Hogyan kell eltávolítani a szőrt a Rowenta epilátorral?

epilátor rowenta

Tartalom:

 • Az epilátor működésének elve
 • Sebesség: gyorsabb, gyorsabb!
 • A szépség igényli az áldozatokat: az epiláció anesztéziás módszereiről
 • Mi teszi kényelmesebbé az epilátort?
 • A “tiszta epilátor”

A nyárat teljes mértékben élesíteni kell. Lefelé az extra font, amely felmelegített bennünket a hideg szezonban! Búcsú a formátlan dolgokra és csizmákra a platformon! A napfény alatt a nőnek kifogástalannak kell lennie: karcsú, okos, sarkú. De mi ez? A lábakon lévő vegetáció elrontja az egész képet! És a hagyományos borotválkozás nem csak nem oldja meg a problémát, hanem súlyosbítja is. Három napon belül az áruló szőrszálak ismét növekedni kezdenek, durva borostyánként. És az örök foglalkoztatás gyakran nem engedi, hogy a borotvát időben használjuk. Úgy tűnik, csak tegnap töltöttünk fél órát a fürdőszobában, eltávolítva a felesleges növényzetet, és ma a lábunk újra elszaporodott. Mit tegyek?

Ha nem szeretné emlékeztetni egy sündisznót egy női viseletre, javasoljuk, hogy ismerkedjen meg a hatékonyabb megoldással a túlzott növényzet problémájával. A neve depilátor. Segítségével a lába hosszú, harminc napig simává válik. Számos gyártó gyártja ezt a technológiát, egymással versengve a telepített funkciók számában, a hatékonyság és a gazdaságosság terén. Az epilátor rowenta-ról beszélünk, amely (a vásárlók véleménye szerint) előnyösen ötvözi az előnyöket és gyakorlatilag nincsenek hátrányai.

Miért említjük az epilátort a singularisban? Mivel ez a cikk segít minden olvasónak megtalálni ideális modelljét, amely sok éven át megóvja a felesleges vegetációtól. És nem csak a kezek és a lábak. De – minden rendben!

Az epilátor működésének elve

Mielőtt egy új technológiai csodát bízna a test bármely részére, minden nő meg akarja érteni, hogy ez hogyan működik. Megmagyarázzuk. Az epilátorok hatása a felesleges szőrszálakat a gyökérrel együtt húzza ki. Ezért szükséges megismételni az eljárást havonta egyszer, és nem egyszer háromnaponként, akárcsak egy hagyományos borotva. A vegetáció eltávolítása vagy a szétválogatott sorrendben elrendezett mini-csipesz segítségével, vagy a forgó tárcsáknak köszönhetően történik. Az úgynevezett csipeszeket hatékonyabbnak és kevésbé fájdalmasnak tartják.

Most sok nő megrázta a váratlanul. Milyen fájdalmat? Senkiről senki sem hallott erről! És nem lenne jobb visszatérni a régi borotválkozáshoz? Természetesen normál borotvát is használhatsz, és legalább a férfiodba zárhatod magad a fürdőszobában. De ez pontosan addig, amíg nem próbálja meg az epilátort. Pontosabban, ki kell értékelnie tevékenységének eredményeit. Amit el kell ismernem, csak lenyűgöző!

hogyan kell használni az epilátort?

Sebesség: gyorsabb, gyorsabb!

A modern epilátorok általában három sebességgel működnek. És egyáltalán nem jönnek létre ahhoz, hogy háromszor gyorsabban eltávolítsák a hajat a lábukon. Furcsa módon, de ezen a ponton attól függ, milyen gyakran kell szőrteleníteni. Mert minden speed módot egy bizonyos típusú hajra terveztek. A használatban lévő hiba arra a tényre vezethet, hogy a szőrszálakat nem távolítják el az izzóval együtt, de egyszerűen megszakadnak, és egy idő után növekednek. Ennek megfelelően az epilálást sokkal gyakrabban meg kell ismételni. Sok ilyen esetben (és mindenhol megtalálhatóak, mivel sok nő könnyedén eldobja a használati utasításokat a szemetesben) bűn a rowenta epilátoron vagy a készülék tárolóján. Mint például, a modell nem volt olyan tökéletes, vagy az eladó hamisított.

