Ártalmas hajhosszabbítások: a mítoszok visszaszorítása

A hajfelhalmozás káros?

Tartalom:

 • Hajhosszabbítások: természetes vagy természetes?
 • Forró építés: olasz vagy angol?
 • A gyűrűk hideg felhalmozása: előnyök és hátrányok
 • Rigging: és ellen
 • Ki ellen nem épít fel?
 • Megfelelő hajápolás
 • Az építési szálak minden finomsága

Oroszországban minden korosztályban az elegáns hosszú haj a lány legfontosabb erénye és gazdagsága. Fiatal szépségek gyermekkori nőtt a zsinórra, majd őket, majd a húslevest, és nagyon kedves minden centimétert. Eddig a tisztességes szex nem annyira szentimentális. Nem félnek kísérletezni a hajjal, mert tudják, hogy bármikor el tudnak menni a szalonba, hogy ott legyenek a megfelelő hosszúságuk. Szinte egyikük sem kérdéses, ha a póthaj káros következményeit lesz, és meddig fog sor kerülni a hasznosítási arány. Azonban mielőtt elmész a szalonba, hogy rendszeres Rapunzel legyen, alaposan meg kell gondolkodnod, mérlegelned kell az előnyöket és hátrányokat, így nem bánod meg, amit tettél.

Hajhosszabbítások: természetes vagy természetes?

Tehát először el kell döntenie, hogy mi az eljárás. A fajtától és a technikától függően a szálakhoz kisméretű szálak (mesterséges vagy természetes) kapcsolódnak, leginkább a színéhez, szerkezetéhez és megjelenéséig. A mesterséges haj, bármennyire kvalitatív módon készültek is, durva hamisnak tűnnek. A jól ismert és professzionális szépségszalonokban kínálhat európai, ázsiai, szláv vagy akár gyermekes hajat. Az első lehetőség puha, sima szerkezet, nagyon kellemes az érintés (ajánlott olasz vagy spanyol).

Ha a natív hajszálak merevek, akkor ázsiai szálakat akarsz, mert a legszélesebb szerkezete van. Az a tény, hogy az ukránok és oroszok a legjobb hajjal rendelkeznek, mindenki tudja. Valójában azért, mert kémiai permet tudnak alkalmazni, festékeket stb. Alkalmaznak, míg a hajfelhalmozódás szinte nem romlik. Tehát, ha kicsit kipróbálnád a stílust, maradj kicsit göndör, ez a típus a legmegfelelőbb az Ön számára. A törékeny haj tulajdonosai gyermekesnek érezhetik magukat, ami nagyon vékony és könnyű. Különleges gondosságra van azonban szükség, különben nagyon gyorsan használhatatlanná válhatnak.

Forró építés: olasz vagy angol?

A stylistok és a fodrászok szerint ez a módszer jelenleg a legféltettebb. Két fajta melegszerkezet létezik: olasz és angol. Az első esetben a természetes hajszálakat, amelyeket előzetesen előkészítettek és feldolgoztak, csipeszekkel és különleges anyaggal – keratin (gyanta) kötnek össze. A mester felmelegíti a kapszulát a kívánt hőmérsékletre, majd ráhelyezi a csuklóra és rögzíti a szálat. Az angol felépítést pisztoly és ragasztó segítségével végezzük. Nincs jelentős különbség ezek között a technológiák között, ezért egy kategóriába soroltak.

Önmagában az eljárás során átlagosan körülbelül négy órát kell töltenie. Az eredmény három-öt hónapig tart, majd korrigálni kell, vagy fel kell venni a hajad. Így egy nap alatt 35-70 centiméterrel növelheti hajhosszát, hogy lenyűgözővé tegye. Ez azonban nem olcsó élmény, ezért mielőtt kapcsolatba lépne egy szakemberrel, nézze meg munkáját. Ha van negatív vélemény a mesterről, adja fel a szolgáltatásait.

