Er det muligt at engagere sig i aktiv fitness for åreknuder?

I dag er næsten alle mennesker interesseret i spørgsmålet, er det muligt at engagere sig i åreknuder? Der er en masse information om dette emne, som er rettet mod mennesker med et godt helbred, men ifølge tilgængelige statistikker, hver anden person, der elsker at arbejde i fitnesscentret eller besøge fitness-klub, har helbredsproblemer. Og der er folk, der går til en fitnessklub bare for ikke at rangere sig som ringere mennesker. Det er for denne gruppe mennesker, at historien går under. Så lad os se om fitness er tilladt for åreknuder.

Fitness klasser for åreknuder

Varicose Eyes: Årsager

Hvad er åreknuder? På den mest amatørlige måde at tænke på er det hævelse og vrøvling af venerne, som følge heraf de fremstår på overfladen af ​​underekstremiteterne. Åreknuder kan også forekomme på andre dele af kroppen, men oftere på benene. De vigtigste faktorer for udvikling af åreknuder er følgende:

 • arvelig disposition
 • ældre alder;
 • tilstedeværelsen af ​​overskydende vægt
 • svigt af den hormonelle baggrund
 • stillesiddende livsstil;
 • traumer af underekstremiteterne.

Konvekse vener med knuder vises normalt på underekstremiteterne, og alt fordi en person er meget i bevægelse, og derfor er belastningen på benene forhøjet. Normalt har en mild grad af åreknuder og edderkopper ingen negativ indvirkning på menneskers sundhed, men i nogle tilfælde kan det være sundhedsfarligt. Varicosity kan føre til alvorlige komplikationer og problemer.

Ordningen om åreknuder

Menneskets kredsløbssystem består af skibe, arterier og vener. Arterier flytter blod mod hjertemusklen, vener vender tilbage til lungerne for at mætte det med ilt. Åbenene har specielle ventiler, som blodet ikke bevæger sig i modsat retning. I tilfælde af at ventilerne fejler, svuler venerne og bliver synlige. Så snart vi opdager de hævede, dilaterede vener på benene, så fastslår vi åreknuderne.

Vene-systemer er opdelt i to undergrupper: dybe vener og overfladiske vener. Inde i alle disse årer er der ventiler, der garanteres at ikke give blodflow tilbage. Så snart en af ​​ventilerne fejler, bliver venerne overudvidede, åreknuder udvikles. Øget tryk fører til udvikling af vaskulære stjerner og blå mærker, men dette påvirker ikke sundheden på nogen måde, og defekten er en kosmetisk defekt. Man kan ikke hjælpe med at sige, at åreknuder er mere berørt af repræsentanter for den smukke halvdel af menneskeheden.

Hver anden kvinde i alderen 40 lider af problemer med benet, med vener. De første symptomer på åreknuder kan ses selv i de første måneder af at bære barnet.

Efter fødslen kan vener dog vende tilbage til normal med passende pleje. Åreknuder kan behandles på to måder: Kirurgisk behandling eller behandling med kardinal livsstilsændringer. Hovedmålet med terapi er at lindre patientens generelle tilstand og forhindre negative konsekvenser.

Bodybuilding for åreknuder

Bodybuilding og fitness træning for åreknuder

Portræt af en person, der kan være interesseret i dette problem, er følgende:

 1. Det kan være enten en mand eller en kvinde.
 2. Aldersgruppe i 40 år og lidt mindre.
 3. Med diagnosen – åreknuder.
 4. Med henblik på at korrigere figuren forbedrer man visse områder og reducerer vægten.

Undgå med åreknuder på benene har brug for følgende:

 1. Arbejde på en gruppe af muskler placeret på benene. Kun let vægt er tilladt.
 2. Det er forbudt at gøre sit-ups med en bar, tryk på dine ben.
 3. Forbudt gummibeskyttelsessko, sneakers.
 4. Det er forbudt at træne alle grupper af muskler på benene til en lektion i gymnastiksalen.
 5. Det er forbudt at krydse benene i en siddeposition.
 6. Det er forbudt at stå i en stilling i lang tid.
 7. Det er forbudt at bære smalle, ikke-fri, ubehagelige tøj. Især tøj, der er tætte omkring taljen.

Aerobic med åreknuder

Hvordan laver man en træning?

Det vigtigste punkt, hvis en person besluttede at deltage i fitness øvelser til diagnose af åreknuder – er at forhindre stagnation i benene og undgå det samme sæt øvelser for de samme muskelgrupper. Der skal være balance mellem styrke træning og cardio træning. Det er tilladt og endda anbefalet at gøre følgende fitness øvelser:

 1. Øvelser med et besøg på bænken og holde håndvægte i hans hænder.
 2. Makhi så en, så den anden fod tilbage. Startpositionen på alle fire, vægten af ​​hænder og knæ i gulvet.
 3. Forladelse af ben i siden (crossover enhed).
 4. Benbøjning.
 5. Forlængelse af benene.
 6. Stiger på sokker.
 7. Stiger til sokkerne fra siddestilling.
 8. Lunge i siden, så en vej, så den anden.
 9. Træning “Cykel”.
 10. Crunches i modsat retning.
 11. Alternativ løftning af benene fra positionen, liggende på bagsiden.

