Yoga for vægttab eller tabe filosofisk

yoga til vægttab

Indhold:

 • Nyttige tips
 • Yoga til begyndere
 • Hvordan påvirker yoga figuren
 • Øvelser til vægttab
 • Yoga for at tabe sig hjemme – de største vanskeligheder
 • fund

Yoga er et af de ældste sundhedssystemer i vores verden. Yoga er desuden en hel filosofi, der altid har hjulpet folk med at finde måder at løse problemer ikke kun på, men også åndelige. Og alt, fordi yoga lærer harmoni i vores sind med materialeskallen. Det vil sige ved at øve yoga kan du sætte dit sind og krop i orden.

Det er netop sidstnævnte og gør yoga interessant for damer i alle aldre. Efter alt er få af dem tilfredse med deres udseende, og den generelle interesse for at tabe sig gør kvinderne til at søge flere og flere nye måder og midler til at erhverve harmoni. Og yoga til vægttab er også af interesse for alle, der stræber efter ideelle former. Men det hjælper virkelig!

En af de vigtigste fordele ved yoga er muligheden for at være engageret ikke kun som instruktør (træner, lærer) men også selvstændigt. Hvad skal du vide, når du vælger en klub til yoga? Hvilket sæt øvelser er det nemmeste at gøre hjemme? Vi vil forsøge at finde svarene på disse spørgsmål.

Nyttige tips

Populariteten af ​​indisk filosofi (nemlig dette land betragtes som en pioner inden for yoga) vokser hver dag, skabte hele centre og klubber, der afsættes til yoga, og alt sammen på grund af en øvelse hjælper virkelig til at klare mange sygdomme, herunder depression og overvægt.

Det er værd at huske på, at det ikke er en nem opgave at vælge en god lærer (det er det, yoga-trænerne hedder). Ud over det ideelle kendskab til yogaens grundlæggende, skal han have styrke af ånd og tolerance, ikke kun i forhold til sine elever. Yogi skal være rolig i enhver situation, fordi han selv lærer tavshed og koncentration, som hjælper folk med at opretholde deres helbred og være lykkelige.

Før du vælger et sted eller en individuel træner, besøge træning som tilskuer, er opmærksomme på, hvordan læreren kommunikerer med de studerende, som han udfører en række øvelser. Du skal føle, at han er – “din mand”, og kun i dette tilfælde, du virkelig kan nå nirvana og forstå alle detaljerne i materielle og åndelige verdener. Må ikke kigge efter den nemme vej ud, kalde alle de centre, selv dem, der er langt væk fra dit hjem, og besøger dem, er opmærksomme på læreren, snarere end den tilstand af reparation af lokalerne.

Erfaringen fra læreren er lige så vigtig som din sympati for ham. Hvis du ikke har mulighed for at deltage i uddannelse af en eller anden grund, fortvivl ikke. Du kan fuldt ud beherske komplekset af øvelser for begyndere, søger at tabe sig eller bare ønsker at forbedre deres sundhed.

motion yoga for vægttab

Yoga til begyndere

Som du ved, må vi starte fra begyndelsen. Derfor, før du starter klasser for vægttab, mestre komplekset for begyndere. Forresten vil dette kompleks være en god træning, før du udfører mere komplekse øvelser. Før du starter, skal du købe en yogamatta. Uden den er træning næsten umulig, da udførelsen af ​​øvelser skal foregå på en stabil skridsikker overflade.

Udgifterne til en speciel tæppe kan nå høje priser, men du bør ikke købe meget dyr på én gang, i første omgang kan du gøre med det faktum, at det er billigere. Hvis tæppet er købt, skal du bestemme tidspunktet for yoga. Det er ligegyldigt hvor længe du gør yoga, det er vigtigt, at du ikke forstyrrer nogen, så du kan give dig yoga helt.

Nemt på alle aldre anbefales det at udføre simple asanas først (dette er hvad yoga øvelser kaldes). Vi tilbyder et sæt af fem grundlæggende øvelser, der hjælper dig i første fase med at forstå, hvad din krop er og føler det.

Stille “bjerg”

Den største asana, som hjælper dig med at rette kropsstyrken og lære dig at stå fast på dine fødder – det er meget vigtigt. Det vigtigste i denne stilling er at distribuere vægten korrekt til fødderne: Ikke på et ben, ikke på hæle og ikke på sokkerne. Hvis du klare denne øvelse, vil det ikke være svært for dig at gøre følgende.

Hvordan udfører man en pose af bjerget?

 • Stå så dine fødder rører hinanden.
 • Træk knæene op en for en for at øge lårets øverste del lidt. Derudover skal du føle fronten og bagsiden af ​​låret: musklerne skal strakkes.
 • Ved udførelse er det også nødvendigt at trække i maven, rette skuldrene og brystet. Bemærk, at dine samlinger er parallelle med gulvet, og ryggen er helt udvidet.
 • Hænder bør placeres på siderne, men i perfekt stand – løft op, hvis du har tilstrækkelig styrke.

