Finoman fontos: hogyan kell borotválkozni egy bikini zónát

hogyan lehet borotválkozni egy bikini zónát irritáció nélkül

Mikor érinti a nő az ideális megjelenését? Tisztítsa meg a jól ápolt bőrt, a rendszeres sminket, gyönyörű frizurát, elegáns ruhákat. De van egy másik meglehetősen bensőséges részlet, egy tökéletesség, amely bizalmat ad minden tisztességes szexnek, még akkor is, ha csak ő tud róla. Ez egy bikini szőrtelenített zónája, nem kellemetlen irritációs nyomok a bőrön. Mit kell elrejteni: korunkban nem akarunk olyan, mint a mesozoikus korszak egy nõje, és érdekes helyszínen járkálva a strandon extra vegetációval. Így előbb vagy utóbb, minden nő előtt felmerül a kérdés: hogyan lehet borotválkozni egy bikini zónát anélkül, hogy irritálódna a bőrön?

Borotválkozás vagy borotválkozás esetén ez a kérdés

Sok modern nő komolyan gondolkodik a dilemma: borotválkozás vagy borotválkozás a bikini zónában. Végül anyáink és nagymamák nem foglalkoztak egy ilyen problémával, és semmi sem: a házasság nem bukott össze, nincs különösebb igény. És mi a most, hogy a haj hiánya ezen a helyen vált a norma, vagy csak egy újabb őrület, egyáltalán nem kötelező mindenki számára?

Ha úgy gondolja, hogy a bikini zóna szőrtelenítése viszonylag új divat-trend, akkor mélyen téved. Még 4 ezer évvel ezelőtt Krisztus Mezopotámiában a szőrtelenítést intim környezetekben gyakorolták. Igaz, ez nem esztétikai okokból történt, hanem a paraziták – atkák és a tetvek elleni küzdelem eszközeként. Tovább – tovább! Az ókori Rómában, részlegesen borotvált hajat egy acélprostitúció finom zónájában, akinek szexuálisnak tűnnek. Európában a 12.-13. Században a nyilvános fürdőzés megdöbbentő volt, ahol mind a férfiak, mind a nők ugyanabban az időben voltak. A figyelemre méltó hölgyek az összes szőrzetet egy érdekes helyszínen eltávolították, hogy hangsúlyozzák meztelenségüket.

Az inkvizíció alatt a nőket erőszakosan borotválták, az “ördögi jelek” keresése pedig az intim zónában is. És csak a XIV. Lajos uralkodása idején a 17. században a bikini zóna borotválkozása a szexualitás elemévé vált. Az a tény, hogy a Napkirály igazán kedvelte a fiatal lányokat, akiknek a szőrszálak még nem nőttek fel. Itt is a hölgyek tiszta, borotvált testével jártak, fiatalabbak voltak az ágyban, és megfelelnek az akkori szépség minden követelményének.

Sajnos a 20. század annyira kétértelmű volt az emberiség történelmére nézve, hogy még egy ilyen finom téma is érintette, mint a túlzott növényzet jelenléte az intim zónában. Amerikában és Európában egy egész hippi nemzedék a természetes “bozót” terjesztette az egész testre, de néhány év után a szőrösség egyre kevésbé. A saját országunkban a derék alatti haj hajverését a tisztaság jelének tartották! Sok nő nem is sejtette, hogy a hónalj, a bikini zóna és a lábak borotválhatnak.

Mit csinálsz? Élni, és nem fürödni, figyelmen kívül hagyni a fürtöket egy intim helyen, vagy sürgősen borotválkozni minden felesleges, lépésről lépésre az idő múlásával? Minden nőnek el kell döntenie magának a kérdést. Ha ez egy emberről szól, kérdezze meg. Furcsa, amilyennek tűnhet, messze az erősebb szex minden képviselőjétől tökéletesen sima bikini övezetbe rögzítik: valakinek, aki haját intim helyen, egy nővel teljesen természetes jelenség, amely nem igényel változást. Ha azonban az ember 35 évesnél fiatalabb, biztosan meg akarja nézni partnerében egy modellt a magazinból, és a bugyogó vegetáció bugyiként csak vaddisznóknak tekintendő. Ráadásul az emberrel való kapcsolat nem az egyetlen ok arra, hogy borotválkozzon egy bikini zónában. Ha rendszeresen meglátogatod a medencét, vagy csak szeretsz a tengerparton feküdni, akkor egy csinos bőrtípusú “alsónadrágban”, amire csak szüksége van!

borotválkozzon, vagy ne borítsa a bikini zónát

Megborotváltál az éjszakára, Desdemona?