Klasser på cyklen med åreknuder

Gentagelser kan ikke være mere end 5 til 20 gentagelser. Med hensyn til kardio træning er hovedmålet at frigøre dine ben så meget som muligt for at drive blod gennem dem. Følgende er tilladt:

 1. Lektioner i lys aerobic.
 2. Klasser i pool-stil krol.
 3. Løbesporet går en halv time.
 4. Cykelsimulator.
 5. Simulatoren er elliptisk.
 6. Session sprint op til 30 sekunder, jogging.
 7. Hopping på tov fra 2 til 5 minutter.

Aerobic øvelser og træning af kalvemusklerne giver en god effekt til at pumpe blod gennem kroppen. Stærke æg er en sund blodcirkulation og et fald i ætsens ømhed. Fitness i åreknuder er ikke farlig, hvis den overholder reglerne og forholdsreglerne. Hvis varicose startes, skal hallen kun besøges efter undersøgelse og med tilladelse fra den behandlende læge.

Ud over enkeltøvelser og træning af benmuskler er HIIT-træning tilladt. En sådan træning kan vare op til en halv time.

Målet med HIIT-træning er at øge stofskiftet og forbedre blodcirkulationen. Under træning er det vigtigt at strække målmusklerne, gør dette i intervallerne mellem træning for individuelle muskelgrupper. Det er vigtigt at slappe af musklerne. Og efter træning er det nyttigt at løfte nedre lemmer så højt som muligt, så ligg på sofaen i flere minutter.

Kører med åreknuder

Løb betragtes som meget nyttigt til træning af hjertemusklen og hjerte-kar-systemet generelt. Derudover er kalvemuskulaturen i løbet af løbet i aktivt arbejde, og der er derfor en kvalitativ blodcirkulation. Men hvis lægen diagnosticerede åreknuder og til kardio træning, var det det løb, der blev valgt, så skal du omhyggeligt studere følgende regler:

 1. Klokketiden bør ikke overstige 30 minutter.
 2. Vi må køre roligt.
 3. Overfladen til løb er ikke jorden.
 4. Før sessionen bør du studere teknikken til at køre.
 5. Sko skal være specielt designet specielt til løb.
 6. Når flade fødder skal sættes i sko ortopædiske indlægssåler.
 7. Kørsel er nødvendig om morgenen, indtil kl. 16.00.

Med alle regler og anbefalinger vil fitness kun gavne fødderne.

Produkter nyttige i fitness klasser

For at påvirke funktionen af ​​venesystemet udover træning er det nødvendigt at medtage følgende fødevarer i den daglige menu:

 1. Blåbærbærbærene. Den indeholder et stort antal flavonoidpigmenter, på grund af hvilke enzymerne er neutraliseret, kollagenmatrixen ødelægges og styrkes. Pigmenter starter processen med at reparere beskadigede proteiner i vaskulære vægge, bidrager til den samlede forbedring af kroppens vaskulære system. Blåbærproduktet leverer også kroppen med pektin og E-vitamin, som har stor fordel for kroppen.
 2. Produktet er avocado. Et fantastisk og unikt produkt, der indeholder mange naturlige forbindelser. Disse forbindelser kæmper bare med åreknuder. Produktet indeholder nøgle vitaminer, der er ansvarlige for tilstanden af ​​kroppens vaskulære system – disse er vitaminer C, E. Det er dette produkt, som beskytter hjertet, æter fra oxidation.
 3. Ginger krydderurter. Ginger opløses fibrin i karrene, så det anbefales ofte til behandling af åreknuder. Hos mennesker, der er diagnosticeret med åreknuder, opdeles ikke fibrin, følgelig fodproblemerne. Bare ginger krydder hjælper med at opløse fibrin, som hjælper med at forbedre blodets flydende virkning.
 4. Roer. Tilføjelse af rødbeder til kostbordet hjælper med at forhindre udviklingen af ​​sygdommen. Takket være biokemiske forbindelser reducerer sukkerroer mængden af ​​homocystein, nemlig denne aminosyre fører til skade på blodkarrene.
 5. Asparges. Dette produkt hjælper med at styrke de vaskulære vægge og forhindrer deres ødelæggelse. Når man vælger et produkt, bør ung asparges foretrækkes, da koncentrationen af ​​næringsstoffer er den højeste i den.
 6. Boghvede groats. Grech er en ideel og samtidig unik kilde til flavonoid rutine. Fremragende beskytter og styrker blodkar, reducerer stærkt spirerne dannet på underbenene. Hertil kommer, at boghvede indeholder protein og aminosyrer, som forbedrer metabolismen og bidrager til reparation af væv.

Hvis du tilføjer disse sunde fødevarer til din daglige kost, kan du glemme problemerne med dine ben, det er en meget god hjælp til forebyggelse af åreknuder og problemer med skibene. Under hensyntagen til alle regler og anbefalinger, ved hjælp af fitness, den rigtige livsstil og en sund kost, kan du få gavn for dine ben og helbred generelt.

Men inden du foretager justeringer i kosten eller køre i gymnastiksalen, bør du altid konsultere din læge, t. Til. Kan Self-behandling eller forsømmelse bringe uoprettelig skade på helbred. Eventuelle træningsprogrammer og kostvaner er ordineret af lægen. Også når man vælger en fitnessklub, bør der gives fortrinsret til store licensierede institutioner: i sådanne klubber skal en læge arbejde, som gennemfører undersøgelsen før træning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 1 =