Mit kell tenni, vagy hogy a mell nőtt?

Még a fiatal korban sok lány aggódik, hogy mit kell tennie, hogy nő mellét, találok egy szép forma és a kívánt hangerőt. A kis mellkas komoly összetett lehet minden nő számára. Valaki azt mondja, ez az egész a gének, hogy valaki hisz gyógytorna és masszázs mellnagyobbítás, és valaki azt mondja kb értelmetlen időt és pénzt fordított. Lehetőség van a mellnek a kívánt méretre történő növelésére anélkül, hogy műtétet és injekciózást kellene alkalmazni?

Az emlő növekedésének stimulálása

Mi nő a mell?

Tehát ha egy kis vagy lapos mellkast tulajdonítasz, akkor a mentés háromféleképpen történhet: műtét, súlygyarapodás vagy terhesség. Nem minden nő képes elfogadni az egyik módszert.

A sebészeti beavatkozás nem mindig biztonságos. Sok beteg időben allergiát vagy más súlyos betegséget okoz, amely a szervezetben lévő idegen testre reagál. Lányok, akik elhízottak, és tényleg nagy mellek vannak, de alig ismerik, mert a fő cél az, hogy elveszítik az extra fontokat. A női test sajátossága, hogy a mellérfogat nagy része zsírszövetből áll, ezért választania kell valamit: vagy egy vékony alakot vagy a kívánt mellszobormennyiséget.

Az emlő növekedésének harmadik módja teherbe esik. De itt is van mínusz. A szépséged csak kilenc hónapig fog tartani, majd az etetés ideje megérkezik, és a mell nem lesz olyan rugalmas, elkezd süllyedni. Hasonló nehézségek fordulnak elő a nagyformák tulajdonosaiban, mert korral, minden szépség elveszett, vannak stretch marks (az ún. Spaniel fülei) a test életkorral kapcsolatos változásai miatt.

Étrend az emlő növekedéséhez

Legfontosabb ajánlások

Hogyan lehet nagyobbra emelni az emlőt? A mell növekedésének fő forrása a női hormonok. Köszönjük nekik, hogy néhány nõnek vékony alakja és gyönyörû volumene van. Az ösztrogén termelése minden nő testében történik. Ugyanakkor nem kell erőfeszítést tennie és megváltoztatnia az életstílusát. A 11 és 18 év közötti időszakban ez a hormon a maximális mennyiségben keletkezik. Ebben az időszakban kialakul a mell, a térfogata és alakja. Mindazonáltal ne hibáztasd a hormonokat mindent. A mell növekedésében jelentős szerepet játszik az örökletes tényező, a szervezet általános fizikai állapota, a táplálkozás és a naprendszer.

Ha még mindig tinédzser vagy, és szeretné, hogy a mellek növekedjenek, gyönyörű formát és rugalmasságot szerezzen, tartsa be bizonyos szabályokat:

 • étrend megfelelőség
 • masszázs;
 • fizikai gyakorlatok;
 • kozmetikumok ápolásra.

Ha tudatosan és szándékosan követi a fent felsorolt ​​ajánlásokat, akkor elérheti a kívánt eredményt. Természetesen nem csak a fiatalkorú lányok kíváncsiak, hogy mit kell tennie a mell növekedésében. Erről a témáról, és azt gondolják, hogy a felnőtt nők, akik anyákká válnak, vagy egyszerűen csak a sztereotípiák hatásai alá esnek, hogy a férfiak nagyobb formákat öltenek. Ebben az esetben ne merüljünk el, ne emeljük enyhén a mellet és ne tegyünk növekedést, de legalább egy méret lehetséges.

Masszázs az emlő növekedéséhez

Étrend az emlő növekedéséhez

Van egy speciális diéta, amely segít sok nőnek, hogy növelje formáit és önbecsülését. Az a táplálkozás, amely arra a kérdésre ad választ, hogy hogyan lehet gyorsabban nőni a mell, tartalmaz minden szükséges összetevőt a növekedéshez. Ehhez minden nap a diétát bele kell foglalni a következő termékekbe:

 • káposzta;
 • narancs;
 • szójabab;
 • bab;
 • fekete őrölt kávé;
 • petrezselyem;
 • őszibarack;
 • gabonafélék;
 • banán;
 • sárgarépa;
 • a máj.

A fenti termékek mindegyike tartalmaz fitoösztrogéneket, amelyek stimulálják a női hormonok felszabadulását, továbbá segítenek új sejtek helyreállításában és új sejtek létrehozásában.

Különösen serdülőkorban, ezek az anyagok kiváló kiegészítik a mellkas növekedését.

Gyakorlatok mellnagyobbításhoz

De ez nem az egész lista, amely biztosítja a nők egészségét és szépségét. A fenti lista nem jelenti azt, hogy néhány zöldségre és gyümölcsre kell ülnie. Ha növelni kívánja a mell mérete, nem kell ragaszkodni a diéta, amely befolyásolja a zsírszövet, mert amikor a fogyás csökkenni fog az összeg nem csak a lábak és a has, hanem mell.

