Skjult diabetes mellitus: symptomer hos kvinder

Antallet af mennesker, der lider af en sådan farlig sygdom som skjult diabetes, vokser i verden: symptomerne hos kvinder indikerer behovet for langvarig behandling under tilsyn af en kvalificeret læge.

Problemet med latent diabetes mellitus

Sådan genkender du en sygdom

I de fleste tilfælde starter diabetes med en overtrædelse af processen med at flytte glukose ind i celler og dets ophobning i blodplasmaet. På denne baggrund oplever kvinder ofte smertefuld tørst. Tegn på sygdommen indikerer ofte en krænkelse af reproduktiv funktion. I nogle tilfælde er der i begyndelsen af ​​diabetes en overtrædelse af hudfølsomhed nær nerverbukserne.

Sygdommen er ejendommelige: i hvile, patienten en følelse af følelsesløshed i arme og ben, stigende natten, og nogle patienter mærke kløe og snurren i fødderne.

Kvinder kan næsten ikke helbrede selv små smittede ridser.

Den patologiske proces udvikler sig hurtigt: Indirekte tegn optræder, der angiver en stigning i blodsukker. På fundus opdager lægen ændringer i skibene og et fald i synsstyrken til 0,9-0,7.

For diabetikere over tid er et fuldstændigt tab af vision en sundhedsfare en nyresygdom, der udvikler sig mod en baggrund af latent diabetes. Når betændelsen skrider frem, forekommer symptomer på nyresvigt.

Forværring af synet hos diabetes

Funktioner i løbet af diabetes hos kvinder

Fra begyndelsen af ​​sygdommen er det kliniske billede ikke udtalt. På et tidligt stadium af udviklingen af ​​diabetes konstaterer en kvinde en stigning i hudpigmentering. Tilstanden for hår og negleplader ændrer sig: de bliver tørre, skøre. Patienter klager over vægtforøgelse, som ikke afhænger af tilstedeværelse eller manglende appetit. Med en forringelse af helbredet opstår smertelig kløe i ljummen. Et uudsletteligt ønske om at drikke vand forfølges af en syg person.

Som regel, tørst og øget vandladning – kliniske tegn karakteristisk for latent diabetes: symptomer hos kvinder peger på udviklingen af ​​moderat sværhedsgrad af sygdommen, ledsaget af tilstedeværelsen af ​​ketonstoffer i urinen. Ud over disse typiske klager er patienten forstyrret:

 • hovedpine;
 • irritabilitet;
 • søvnforstyrrelse;
 • mangel på appetit
 • ubehag i benene
 • nedsat syn
 • smerte i hjertet;
 • neurologiske lidelser;
 • ændringer i det vestibulære apparat;
 • præ-okklusiv betingelser
 • svaghed og nedsat effektivitet.

Søvnløshed med latent diabetes

De lidelser, der ledsager latent diabetes, udvikler sig hos mange kvinder, og graden af ​​nedgang i deres præstation afhænger af visse fysiologiske processer, der finder sted i kroppen.

Blandt de mange symptomer beskriver patienterne svaghed som træthed efter fysisk anstrengelse. Forværringen af ​​kvinders sundhed er forbundet med stress, selv om den egentlige årsag ligger i udviklingen af ​​den underliggende sygdom – skjult diabetes. Patienterne kan ikke genoprette deres styrke selv efter hvile, fordi mekanismen for udvikling af svaghed med overskydende blodglukose er meget kompleks.

Blandt tegnene på latent diabetes hos kvinder tager et fald i styrke et særligt sted. Patienterne konstaterer stigende apati, tab af interesse i livet. Sammen med disse symptomer har en kvinde øget tørhed i huden, skøre negleplader, hårtab. I udviklingen af ​​diabetes hos patienter observeres ødelæggelsen af ​​proteinstrukturer i celler, forgiftningen af ​​kroppen ved produkter af nedbrydning af fedtstoffer og proteiner udvikler sig. Kvinder forværres med samtidige sygdomme, depression forværres.

Fedme som en følgesvend af diabetes

Latent diabetes er en metabolisk proces i forbindelse med utilstrækkelig insulinproduktion og et højt glukoseindhold i blodet. Fedme er den vigtigste risikofaktor for udviklingen af ​​latent sygdom hos kvinder. Når patientens vægt vokser stadigt, bliver fedtvævet hormonaktivt og danner stabil insulinresistens. Med et fald i vægt med 5 kg, falder blodsukkerniveauet til 2,0 mmol / l.