Hölgyek, emlékezzen “Atyánk” -ra: az epilátor első sebességét vékony és rövid szőrzet eltávolítására tervezték. A második – hosszú és vastag. A harmadik azokra vonatkozik, akik általában a második sebességet használják, de ma sietnek. Érzi a különbséget? Ha vékony hajad van, akkor az epilátor sebességének növekedése ellenjavallt. Vagyis biztosan megpróbálhatja eltávolítani a növényzetet, de ne lepődj meg, ha a haj egy hét alatt nő, és meg kell tennie a szőrtelenítést.

Ami a második és a harmadik sebesség közötti különbséget illeti, itt nem csak a gyors epilációra, hanem a fájdalmas érzések fokozására is szükség van az epilátor működésének határainál. Vagyis annál gyorsabban távolítja el a felesleges növényzetet, annál több fájdalmat érez. Ezért az alacsony fájdalomküszöbű emberek ajánlották az epilálást kis sebességgel.

A szépség igényli az áldozatokat: az epiláció anesztéziás módszereiről

El kell ismernünk, hogy még a fájdalomnak is a leginkább ellenállóak, a nők kellemetlen érzést észlelnek az epilálás során. Mit mondhatok? Sok és a szemöldök nehézséggel húzódnak ki, de annyi vegetáció van, és minden haj eltávolodik a gyökérből. Az öröm nem a gyengék számára! Valaki a szépségápolók nevében valerian, valaki lemond és a férje borotva gépét használja. Vannak, akik a modern hámhólyagot választják az anesztézia speciális funkciójával. És a modelltől függően a fájdalmas érzések eltávolításának módjai is megváltoznak. Néhány epilátorban masszázslabdákat építenek, amelyek az idegvégződést befolyásolják és csökkentik az eljárás fájdalmát. Az egyéb modellek hűtőrendszerrel vannak felszerelve, nevezetesen: kis tartályok, amelyeket használat előtt vízzel és fagyasztva tartanak. Ha megérinti a jeget, eltávolítja a bőrirritációt és csökkenti a fájdalom sokkot.

Ezenkívül a Roventa cég speciális rendszert vezetett be néhány epilátorába, amely az epilálás során megnyomja a bőrt. Ebben az esetben a csipeszek vagy a forgó tárcsák nem érintik a testet, hanem nagyjából középen megragadják a hajat. Sok nő gyakran alábecsüli ezt a funkciót. De hiába. A fájdalom 70% -át a bőr után a haj szétnyitása okozza. A Rowenta és a FRESH EXTREME által szabadalmaztatott Y alakú csipeszek – a hideg levegővel történő anesztézia is segítenek elkerülni.

Amint láthatja, az epilátor sajtos nemcsak hibátlanul távolítja el a felesleges növényzetet, hanem a lehető legkevesebb fájdalmat is teszi. És milyen védelmi funkciót választ (hűvös fújás, jég vagy masszázs) – ez rajtad áll. A legfontosabb az, hogy az epilálás nem válik fájdalmas próbának.

hogyan működik a rowenta

Mi teszi kényelmesebbé az epilátort?

Mivel az első epilátor találmánya sok időt töltött el, és a gyártók megpróbálták maximalizálni a női asszisztens munkáját a tökéletesség érdekében. Például, ha a korábban epilátorok csak a hálózaton dolgoztak, ma a mai modern Rowenta modell újratölthető akkumulátorral van felszerelve. Nagyon kényelmes. Különösen azok számára, akik egy útra indulnak, és csak néhány használatra vigyék magukkal az epilátort. Ha az utazás késni fog, javasoljuk, hogy ellenőrizze, hogy az akkumulátort mennyi ideig töltik feltöltés nélkül.

A következő előny, amit szeretnék elmondani, a fúvókák. Ez a szám és funkció teszi a szőrszálakat kényelmesebbé. Nézzünk néhányat:

