Az elektromostimuláció eljárásai

electromyostimulation

Minden nő arra törekszik, hogy fiatal és gyönyörű maradjon, függetlenül az útlevéladatokban meghatározott korosztálytól. A maradék virágzó és fiatal a lélekben, sajnos, örökké fiatal és kifelé maradni, egyetlen nő sem tudott. De a kozmetológiai ipar nem áll meg, de ugrásszerűen halad előre. Útközben, hogy megőrizze, vagy inkább kiterjesztését, ifjúsági feltalált sok kozmetikai eszközök és különböző eljárásokat. Az egyik ilyen eljárás, amely küzd a bőr lazaság, narancsbőr, és más bajok, az electromyostimulation.

Elektromiostimuláció: Mi az?

Az elektromoktimuláció az emberi test gyenge elektromos impulzusokkal való befolyásolásának folyamata. Az eljárás javítja a vérkeringést, elősegíti az izmok erősítését, felgyorsítja a szövetek anyagcseréjét és csökkenti a testsúlyát.

Az elektromostimuláció hatására a nyirokelvezetés intenzívebbé válik, az edények szerkezete javul, a bőr simított, és a felesleges folyadékot eltávolítják. Ennek a kozmetikai hatásnak köszönhetően a bőr keringése nő (felső rétegek), és javul a vér tisztítási folyamata. Ez az, ami visszaállítja a test egészséges fényét és színét, amely fiatal korban rejlik.

Electromyostimulation, befolyást gyakorol az izmokra, így azok gyorsított csökkenés mintegy 700r 1 percig, ami jóval több kalóriát és energiát. Az eljárás hatása összehasonlítható az edzésterápia nagyon intenzív terheléseivel. Ez a funkció súlyvesztést okoz.

Hogyan történik az elektromostimuláció folyamata?

Az eljárás során az izmok biológiai aktivitásának változása az impulzus áram hatására változik. Gyulladásos reakciók és intenzív izomösszehúzódás képződnek.

Az elektromoktimulációval kapcsolatos áram típusai:

 • Impulzusáram;
 • Egyenáram;
 • Alacsony, közepes, nagyfrekvenciás áramok.

A test elektromiostimulációja

A katód (állandó áram), vagy egy hidrofil távtartó, amelynek méretei változnak 1 és 4sm2, felvisszük a motor pontot az izom, amely szükséges, hogy stimulálja (mint lehetőség – az idegi beidegző). A második elektród, mely méreteket 100 és 150 cm2 szerelt egy szegmense a gerincvelő, ami megfelel a stimulált izom. A kezdeti állapotban az izom nyúlik. A hatás és a szünet az aktuális hullámok idő függ a kívánt hatástól és az állam az izmok. Az eljárás nem okoz izomfáradtságot.

Az eljárás ideje, ahogy az izmok nőnek, 2-15-20 percet vesz igénybe 2-3 perc szünettel.

Stimuláció otthon

elektromostimulációs vizsgálatok

Ha az első módszer orvosi célú volt, akkor ez a módszer alkalmas kozmetikai szalon és otthoni eljárásokra. Itt minden egy kicsit egyszerűbb.

Az eszköz, amelynek konstruktív összetétele 2 elektródból áll (jobb választani 6-8), úgy néz ki, mint egy rugalmas és széles öv. A bőrben lévő idegvégződésekre gyenge áram folyik, amely lehetővé teszi az izomösszehúzódás szabályozását. Az észrevehetőbb eredmény elérése érdekében ne távolítsa el a készüléket a nap folyamán, és viselje azt az edzések között.

Ha electromyostimulation segítségével hajtjuk végre az eszköz, amely a forma rugalmas párna gumi zöldes, majd ezeket a „szívócső” szuperponálódik a fenék, has, comb. Ezt a rendszernek megfelelően a milliméterrel (az egyes izomok alapján) kell elvégezni, ellenkező esetben ne várd meg az eredményt.

Javasolt kenni a problémás területeket, amelyeken az eljárást elvégezni, anticellulit krémet.

Az izomszövet expozíciója erősebbé teszi. A kifejlesztett izmok sokkal több energiát fogyasztanak, ami elősegíti a felesleges zsírégetést. A volumen gyorsabban csökken, mint maga a súly, mert a zsír könnyebb, mint az izom.

Az arc elektromiostimulációja

Az arc elektromiostimulációja olyan eljárás, amely lehetővé teszi az arc ovális javítását, színének frissítését, a szemhéjak duzzadását és a kis ráncok kisimítását.

