Hvordan ved du, om du har trøst?

trussel symptomer

Indhold:

  • Hvad er Candidiasis: Højdepunkter
  • Hvordan manifesterer candidiasis?
  • Hvordan ser candidiasis af mundslimhinden ud?
  • Candidiasis af tarmene: tegn, symptomer og forebyggelse
  • Trusse på brystvorterne: jo mere farlig sygdommen
  • Candidiasis af huden: hvad er det og hvordan man skal håndtere det
  • Vaginal candidiasis: et alvorligt kvindelig problem

Thrush er en alvorlig sygdom, som desværre kan forekomme hos enhver kvinde. Og det er ligegyldigt, hvilken kvinde der fører en livsstil, hvor mange gange om dagen går hun ind i brusebadet og har en permanent partner. Candidiasis kan være i en ung jomfru og i en voksen kvinde.

Hver thrush manifesterer sig på forskellige måder, men der er en række almindelige symptomer. Hvis du finder mindst en af ​​dem, skal du gå til terapeuten eller gynækologen for en undersøgelse. Faktum er, at for eksempel genital candidiasis ligner nogle andre sygdomme, der overføres seksuelt. Men selv hvis diagnosen er bekræftet, selvom det ikke er nødvendigt at selvmedicinering, fordi kun en læge kan afgøre, hvilken type svampe, du (som der er flere former, og nogle kan være resistente over for visse lægemidler, og andre – ikke).

Hvad er Candidiasis: Højdepunkter

Først og fremmest bør det forstås, at der kommer spredning på grund af svampe af slægten Candida, som påvirker slimhinde i kønsorganerne. Bemærk: Gærlignende svampe er til stede i hver persons legeme (på huden, i munden, i vagina og i rektum), men i små mængder. Takket være en særlig mikroflora multipliceres og spredes de ikke. Normalt forekommer candidiasis, når et retfærdigt køn er syg med noget alvorligt. Reduceret immunitet fører til, at svampene begynder at udvikle sig meget hurtigt.

Hvordan manifesterer candidiasis?

Candidiasis kan være i hulrummet, og på huden og på negle og på brystvorterne og på kønsorganerne. Symptomer på trøst, som du ved, vil i hvert tilfælde være anderledes (afhængigt af læsionsområdet). Kun kløe, hævelse, brænding, ømhed vil være almindeligt.

symptomer på thrush

Hvordan ser candidiasis af mundslimhinden ud?

Til at begynde med, find ud af hvorfor der var candidiasis. Årsagen kan være tandproteser (fremmedlegeme afvist af kroppen), anvendelsen af ​​antibakterielle midler (inhalatorer, munden fresheners), antibiotika, og hormonbehandling. Sædvanligvis forekommer der thruss, hvis en person får en sår i maven. I alderdommen er risikoen for denne sygdom meget højere end hos de unge. Bemærk: Candidiasis forekommer ofte med hiv.

Symptomer på trøske i dette tilfælde, er følgende: tør slimhinder, kløe og brændende, hævelse, rødme og dannelsen af ​​hvide, ostemasse-lignende pletter på tungen, ganen, gummier, etc. Hvis du ikke begynder at behandle sygdommen i tide, vil svampen spredes til mandler, spiserør, svælg. Dette vil forårsage utrolige smerter, mens du drikker og spiser.

Der er to typer af thrush: akut og kronisk. I det første tilfælde er der revner i mundens hjørner, hvide øer på slimhinden. Behandlingen af ​​denne sygdom tager i gennemsnit op til to uger. Hvis du ikke går til lægen med tiden, kan du få kronisk candidiasis. Dette ændrer plakens farve (på lysebrun eller mørk gul), jaunts og revner vises, som begynder at bløde. Af den måde følger den kroniske fase af candidiasis næsten altid folk med HIV.

For at præcis diagnosticere, bliver mundhulen lavet skraber fra de berørte områder, så sendes de til mikroskopiske undersøgelser. Der udføres også test, hvor det er fastslået hvilke præparater svampen er mere følsom over for. Andre skjulte sygdomme er afsløret, og kun så er behandling ordineret.

Sådan forebygger du denne sygdom? For det første skal du overvåge mundhygiejnen, børste tænderne i tide, skyll alt sammen med en alkalisk opløsning. For det andet, ikke blive båret væk med antibiotika. Hvis du skal behandles med sådanne lægemidler, skal du sørge for at tage kræftmidler. For det tredje sætter vi os på en low-carb diæt. Du skal også spise så meget frugt, grøntsager, rig på vitaminer og mineraler og saft.

