Hogyan fogfehéríteni a fogakat otthon 1 napig: népi szépség receptek

hogyan fehérítheti otthon fogait 1 napig

Tartalom:

 • Öt népi módszer a fogfehérítés
 • Fehérítés speciális termékekkel
 • A hófehér mosoly titkai

A fogak fehérítése otthon egy nap alatt, anélkül, hogy elveszítené az állkapcsát, nagyon nehéz. Még a speciális kémiai gélek és paszták sem képesek ilyen rövid idő alatt megbirkózni a feladattal. Legalább három-négy alkalommal kell tartani, hogy a mosoly legalább egy kicsit könnyebb legyen. De ez nem jelenti azt, hogy azonnal el kell mennie a fogorvoshoz.

A népi szépség receptek segítenek megszabadulni a sárga pecséttől, amely a nem megfelelő tisztítás, vagy a sok festékkel való étkezés miatt marad. És egyes esetekben, amikor például gyorsan össze kell kötnünk egy időpontot vagy egy barátságos találkozóra, elég ez.

Öt népi módszer a fogfehérítés

 • Szóda és hidrogén-peroxid

Talán ez ma a hazai otthoni fogfehérítés legnépszerűbb és legveszélyesebb módja. Egyrészt az összes összetevő megvásárolható a legközelebbi gyógyszertárban, és nagyon olcsó. Másrészt a szóda és a peroxid erősen megzavarja a zománcot, aminek következtében megreped és megtörik. De ha évente kétszer nem igényel ilyen takarítást, az utasításoknak megfelelően jár el, a szomorú következmények elkerülhetők.

A tészta elkészítéséhez egy evőkanálnyi szódabikarbónát kell keverni a peroxiddal (fél teáskanál). Az így keletkező habot vízzel hígítjuk, amíg egyenletes, zselatinos és enyhén vastag masszát nem kapunk. Alkalmazza a terméket a fogkefére, és két percig megtisztítja a problémás területeket, majd köpd mindent a mosogatóba. Kérjük, vegye figyelembe, hogy semmiképpen sem kell lenyelni ezt a keveréket, különben mérgezhet. Az eljárás végén öblítse ki a száját bő vízzel. És ne feledje, az elkövetkező két vagy három órában semmit nem lehet enni.

 • Fa kőris

A keményítőben található kálium-hidroxid csodálatos fehérítő tulajdonságokkal rendelkezik. Természetesen egy nap alatt nem lesz hófehér mosoly tulajdonosa, hanem a hatása is tetszeni fog. Ez az eszköz segít megszabadulni a plakktól, még olyan helyeken is, ahol a fogkefe nem kap.

Az előző esethez hasonlóan ezt a módszert csak ritkán kell használni, hogy ne sérüljön a már gyenge zománc. Egyébként, annak ellenére, hogy egyszer semmi rossz nem történik, a fogorvosok még mindig nem javasolják ilyen manipulációk végrehajtását. A negatív hatás csökkentése érdekében javasoljuk, hogy kis mennyiségű fából készült hamut töltsünk be a pasztaba (lehet fehéríteni). Tisztítás után öblítse ki a száját egy speciális megoldással.

 • Tojás paszta

Nincs biztonságosabb eszköz a fogak fehérítésére 1 napra, mint egy tojásfehérke-fogkrémet, egy teáskanálnyi szódát, mentát és egy evőkanál tejet. Ezt az eszközt kétszer kell használni – reggel és este, miközben a tisztítás folyamata legalább három-négy percet vesz igénybe. Öblítse száját enyhén meleg vízzel, hogy a megnövekedett érzékenység miatt az íny ne kezdjen sérülni. Egy óra múlva javasoljuk, hogy a tisztességes szex elkerülje a hideg és keserű ételeket, valamint olyan italokat, amelyek újrapozírozhatják a zománcot.

 • citrom

Annak ellenére, hogy a citrom fehérítő tulajdonságokkal is rendelkezik, a lányok a lehető legkevésbé próbálják használni. És valóban, csak egy emlékezetével a termék fogai elkezd csökkenni az ozkómet. Ráadásul néhány szépség nem bírja ezt a keserű savanyú ízt. De ahogy az emberek azt mondják, a szépség áldozatot követel.

Ahhoz, hogy megszabaduljon a sárgaság otthon, nyomja a citromlevet egy pamut tampon, és óvatosan dörzsölje a fogakat. Egy vagy két perc múlva öblítse le a maradékokat és alkalmazza a szokásos fehérítő pasztát. Ez segíteni fog a jobb eredmények elérésében.