Az elektromiostimuláció az arc segítségével gél, elektromosan vezető, tápláló maszk. Előre megtisztított és olajozott krém, hidratáló vagy tápláló, a bőr, az arc és a nyak, mert a meleg olvasztott gél maszk. A maszk felett 8 pár elektródát (göndör) alkalmaznak. A motort pontosan fel kell tüntetni egy adott módszer szerint, az arc és a nyak kezdeti állapotától függően. Az eljárás hatása a nyak és az arc arcizmairól történik.

3-5 eljárás után észrevehető első eredmények lesznek: bőrszín javulása, ödéma csökkenése stb. Miután 15 kezelés arc körvonalait lesz több esztétikai formája miatt fokozott izomtónus, arca megfeszült, az álla lesz szebb, pripodnimut szemöldökét. A mély ráncok kevésbé kifejeződnek, a kisbőrök pedig kisimulnak. Ami az arc kerületét illeti, csökken.

Valamennyi eredmény természetesen a páciens bőrének kezdeti állapotától és jellemzőitől függ.

Ellenjavallatok

Ennek az eljárásnak az előnyeit nevezhetjük az edzésnek a nehézségei, az egyéni izmok lehetőségével. Azonban, mint bármely kozmetológiai eljárás esetében, vannak ellenjavallatok az elektromosztimulációra is.

Elektromiostimuláció – ellenjavallatok:

 • Az implantált pacemakerek jelenléte.
 • A szívbetegségek jelenléte.
 • Vírusos és légúti megbetegedések jelenléte.
 • Terhesség (a végéig az elektrostimulációnak a terhesség állapotában lévő nőkre gyakorolt ​​hatását még nem vizsgálták).
 • A gasztrointesztinális traktus, a cholelithiasis és az urolithiasis betegségeinek jelenléte (a súlyosbodási időszakok különösen ellenjavallt).
 • Hangsúlyos mentális zavarok jelenléte.
 • Az alkoholizmus.
 • Függőség.
 • Onkológiai betegségek.
 • A krónikus betegségek elengedhetetlen konzultációt igényelnek az orvossal.
 • A törött csontok jelenléte.
 • Tilos az elektródákat a torkon és a nyak oldalán elhelyezni.
 • A gyulladt bőr jelenléte, különféle vágások, bőrkiütések, égések esetén nem szükséges az elektródák ragasztása a sérült területeken.
 • A thrombophlebitis jelenléte.
 • A vérkeringés, a vese- és májelégtelenség megsértése.
 • A vesék és a tüdő aktív tuberkulózisa.
 • Túlérzékenység.

Mellékhatások

Elektromostimuláció – a mellékhatások minimálisak, de még mindig léteznek – segít a bőr rugalmasságának helyreállításában. Az elektromostimuláció mellékhatása kisebb lehet. Ez gyakran gyenge puffadtság formájában jelentkezik azon helyeken, ahol az elektródák rögzülnek, és enyhén átmeneti vörösség.

Elektromostimuláció többek között megköveteli és bizonyos feltételek teljesülését, amelyek segítenek a maximális hatás elérésében.

 • Az első 10-15 nappal az eljárás után védje meg a bőrt fényvédővel.
 • Kerülje a bőr felmelegítését (fürdők, szaunák, infravörös sugárzás).
 • A mechanikai és kémiai irritációktól 5 nappal az eljárás előtt és 5-10 napon belül védje meg a bőrt.

Vélemények az elektrostimulációról

Ha egy ilyen eljárásról beszélünk, mint az elektromostimuláció – az itt ismertetett kritikák teljesen más jellegűek. Sokan azt állítják, hogy az eljárás teljesen fájdalommentes és nagyon hatékony. A electromyostimulation vélemény mondani, hogy ha az eljárás vonatkozik az izmok a has, derék, comb és a fenék, nem helyettesíti az aktív képzés, amely korábban a szervezetben. De egy további tényező, amely hozzájárul az izomrugalmasság megszerzéséhez.

Apropó ilyen kozmetikai eljárások electromyostimulation, mindenképpen vegye figyelembe, hogy minden egyes személy a hatékonysága elektromos stimuláció függ az egyéni érzékenységtől, a szervezet, a bőr és az izom idején az eljárás és az ilyen objektív tényezőket, mint a jelenléte bizonyos betegségek. Az eljárás előtt konzultáljon orvosával.

Javasoljuk, hogy olvassa el: szőrtelenítés otthon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

86 − = 83