A valódi szakácsok titkai és trükkjei a sajt alapú első ételkészítés során

Sajtes krémleves pirítóssal

Tartalom:

  • Minden a sajt ízeiről és előnyeiről
  • A fő recept az első étel elkészítésére sajt alapján
  • Kis trükkök és apró trükkök
  • Különféle sajtok és főzés

Mi lehet a finomabb, kifinomult és egyúttal egy pikáns csavar, aroma, amely képes kellemes még megoldhatatlan ínyenc, így azt teljes öröm? A recept egyszerű – persze, krémsajtleves, és ezzel nem vitathatod. Könnyen asszimilálva, gazdag, minden évszakban, színes – nem kétséges, hogy bármely éttermi menüben kedvencként nevezhető, nem beszélve az otthoni konyháról. Sajt, hogy egy csemege, egyszerűen pótolhatatlan, mert ez a forrása a szépség és az egészség, és a tartalmát egy nagy számú nyomelemek és vitaminok ismét azt bizonyítja, hogy annak alkalmazása felbecsülhetetlen.
Vissza a tartalomjegyzékhez

Minden a sajt ízeiről és előnyeiről

Az összes különböző kivételes összetételében tartalmazza a receptet alkotó egyesíti nyomásérzékenység és krémes struktúra, ami úgy érhető hosszas őrléssel az összes komponenst az leves hozzáadásával tej vagy tejszín.

Alapösszetevők és fűszerek krémleveshez

A fő összetevők ebben a levesben a zöldségek, talán hozzátéve hüvelyesek, gomba, tészta, zöld, füstölt termékek vagy tenger gyümölcsei.

A leves recept is tiszteletreméltó, és itt lehetőség van végtelenül kísérletezni. Ez a csirkehúsleves, a hús, a gombák, a hal vagy a sima víz. Ebben az esetben különféle típusú sajtok ajánlottak különféle receptekben, akár olvasztott sajtokig, akár penészes lágy sajtokig. Itt a sajt kiválasztásakor csak a személyes ízlési preferenciákat kell figyelembe venni.

A sajtok valódi ismerősei számára talán a legfontosabb előny a többi levesnél a sajt ízlése. Ez az étel domináns, és nem érdemes megmenteni ezt a terméket (ez nem csak a sajt költségeire, hanem mennyiségére is vonatkozik), de a többi összetevő csak árnyékolást és kiegészítést jelent. A sajt minősége elfogadható legyen, úgyhogy a leves sűrűsége méltó volt a név leves tejszínére. A másik, a leginkább fűszeres kiemelés a fűszerek. A legjobbak itt: szerecsendió, fokhagymás só, fekete-fehér bors, kakukkfű, bazsalikom, kurkuma, mandula, gyömbér.

krémleves krutonnal
Vissza a tartalomjegyzékhez

A fő recept az első étel elkészítésére sajt alapján

A kategória valamennyi levesében megtalálhatóak a nyilvánvaló vezetők, köztük a gombával és csirkével készült krémsajtleves. Ennek az ételnek a fő receptje nem bonyolult, és magában foglalja:

2 burgonya, közepes hagyma, 1 sárgarépa, 150 gr. reszelt sajt (lehetőleg kemény fajta, például “parmezán”), 300 gr. olvasztott sajt, 1 pohár krém (előnyösen 33%), pár petrezselymes gallyak, zelleres szár, fehér bors és persze só.

Kétségtelen, hogy a legfinomabb leves – leves főtt húsleves, így meg kell tennie egy kis serpenyőben, előkészíti előzetesen 0,5 liter kedvenc leves, adjunk hozzá apróra vágott burgonyát, tedd a tűzhelyre, és időveszteség nélkül, nem pirított hagymát és a sárgarépát. Először egy ínyt tettek egy serpenyőbe, és egy kicsit később – sárgarépát. A sárgarépát jobban vágják kis kockákban, majd ismét egy kis trükk. Egy kis pörkölés után a sárgarépa rendkívül szokatlan és kellemes illatot kap, és hasznos vitaminok (különösen karotin) esnek a levesbe.

A sárgarépa és a hagyma, akkor hozzá és apróra vágott zeller, ha minden készen van, adjunk hozzá a húslevest. Most krémes idő. Meg kell forralnia a levest további 10 percig. és elkezdhetsz ostorozni. Kívánatos, hogy mindegyik keverőt elcsípje, és csak apróra vágott darabokat adjon hozzá, vagy ha lehetséges, egy rántott sajtra koptatott. Sütjük mindent, lassan kevergetve, amíg a sajt teljesen fel nem oldódik. Add hozzá a fűszerezést és a sót, minden ízlés szerint. Ez kész a mesés sajtkrémlevesre a fő receptre.

Mielőtt kezelné a vendégeket, helyénvaló díszíteni a kapott csészét reszelt sajttal és petrezselyemmel. Alapul véve ezt a receptet, akkor adjunk gombát, és a csirke, a fantázia hostess egyszerűen nem ismer határokat, és ez teljesen természetes, hiszen azt szeretné látni az asztalán van valami szokatlan, finom és nagyon szép.

finom sajtkrémleves
Vissza a tartalomjegyzékhez

Kis trükkök és apró trükkök

Folyamatosan meg kell keresni a lehetőségeket és a kísérleteket, de ne felejtsd el a termékek kompatibilitását. És itt van egy kis titkos recept, amely minden bizonnyal hasznos lehet kedvenc levese elkészítésében. Annak érdekében, hogy a levest vastagabbá tegyük, hozzá kell adni a recepthez a korábban sült lisztet, ez levest és sűrűséget, valamint gyönyörű karamell színt ad. Ha a levest preferálják a világos szín, akkor a lisztet vajban sütjük.

Végül, amikor kiszolgálja, ha táplálékosabb levest szeretne készíteni, akkor a recept összetételétől függően sült húsdarabokat vagy halakat ad hozzá. A friss kenyérből készült előre elkészített apró krutonok is ravaszok lehetnek, aminek köszönhetően az első étel még finomabb lesz.
Vissza a tartalomjegyzékhez

Különféle sajtok és főzés

De minden sajt különféle, mindannyian nagyon szeretünk mindent, és mikor, mikor és milyen sajtot adunk a levesbe, ezt még nem említettük. Tehát, ha megnézi a szakácsok receptek, azt találjuk, hogy az ömlesztett sajt, hogy időt – csak készül magát, amikor a sajt gondosan meg kell hozzá a levest, és elérjük a teljes feloldódást. A lágy sajtot öntőszerként először kis mennyiségű krémben feloldják, majd hozzáadják a leveshez. A szilárd sajtokat a főzés végén, és lehetőség szerint akkor adják hozzá, ha az edény már az asztalon van. A legfontosabb dolog nem megengedni, hogy a sajt lehúzzon vagy hámozódjon, mivel ez biztosan elrontja a levest.

De a vendégek és a hozzátartozók mindig csodálják az elkészített ételeket, a sajtkrémleveset nem kell újból felmelegíteni a kiszolgálás előtt. Néhány napig ne főzzük, mivel a sajtkötő fólia csak szelet marad, és még egyszer elrontja a külső benyomást a vacsorától. Recept – szokatlan és minden alkalommal egy sajátos teremtés, annál többet próbál meg, annál fényesebb és élvezze az eredményt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

81 − = 73