 • Illóolajok

A fogak fehérítése otthon az illóolajok használatával legfeljebb heti kétszer lehet. Oldjunk fel néhány csepp egy teáskanálnyi alkoholt, majd azonnal törölje le egy pamut törlő zománcot. E tekintetben óvatosan kell eljárni, mivel néhány nő allergiát okozhat. Ügyeljen arra, hogy minden alkalommal kis mennyiségű keveréket teszteljen a bőrön, hogy elkerülje az irritációt és a gyulladást.

Nem rossz a sárgaság és a szokásos olívaolaj, amely szintén teljesen ártalmatlan az emberi egészségre. Elég, hogy minden nap reggel 5-7 évig kis mennyiséget alkalmazzon a fogaira. Ezután elkezdheti tisztítás rendszeres paszta.

hogyan lehet fehéríteni a fogakat 1 nap otthon

Fehérítés speciális termékekkel

 • Kappa gélzel

Egyik nap természetesen nem elegendő a teljes fehéredéshez otthon, de két vagy három órával a kapa után a fogai egy kicsit könnyebbé válnak. De ne menjen a legközelebbi gyógyszertárhoz, hogy megtalálja ezt a csodálatos eszközt, mert a fogorvosi rendelőnek rendelésre kell lennie. Végül is, ha az alakja és mérete nem illeszkedik, súlyos égési sérülést okoz.

Mielőtt felvenné a kappát, olvassa el az utasításokat. Ha egy kicsit többet viselsz, akkor kockáztatod, hogy unalmas, szürke mosolyt és repedéseket kapsz. Annak érdekében, hogy a fogak rendben legyenek az ilyen sikertelen fehérítés után, nem kell ezer rubelt tölteni a permetezéshez.

 • Fehérítő csíkok

Fő előnye, hogy még a felhasználás első napjaiban meglehetősen jó pozitív eredményt lehet elérni. De ne felejtsük el, hogy minél nagyobb a hatékonyság, annál veszélyesebb a jogorvoslat. Így például először a felső állkapocsra kell dolgoznod, csak az alsó résznél. Ugyanakkor minden fog nem fehéríthető, ellenkező esetben a sav feloldja a zománcot, és a jövőben a mosolyod még sötétebb lesz, mint korábban. Ezért a tisztességes szex képviselőit tanácsos konzultálni egy szakemberrel, aki beszélni fog ilyen csodálatos csíkok használatáról.

 • Fogkrémek fehérítése

Sajnos nagyon kevés ember tudja, hogy a fogfehérítéseket nem szabad naponta használni. Javasoljuk, hogy hetente kétszer alkalmazzák, hogy ne zavarják a zománcot, és ne ártsanak az ínyen. Csak a jó állapot megőrzését segíti elő, és nem minden áldás. Ezenkívül ha egy lány nem tudja, hogyan kell megfelelően fogni a fogát, nem számít, mennyire jó és drága a gyógymód, akkor még egy enyhén sárga bevonattal sem tud megbirkózni.

hogyan lehet fehéríteni a fogakat 1 nap alatt

A hófehér mosoly titkai

 • Minden étkezés után egy speciális megoldással öblítse le a száját;
 • A fogak között ragadt étel maradványainak eltávolításához speciális fogászati ​​szálat kell használnia. A fogpiszkáló, bármennyire is kényelmes, károsíthatja a zománcot és az ínyt;
 • A fogait kétszer fogják naponta kétszer, míg az eljárás legalább három percet vesz igénybe;
 • Próbáljon a lehető legkevesebb füstölni (ideális esetben jobb cigarettát adni), mert a dohány a zománc sárgaságához vezet. Szintén kevesebb kávét, fekete teát és bort kell inni, vannak színezőanyagokat tartalmazó edények. Jobb, ha előnyben részesítjük a természetes termékeket. És próbálj meg rágni annyi szilárd almát és sárgarépát, amennyire csak lehetséges;
 • Ha észreveszi, hogy a tisztítás után két-három napon belül történtek bizonyos változtatások (sötétedés, sötét foltok jelentek meg), forduljon azonnal a fogorvoshoz. A megelőzés érdekében nézze meg orvosát félévente.

Figyelembe véve az összes óvintézkedést és a fenti szabályok betartását, mindössze egy nap alatt elegáns mosolyt kaphatsz. A rejtett betegségek miatt előforduló negatív következmények elkerülése érdekében azonban előzetesen tanácsot kell kérni egy szakembertől.

Javasoljuk, hogy olvassa el: Hogyan lehet fehéríteni a fogakat otthon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

38 − 31 =