Fontos, hogy tartsd be az egészséges étrendet, és gazdagítsd a szervezetedet fehérjékkel, zsírokkal és vitaminokkal. Például minden diétás nőnek húsételeket, tojásokat, tejtermékeket kell tartalmaznia. Ne felejtsük el a zöldséget és a vajat, a tejfölt, mert a zsírokat elegendő mennyiségben kell tárolni az emlőmirigyekben.

Masszázs az emlő növekedéséhez

Ez egy egyszerű eszköz, hogy egy szép alakja a mellkas, ami nem fog sok időt és erőfeszítést, és fel kell venni egy sor eljárások mell növekedését. masszázs technika nagyon egyszerű, meg kell tennie, könnyű körkörös mozgások, amelyek serkentik a vér áramlását a mell, kialakítja a kapilláris hálózat és javítja a bőr tónusát. Válasszon magának a masszázs egyik módját, és továbbítsa a cél felé.

Vízmasszázs – a zuhany alatt. Ehhez a sugárat átlagosan kell állítani, míg a víz hőmérséklete meleg, de nem forró vagy hideg. A masszázs során figyelje az érzéseit, kellemes érzést kell elérnie a víz érintéséből, különben fennáll a betegségek és a daganatok kialakulásának veszélye. A zuhany körkörös mozgását a mellkas teljes felületén kell elvégezni, a mellbimbók területének áthidalásával. Napi kétszer kell tennie ezt a masszázst, miközben erre pár percet ad ki.

Az emlő növekedésének kozmetikuma

Manapság kézzel – ez igényel zsírkrémet, vagy egy különleges gyógyszert a mellkasra. A tejszínt elosztják a mellbimbás teljes felületén, és két percig körkörösen mozognak a bőrön. Ezután hajtsa végre a lökéseket a mellbimbóktól a vállig, a karddal, és két percig is megismételve a mozgásokat. Ezután hasonlóképpen húzza a bőrt a mellbimbókról a mellkas mellé. A fenti lépéseket az index és a középső ujjakkal kell végrehajtani, elkerülve a nyomást a mellbimbók körüli területen.

Gyakorlatok a mellkasért

Kevés ember úgy gondolja, hogy a mell nő a fizikai terhelés és a testmozgás. Végül is segít a zsírszövet csökkentésében, ami logikusan csökkenti az űrlapokat. De a mellizmok úgy vannak elrendezve, hogy egy megfelelően kiszámított terhelés mellett növekedni fognak és a mell rugalmasságát biztosítják.

A klasszikus gyakorlat a padlóról vagy a felhúzásból áll. De az első osztályokban nem minden nő képes elviselni egy ilyen terhet, ezért kezdj egy egyszerűbb, de nem kevésbé hatékony gyakorlattal. Nyomja össze a kezét a tenyerével, hajlítsa a könyökét előtted. Ezután vegyen egy kis labdát, amelyet meg kell szorítani és kinyitni a kezed között. Háromszor kell tennie a gyakorlatot tíz megközelítéshez.

Ezután elkezdheti a nyújtást. Szintén hajlítsa be a karjait, szorítsa az ujjait a zárba, és próbálja meg emelni a könyökét. Éreznie kell, hogy a mellizmok szorulnak. Ismételje meg a gyakorlatot tízszer.

Mint a push-up, van egy gyakorlat, amit “kutya”. Ehhez hazudj a gyomrában, hajlítsa a karjait a könyökbe, és tegye a mellkas szintjére. Fel kell másznod, a tenyerére támaszkodva és a lábujjaidon, néhány másodpercig ebben a helyzetben kell maradnia, és le kell süllyednie.

A következő edzéshez szükség lesz egy súlyzóra. Feküdj le a padlóra, nyújtsd karjaidat az oldalakra, emeljétek fel a padlóra merőlegesen, majd lassan engedjétek le.

Hogyan kell kinézni a mellkasát

A mellméret fizikai és étkezési hatásai mellett vizuálisan is növelheti. Ehhez kövesse az alábbi tanácsokat:

 • próbálja meg mindig egyenesen tartani a hátát (a helyes testtartás és a hátrafelé fordulás teszi a mellkasa konvex és vizuális növekedését);
 • Ne használja a napozó és a szolárium ágyakat (napégés, a mell bõre elveszíti tonusát, az évek alatt gyorsan lefagy, és megszûnik rugalmas);
 • Válassza ki a megfelelő melltartó (fehérnemű, hogy Önnek ne tömöríteni a mellkas vagy lóg neked, vesztes alak hevedereket ne ásni a bőr, a csontok és kupa hagy látható nyomok a területen a mellkas alatt).

Élvezzen egy aktív, örömteli életet, menjen be a sportágba és minél gyakrabban menjen friss levegőre. És ami a legfontosabb: imádd magad, ki vagy. Ezután a környező emberek pontosan úgy kezelik Önt, ahogyan önmagát kezeli!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

82 − = 78