Mézes masszázs cellulitból – harcolunk a szépségért!

mézes masszázs cellulitból

Tartalom:

  • Mi a mézmasszázs?
  • Mézes masszázs – általános információk
  • Mézes masszázs – technika
  • Mézes masszázs cellulit ellen

A nők túszulnak a szépség kanonjaihoz. Mindig arra törekedtek, hogy betartsák ezeket a kanonokat, és minden elképzelhetetlen és elképzelhetetlen áldozathoz mentek. Még a mondás is feltűnt – a szépség áldozatot követel. Ez persze igazoljuk magunkat, mert mindig is szeretünk, mindentől függetlenül. Érdekes azonban, hogy minden esetben saját igényei vannak a női ideálnak. Például, mielőtt a túlsúlyosnak tartott nők előtt Rubens egyszerűen térdre esne! Abban az időben a női testen a ráncos zsíros lerakódások nem zavartak senkit. De mi, Rubens szépségeivel ellentétben, még a lehetséges cellulitisz gondolatából is szenvedünk.

Ha úgy tűnik, akkor kezdjük intenzíven küzdeni ezzel a szerencsétlenséggel, bármilyen eszközzel, kezdve az országos és végső ultramodernek. A tanfolyam mindent megy: és a géleket, és tömöríti, csomagolja, és masszázs. By the way, a mézmasszázs cellulit ellen még mindig az egyik leghatékonyabb eszköz. Megtudjuk, mi az, és hogyan végezhetünk mézes anticellulit masszázst otthon.

Mi a mézmasszázs?

A mézes masszázs egyfajta reflexoterápia, amely a mézben lévő anyagok emberi bőrrel való kölcsönhatásán alapul. Fejlesztette ki ezt a módszer az ősi Tibetben és létrehozott magát minden alkalommal a létezését, mint az egyik leghatékonyabb módja leküzdésére cellulit és megelőzésére és kezelésére számos betegség: degeneratív betegség lemez, isiász, vaszkuláris dystonia, ízületi gyulladás és mások. Különösen hasznos a mézes masszázs azok számára, akik a felső légúti és az ízületi betegségekben szenvednek. A mézes masszázs kézzelfogható és látható hatását azzal magyarázza, hogy azután, hogy végbemegy, a keringés sebessége megnő és javul az anyagcsere. A szubkután tömítéseket simítják, és a bőr maga sima és rugalmas lesz.

A mézes arcmasszázs nem csak a ráncok simítását, az ifjúság és a frissesség helyreállítását segíti elő, hanem általában az egész szervezet javítását is szolgálja. Biológiai anyagok méz egy ilyen masszázs hatása idegi receptorokat a bőrrel kapcsolatos emberi autonóm idegrendszer és a belső szerveket, amelyek kezdenek aktívabban. A mézmasszázs által indított bonyolult láncreakció kedvező hatással van rájuk, eltávolítja a toxinokat és növeli a test tónusát. Ha itt és a finomságait. Például, ha egy személy szenved betegségek a tüdő vagy a hörgőkben, mézzel masszázs arcmasszázs szüksége erősebb arcon, a betegségek a kardiovaszkuláris rendszer – a csúcsa az orr, a bélbetegségek – a homlok.

A hasi mézmasszázs hasonló tulajdonságokkal rendelkezik. Feszíti az izmokat és javítja a bél perisztaltikáját, de ez az eljárás gyakran nagyon fájdalmas, ezért jobb szakemberekkel folytatni.

Általánosságban elmondható, hogy a mézmasszázs egyes fajtái önállóan végezhetők. Például a cellulitisz elleni mézmasszázs a test szinte minden részén elvégezhető, kivéve azokat a területeket, ahol a nyirokcsomók koncentrálódnak. Ez a mellkas, popliteális és axilláris területek, a nyak és az ágyék. A térd és boka masszázs gondosan történik, kis mézzel. De nem szabad elfelejteni, hogy ott van, mézes masszázs ellenjavallatok – ez teljesen ellenjavallt olyan betegeknél, akik allergiásak a méz, a magas vérnyomás, a betegségek magas lázzal, thrombophlebitis, és a nők a menstruáció alatt. Nem ajánlott azoknak, akik bőséges hajhálót kapnak a testből.

mézes anticellulit masszázs

Mézes masszázs – általános információk

A mézmasszázs a narancsbőrből megfelelőbb reggel, közvetlenül az alvás után. A magatartás folyamata – tíz-tizenöt szekció, amelyet minden második napon elvégeznek. A mézes masszázs otthon, bármilyen természetes mézet használhat. A méhsejtekben tárolt méz különösen hatásos. Évek óta nem veszítette el a gyógyító tulajdonságait. A fésű nélküli mézet is felhasználhatod, ami legfontosabb, hogy nem kandírozott, és nem tartalmazott adalékanyagokat.

A méz beléphet aromás olajok szigorúan aránya: egy teáskanál mézet adunk öt csepp levendula, boróka, grapefruit vagy más olaj vagy az olajok keveréke. Az egyik testzónát tizenöt percig nem masszírozza. A mézmasszázs teljes időtartama nem haladhatja meg a negyven percet.

Mézes masszázs – technika

A mézes masszázs otthon végezhető szakember segítség nélkül. Ehhez a mézet a kezekre kell felhordani, és először kissé becsapni őket masszírozó zónákat egymás után. Miután a mézet minden ilyen területen alkalmazzák, a tenyerét erősen be kell tartani a bőrre, majd súlyosan meg kell szakítani. Ezek a lépések hozzájárulnak a méz mélyebb behatolásához a bőrbe, amely ezután a toxinok és toxinok bőrét tisztítja, elhagyja és a tenyéren fehér tömeg formájában marad. A mézes masszázs folyamata – elsősorban az első ülésein – tapintható fájdalmat okoz, és a test egyes részein is zúzódásokat hagy maga után. Idővel azonban a fájdalom enyhülni fog, és a zúzódások elmúlnak.

A masszázs befejezése után a mézet meleg vízzel lemossák szappan vagy gélek hozzáadása nélkül, és hidratáló krémet alkalmaznak a bőrön.

Az arcmasszázs esetében egyenletesen alkalmazzák a mézet. Sem az arc körüli kör alakú, sem vízszintes mozgásokat nem szabad elvégezni – csak fájdalommentes nyomást kell végezni, majd hagyja öt percig. Ez elég ahhoz, hogy a méz mélyen behatoljon az arc pórusaiba, és vegyen ki salakokat és zsíros dugókat a bőrből. Az ilyen masszázs utáni személy nem mossa, – megszárad, és friss és rozsdás lesz. A mézes arcmasszázs nem csak felfrissíti, javítja az agy működését és javítja a látást a mézben lévő enzimek és fitoncidok miatt.

anti-cellulit méz masszázs

Mézes masszázs cellulit ellen

A cellulitikus mézes masszázs valóban hatékony gyógymód ez a kozmetikai hibának, mivel a méz elnyeli a szervezetben lévő toxinokat és gyorsan eltávolítja őket. Javítja a vérkeringést és a nyirokelvezetést, és a fizikai gyakorlatokkal és a megfelelő táplálkozással kombinálva szinte teljesen lecsökkenti a szubkután pecséteket.

A narancsbőr elleni mézes masszázs folyamata – akárcsak a korábbi esetekben – tizenöt alkalommal tartott minden másnap. Természetes mézben illóolajokat adhat be, de terhesség és mellbetegségek esetén ez nem lehetséges. A combok és a fenék masszázs illóolajjal készült méz keveréke a következőképpen hajtható végre:

  • két teáskanál mézet – öt csepp citromolajat és két csepp levendulát és eukaliptuszolajat;
  • két teáskanál mézet – három csepp citrom- és borókaolajat és két csepp narancs- és levendulaolajat;
  • két teáskanál méz – öt csepp narancs és citromolaj;
  • két teáskanál mézet – öt csepp menta, két csepp levendulaolaj és három csepp citromolaj.

A méz és az olaj keverékeit közvetlenül a masszázs előtt állítják elő. Azokban az esetekben, amikor több olajat használnak nekik, először össze kell keverni az olajokat, majd hozzá kell adni nekik a mézet.

A mézzel végzett anti-cellulit masszázs ugyanúgy történik, mint a test általános mézmasszázs. A mézes kéz kezével rájuk tapadva könnyedén elsüllyednek a területeken, majd erősen ragadják meg a tenyerét a bőrre, és élesen elszakítják őket. A kezek fokozatosan egyre sűrűbben nyomják a testet, és egyre erőteljesebben levágják őket. Az ilyen manipulációkat öt-tíz percen belül végezzük, majd a mézet meleg vizzel mossuk puha ruhával, és a bőrt nedvesítőszerrel kenjük. Kezdetben a masszázs nagyon fájdalmas lehet, de végül a bőr rá fog szokni, és a fájdalom áthalad.

Természetesen nem feltétlenül szükséges a tapsok erősítése. A test javulása a méz gyógyító tulajdonságainak köszönhető, ezért elegendő, hogy a bőr csak a lehető legmélyebben behatoljon. Abban az esetben, ha a bőr jól láthatóvá válik a szoprózott és jól látható vénákon keresztül, akkor jobb, ha nem vesz részt a mézes masszázsban, és más módot választ a cellulitisz elleni küzdelemre. Szereted magad és gyönyörű maradsz mindig és minden esély ellenében!

Javasoljuk, hogy olvassa el: Jacques masszázs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 − = 15