Természetesen ez a módszer hátrányai is vannak. Először is, a zokni idő közvetlenül arányos a gyanta minőségével. Ha a borbély megpróbál megmenteni, két hónap után vissza kell térnie a szalonba. Másodszor, a hajhosszabbítások nem “barátiak” színezett, elszíneződött vagy beteg, ezért előre kell kezelni a hajad.

Egy másik pont az eljárás hossza. Átlagosan legalább három órát kell töltenie a mester székében. Maguk a kapszulák (az olasz módszer) nagyon érzékenyek lesznek, ha a haját a kezedben tartja. Női pletykák, hogy ez a módszer kiterjeszthető akár bumm, de ebben az esetben a mikrokapszulák látható lesz a legkisebb mozgás. Ami a kár, hogy alkalmazzák a hajad, akkor még nincs értelme beszélni, ahhoz, hogy tudja, hogy a keratin olvadáspontja 120-200 fok, fogó melegítjük 130-200 fok. Annak ellenére, hogy a gyanta lehűl a szálak nagyon gyors, de a hőhatás ideje, hogy ezt a munkát.

A hajfelhalmozás káros?

A gyűrűk hideg felhalmozása: előnyök és hátrányok

Ebben az esetben megengedett a természetes, hanem a mesterséges haj használata is, ami jelentősen csökkenti az eljárás költségeit. Ez a módszer Koreából érkezett hozzánk, ahol még mindig nagyra becsülik a fiatal, menyasszonyi menyasszonyi ruhákat. A rézből vagy alumíniumból készült speciális kapcsok egyszerűen a hajhoz vannak rögzítve, termikus hatás nélkül, ami csökkenti a minimális károsodás kockázatát. Azonban érdemes megemlíteni a hátrányokat: először nehéz lesz hozzászokni ahhoz, hogy sok kis gyűrű van a fejedben. Azok, akik legalább egyszer lefeküdtek a hajcsavarókban, tudják, hogy ez milyen kellemetlenségeket okoz. Egy másik hátrány – az így létrehozott hajat gondosan kell elhelyezni, ellenkező esetben a rögzítési pontok láthatók lesznek.

Rigging: és ellen

A hajhosszabbítókhoz előzetesen a ragasztóalapra van rögzítve, amelyet a lány szálakra alkalmaznak. Egy második golyót helyeznek fel rajta, majd ezt a szerkezetet speciális berendezéssel rögzítik. Gyors, olcsó, egyszerű – ez vonzza a vásárlókat ez a módszer. Mindössze negyvenötöt perc alatt hosszú hajú szépséggé válik. Az előnyöket az is tulajdoníthatja, hogy normális esetben a hajat megmossa, festheti, vághatja, szárazvá teheti a haját, aludni, kellemetlen érzés nélkül. A hímzett szálak eltávolításához a fodrásznak körülbelül 15 percet kell töltenie.

Ha emlékeznek a mínuszokra, ez egy olyan ragasztó, amely nem természetes összetevőkből készült. Egyes nőknél allergiás reakciót okozhat, de ez ritkán fordul elő. Bizonyos esetekben hajhullás okozta problémák fordulhatnak elő. Például nem tudod viselni az ún. Póni farokat, fésülni a hajadat, a zsinór zsinórok és sokféle stílus, ahogy látni fogod a csatolási pontokat. Ellenkező esetben nincsenek komoly hiányosságok.

Ki ellen nem épít fel?

Hogyan szeretne lenni tulajdonosa a gyönyörű, dús és hosszú haj, volna, hogy hagyjon fel az eljárást, ha a saját haj esik ki, túl laza, mert a festés, a kémia, ha a közelmúltban elszenvedett egy súlyos betegség, és vett erős gyógyszerek (hormonok, antibiotikumok, stb .D.). Ellenkező esetben fennáll a veszélye, helyrehozhatatlan kárt a natív haj, hogy nem fog ellenállni egy ilyen terhelés (különösen, ha ők lesznek a termikus hatás). A mester is elutasíthatja, ha nem töltötte be a 18. életévét. Mielőtt kapcsolatba lépne a szalonral, mindenképpen konzultáljon szakemberekkel.

