Hogyan lehet a szemöldököket felépíteni: gyógyszertár kozmetikumok és népi gyógymódok

hogyan kell egy homlokot felkelni

Tartalom:

 • Általános javaslatok a haj növekedésének megerősítésére
 • Kozmetikai termékek, amelyek elősegítik a szemöldök növekedését
 • Népi receptek a szemöldök gyors növekedéséhez

A szemöldök “szál” átadja pozícióját, és átadja helyét a természetesség helyére. A modern divatirányzatokat tartósan javasoljuk, hogy feladják a heti szétszedést a széles formájú, vastag, vastag szemöldök kedvéért. Azonban a szemöldökfenntartás szükségessége nemcsak ezen okból merülhet fel. Talán a főnök a kabinban sikertelen korrekciót tett, vagy izgatott voltál, csipeszekkel állva a tükör előtt … A legfontosabb dolog, amit most érdekel a kérdés megválaszolása – hogyan lehet a szemöldökét felépíteni?

Általános javaslatok a haj növekedésének megerősítésére

 • Tartson be egy speciális étrendet és inni vitamin-ásványi komplexumokat

Egyél olyan ételeket, amelyek A, E és B12 vitaminokat tartalmaznak. Serkentik a haj növekedését és segítik a tüszők erõsítését. Ezek a halak, a búzacsíra, a tej, a friss marhahús, a mangó, az alma, a sárgarépa, a napraforgó és az olívaolaj tartalmazzák. Ha nem várom, hogy a vastag szemöldök tulajdonosává váljon, amilyen gyorsan csak lehet, vegye be az E és A vitaminok gyógyszerészeti olajkivonatait, és naponta háromszor egy kapszulát inni egy üres gyomorra. Este, miután megmostad magad, összetörsz egy kapszulát, és masszírozza a szemöldökét a masszírozó mozgásokra. Dörzsölje 2-3 percig, majd pattogassa le a bőrt és a haját egy papírtörölközővel.

 • Ügyeljen arra, hogy öblítse le a sminket lefekvés előtt

A többi smink az arcon eltömíti a pórusokat, megjelenik a pattanások, a fekélyek, a mitesszerek és a fekete foltok megjelenése. De ha te és ez nem elég ahhoz, hogy mosni lefekvés előtt, ne feledjük: smink, éjszaka az arcra maradt, elpusztítja a hajhagymát, a hajszálakat törékeny és hátrányosan befolyásolja a növekedésüket. A szemöldök növesztésére, a kozmetikumok maradványainak eltávolítására használjon kétfázisú terméket érzékeny bőrre olajokkal. Csak így törje ki a vízálló szempillaspirál, viasz alapú ceruza és szemceruza mellékhatások nélkül, bizsergés és irritáció formájában.

 • Napi szemöldökét és kozmetikai masszázsát mossa

“Minél gyakrabban fésüljük meg a hajad, annál hamarabb nőnek és válnak vastagabbá” – hallotta ezt a kijelentést? Akkor tudd: igaz, nem csak a fej hajára, hanem a szemöldökre is. Kap egy speciális fésűt, és fésülje a szőrszálakat naponta 2-3 alkalommal, majd csináljon különleges stimuláló masszázst. Csípje be a bőrt, húzza könnyedén a szőrszálakat és csavarja őket. Folytatni kell 3-4 percig, amíg enyhén piros színű lesz.

 • Bízni az extravagáns módon növekvő vagy sem – ez rajtad áll

Szinte minden internetes fórumot szentelnek a témának, kétértelmű tanácsokat találsz a szemöldök növekedésének felgyorsítására. Mondja el, hogy teljesen le kell borotválnia minden rendelkezésre álló hajat, hogy gyorsabban növekedjenek. Ugyanazon a helyen sok pozitív visszajelzést talál a módszerről, melynek köszönhetően sok lány szemöldök vastagodott és széles. De mielőtt megragadna egy borotva, gondoljon a következményekre.

Először is, van az a szellem, hogy megjelenjen ebben a formában az utcán? Növekszik a szemöldök lesz körülbelül 2-3 hét. Természetesen, ha van egy peremed, akkor egyszerűen “elrejted” a szemöldök hiányát az arcodon. És ha nem? Másodszor, az elszaporodott hajszálak merevek és vastagok lesznek. Az első hónapokban, miután ez a “növekvő”, egy mester segítségével nem tehet meg – meg kell vágnia és ki kell igazítania őket. Minden este a szemöldökét meg kell kenni egy pelyhesítő krémet, hogy jobban lehessen docilis és selymes legyen.