Fedme er årsagen til latent diabetes

For at sikre et stabilt vægttab, skal du besøge en læge og bestemme kroppens masseindeks, måle volumenet af hofterne og taljen. Det er nødvendigt at kontrollere vægtændringer, og hvis det reduceres kraftigt, fortæller patienten nye lægeparametre, da hele processen angiver behovet for insulinbehandling.

Metabolisk syndrom hos kvinder, der ledsager skjult diabetes, er meget farlig for helbredet. Sammen med overvægt lider patienterne af højt blodtryk og højt kolesterol og når 1,7 mmol / l. En for stor mængde sukker i blodet bruges ikke til energiproduktion, men opbevares i fedtforretninger, hvilket skaber yderligere sundhedsproblemer hos diabetespatienter. De har en højere risiko for at få slagtilfælde eller hjerteanfald.

Ændringer i metabolisme

Diabetes mellitus ledsages af ændringer i den samlede mængde kulhydrater i en kvindes krop. Ved analysen af ​​urin øges tallene, der karakteriserer mængden af ​​glucose. Faldet i metabolisme ledsages af udseendet af funktionelle ændringer i leveren. Patienterne gør mange klager over tør mund, et skarpt vægttab ledsaget af en stigning i glukoseniveauer til 10 mmol / l.

Sammensætningen af ​​blodet ændres: mængden af ​​ketonlegemer og andre henfaldsprodukter øges. I mangel af behandling når aceton i urinen kritiske tal og hos patienter med symptomer på diabetisk koma.

Øget pres i skjult diabetes

Patienter med diabetes klager ofte over komplikationer fra nyrerne, nedsat syn. Et af symptomerne på latent diabetes på et sent stadium af dets udvikling er udseendet af lugten af ​​acetone i udåndingsluften. Hos kvinder med ovariesygdomme fører en metabolisk lidelse i kroppen til udviklingen af ​​diabetes.

Patienter klager over symptomer, der opstår, når en metabolisk lidelse opstår:

 • kuldegysninger og ufrivillig rysten;
 • øget tryk
 • smerte i hjertet;
 • ændring i blodsukker
 • øget nervøs excitabilitet.

Mindsket immunitet i diabetes

Reduktion af følsomheden af ​​celler til virkningen af ​​insulin med en latent form af sygdommen ledsages af ændringer i immunsystemet hos den kvindelige krop. De ledsagende sygdomme udvikler sig, forstyrrelserne i forbindelse med autoimmune processer skrider frem. Diabetes er ofte forbundet med en bakteriel eller svampeinfektion, der er inflammatoriske processer i kønsorganerne. Overtrædelse af immunitet manifesterer sig i et fald i styrke, søvnløshed, apati. Kropstemperaturen er signifikant reduceret, prikken i fingrene og tæerne mærkes.

Reduktion af kroppens forsvar fører til udvikling af betændelse i urinorganerne. Patienten bør ikke ignorere udseendet af en træthed, da lavt blodsukker er sundhedsfarligt. I mange tilfælde påvirker nedsat immunitet den hurtige helbredelse af sår og reduktionen af ​​blødende tandkød.

Komplikationer forbundet med hudlæsioner er et uundgåeligt resultat af udviklingen af ​​diabetes mellitus. Deres udseende forårsager utilstrækkelig ernæring af cellerne som følge af indtagelsen af ​​en stor mængde glucose i blodet.

Kvinder kan klage over smerter og tyngde i benene, udvidelse af store venøse skibe, udseende af trofesår. En mindre slid, utilsigtet ridse, infektion med svampeflora er risikofaktorer for udvikling af diabetiske komplikationer. Ofte på fodens hud er der store purulente abscesser og store områder af døde væv, som har en skarp ubehagelig lugt. Patienterne skal overvåge hudens integritet, og i tilfælde af deres nederlag være under konstant tilsyn af en læge.

Kvinder bør huske de første symptomer, der angiver udviklingen af ​​en latent form for diabetes, og i tide til at konsultere en læge til behandling.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

86 − 82 =