Ansigtets hud – et spejl af alle sygdomme

ansigt hud spejl af alle sygdomme

Indhold:

  • pande
  • øjenbryn
  • øjne
  • kinder
  • næse
  • Nasolabiale folder
  • Overlæbe
  • Nedre læbe
  • Zone omkring munden
  • hage

Føler det dig bekendt, når du synes at være sund, men viser udseendet det modsatte? Træt udseende, gullig hud – alt forsvinder under makeup dygtigt overlejret igen, og du kører et job, uden at tænke over det faktum, at din ansigtshud er bogstaveligt talt skriger til dig om nogle forestående (eller eksisterende) sygdom. Desværre er det hvad 85% af de moderne kvinder gør. De har simpelthen ikke tid nok til at lytte til deres krop i en daglig rush. “Belønning” er uger i hospitalsseng og medicinske bjerge.

Og forresten, og poser under øjnene, og acne kan give en masse oplysninger om vores sundhedstilstand. Selvfølgelig vil ansigtshuden ikke være i stand til at underrette absolut alle sygdomme, men det er i stand til at fortælle om en masse lidelser. Alle ved, at sygdommen er lettere at forhindre end at behandle den senere, så ignorér ikke pludselige (endog minimal) ændringer i huden. For at afgøre, om du har en tilbøjelighed til en bestemt sygdom, behøver du ikke at være en læge med erfaring. Nogle gange er det nok at se på dig selv i spejlet.

Vigtigt: Disse oplysninger kan under ingen omstændigheder erstatte besøget hos lægen. Dette er kun en lejlighed til at reflektere over din egen sundhed og sundhed for mennesker tæt på dig, balancere din kost og gå videre til en sund livsstil.

pande

En tyk hud med ret tætte rynker, der ser “puffed up” øverst på panden, indikerer en svækket nyrefunktion.
Brownish pletter på huden nær hårets rødder – dette er et problem med leveren.
To vertikale rynker, der danner over næsens bund, er normalt et tegn på, at den menneskelige kost er overmættet med proteiner og animalske fedtstoffer, der overbelaster leveren.

øjenbryn

Sjældne øjenbryn med skør, kort, ofte faldende hår er et signal om behovet for at kontrollere skjoldbruskkirtlen, i dette tilfælde er dens hypofunktion sandsynligvis. Hvis du har meget smalle øjenbryn af natur, kan dette skyldes mangel på østrogen – et kvindelig hormon.
Når den modsatte situation, når kvinden øjenbryn kan sammenlignes med Bresjnev øjenbryn, dvs. de er de samme busket bred, kan det indikere et overskud af testosteron – det mandlige hormon.

ikke velplejede ansigt hud spejl af alle sygdomme

øjne

Det øvre øjenlåg

“Sunken” øjne eller en skarp fold mellem den faste og bevægelige del af det øvre øjenlåg er vidnesbyrd om et fald i den generelle tone og mangel på energi. “Fragile” øjenlåg tyder på, at hjertet ikke er i stand til at klare belastningen, det slår ikke hårdt nok, hvilket resulterer i, at den nødvendige mængde blod ikke leveres til nyrerne. Den tynde, tynde krone, der løber diagonalt fra midten til hjørnet af øjet, indikerer en svækkelse af hjertet.
Wen og brune pletter i dette område af ansigtet kan være tegn på leversygdom.

Nederste øjenlåg

Området under øjnene “taler” om tilstanden af ​​nyrerne og blæren. Hvis der er små hævelser under øjenlågene, er det meget sandsynligt, at du har et blæreproblem. Hvis denne hævelse er mere end et og et halvt centimeter, betyder det, at nyrerne er signifikant svækket.
Rødhed nær øjets indre hjørner og op til næsens bund giver anledning til at antage inflammation i de indre organer eller stagnation i cirkulationen. Det nederste øjenlåg tales åbent om den mulige tilstedeværelse af gynækologiske sygdomme.

kinder

Øverste del af kinderne hjælper med at genkende udviklingen af ​​sygdomme forbundet med kulhydratmetabolisme. Hyppige ledsagere af alle sådanne problemer er rynker og grå, livløs, toneløs hud i ansigtet.
Hvis lignende problemer kombineres med forstørrede porer under kindbenene, indikerer dette problemer med proteinmetabolisme eller endda proteinintolerance.

næse

Se nu i spejlet på din næse. En rynke, der går diagonalt gennem næsens bund, kan signalere en nedsat funktion af skjoldbruskkirtlen. Hvis der er en stigning i skjoldbruskkirtel, så skal du kontakte endokrinologen.
Når man ser på bagsiden af ​​næsen, kan man bestemme typen af ​​det menneskelige nervesystem. Folk med en smal næseknude taber let deres humør og “eksploderer”. Mennesker med en bred næseknude er meget mere afbalancerede og rolige.
Hvis der ses små blodkar på ryggen af ​​næsen, så kan det tyde på, at tendensen er øget.
Næsespidsen er en “tråd” til maven. Hvis man efter at have spist huden på næsespidsen bliver hvid, så mangler kroppen mavesaft. Hvis næsespidsen bliver rød, kan dette indikere tilstedeværelsen af ​​gastritis.
Næsens vinger er “indikatorer” for tilstanden i åndedrætsorganerne. Rødhed af næsens vinger på et ret blegt ansigt kan tale om inflammation i bronchi. Dykning af vingerne kan være et tegn på astma.

