Maske til ansigtet af honning til alle hudtyper

Honey Face Mask

Indhold:

 • Masker til tør hud
 • Masker til hudforyngelse
 • Masker med honning med whitening effekt
 • Masker med honning til normal hud
 • Masker med honning til problem hud

Honning er et mirakelprodukt, en uvurderlig gave af natur til mand. Og vi har lært at anvende denne delikatesse ikke kun i madlavning, men også i kosmetologi. Trods alt er honning en uudtømmelig kilde til mineralstoffer, kulhydrater, vitaminer, enzymer, organiske syrer og selvfølgelig vand. De har en positiv effekt på hele menneskekroppen. Hvis hver dag i rimelige doser for at forbruge det til mad, vil det være et glimrende værktøj til generel styrkelse og forbedring af en persons immunitet.

Derudover er honningsmasker med succes anvendt i kosmetologi, hvilket ikke er overraskende – de har mange fordele. Honning masker bidrager til whitening og nærende huden, fugtgivende det, hjælper med at slippe af med acne. Hvad er vigtigt – kvinder ved, hvad masker er lavet af, fordi de selv forbereder dem fra friske ingredienser. Og mere – masker med honning, der er kogte hjemme, kræver meget mindre pengeomkostninger end kosmetik fra butikken. Masker er nemme at bruge og nemme at fremstille.

For at masken skal være effektiv, skal der overholdes flere regler:

 • Anvendelse af en maske

Du skal starte fra hagen opad og derefter gå fra dine læders hjørner til dine ører. Fortsæt på begge sider af næsen til templerne og fra midten af ​​panden til templerne.

 • regelmæssighed

Hvis du vil huske behovet for at lave en maske fra tid til anden, vil du ikke mærke en særlig effekt, desværre vil du ikke mærke.

 • afslapning

Når du lægger på en maske, skal du ligge i et par minutter og lytte til musik, der slapper af. Og det er slet ikke tid at forsøge at gøre hjemmearbejde.

 • Forberedelsesmaske

Masken skal tilberedes umiddelbart før brug, da den ikke skal opbevares i lang tid.

 • vask

Hvis du har en fed hudtype, er det bedre at vaske masken med køligt vand, og hvis huden er tør, er der brug for varmt vand.

 • Kontraindikationer

Vigtigt for allergiske mennesker! Det er nødvendigt at teste hvordan honning vil virke på din hud. Og forudsat at der ikke findes nogen eksterne manifestationer af allergi, læg masken på ansigtets hud sikkert.

Desuden er honning til ansigtet ikke klogt at bruge, hvis din hud har kapillære stjerner og dilaterede kar, og der er tegn på øget hårvækst i ansigtet.

maske med honning til ansigtet

Masker til tør hud

Lad os tale om, hvordan honning hjælper ansigtets tørre hud. Om vinteren og det tidlige forår er dette problem mest relevant. Og alt fordi frost, kold vind, temperaturfald og tør luft i rummet har meget dårlig indflydelse på huden. Der er negative konsekvenser. Huden, uden at blive fugtig, begynder at skrælle, der er irritation og en følelse af spænding.

 • Maske med havregryn til tør hudtype

Ingredienser: Du skal tage den samme mængde olivenolie, mælk og havregryn, der er 1 spiseskefuld. og 1 tsk. honning. Bland ingredienserne til masken og applicer til ansigtets hud. Vi holder masken i 20-25 minutter, og fjern den. Hvis huden ikke kun er tør, men også betændt, tilsæt en høns æggeblomme til masken. Og det er bedst at bruge et hjemmelavet æg.

 • Maske med honning og banan

Ingredienser: 0,5 banan, 1 tsk. cremefløde, 1 tsk. honning og æg – brug kun æggeblommen. Fremgangsmåden til madlavning: bland en banan, æggeblomme, bland med creme og tilsæt honning. Påfør masken i 15 minutter. Denne maske er god til tør og taber hudens elasticitet.

 • Honningsmaske med cognac

Ingredienser: æggeblomme, 1 tsk. honning, cognac og citronsaft. Opvarm honningen til en acceptabel temperatur, og tilsæt æggeblommen, forskåret, citronsaft og cognac. Men overophed ikke, fordi ægget kan curdle.

Næsten alt er blandet: første æggeblomme med honning og cognac med citronsaft, så kombinere. Sæt masken på dit ansigt, i maks. 20 minutter og fjern. Denne maske reducerer rødhed og flak.

 • Honningsmaske med olivenolie og aloesaft

Ingredienser: Vi tager i samme mængder olivenolie, aloe juice og honning en æggeblomme. Forresten, for denne maske er det bedst at tage et vagtel æg. Bland ingredienserne og påfør den tilberedte blanding i 20 minutter. På det passende tidspunkt vaskes masken af ​​med varmt vand.

 • Maske med cottage cheese med honning

Ingredienser: Tag 2 spsk. hjem cottage cheese og så meget honning. Bland ingredienserne og anbring masken i 20 minutter. Så vasker vi alt sammen med vand. Det fugtiger og toner op huden helt.

