Japán arcmasszázs

Japán arcmasszázs

Tartalom:

 • A japán masszázs előnyei
 • Arcmasszázs Shiatsu: ellenjavallatok
 • Japán masszázs: az eljárás lényege
 • Kezdjük a masszázst

A szláv lányok kétségtelenül a legszebbek, de az elmúlt években a mosolygásuk a mimik (és nem csak) ráncok megjelenéséhez vezet. Akár japán. A nemzetiségek képviselőinek porcelánbőr évek óta sima és selymes marad, mintha a varázslat. És ha egy nő mellett mindent, és vékony, majd határozza meg a kora után 30 igen problémás. Természetesen a ráncok hiánya igazolható azzal a ténnyel, hogy a japán nők nagyon vannak fenntartva az érzelmek kifejezésében, de a keleti nők ifjúságának titka erre nem vonatkozik, hidd el. A sima bőr hosszú távú arckezeléssel érhető el.

Talán most sok olvasó sóhajtott lemondóan, és nézze meg, hogy a napi rutin – ez a luxus, és mi a teendő masszírozza őket, csak egyszer, mert van egy csomó munka, a gyerekeknek szükségük van a figyelmet, és a férje nem szabad elfelejteni. Természetesen igazad van. De gondolom: minden japán nő gyermektelen? Vagy háziasszonyok? Vagy nem házas? De annyi problémát, mint te. De a napi japán masszázs a nő arcát valahogy megtalálja az időt. Emlékezzünk vissza, hogy Japánban az ugyanazon a napon 24 óra, mint Oroszországban, ezért ne próbálja mögé a időhiány.

Értsd meg, hogy ennek a cikknek a célja nem szégyellni az olvasókat, hogy képtelenek gondoskodni magukról. Szeretnénk megtanítani, hogy minden japán nő szinte születésüktől származik. Vagy nem akarsz porcelánbőr tulajdonosa? Ez ugyanaz. Tehát tegye félre az összes dolgot. Meg fogjuk tanulni, hogyan csináljunk japán shiatsu arc masszázst.

A japán masszázs előnyei

A modern marketing legjobb hagyományai szerint ígéretekkel kezdjük meg cikkünket. Mi lesz vele a japán masszázs napi szokása? Feltéve, hogy az egész eljárást, amelyet a szabályok szerint végez, és nem “az ujjakon keresztül”, néhány hónap múlva ilyen eredményeket vár:

 • Javítja a vérkeringést;
 • A puffadás eltűnik;
 • Az anyagcsere normalizálódik;
 • Leegyszerűsíti a ráncokat (ezenkívül a masszázs meggátolja az új ráncok megjelenését, ami értékesebb az öregedő nők számára);
 • Visszaállítja a bőr rugalmasságát;
 • Az arcszín javulni fog.

arcmasszázs shiatsu

Arcmasszázs Shiatsu: ellenjavallatok

Add hozzá egy légy a kenőcsbe. Vagyis – mondja el az ellenjavallatokat, hogy ne károsíthassa olvasóinkat. Végtére is, sokan közülük elkezdi csinálni az arcmasszázs, még nem olvasta a cikket a végéig. Így a shiatsu nem használható:

 • Neoplazmával;
 • Hemofília (a vér koagulálhatóságának megsértése);
 • Törésekkel;
 • Bármely fertőző betegség esetén;
 • A vesék, a szív, a máj, a tüdő súlyos betegségeivel;
 • Ha ismeretlen eredetű fájdalmat érez.

Japán masszázs: az eljárás lényege

Kezdjük azzal a ténnyel, hogy a japán módon alkalmazott arcmasszázs alapvetően különbözik a klasszikusoktól, ahol a hatalmas masszőr tapsol a beteg hátán vagy vállán. Itt lesz legalább fizikai hatás. De a számítás bizonyos pontok ismeretét veszi, amelyre kattintva javítja a keringést a létfontosságú energia testében. Az akupresszúra nem kezeli a betegséget és nem roncsolja a ráncokat külső hatások segítségével. Mobilizálja a szervezet belső tartalékait (immunitás) a betegség leküzdésére. Ami a megfiatalítást illeti, itt a japánok nagyon ékesszóló összehasonlítást kínálnak. Fiataloknál a bőr látszólag a keret fölé nyúlik. Az évek során rugalmassága csökken, és csökken. A Shiatsu masszázs feladata az elveszett tónus helyreállítása, és megakadályozza, hogy a bőr szimbolikus keretbe kerüljön. Ha napi 15 ingyenes percet talál, és rendszeresen akupresszúrát is végez, akkor fiatalokat visszaszerezhet anélkül, hogy kacskaringókat és fogasokat kapna.

Shiatsu arcmasszázs

Kezdjük a masszázst

 1. Dörzsölje az arcát a kezével, hogy a kezed alatt lévő bőr égjen.
 2. Lengetve a fejét, mondja az “a-aa-aaa” hangját. Az arcnak meg kell rázni.
 3. Hajtsd össze ajkádat egy csővel, mintha csókolóznád. Nyissa ki a száját. Ismételje meg az eljárást többször.
 4. Masszázálja a homlokát ujjhegyével. Mozgás legyen spirál, nyomja meg. Ne tolja el a bőrt!
 5. Keresse meg az arccsont legfontosabb pontját (az arc közepén), menjen le egy centiméterrel alatta (alatta), keresse meg a csontfossa. Nyomja le. Ha fájdalmas érzést érez, akkor a megfelelő helyre ér. Többször is ösztönzi a két oldalról (jobb és bal oldali arcán).
 6. Érezd az alsó állcsont hüvelykujjával, és finoman lenyomva tartsd a párnákat az él mentén. Ne nyújtsd ki a bőrt. A mozgásoknak behajlódniuk kell, nem dörzsölni. Különös figyelmet kell fordítani az áll alján lévő területekre (ahol a nyelv gyökere található).
 7. A nyak izmait képezzük. Ehhez emelje fel az állát, döntse hátra a fejét és feszítse az izmokat. Tartson egy kicsit ebben a helyzetben. Lazuljon el. Engedje le a fejét, és állítsa az állát a nyakába. Ismételje meg a mozgást 10 alkalommal.
 8. Szeletelje a fülét a tenyerében, nyomja meg őket 30 másodpercig a fejéhez.
 9. Óvatosan masszírozza a szemfogak felső széleinek három ujját, kezdve a belső éltől. Enyhén növeli az ujjak nyomását a szomorú fájdalom érzéséhez.
 10. Keresse meg a pontot szigorúan a szemöldök között. Nyomja meg a hüvelykujjával.
 11. Érezd a csontos fossa az orr oldalán (az orrlyuk fölött). Óvatosan nyomja meg őket többször.
 12. Mondja ki a “aa a” hangot, ameddig csak a nyelv nyúlik ki.

A japán arcmasszázs sokféle technikája létezik. De a fő elv nem a fedett pontok számában van. És még az eljárás időtartama alatt sem, hanem a masszázs szabályosságában. Mindennap csinálsz? Hosszú ideig tartsa egészségét és szépségét. Töltsd el a tizenöt percet valami mást? Időt takarít meg. De ez ellen fog működni.

Javasoljuk, hogy olvassa el: Arcmasszázs a bankoknál

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 − 7 =