grim hud i ansigtet spejl af alle sygdomme

Nasolabiale folder

Den udprægede højre nasolabiale fold, som falder ned til læberne og bøjer spidsen af ​​munden, opfordrer dig til at tænke på tilstedeværelsen af ​​leversygdom.
Nasolabial fold af en lignende form, men på venstre side er en lejlighed til at overveje bukspyttkjertlen. Det kan tale om problemer med kulhydratmetabolisme, som påvirker sukkerniveauet i blodet.
Lige nasolabiale folder, der falder ned fra næse til munden, uden dannelse af et klassisk trapezium, taler om svækket hjerteaktivitet. Dette kan både være aterosklerose og kardiovaskulær insufficiens.
Hvis de nasolabiale folder har en afrundet form, skal du være opmærksom på tarmens arbejde – det kan have en svækket peristaltis.
Fold, der slutter på hageniveau, taler om problemer med fordøjelsen og for ofte stress. Selvfølgelig har næsten alle mindst en gang oplevet et nervøs shock, men kun i nogle mennesker afspejles denne livsstil ikke kun i ansigtshuden, men også i det medicinske kort. Så vi råder dig til at være mere forsigtig, se ofte i spejlet ved nasolabiale folder og, hvis det er muligt, føre en mere afslappet livsstil.

Overlæbe

En tynd strimmel hvid over overlæben (som om du har en “overskæg” af mælk) kan indikere en dårlig assimilering af mad. Og lodrette rynker kan tale om problemer med vandbalance.

Nedre læbe

Hvis du er bekendt med følelsen af ​​tunghed i maven efter at have spist, skal du være opmærksom på din læbe. Små rynker kan ses at tarmene “dovenskab” for at fordøje mad. Blegte områder taler om uenigheder med fordøjelse, mørke røde pletter – om polypper. Udpræget dybe rynker indikerer en overtrædelse af vandbalancen.
Rynker på højre side under underlæben, som viste dig et spejl, tal om en krænkelse af leverenes blodforsyning. Forsegling eller rødme i midten under underlæben giver et tegn til at være opmærksom på niveauet af sukker i blodet.

Zone omkring munden

Gullig ansigt hud i disse steder er typisk for problemer med fedtstofskiftet, hud lilla indikerer en mangel på ilt, en brunlig tone indikerer, at maden er lang, og begynder at “vandre” i tarmen, en grålig farve – at næringsstoffer absorberes dårligt.

hage

Hagenes område er forbundet med kønsorganerne. Udvidede porer, acne og acne er tegn på uregelmæssigheden af ​​menstruationscyklussen og muligheden for problemer i det hormonale og gynækologiske område.
Rynker, der stiger vertikalt til kinderne fra hagen, tyder på, at du skal være opmærksom på 12-kolonien.
Hvis der er en godt synlig rynke, går du i midten af ​​hagen skråt fra underlæben, så kan du have en genetisk prædisponering for problemer med venerne.
En dyb, udtalt dimple på hagen viser behovet for at overvåge rygsøjlen.

Der er en anden sygdom, som er typisk for 90% af den samlede befolkning i vores land. Vores folk er meget glad for selvmedicinering. Fik du hovedpine? Jeg tog aspirin. Hjalp ikke? I medicinskabinet vil der altid være et stærkere middel. Og nu slukker vores folk piller, potioner og pulvere, og tænker ikke på, at en ret uskadelig hovedpine kan vidne om ikke migræne, men til en anden, mere alvorlig sygdom. Og på et tidspunkt, hvor du forsøger at drukne smerten (symptomet), udvikler sygdommen sig. Nej nej, vi taler ikke om, at du skal løbe til lægen med den mindste hovedpine.

Men hvis hovedet gør ondt i en uge, har huden ændret sig til en usund gullig farve, og de sædvanlige midler hjælper ikke, der er en anledning til at overveje. Især siden anden chance for at leve dit liv forskelligt, uden fejl, vil du ikke lykkes. Og kroppen tillader ikke fejl. Og en ganske harmløs sygdom kan blive kronisk og forårsage en masse problemer. Så glem ikke den årlige undersøgelse.

Endelig vil vi råde dig til at se i spejlet ikke for at se tegn på en forestående sygdom, men for at rette sminke eller bare smil til din elskede. Vær optimistisk, tro på mirakler, og alle sygdommene er få minutter væk. Men du går nogle gange til lægen. Men kun for at sikre, at din krop fungerer som et ur.

Vi råder dig til at læse: gedemælk med gastritis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 3