Masker til hudforyngelse

Ansigtets hud bliver ikke alder med alderen, rynker fremstår, elasticiteten går tabt og det bliver blabby. En honningsmaske vil forlænge ungdommen i din hud og hjælpe glatte ud de nye rynker.

 • Maske baseret på mælk og honning fra rynker

Ingredienser: Tag 1 tsk honning og mælk. Mælk kan erstattes med te eller bruge et æg. Produkter blandes og holder masken i 15-20 minutter. Med rynker vil denne maske være produktiv.

 • Honning maske med tilsætning af urter fra rynker

Ingredienser: 1 del af friske blade af brændenød, mynte, citronmelisse, 1 tsk. honning og samme mængde kødost. Det er nødvendigt at male urterne, helst i en blender. Først kombinerer vi shredded urter med cottage cheese og tilføjer honning. Derefter smør den færdige blanding med ansigt og hals og lad den stå i 20 minutter. For at fjerne masken skal du bruge en fugtig vatpind.

 • Til hud, der mister sin ungdom

Ingredienser: Vi tager en del af blade af nælde eller mynte, 2 spsk. skeer af druesaft og 50 g honning. Grind bladene fint i små grus, og tilføj resten af ​​produkterne. Påfør derefter forsigtigt massen i ansigtet og lad minutterne gå til 20. Denne maskeindstilling er fremragende til huden, som begynder at falme og taber dens elasticitet.

 • Maske med honning og te

Ingredienser: 2 spsk honning og samme mængde havre mel, 1 spsk. ske med brygget sort te. Bland ingredienserne, tilsæt lidt vand og hold blandingen til et par. En sådan honningsmaske hjælper med til jævnt glatte rynker.

 • Honningsmaske med tilsætning af protein

Ingredienser: 1 tsk. honning, hvedemel 2 el. skeer og æggehvider uden at bruge æggeblommen. Bland alle fødevarer (mel og æg med honning), og applicér til huden, hold i 20 minutter. Vi bruger denne maske til at forhindre rynker hos kvinder.

ansigtsmaske honning æg

Masker med honning med whitening effekt

Med fremkomsten af ​​foråret og den første sol på ansigtet, kan mange udvikle pigmenteringspletter og fregner. For at klare dette kan du bruge en maske med honning og hvidtekomponenter. De vil hjælpe dig med at gøre fregner så usynlige som muligt.

 • Honning og citron i ansigtsmasker

Ingredienser: honning 2 el. ske og citronsaft 2 spsk. skeen. Bland citronsaft med honning. Påfør denne maske og hold den i 15 minutter. Derefter skal det fjernes og skylles med vand.

 • Maske med havregryn og honning fra fregner

Ingredienser: Det er nødvendigt at tage 1 spiseskefulde grød havre, honning 1 tsk og kogende vand 3 el. skeen. Gryn af havre er fyldt med kogende vand, og vi tilføjer en ske med honning. Masken påføres et sted i 15 minutter og efter det er fjernet. Maskinkomponenterne bidrager til præcisering af både fregner og pigmenterede pletter.

Masker med honning til normal hud

 • Maske med kamille

Ingredienser: Vi tager samme mængde kemiker kamille og honning, dvs. 2 spsk. l. og et halvt glas vand. Fyld kamille med kogende vand, insisterer på bouillon og tilsæt derefter honning. Tag gasbind med udskårne huller til øjnene og imprægner det med en blanding. Vi pålægger en maske i 20 minutter. Fjern forsigtigt gazeen og fugt ansigtet med creme.

 • Maske med honning og æble til ansigtet

Ingredienser: honning to teskefulde, du har brug for et lille æble og en spiseskefuld olie. Apple finhakket, bland alle produkterne og anbring et tyndt lag af denne blanding på dit ansigt i 5 minutter. I sidste ende kan du tørre ansigtet med bomuldsuld blødt i mælk.

Masker med honning til problem hud

 • Gærmaske med honning

Ingredienser: Tag tør gær 2 spsk og så meget mælk, og tilsæt 1 tsk honning. Bland sammensatte masker til en homogen masse og læg den på dit ansigt i maks. 30 minutter afhængigt af dine følelser. Så vasker vi os grundigt. Det vil være nyttigt for problem hud med acne.

 • Løgmaske med honning

Ingredienser: De samme proportioner honning og frisk løgjuice. Bland ingredienserne og anvend til problemområderne i huden med acne. Skyl efter 30 minutter med kogt vand. Det er nødvendigt at gennemføre et forløb af disse masker for effekten af ​​de nødvendige procedurer 10.

 • Maske med calendula og honning

Ingredienser: Calendula blomster og honning ens, i alt 1 tsk og en kop kogende vand. I kogende vand insisterer du på calendula og tilføjer honning til en varm tinktur. Ansøg topisk i form af lotioner.

Masker til ansigtet af honning bør ikke misbruges – nok to eller tre gange om ugen. Honningsmaske vil være det mest effektive værktøj til din strålende og sunde hud.

Vi anbefaler dig at læse: Maske til en person fra bananer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =