Phytoøstrogener beskytter kvinders sundhed!

naturlige phytoøstrogener med overgangsalderen

Indhold:

  • Produkter indeholdende phytoøstrogener
  • Positive virkninger af phytoøstrogener

Climax er ikke den bedste periode i en kvindes liv. Overgangsalderen signalerer udryddelsen af ​​funktionerne i det reproduktive system, der forekommer med alderen.

Kroppen begynder at genopbygge, antallet af kvindelige kønshormoner falder, og alt dette påvirker kvinders generelle tilstand.

Mange mennesker med klimaks bliver rastløse, irriterende, deprimerede, der opstår følelser, og i kroniske nerver forværres kroniske sygdomme. Mange kvinder, der står over for overgangsalderen, undrer sig over et lægemiddel, der vil hjælpe dem med at fjerne risikoen for komplikationer forbundet med overgangsalderen. Ud over hormonelle stoffer kan du finde et middel til naturlig oprindelse.

Phytoøstrogener er plantestoffer, der har østrogenlignende egenskaber. De er ikke hormoner, men påvirker kun kroppen, som kvindelige kønshormoner – østrogener. Under overgangsalderen falder mængden af ​​østrogen, hvilket igen fører til en overtrædelse af fedtstofskiftet, dannelsen af ​​”dårligt” kolesterol, afvaskningen af ​​calcium fra knoglerne, svækkelsen af ​​immuniteten. Det er sikkert at tage phytoøstrogener i overgangsalderen. De krænker ikke den hormonelle baggrund, men stabiliserer den på grund af deres naturlige egenskaber.

Efter at have taget sådanne lægemidler, bliver symptomerne på overgangsalderen lettet, hurtig metabolisme opretholdes, og aldringsprocessen i huden er bremset, stemningen forbedres, nervøsitet, depression og apati er fraværende. Virkningen på fytoøstrogenernes krop er mange gange svagere end østrogener. For eksempel undertrykker de væksten af ​​hormonafhængige tumorer i modsætning til østrogener.

bælgplanter med phytoestrogen
Tilbage til indholdsfortegnelsen

Produkter indeholdende phytoøstrogener

  • Bælgplanter og korn: soja, havre, hvede, ris, byg, hør, linser, lucerne.
  • Frugter og grøntsager: granatæbler, æbler, gulerødder.
  • Drikkevarer: øl, bourbon, grøn te, rødvin.

Phytoøstrogener findes i vegetabilske olier: kokosnød, oliven, palme, soja, samt i saft af nogle medicinske planter: guldfrue, plantain, arnica, kamille.

Nogle svampe indeholder disse stoffer, som er i aktiv og inaktiv tilstand.

Forskere har beregnet, at hvis en kvinde bruger 64 gram fødevarer, der indeholder phytoøstrogen dagligt, så vil det være nok til at bevare kroppens tone og forhindre sygdomme forårsaget af mangel på kvindelige kønshormoner.

På basis af phytoøstrogener, narkotika, er kosttilskud skabt, der korrigerer de lidelser, der er forbundet med overgangsalderen.

For eksempel er det et kosttilskud “Doppelgerz en aktiv af overgangsalderen”. Dette lægemiddel indeholder soja isoflavon (kemisk ligner østradiol), calcium, vitamin D3, B-vitaminer, som er nødvendige for kulhydratmetabolisme. Kontraindikationer til et sådant lægemiddel kan være individuel intolerance over for dets komponenter, graviditet og amning.

Inden du bruger biologiske aktive kosttilskud, bør du konsultere din læge.

Uddrag af tsimitsifuti er en del af “Klimaksan”, “Tsi-klima”, “Klimaktoplan”, “Klimadinona”. Uddrag af rødkløver indeholder feminale, og kløver og sojabønne er inkluderet i femiwellen. Disse lægemidler kan anvendes til mildt klimakterisk syndrom. Phytoøstrogener har en positiv virkning på knoglevæv, men forekomsten af ​​brud kan ikke reduceres.

Disse lægemidler forårsager ikke bivirkninger, når de anvendes korrekt.

frugter med phytoøstrogener
Tilbage til indholdsfortegnelsen

Positive virkninger af phytoøstrogener

Phytoøstrogener virker som svage østrogener. Ifølge forskellige undersøgelser har phytoøstrogen følgende virkninger:

  • forebyggelse af sygdomme i det kardiovaskulære system: fedtstofskifte er reguleret ved hjælp af isoflavoner,
  • forebyggelse af osteoporose: calcium og fosfor absorberes af phytoøstrogener, hvorved sandsynligheden for knoglefrakturer reduceres,
  • et præparat i overgangsalderen og et antidepressivt middel: Intensitet og hyppighed af indstrømning er reduceret, tryk er normaliseret, hvilket yderligere fører til en gavnlig søvn,
  • styrkelse af immunitet: antiviral og antimikrobiel virkning, hvorved kvindens krop er beskyttet mod infektioner,
  • antitumor effekt: med regelmæssigt indtag af sojabønne, falder forekomsten af ​​tumorer i tyktarmen, huden, brystkirtlerne.

Med en kronisk inflammatorisk sygdom i mave-tarmkanalen sænkes aktiveringen af ​​isoflavoner i tarmene, i dette tilfælde vil phytoøstrogener ikke være effektive. Det samme gælder for situationer, hvor kosten mangler fiber, og fedtholdige fødevarer dominerer.

Udviklingen af ​​en patologisk tilstand, der er karakteristisk for menopausalt syndrom, kan ikke forhindres ved anvendelse af kun biologisk aktive additiver indeholdende phytoøstrogener.

En integreret tilgang, nemlig fysisk aktivitet, afbalanceret ernæring, positive følelser, høj vitalitet og indtagelse af phytoøstrogenpræparater, vil forbedre stemningen og forbedre trivsel i overgangsalderen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

43 − = 35