Husk at posen “bjerg” hedder det, fordi det er vigtigt at forblive stationært og stabilt. Tag seks dybe vejrtræk og fortsæt til næste øvelse.

Træposition

Træets tilstand er egnet til begyndere, men på trods af den enkle udførelse hjælper det med at strække ryggen, øge tonen i begge benets muskler og opretholde balancen.

Performing øvelser.

 • For at udføre denne asana skal du stå i bjergets stand.
 • Den højre hæl skal placeres på venstre lår, foden skal helt røre ved overfladen, med tæerne pegende nedad.
 • Derefter skal du hæve dine hænder op og forsøge at tage seks vejrtrækninger. Ikke at svinge, mange rådgiver at holde øje på et tidspunkt lige foran dig, dette vil hjælpe balance.
 • Det samme skal ske på højre fod.

Det skal bemærkes, at denne krop hjælper folk med at håndtere en række sygdomme: reumatiske smerter, forskellige arthritis, respiratoriske lidelser.

Stil “langstrakt trekant”

Denne asana er aldrig opnået fra begyndere første gang, men på bare tre eller fire dage vil du føle, at alt er rigtigt. Nogle yoga holdninger kan ikke opfyldes med det samme, men bliver ikke forstyrret på grund af dette – alt har sin tid.

Udfører posen af ​​”langstrakt trekant.

 • Stå i bjergets stilling (næsten alle asanas i yoga begynder ikke kun, men slutter med denne stilling).
 • Så tag en dyb dyb indånding, så hoppet skal brede dine ben bredt, med fødderne være parallelle med hinanden, og armene spredes parallelt med gulvet.
 • Drej højre fod 90 grader til højre, og slip venstre ben i sin tidligere position.
 • Udånding, vippe hele kroppen til højre, håndfladen skal ligge helt på gulvet, og venstre arm er strakt op. Prøv at tage seks dybe vejrtrækninger og vende tilbage til startpositionen.
 • Det samme skal gøres i den anden retning.

Særligt nyttig er denne stilling betragtet for personer, der har lidelser i arbejdet i mave-tarmkanalen, muskelsystemet og skulderledene.

Stil “strakt sideværts hjørne”

Denne asana har en gavnlig effekt på arbejdet i mave-tarmkanalen, såvel som den forrige. Derudover hjælper det med inflammatoriske sygdomme i rygsøjlen.

 • For at blive en pose, først og fremmest tager vi asana “bjerg”.
 • Ved indånding er det nødvendigt at lave et spring og sprede benene mere end en meter, mens armene skal være adskilt og parallelt med gulvet.
 • Udånding, drej den højre fod halvfems grader, så bøje dine ben, så der dannes en ret vinkel, og træk venstre hånd på venstre øre.
 • Brystet, bækkenet og benene skal ligge i samme plan.

Tag seks dybe vejrtrækninger, og vend derefter tilbage til bjergets stilling og gør det samme, kun i modsat retning.

Stille “Warrior”

Denne asana har to forskellige modifikationer. Den første, der præsenteres nedenfor, er givet til begyndere, som kun mester yoga. For at gøre dette skal du gøre følgende.

 • Stå i bjergets stilling, mens du strækker dine arme op, forbinder palmerne.
 • Ligesom i stillingerne “strakt sidehøjde” og “langstrakt trekant”, spring dine ben mere end en meter.
 • Dernæst skal du udånde og dreje bagagerummet til højre. Den højre fod er halvfems grader til højre. Derefter skal du bøje knæet til højre ben, indtil låret er parallelt med gulvet, og skinnet er vinkelret, mens venstrebenet skal forblive lige.
 • Lav seks dybe vejrtræk og gentag posen på venstre side.
 • Tilbage i bjerget.

Denne kropsholdning hjælper med at forbedre blodcirkulationen, samt forbedre tonen i abdominale organer.

Hvordan påvirker yoga figuren

Hjælper yoga med at tabe dig? Dette er et spørgsmål, for hvilket der ikke er noget klart svar.
Det er generelt accepteret, at yoga ikke hjælper med at reducere vægten, men det er ikke helt sandt. Systemet giver mulighed for et sæt øvelser, som på trods af deres manglende mobilitet hjælper med at opretholde muskeltonen og samtidig involverer absolut alle muskelgrupper. Samtidig adskiller yoga komplekset til vægttab ikke fra de sædvanlige øvelser, som folk gør, og stræber ikke efter at blive slankere.

Mange mennesker tror at hemmeligheden om yogis harmoni i asanas, men det er ikke sandt. Udover daglig træning og meditation lægger de særlig vægt på kosten. Ofte spiser yogier udelukkende rå, termisk ubearbejdet mad. Desuden arrangerer de losse dage og drikker kun vand.

