Sådan plejer du dit hår med kokosolie

anvendelse af kokosolie

Indhold:

  • Egenskaber af kokosolie
  • Hvordan man anvender olie korrekt
  • Hvor skal man tilføje olie
  • Masker til hår
  • Opskrifter til fedtet hår
  • Universal masker
  • Shampoo med kokosnød

Skønhed bør altid værdsættes og vedligeholdes, ellers vil det hurtigt falme og forsvinde, og det vil være svært at returnere det.

Derfor har nogle af pigerne allerede pre-start til at tage vare på sig selv, gøre en fugtgivende maske for ansigtet, fugtgivende pålægge hjul for evigt, er dyre cremer, shampoo købe de mest populære i den pro shop. Men mange har allerede bevist, at så ansigtshår og vælge de bedste naturlige ingredienser, såsom kokosolie for hår, honning og ostemasse til blød hud, agurk maske for øjenlåg. Hjemmelavede masker til hår er stigende popularitet, fordi de er helt naturligt, at de kan være fremstillet af ingredienser, der næsten altid har i køleskabet, plus de er så effektiv, at ingen industriel maske med dem ikke kan sammenlignes.

Mange kosmetologer og frisører anbefaler at bruge kokosolie som grundlag for en hårmaske. Det kan købes hos specialbutikker, der sælger varer til sæbefremstilling og gør kosmetik hjemme. Olie er stadig muligt at bestille gennem mange onlinebutikker, der leverer til overalt i landet.
Tilbage til indholdsfortegnelsen

Egenskaber af kokosolie

Olien fremstilles ud fra en godt tørret kokosmasse ved varmpressning. For at maksimere bevarelsen af ​​alle nyttige stoffer anvendes ofte en dyrere kold metode. Under alle omstændigheder har den en meget delikat tekstur, smelter i hænder, lugter godt. Anvendelsen af ​​denne type olie spredes hurtigt på grund af dets unikke egenskaber. Stoffer, der er indeholdt i kokosolie, kan trænge ind i hårets struktur og gøre dem skinnende, elastiske og stærke.

Tør, sprød og udmattet efter hyppig maling og udsættelse for hårtørrer, strygning af kokosnødolie giver perfekt tilnærmelse. Denne egenskab giver ham fedtsyrer indeholdt i det i overflod. Den fugtgivende virkning af olien ligger i, at håret afslører dets skønhed og naturlige glans. Efter kokosmaskene er hårene mindre tilbøjelige til at påvirke negative faktorer, for eksempel havvand, som i høj grad overdriver dem. Regelmæssig anvendelse af olieapplikationer hjælper med at slippe af med problemerne med udseende af skæl eller seboré, forsvinder påtrengende kløe, brændende.

kokosolie
Tilbage til indholdsfortegnelsen

Hvordan man anvender olie korrekt

Før du starter proceduren, er det bedst at varme kokosolie til håret i dine hænder, mens det bliver strengere og helt vil ligge på håret. Så nogle eksperter siger, at uraffineret olie træner hudens porer, så gnid det ikke i hovedbunden. Det er bedre at trække sig tilbage fra rødderne et par centimeter. Wrap hår med disse masker er ikke påkrævet. Hold sammensætningen på håret du har brug for 30-60 minutter, det vil være nok til at få olien til at vise alle dens egenskaber. Brugen af ​​oliemasker er tilladt højst 2 gange om ugen. Ellers vil håret simpelthen være mættet og hurtigt blive fedt. Under alle omstændigheder kan de ikke misbruges, det er bedre en gang om ugen, men kvalitativt end at overdrive med deres ansøgning.

Maskerne vaskes først med rent vand, derefter påføres shampoo, du kan genanvende vaskemiddel på håret, hvis der ikke er nogen sikkerhed for, at al olien er vasket af. Balmskylning eller balsam anvendes ikke, og for at løse effekten er det bedst at skylle dit hår med køligt vand med en lille mængde eddike eller citronsaft.
Tilbage til indholdsfortegnelsen

Hvor skal man tilføje olie

Kokosolie er grundlag for tilberedning af masker, det omfatter en hyaluronsyre, som har beskyttende funktioner, men på bekostning af triglycerider næringsstoffer trænge ind i håret struktur. Det er muligt at tilsætte kokosolie direkte til hjemmelavede shampoo. En anden måde at bruge er at bruge olien som et middel til at forhindre tværsnit af spidserne, dette kræver kun et par dråber. Hvis du bruger raffineret olie, er det bare rigtigt at lave shampoo og masker, som anvendes på rødderne og hele hårets længde. Men hvis det ikke-raffinerede produkt er planlagt at blive anvendt, så er dets langsigtede kontakt uønsket, fordi det hjælper med at blokere porerne.

Til fremstilling af hjemmeplejeprodukter er det bedre at vælge kvalitetsprodukter med uforudsigelig holdbarhed. Denne regel garanterer 50% af procedurens succes. Vigtigt er kun køb af olie på beviste steder. Det vil selvfølgelig være ideelt at bringe et sådant middel fra sit hjemland, for eksempel fra Thailand, Indonesien eller Malaysia. Og for at sikre kvaliteten af ​​olien er det nødvendigt at sætte det på et koldt sted, mens produktet skal fryses, og i kontakt med varme igen få en næsten flydende konsistens.

Anvendelse af kokosolie med shampoo
Tilbage til indholdsfortegnelsen

Masker til hår

For at give en utrolig glans til håret, er det nødvendigt at smelte en skefuld olie i et vandbad og tilsæt æterisk olie, er bedst egnet til dette formål rosmarin eller rosenolie, lige nok et par dråber, og de giver også en meget behagelig og attraktiv aroma hår. Påfør olie til tørt hår, vask det grundigt med shampoo.

Dem, der vil vokse langt og tykt hår, det er værd at prøve den næste masochku. Til forberedelsen skal halve en meget moden banan slibes og tilsæt 2 spsk valnødolie og 1 spsk. en skefuld fedtsyre creme. Blandingen opvarmes på et vandbad og fordeles derefter over hele længden af ​​håret. Banan vil give hårelasticitet, blødgøre og fugt dem, vil give glans. En creme creme vil øge hårets tæthed betydeligt, give dem en smuk glathed. Det er værd at huske en ting: Denne maske hjælper med at vaske maling fra hårstrukturen.

At støtte overtørret og beskadiget af forskellige midler hår og hårtørrer, kan forårsage følgende blanding: 2 spiseskefulde smør 1 smelte med honning, i sidste ende at gøre et par dråber olie af rosmarin og lavendel. På grund af honningskomponenten kan håret blive lidt lettere, der får en silkeagtig glans, blødhed og styrke. Lavendelolie nærer tør hovedbund, lindrer det, forhindrer skæl.
Tilbage til indholdsfortegnelsen

Opskrifter til fedtet hår

Overraskende nok kan kokosolie bruges selv for fedtet hår. Perfekt styrker hårblandingen af ​​smør og kefir, som skal være lidt opvarmet før påføring. Ernæring, fugtgivende og slippe af med skæl vil blive garanteret.

For lidt at tørre hovedbunden med fedtet hår, er en maske af kokosolie og havsalt nyttig. Opvarm op for at opløse saltets krystaller og anvende på rødderne og hele længden. Håret skal være fugtet med vand. Efter en sådan maske vil balancen af ​​huden normalisere og håret bliver mindre zhirnitsya. Denne blanding bør ikke anvendes, hvis der er revner, ridser eller nogen skade på huden. Ofte anbefales denne procedure ikke at forhindre tørring af hud og hår.

Universal Hair Mask
Tilbage til indholdsfortegnelsen

Universal masker

For at gøre håret blandet kokosolie, kamilleblomster og et par dråber rosmarin æterisk olie. Sammensætningen hældes i et hætteglas og sættes på et mørkt sted, hvor det er varmt. Massen opbevares således i ca. 2-3 dage, hvorefter den filtreres og opvarmes lidt, efter at sådanne manipulationer er forblevet at sætte alt på rødderne og håret.

Til tørt og normalt hår anbefales en maske med frugt. For at gøre det, tag en blød banan og avocado, bliver til en vrøvl og bland med forsmeltet kokosolie. Den resulterende blanding skal fordeles forsigtigt over hele længden af ​​håret. Det er bedst at knuse frugten i en blender, ellers kan du bare ikke vaske håret fra deres stykker.

Hvis håret er svækket og tyndt, så kan du blande olien, revet flager af havregryn og lidt mælk. Havregryn styrker håret, forbedrer deres struktur, stimulerer væksten. Og de nyttige stoffer i mælk hjælper med at fodre hårsækkene, og selve hårets hoved bliver blødt, skinnende og flydende.

Alle masker på håret kan holdes til enhver tid, men eksperter siger at det vil være nok i en time. I løbet af denne tid vil nyttige komponenter have tid til at trænge ind i hovedbunden og hårets struktur. Og det er bedre at vaske sådanne sammensætninger med shampoo uden silikone, så håret får endnu mere pragt og styrke.
Tilbage til indholdsfortegnelsen

Shampoo med kokosnød

Det er meget nyttigt at bruge shampoo, som indeholder kokosolie til hår. Selvfølgelig kan du købe færdige varianter, som i rigelig grad leveres til os af kosmetikindustrien. Kun dets indhold der kan være ubetydelig, og kvaliteten kan forlade det bedste. Et godt alternativ til sådanne shampooer er følgende: I en shampoo, der passer til dit hår, skal du blot tilføje en lille smule smeltet smør. Det er nødvendigt at blande blandingen grundigt. Det er nødvendigt at lave en lille del, så kun et par applikationer er tilstrækkelige, så gentag proceduren.

Anvend shampoo beriget med olie, du kan en gang om ugen, efter at have brugt det, er balsam ikke nødvendig. For at give shampoo nyttige egenskaber er det raffinerede produkt bedst egnet, da det kan gnides i hovedbunden uden konsekvenser. Det vil beskytte håret mod skadelige virkninger af shampoo, fordi de altid er, selv om detergent er den dyreste såvel som fra den negative virkning af ledningsvand. Og selvfølgelig vil glathed og styrke garanteres.

Når du bruger kokosolie til hårpleje, kan du opnå gode resultater. Med regelmæssig anvendelse af masochki vil håret blive styrket betydeligt, de vil vokse hurtigere, deres tab vil ophøre. Dette er et vidunderligt og naturligt middel, der hjælper med at forhindre mange problemer med håret og hjælper med at slappe af på grund af vidunderlige aromaer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 7 = 2