Candidiasis af tarmene: tegn, symptomer og forebyggelse

I dette tilfælde påvirker det ikke kun slimhinden i munden, men også spiserøret, tarmene. Årsagen – forringelsen af ​​mikrofloraen i maven. Affect patientens tilstand kunne for eksempel psykiske problemer (nerver, stress), dårlig ernæring, graviditet, diabetes, behandling med antibiotika, hormonelle fiasko, HIV og så videre ned på listen.

Hvis det er en non-invasiv drosler symptomer vil være som følger: diarré (svær diarré eller diarré med hvide ostemasse-lignende pletter), flatulens, oppustethed, alvorlige kramper, ubehag eller en klemme smerte i navlen. Patienten vil konstant gå på toilettet, der er en ufuldstændig tømning af tarmen.

Hvad angår den invasive trussel, er situationen her endnu værre. Faktum er, at det kun vises i tilfælde af, at en person har alvorlige problemer med immunsystemet. Symptomer: afføring med blod og slimhinde sekret, smerter i tarmene. For at bestemme sygdommen skal du bestå test (endoskopi er udført, afføring er taget for bakteriel kultur).

de rigtige symptomer på thrush

Trusse på brystvorterne: jo mere farlig sygdommen

Som overraskende, som det kan lyde, kan trussel ses på en sygeplejerskens brystvorter. Dette sker umiddelbart efter fødslen, når en kvindes krop ikke klarer sig at komme sig. Han er for svag til at håndtere en så alvorlig byrde.

Ofte er der skubbe på brystvorterne, hvis kvinderne under graviditeten allerede havde vaginal candidiasis, som ikke blev behandlet. En kvinde kunne inficere en baby, da han var i livmoderen. Som et resultat er et inficeret barn en bærer af Candida svampe. En anden faktor, der kan fremkalde trussel er systematisk hudtrauma. Det er meget vigtigt, at en retfærdig sexrepræsentant kan tage sig af brystvorter under fodring.

Symptomer på thrush: huden omkring brystvorterne er lidt rød, der er grovhed, erosion, revner, ovenfra, synlig hvidlig plaque. Efter et stykke tid kan du finde små bobler, inden for hvilke der kan ses en overskyet væske. Samtidig oplever en kvinde alvorlig ubehag, prikken, kløe, brænding, smerte på de ramte områder. Efter fodring øges manifestationer kun.

Du kan ikke slippe af med denne sygdom alene! Det vil tage medicinsk behandling med antisvampe salver og tabletter (du kan ikke vælge alene, fordi det kan påvirke barnets helbred). Hvis det pludselig viser sig, at barnet også får trøst, vil lægen ordinere et passende middel til spædbørn. Hertil kommer, at patienten først skal overholde en streng kost.

Candidiasis af huden: hvad er det og hvordan man skal håndtere det

Thrush vises på huden i et varmt og fugtigt mikroklima, fede mennesker i folderne, og hvis en person har til at gå lang tid med en bandage eller gips. Ofte står over for dette i foråret-sommeren.

Vær opmærksom: symptomerne på spredning forekommer i tilfælde, hvis en person er i et tæppet og varmt sted i lang tid, går i tæt tøj, tager ikke bruser ofte. I første omgang forekommer der på plet af en syg kvinde kvinder der udvikler sig til erosion. Efter en tid begynder tumoren at knække, inde i såret er der en hvid ostemasse. På det berørte område er der nogle gange bobler, der kan være stærkt kløende.

For at slippe af med problemet, skal du ikke kun tage medicin og overvåge hygiejnen. Det er nødvendigt at observere en sund livsstil, spise rigtigt, så i fremtiden vil du aldrig stå overfor candidiasis.

Vaginal candidiasis: et alvorligt kvindelig problem

Inficeret med candidiasis af messen køn kunne med de elementære regler for hygiejne manglende overholdelse (svampen bevæger sig fra tarmen ind i vagina), gennem ubeskyttet samleje med et svækket immunforsvar, diabetes. Denne liste kan fortsættes på ubestemt tid.

De vigtigste symptomer på candidiasis (thrush) er alvorlig kløe i kønsområdet, irritation, brændende og vaginal smerte. I dette tilfælde kan hvide eller grå-gullige kurvede masser frigives fra perineum. I starten observeres lugten ikke, men efter nogle dage kan der forekomme en lidt sur ubehagelig lugt.

For at slippe af med denne svøbe er det muligt ved hjælp af moderne antifungale midler (anvendt lokalt). Vær opmærksom: komprimerer, bad og dampbad i dette tilfælde gør det ikke. Kun det bliver værre! At gøre selvmedicinering er utaknemmelig. Du kan forvrænge symptomerne, midlertidigt undertrykke manifestationerne, og en og en halv og en halv tid senere kommer trussel igen. Kun området med nederlag vil være meget større.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 3