Korrekt pleje af dine negle er nemt!

pleje dine negle

Indhold:

 • Typer af bygning
 • Pas på de udvidede negle

Til dato, lange, stærke og smukke negle af enhver form og farve – ikke noget problem! Til dette er det slet ikke nødvendigt at dyrke dem for konstant at styrke dem til at overvåge form og tilstand. Desuden er det meget svært at gøre, hvis dine søm er tynde og skrøbelige, har en tendens til delaminering og brølhed. For at købe smukke lange negle, kan du gennemgå proceduren for bygning i en hvilken som helst skønhedssalon.

Proceduren for bygning er ret simpel, men længe, ​​fordi du skal behandle alle 10 fingre. At bygge negle bruges normalt materialer som gel og akryl. Efter proceduren får du lange negle af den ønskede form. Lakken på neglene strækker sig over to eller tre uger. Formen af ​​neglene behøver ikke at blive konstant justeret, det ændres ikke, før korrektionsproceduren.

Korrektion af negle afholdes hvert par uger. Det afhænger af, hvor hurtigt dine egne negle vokser. Ved at vokse op åbner sømmen uopfyldt materiale for at opbygge plads. Følgelig er det ikke lakeret og adskiller sig fra det grundlæggende smalte søm. Derfor bør korrektion udføres, når det bliver nødvendigt.

Avanceret neglepleje

Typer af bygning

Til dato er der mange sorter af søm forlængelser. Hver kvinde kan selv vælge enhver passende form for opbygning.

 • False negle

Dette er den enkleste og billigste form for opbygning, før den kun var tilgængelig for kvinder. False negle er lavet af plast og fastgjort med lim direkte til negleplatinet på hele overfladen. Denne måde at bygge kan gøres uafhængigt hjemme, det er simpelt, men kortvarigt. Desuden er limen, som de falske negle er vedhæftet alvorligt ondt på deres negle, trænger ind under neglen og ind i huden.

 • Type bygning

Denne form for opbygning minder om en smule falske negle, men det er fastgjort til deres egne negle, ikke med skadelig lim, men med andre materialer. Normalt anvendes en gel eller acryl. Tipsa er fastgjort til neglen ved at hælde et bestemt stof. Tipsy også lavet af plastik, og gel eller akryl mindre skade negle end lim.

 • Akrylopbygning

Denne opbygningsmetode gøres ved brug af engangspapirer. Formularen er placeret under kanten af ​​din negle, akryl hældes oven på neglen. Akryl er en blanding af akrylpulver og en væskeaktivator. Børsten dyppes i væske, derefter i pulver, og blandingen påføres straks sømmen. Et homogent hurtigtstivende stof dannes. Akryl dækker ikke kun sin egen søm, den er givet en vis længde papirform. Så neglene er arkiveret til den ønskede form, poleret ud fra ujævnheden af ​​en speciel maskine med et sæt fræsere og slibestik. Neglen er lakeret.

 • Gel forlængelse

Til denne opbygningsmetode er en gel klar homogen masse, der ligner en neglelak, tykkere. Bygning sker også med papirformularer. Men for at gelé gelen placeres hænderne i en speciel ultraviolet lampe for at tørre gelen. Efter fuldstændig tørring gives neglene den nødvendige form til maskinen til arkivering og slibning.

Akryl og gel negle er den mest populære form for opbygning i dag. Det menes at akryl er langt mere holdbart end gel. Det beskadiger dog vores negle mere. Men der er mange varianter af gel. Biogel indeholder naturlige ingredienser og organiske harpikser. Der er også en gel med en blanding af silkefibre og gel-neglelak. Gelen mindre beskadiger vores negle, men er mindre holdbar og holdbar i forhold til akryl. Ud over at besøge mesteren af ​​manicure, har du brug for uafhængig pleje af dine negle.

ordentlig pleje af dine negle

Pas på de udvidede negle

Nail extensions involverer regelmæssige korrektioner, hvor mesteren vil tage alle de nødvendige skridt til at passe på dem, vil ændre formen og farven på dine søm efter dit ønske. Men ikke bare gå til salonen. Omsorg for akklimatiserede negle derhjemme vil give dig smukke og pæne negle og et velplejet udseende af dine hænder. Her er et par grundlæggende regler og tips om, hvordan du passer godt til dine negle, som altid vil holde dine hænder i perfekt stand.

 1. Væn dig til negle

  Hvis du vil have dine nye negle lang, skal du bruge lidt tid til at tilpasse. Væn dig til den nye længde, du kan om et par dage. Neglene er meget stærke, men de bør ikke testes, fordi de kan knække eller knække. Neglene er bogstaveligt talt hældt i dit naturlige søm, så hvis der opstår en eller anden skade, vil neglen blive beskadiget sammen med din negle. Pas på!

 2. Gør rettelse rettidigt

  Korrektion af søm forlængelser udføres i gennemsnit en gang hver tredje uge. Dette kan dog forekomme oftere og mindre hyppigt afhængigt af væksten i naturlige negle. Voksende, en udvidet søm åbner området for en naturlig negle, ikke dækket af materiale til bygning. Hvis du ikke foretager en rettelse i tide, kan den under overdrevne søm få luft, det kan endda splitte. Korrektion skal ske i tide, bedre endnu oftere end nødvendigt.

 3. Midler uden acetone

  Aceton kan ødelægge dine avancerede negle, det løser gel og akryl. Hvis du selv ønsker at ændre lakens kedelige farve, skal du bruge et specielt værktøj til fjernelse af lak til negle eller i det mindste et produkt uden acetone. Husholdningskemikalier bør også ikke indeholde acetone eller arbejde rundt i huset med handsker.

 4. Særlige lakker til negle

  Det bliver bedre, hvis du får specielle professionelle lakker til neglene. I dette tilfælde kan du ændre farve på dine negle så ofte som du vil, uden at vente på korrektion. Men hvis du ikke har en sådan mulighed, skal du kontrollere, at lakken har en normal konsistens og holdbarhed.

 5. Specialfiler

  Glem brugen af ​​saks og negleklippere, de er kun anvendelige til naturlige negle. Sådanne værktøjer kan simpelthen opdele de overdrevne negle, efterlade revner på dem. For at ændre sømens form eller længde, brug specielle sømfiler til neglene. De vil blive markeret med tallene 100/100 eller 80/80 – dette er slibepapirets slidstyrke, som vil klare gel eller akryl. Brug ikke metal sømfiler til savning og polering.

 6. Pleje af kutikula

  I processen med opbygning og korrektionsprocedure behandler manikyrets herre kutiklen med et specielt apparat. Cuticle som det blev skåret og rengjort med en speciel slibemundstykke. Imidlertid involverer pleje af de avancerede negle selvpleje til kutiklen mellem korrektionerne. Glem ikke at beskære de dannede burrs og fodre neglebåndet og huden omkring neglen med olier.

 7. Undgå temperaturændringer

  Neglene er følsomme for skarpe temperaturændringer, hvorfra de kan blive mere skrøbelige, endda revne eller revne. Undgå langvarig opvarmning i saunaen eller saunaen, og efter at have forladt dampbadet, spring ikke straks ind i isbassinet, lad neglene køle af naturligt.

 8. Fjernelse af negle

  Hvis du beslutter dig for at fjerne neglene, skal du kontakte en specialist. Neglene opløses med en speciel sammensætning, og resterne skæres med en slibende eller poleringsfil. Næppe kan du selv gøre det hjemme.

Vi råder dig til at læse: Sådan forstærkes negle derhjemme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

24 − 15 =