De miért mondjuk mindannyian “borotválkozás” és “borotválkozás”? Hála Istennek, nem a múlt században élünk – a szőrtelenítés más módjai is vannak. Például, viaszszalagok, shugaring, photoepilation, végül! Végtére is, ezeknek a csodálatos módszereknek köszönhetően megszabadulhat a felesleges hajtól, ha nem örökké, akkor sokáig! A borotvát le lehet vágni, ingerülni, és a haj a második napon …

Tehát így van, de csak a borotva a mai napig a leghűségesebb, legkedvezőbb árú és olcsó eszköz a szőrtelenítés számára. Nem minden nő képes elviselni a szőrtelenítés egyéb módszereinek fájdalmát egy olyan szelíd helyen, különösen azért, mert rendszeresen tartani kell őket. És itt minden rendkívül egyszerű: vette a gépet, megborotválta a haját, és ingyenes! És nincs idő és pénz a szépségszalonokban. A másik dolog az is, hogy az eszével egy borotva kell használni, különben nem lehet elkerülni a bántalmazásokat és az égési irritációt. Itt, mint bármely fontos kérdésben, komoly megközelítésre és figyelemre van szükség.

  • Először is érdemes megfontolni a következő kérdést: mi a legjobb gép a bikini zóna borotválkozásához? Felismerve, hogy a munka ékszerész, akkor hagyja abba a szép rózsaszínű gépet, így nagyra becsülhető a reklám. Az a tény, hogy a hagyományos gépek széles sima felületekre, pl. Lábakra szolgálnak. A kényes zónában a speciális pengehatárolók egyszerűen bezárják a nézetet, és megsérülnek. Szélsőséges esetekben ragaszkodjon a női szőrű fűzőlapokhoz, jól illik hozzá.
  • Másodszor, ne használjon egyszer használatos gépeket: a penge olyan éles, hogy könnyen megsérülhet, és irritálja a bőrt.
  • Ne felejtse el, hogy a hab vagy a gél sikeresen borotválkozik! Ha vásárolni valami doroguschee-t, és kifejezetten a bikini zónára tervezik (állítólag ott van és a bőr különleges, és a szokásos eszközök nem fognak működni), akkor mind a pénz, mind az idő elpazarolva keresni. Jobb, ha közelebbről megnézzük, mi a férfi a reggeli borotválkozás előtt – hidd el, ez elég! Vedd magadnak ugyanazt a gélt, csak érzékeny bőrre, és boldog lesz!
  • Borotválkozzon a hajszálak irányában és semmilyen módon ne forduljon el! Így csökkentheti a bõr irritációjának kockázatát.
  • Intim hely – ez nem a bokák, vannak teljes körűek. Annak érdekében, hogy ne sérüljön kissé, nyújtsa be a bőrt, és igazítsa ki a hajtásokat.
  • Borotválkozás után zuhanyozzon és bőr borotválkozáshoz, vagy speciális borotválkozáshoz alkalmazzon. Ez azért van így, hogy megnyugtassa a lehetséges irritációt: még akkor is, ha biztos vagy benne, hogy nagyon óvatosan jár el, a károsodás teljesen észrevehetetlen lehet, ami nem akadályozza meg a bőrirritációt.
  • Ne rohanjon viselni a bugyi borotválás után a bikini zónát: hagyja, hogy a bőr lélegezzen. Ez egy másik módja annak, hogy elkerüljük a kellemetlen irritációt, ezért jobban megrázzuk az ágy előtt.

Egy másik vitathatatlan érv a borotválkozó gép javára más típusú szőrtelenítés előtt egy intim fodrászás létrehozásának lehetősége. Ez messze van egy titoktól, hogy sok fiatal lány egy fodrászatot tart, és néha a hajfestés egy intim helyen valami magától értetődő. És lehetetlen létrehozni egy “nyuszi” vagy “nap” viasz vagy krém segítségével. Ezért egyszerűen éles, borotvával, gélzel, kozmetikai ceruzával felfegyverkezve szálltak le az üzletbe. Az egész eljárás gyakorlatilag megkülönböztethetetlen a szokásos borotválkozástól, azzal a különbséggel, hogy a ceruza rajzának kontúrját meg kell borotálni. Természetesen több időt és erőfeszítést igényel, de az eredmény nem vár rá: általában a férfiak örülnek egy ilyen találmánynak.

Akarsz teljesen átborítani a szőrzetet egy finom helyről, vagy szeretne egy szép képet hagyni – mindezt nem csak az esztétika és a szexuális vonzerő kedvéért, hanem higiéniai okokból is megtenni. Miután megértette az egyszerű szabályokat, hogyan kell borotválkozni egy bikini, akkor biztos, hogy csökkenti a kockázatot az irritáció a bőrön, és mindig elégedett az eredmény. Végtére is, a szépség és az egészség nem mindig igényel áldozatot: néha csak a borotva ügyes kezelését igénylik.

Javasoljuk olvasni: Gyantázás – mély bikini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 5