 • Miközben felhúzza a szemöldökét, felejtse el a viaszt és csipeszeket

Nem számít, mennyire nagy a kísértés, hogy megszabaduljon a kinyúló szőrszálaktól, amelyek ki vannak téve a közös sorból, ne engedjetek el. Gyakran a szemöldök erősen vékony, miután a szőrtüszők sérültek, mert a szőrtelenítést viaszcsíkok és a szál. A csipeszek is véletlenül kitörölhetnek egy egész csomót. Ezért, “felejtsd el” róla egy-két hónapig. Szükség esetén a szemöldök alakja kissé beállítható egy speciális ceruzával és fésűvel. Hajtson végre néhány könnyedet a palánkon a haj növekedési vonala mentén, majd rázza ujjaival vagy pamut alátétjével.

 • Tetoválás – ideiglenes megoldás a problémára

Ha helytelenül húzta fel a szemöldökét, akkor a végleges make-up a legjobb módja annak, hogy elrejtse a sikertelen korrekciót. A tetoválás “fedezi” a fuzzy vonalat vagy a szőrszál hiányát, amíg vissza nem térnek. Az eljárás során egy tetováló gépet használva a kívánt árnyalatú festéket alkalmazzák a bőrön. A Tumecence és a kék 2-3 nap elteltével eltűnik. A festék több hónapig nem mossa le, így biztonságosan meg tudja növelni a szemöldökét.

hogyan kell gyorsan nő a szemöldök

Kozmetikai termékek, amelyek elősegítik a szemöldök növekedését

 • Hormonális kozmetikai termékek

A szemöldökgyulladás gyógyszerészeti ágenseit általában hormonok alapján állítják elő. A szintetizált ösztrogén, a prednizolon és a kortizol stimulálják a szemöldök és a szempillák gyors növekedését. Az anyagot rendszerint egy belső fésűvel ellátott palack formájában adják ki. A hormonális gyógyszert a korábban tisztított bőrre legfeljebb napi 1-2 alkalommal alkalmazza. Vigyázzon, hogy a folyadék ne kerüljön a szem szaruhártyájára.

 • A szemöldök és a szemöldök növekedését serkentő hasított testek

Az ilyen hasított testek nagy pluszuk a multifunkcionalitásuk. A színezett szemöldök szemöldökök, nem csak a megfelelő árnyékot adja, hanem a szőrtüszőket is hasznos anyagokkal táplálja. Jellemzően ezek a szerek közé tartoznak a fitohormonok és nedvesítő szerek.

 • Szérumok a tüsző aktivitás aktiválásához

A szérum intenzív hatású kozmetikai készítmény. Általában fehérjéket, vitaminokat és szójabab kivonatot tartalmaz. Este lefekvés előtt tegyen egy kis pénzt a szemöldökére, dörzsölje az ujjhegyét és hagyja el az éjszakát. Reggel meleg vízzel és mosogatószerrel öblítse le.

hogyan lehet gyorsan nő a szemöldök

Népi receptek a szemöldök gyors növekedéséhez

 • Növényi olajok

Annak érdekében, hogy a szemöldök gyorsan növekedjen vissza, használhat olajokat – olíva, bojtorján, sütőtök, görgő. Távolítsunk el egy kapszulát az A-vitaminból, adjunk hozzá 2 csepp sütőolajat, 3 csepp görgőt és 1 csepp narancs illóolajat. Az elegyet aromafényben vagy vízfürdőben melegítsük. A szempillákra alkalmazzunk, mielőtt minden nap lefeküdnénk. Használhat meleg lenmagolajat frissen préselt citromlével is.

 • “Fiery” tinktúrák

Serkenti a haj növekedését a fején sikeresen alkalmazni fokhagymát, hagymát és piros paprikát. Melegek és irritálják a szőrtüszőket, aktiválják az új szőrök növekedését és megerősítik a már létezőket. A fokhagyma fejét, nagyméretű rácsot rácsoznak, gézzel befedik, és egy kis üvegbe vagy flakonchikba préselnek a hasított test alatt. A hagyma levét ugyanúgy lehet előállítani, és általánosságban a pirospaprikás alkoholtartalmú tinktúra bármelyik gyógyszertárban megvásárolható. Alkalmazható a haj növekedési vonalára, elkerülve a szem nyálkahártyáival való érintkezést.

 • Meleg tömörítés

Kétszer vagy háromszor hetente hasznos lehet a mandulaolajból vagy a málnaszárványok kivágásáról. Melegítsük fel a mandulaolajat alacsony hő hatására, adjunk apró darabokat, és helyezzük a szemöldökét 5-8 percig. A vajat 1 tb-ról készített csülökkel kiválaszthatjuk. szirmok és levél levelek és 200 g. forrásban lévő víz. Az infúziót hűtőszekrényben lehet tárolni, és ismételten felhasználni.

Gyorsan elérni a kitűzött célt csak akkor lehet, ha a fenti alapokat használja a komplexumban. A szőrszál sűrűségének helyreállítása mellett ne felejtse el gondosan gondoskodni róla. Szükségük van a dekoratív és kozmetikai kozmetikumok, valamint a szalonok megfelelő kiválasztására, nem kevesebb, mint az ajkak, az orr és a homlok.

Javasoljuk, hogy olvassa el: Milyen gyorsan reggel felkelni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 − 12 =