árt a hajnak

Megfelelő hajápolás

 • Sampon és balzsam

Először is meg kell szabadulnod a szokásos samponoktól, amelyeket korábban használtál. Különleges kozmetikumok professzionális gondozásra megvásárolhatók mind a szépségszalonokban, mind a szaküzletekben. A legjobb, ha a mestered ajánlotta. Semmilyen esetben ne használjon maszkot, balzsamot, légkondicionálót zsíros alapon. Különös figyelmet kell szentelni annak a ténynek, hogy minden szükséges eszköz csak szálakon alkalmazható, de nem gyökereken vagy csatolási pontokon. Ha szükséges, használjon letörölhetetlen permetet, ami megakadályozza a haj megkönynyedését.

 • Mosd meg a fejed

A negatívban azt is meg kell jegyeznünk, hogy a hajhosszabbításokat csak függőlegesen lehet mosni, különben leeshet, vagy kopott lesz. Nagyszerű, ha zuhanyzó van, mivel ettől a naptól fogva mindenképpen meg kell tennie az összes folyamatot. Ezenkívül nem tudsz aludni, amíg teljesen megszáradja a szálakat. A legjobb, ha puha frottír törölközőt használ, mert jól nedvszívja a nedvességet, és nem károsítja a mesterséges hajszálakat. Lefekvés előtt meg kell fonni a zsinórt, különben reggel zavaros szeletekkel fog felébredni.

 • javítás

Abban az esetben, ha meg van ígérve, hogy hat hónapig nem lesz hajszáliodása, azonnal meneküljön el az intézménytől. Ha a kapszulamódszert választotta, három hónap múlva három hónap múlva újra kell használnia a mester szolgálatát. Ne hagyja ki az eljárásokat, ne próbálja menteni, különben az eredmény te, mint domovenka Kuzyu a jól ismert rajzfilm: a gubancos zárak, rögzítési pontok kerülnek, és a haj (és a, és mesterséges) – szünet.

 • fésülés

Ez a fajta haj csak a kifejezetten ecsetekkel vagy fésűkkel fésülhető, amelyeknek meglehetősen széles, nem éles fogai vannak. Gondolod, hogy a hajának növelésével elkerülheted a sok problémát? Nem számít, hogyan! A zacskóban egy kesztyűt kell viselnie, hogy munkát végezhessen, mivel a széltelen és száraz időben történő fésülés napi legalább három-négy alkalommal kell.

Az építési szálak minden finomsága

Ne gondold, hogy azonnal a szalonba fordulsz, akkor onnan egy hosszú, ferde lesz a derekáig. Minden eljárásnál, a módszer, a hossz és a pompaság függvényében, negyven percről négy vagy öt órára indul. Először egy szakembernek meg kell vizsgálnia a haját, fel kell mérnie az állapotot és meg kell határoznia a szerkezetét. Az eljárás után a kapitánynak gondoskodnia kell arról, hogy minden jól ment, adjon néhány ajánlást az ellátáshoz, tisztázza, hogy mikor kell visszatérnie a szalonba a korrekció érdekében. Elvileg ezt akkor fogja megérteni, amikor a gyökerek két centiméterrel nőnek, mert a nem emberi hajad el fog emelkedni túlságosan. Ha úgy dönt, hogy eltávolítja a mesterséges szálakat, akkor az eljárás után maszkokat és helyreállító balzsamokat kell használni.

Vannak még sok kevésbé népszerű módszerek, mint afronaraschivanie (varrás egyedi szálak fonott copf a fej), baljós (tapadás), stb, de ezek többnyire inkább csak akkor, ha a nők jelentős mértékben korlátozott pénzügyeit. Naroscheny módon haj tönkreteheti még egy teljesen egészséges haj, ezen kívül van néhány korlátozás rajta népszerű frizurák, ellátás, és számos hasonló árnyalatok, kellemetlenséget okozhat a mindennapi életben. Annak érdekében, hogy a korrekció, akkor kell menni a szalon a harmadik héten egyébként a közös kell, hogy legyen jól látható is.

Javasoljuk, hogy olvassa el: Hogyan távolítsuk el a hajhosszabbításokat otthon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

37 − = 36