Yoga til vægttab er allerede opdaget af moderne lærere, og derfor giver systemet ikke kun fysiske øvelser, det er også rettet mod at forbedre ånden og kroppen som helhed. Ikke desto mindre kan spørgsmålet om mange kvinder om yogaens effektivitet for vægttab stadig besvares: ja! Yoga hjælper faktisk med at tabe sig.

Yoga slankende øvelser

Øvelser til vægttab

Selvom du begynder at udføre kun et sæt øvelser til begyndere, vil effekten ikke vare lang i kommer! Nå, så kan du udføre et mere effektivt kompleks. Så yoga til vægttab – øvelser.

 1. Spred dine ben til bredden af ​​dine skuldre, læg dine hænder bag ryggen, knæene skal være lige. Træk vejret. Ved udånding bøjes, så du kan røre panden med dine knæ: først højre og derefter venstre.
 2. For at udføre det næste er det nødvendigt at lægge sig ned på gulvet, læg palmerne på gulvet på begge sider af brystet, og hæv albuerne på samme tid. Benene skal være lige, og sokkerne er aflange. Når du trækker vejret, skal du løfte kroppen, læne på dine hænder og bøje ryggen. Hoved vippe tilbage og holde vejret i tre til fem sekunder. Tilbage til startpositionen, ånde ud.
 3. Den næste øvelse skal også gøres liggende. Træk dine ben ud og tag en dyb indånding. Udånding, bøj ​​højrebenet og med begge hænder, tryk knæet mod maven, hold vejret i tre til fem sekunder og langsomt rette benet tilbage til startpositionen. Gentag det samme med det andet ben, og i slutningen med begge ben.

Ovennævnte øvelser hjælper først og fremmest med at styrke og tone dine muskler. Disse øvelser er især nyttige for dem, hvis hud har mistet elastisitet efter fødslen eller simpelthen med alderen. Det er nødvendigt at træne systematisk. Det anbefales at tilbringe hver dag mindst en halv time for at afslutte øvelsen. Gradvist kan den tid, der tildeles til klasser, fordobles og endog tredobles. Generelt afhænger træningens varighed af din sundhedstilstand. Hovedbetingelsen – yoga skal være sjovt.

Yoga for at tabe sig hjemme – de største vanskeligheder

At gøre yoga til at tabe sig i hjemmet er en god ide for især travle mennesker, der ikke har mulighed for at deltage i sportsklubber og sektioner. Men der er de største problemer, du kan have i forbindelse med træning hjemme.

 • Slægtninge og slægtninge opfatter ofte ikke dine gode hensigter at klare overvægt og ikke godkende (for at sige det mildt) yoga for vægttab.
 • Komplekser af yoga til vægttab gør uden instruktør eller træner er svært. Du kan ikke se dig selv fra siden og følge lige tilbage og parallelle stop.
 • Ofte i højhuse er der ikke nok almindelig stilhed til at samle dine tanker og koncentrere sig.

Hver medalje har dog to sider. Og yoga klasser derhjemme har også deres fordele og ulemper. Og plusene er:

 • Yoga klasser for at tabe sig hjemme er vist til dem, der føler sig ubehagelige i offentligheden. Tross alt giver øvelser ofte, for at sige, ubehagelige udgør.
 • I ensomhed er det meget lettere at slappe af og forstå dig selv og din krop.
 • Hvor meget, hvordan og hvornår man skal håndtere – du bestemmer kun. Og brug kun tid på en behagelig tid.

fund

Hvad er effekten af ​​yoga på figuren, vi regnede ud. Øvelser til vægttab lært. Fordele og ulemper ved selvstændig beskæftigelse med yoga afsløret. Nu er det værd at være opmærksom på tilfælde, hvor og hvem klasser på dette system er kontraindiceret.

 • Først og fremmest skal du altid konsultere din læge, inden du går i sport eller sundhedssystem.
 • Hvis du beslutter dig for at lave øvelser til vægttab, så prøv at samle så meget information om dit valgte system: læs specialiseret (ikke-tabloid litteratur), videnskabelige artikler og ting.
 • Husk at ikke alle trænere, der tilbyder sine tjenester, har den rette uddannelse og erfaring.
 • Et andet postulat, der skal styres i alt og altid: Alt er godt i moderation. Lider ikke af fanatisme, gør så meget som din krop kræver: føler det og hjælper det.
 • Glem ikke – yoga for vægttab kræver nødvendigvis mindst en lille træning. Hvis du praktiserer et sæt øvelser om morgenen, skal du bare gå rundt i et par minutter, før du forpligter dig til klasser.

Og vigtigst af alt – tro på dig selv! Husk at tålmodighed er hårdt arbejde. Systematisk træning er sikker på at bringe den ønskede succes. Behandle livet på en filosofisk måde og forblive smuk altid og imod alle odds. Held og lykke!

Vi anbefaler at læse: øvelser til sidepressen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 7 =