 1. Fúvóka kezdőknek. Csekély számú csipesz van, és ez viszont kevésbé fájdalmas szőrtelenítést biztosít.
 2. Borotválkozó fej. Az egyik legnépszerűbb és a modern Rowenta epilátorok iránti igénye. Segítségével a nők eltávolítják a növényzetet a hónaljban és a bikini területen.
 3. Ugyanezt a szerepet játssza az érzékeny bőr fúvókája. Sokkal normálabb formában van, és kis csipeszekkel van felszerelve, amely lehetővé teszi a növényzet eltávolítását a leginkább megközelíthetetlen helyeken.
 4. Ha az epilálódás után a testen egyedülálló szőrszálak vannak, akkor a pont eltávolítású fúvóka segít megszabadulni tőlük. Itt a csipeszek egy sorban helyezkednek el, így pontosabban irányíthatja az epilátort egy adott területre.
 5. Előfordul, hogy a kezében vagy a lábán lévő szőr még nem elég ahhoz, hogy növekedjen, de a nő el akarja távolítani őket. Egy szabványos rögzítéssel az epilálás nem lesz elég hatékony, de egy speciális eszközzel a szőrszálak felemeléséhez a legrövidebb és legbuktalanabb szőrzeteket megszabadulhatsz nehézségek nélkül.
 6. A vásárlók nagy érdeklődését az epilátor részét képező trimmer okozza. Segítségével kivághatja azokat a szőrszálakat, amelyeket nehéz eltávolítani, vagy egyszerűen csak az úgynevezett “téli szőrtelenítést” tartja, amikor a lábakon lévő növényzetet nem távolítják el, hanem egyszerűen rövidre vágják.
 7. Nem kívánatos haj a nő arcán ritkaság. De sok bajt okoznak a tulajdonosuknak. Ki szereti a vastag szivacsot az ajak fölött? Vagy whiskers? Ezenkívül lehetetlen borotválkozni egy ilyen növényzetet normál borotvával. Mit tegyek? Használjon Rowenta epilátort speciális arcszőrtelenítő eszközzel!

Mi mást tehetsz a gyártó cégtől? Például a szőrtelenítés lehetősége a fürdőszobában. Nem titok, hogy sok modell fél a nedvességtől, és ez a minőség teszi a nőt száraz helyiségben, vagy gondosan ellenőrizni, hogy a víz nem kerül a készülékre. De számos szőrtelenítő van a Rowenta-tól, ami nagyszerűen érzi magát nedves helyiségben. Ráadásul nem állítják meg a munkájukat, miután víz alá esnek. Ez egy csodálatos minőség, mert a nedvesség enyhíti a hajat, és sokkal könnyebb eltávolítani a nedves hajat, mint a száraz haj.

A következő minőség, amelyet a Rowenta számos modelleknek ítél, kényelmes ergonomikus forma. Az ilyen epilátorok kellemesek a kezében. Ezek elég könnyűek és nem csúsznak ki használat közben. Ráadásul az összes kezelőgomb az előlapon található, amely lehetővé teszi, hogy ne fordítsa a készüléket epilálás közben, és állítsa be a kívánt parancsot egy ujjmozdulattal.

A Rowenta epilátor kiválasztásakor nagyon fontos minõség a zajhatás (hacsak természetesen nem szeretné, ha a szomszédai tudnák az eljárást). A régi modellek a humorral, a sípolással és a világ minden táján megmondják a világot a jó cselekedetekről, amelyek jelenleg zajlanak. A nők számára ez a minőség tűnt feleslegesnek, és a Rowenta csendes mechanizmussal szállított új epilátorok generációját. Tehát most az epilálás maradhat titokban.

epilátor riasztás reviews

A “tiszta epilátor”

Minden eszköz rendszeres tisztítást igényel. Az epilátor nem kivétel. Az orvosok és a kozmetológusok minden egyes eljárás után tanácsot adnak a mikroszkópos szőrzet megtisztítására, minden lehetséges és lehetetlen repedésre. Ez mind víz alatt hajtható végre (feltéve, hogy az epilátor vízálló), és speciális kefék segítségével, amelyek az eszközzel együtt járnak. Távolítsa el az egyes fúvókákat, alaposan öblítse le meleg vízzel, törölje le alkohollal és óvatosan sima felületre terítse szét, amíg megszárad. Ne vegye fel az epilátort, amíg meggyőződik róla, hogy az összes rész teljesen száraz.

A készüléket speciálisan tárolja (ez a készletben is szerepel), és használat előtt az epilátort alkohollal áztatott ruhával kell törölni. Ha betartja az összes fenti szabályt, a szőrtelenítéssel foglalkozó megbízható asszisztense évekig tart.

Végül szeretném megjegyezni, hogy minden egyes epilátor jó a maga módján. És amikor választani kell, először mindenki a saját vágyaira támaszkodjon, és nem az eladó-tanácsadó véleményével (bár hallgatni kell is). Ne vásároljon egy rakott modellt egy csomó funkcióval, amelyet nyilvánvalóan nem fog használni. És fordítva, ne használjon száz extraet ugyanarra a trimmre, ami később jól szolgál.

Javasoljuk olvasás: fájdalommentes epilálás

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 5