmélkedés

És tudod, hogy a meditáció csodálatos módja a könnyek könnyű folyóinak helyére. Meditatív állapot, nyugodt és nyugodt, lehetővé teszi a béke és az egyértelműség elérését. A meditáció során a helyreállítás többször gyorsabb, mint alvás közben. És nem számít, hogy korábban nem találkoztál – menj tanulni, jó, hogy ilyen sok központ létezik.

 • Tápellátás

szintén fontos pont a depresszió és a depresszió kezelésében. Mindig egyenesen kell enni. Csak a filmben a fő karakter, a következő elosztás után, egy csomó csokoládé és egy lekvárt marmaládé ment. Az életben jobb, ha feladni fűszeres és édes, ha vissza akar térni normális állapotba, és elfelejteni a depressziót. Mindenféle gyümölcs és zöldség, ásványvíz és természetes gyümölcslevek segítenek Önnek, és csak a gyors helyreállításhoz szükségesek. De ha meg akarja hosszabbítani a neurózis életét, akkor vigye eszik kilogramm süteményt, énekeljen mindent vörösborral.

 • Általános tisztítás

Dobd ki az összes felesleget otthonodból, még akkor sem, ha az ex-embered nem kapcsolódik össze. Új életet akarsz kezdeni? Ezért szükség van minden olyan emlékeztetőre, amellyel kapcsolatosan. By the way, ideális esetben jó lenne javítani és cserélni bútorokat. Természetesen abban az esetben, ha pénzügyi kapacitása lehetővé teszi.

Célok és eredmények

Meg kell gyógyulnia a veszteségből, és vigyázni kell magára. Állítsa be az új életre való visszatérés célját – az élet nélkül. Próbáld meg emlékezni, hogy ki voltál az előtte, mi aggasztotta és izgatta többet, mint amit akartál csinálni, és milyen álmokat tettek fel. Ma ritka és csodálatos lehetőséged van arra, hogy megmutasd a személyiségedet, vágyait követve.

Ne álmodj a bosszúról – ez a reakció nem ad a kívánt megkönnyebbülést, de csak a régi sebeket védi. Meg kell érteni, hogy egy intelligens, erős és felnőtt nő, személyiség és egyéniség, amely képes megszüntetni az elválasztást. És általában elég gondolkodni, és folyamatosan sírni!

Emlékezz vissza minden rosszat, amelyet neked okozott a kapcsolata vele kapcsolatban, az összes tilalom. Most viseljen egy piros rövid ruhát, amely mindig is a kedvence volt, és megtiltotta, hogy viselje, mert tétlennek tűnt neki. Hívja a legjobb barátot, akivel megtiltotta, hogy kommunikáljon, mert azt mondta, hogy hülyeség volt. És sétálj és szórakozz a klubban vagy máshol. Legyen biztos a legjobb barátaival és barátnőivel együtt, akikkel féltékeny volt rád és kivel tiltott kommunikálni. Az élet szép anélkül! Sokkal jobb, ezért ne tegye le egy hosszú dobozba, és indítsa el az új és legfontosabb boldog életet!

Azt tanácsoljuk, hogy olvassa el: hogyan lehet túlélni a feleséget egy szeretett emberrel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

40 − = 38