Hvordan slippe af med fedt på din mave eller hvad er årsagen til fedme

hvordan man slippe af med fedt på maven

Indhold:

 • Hvorfor syntes maven og hvordan man håndterer det?
 • Miste vægt korrekt

Selv den mest loyale diæt er en seriøs test for hver pige. Og det er ikke engang, at de tabte kilo efter to eller tre måneder vender tilbage i dobbelt volumen. Lige efter en uges uger har en person problemer med stofskiftet. Beriberi, mavekatar, mavesår, dårlig hud, kedelig og livløs hår, negle, bryde et enkelt tryk – dette er kun en lille liste over, hvad står i denne periode af messen køn.

Men hvad skal man gøre med kvinder, hvilket fedt i maven, siderne og hofterne forhindrer det normale liv? Disse damer er nødt til at udvikle sig selv en detaljeret handlingsplan og følge den og overholde alle sine punkter. Overraskende ser formlen af ​​en smuk figur simpel ud: den korrekte fem-timers kost plus systematisk fysisk aktivitet.

Hvorfor syntes maven og hvordan man håndterer det?

Årsagerne til, at en lille mave vokser i stedet for en smuk flad mave er meget. Det kan være som en overdreven kærlighed til fedtholdig, floury, røget og genetisk disposition. For ikke blot at eliminere konsekvenserne, men også for at forhindre et tilbagefald, er det først nødvendigt at forstå, hvad der alle blev det samme for fremkomsten af ​​folder.

Stress og frustration

 • problem

Hver gang du stærkt oplever, tæt på hjertet af alt der sker på arbejdspladsen og i hjemmet, skal du bekymre sig om småblade, i din krop begynder at udvikle kortisol. Ikke alle ved, men dette hormon bidrager til ophobning af fedtstofaflejringer på taljen af ​​smukke damer. Og selvfølgelig har nogle piger stressfulde situationer, der forårsager en konstant følelse af sult. Det er jo meget nemmere at gribe et tilbageslag med et stykke kage eller en spand is end forsøge at gøre noget for at løse problemet.

 • Løsningen

Først skal du lære at styre dig selv og dine følelser. Hver gang du sender voldsomme raserianfald og afklare forholdet til den unge mand, for eksempel, ønsker at spise, så prøv at skifte til noget mere vigtigt (for forsoning, rengøring, gå udendørs). I ekstreme tilfælde skal du spise et æble eller agurk, men kig ikke ind i køleskabet for en anden del af stege.

Langsom metabolisme

 • problem

Hvis du allerede spiser meget lidt og foretrækker kun sund mad, men maven vokser som ukrudt, kan du have en langsom metabolisme. I dette tilfælde er alle kalorier leveret til din krop næsten ikke brændt, men bliver fede folder på maven.

 • Løsningen

I starten er det nødvendigt at bestå en undersøgelse og finde ud af, hvad der forårsagede forringelsen af ​​stofskiftet. Derefter vil lægen skrive ud fra din tilstand og rådgive om hvilke øvelser du skal udføre hver morgen for at vække din krop.

Forkert kost

 • problem

Hvert år bliver indbyggerne i Rusland i stigende grad europæiskiseret. Som følge heraf tager vi ikke kun gode vaner, men også dårlige, der er særegne for vellykkede og konstant beskæftigede på arbejde. Vi begynder at forberede mindre suppe, supper og i stigende grad ty til fastfood og halvfabrikata. Og næsten hver aften bruger moderne familier enten foran tv’et eller foran computeren til at spise pizza, popcorn og andre “delikatesser”. Alt dette fører til problemer med maven og selvfølgelig til fedme.

Det er meget dårligt, hvis du efter en tæt middag før du går i seng, har du et par snacks. Under søvn i menneskekroppen sænker næsten alle processer flere gange, herunder metabolisme. Alt du spiste behandles ikke, men bliver til fedt.

 • Løsningen

Morgenmaden skal være tæt og består ikke af en kop kaffe og et par sandwicher med pølse. Du og dine familiemedlemmer skal spise grød (boghvede, ris, havregryn), hvor du kan tilføje mælk og drikke grøn te med honning og citron. En person, der har spist godt om morgenen, vil ikke gøre snacks på arbejde til frokosttid. Hvis du stadig vil fryse ormen, skal du vælge frokost, frugt, grøntsager eller let salat uden majones.

Klokken en om eftermiddagen tager du en kort pause og går til spisestuen, cafeen, restauranten for at spise noget flydende. Af den måde gør de fleste virksomheder på nuværende tidspunkt ganske gode rabatter på mange retter. Hvis du ikke kan komme væk, tag en suppe kogt i grøntsager eller kylling bouillon i en vakuumbeholder. Dem, der er vant til at spise kun med brød, er det bedre at erstatte hvid til et par stykker sort eller grå.

Klokken fire skal du spise noget fra den fermenterede mælk. Perfekt egnet yoghurt, kefir, fermenteret bagt mælk, yoghurt. Hvis det ønskes, kan du spise cottage cheese blandet med en lille smule creme fraiche. Vær opmærksom på, at det er bedst at købe ikke helt fedtfrie produkter, men med den mindste procent. Ellers vil du ikke blive tilfreds, og du vil føle lys sult efter en halv time efter en midt på dagen snack.

Supper bør kun være op til seks, maksimum – indtil syv om aftenen, men ikke senere. Dem, der arbejder til grænsen og kommer hjem klokken ni og ti, efter et måltid bør tage en lille gåtur rundt i huset. Men i intet tilfælde kan du ikke straks sidde ved computeren eller, værre stadig, gå i seng. Forresten, hvis du har en appetit vågner om natten, prøv at drukne det med frugter.

hvordan man kan slippe af med fedt på maven korrekt

Stillesiddende livsstil

 • problem

Tænk på hvor mange timer om dagen du bruger på farten? Den kendsgerning, at de fleste mennesker kommer til arbejde og hjem på personlig og offentlig transport – det tæller ikke. I hjemmet, i stedet for at gå og motion, er pigerne involveret i hjemmearbejde eller sidder ved hendes mands side. Men trods alt syntes naturen, at alt hvad du spiser skal bruges, men hvad er der brugt – du skal udfylde det igen. Her er også kvinden af ​​dejlige damer, der konstant planlægger at tilmelde sig i gymnastiksalen, men tør ikke gøre det.

 • Løsningen

Du kan ikke slippe af med overskydende vægt, gør ingenting for det. Få dig en regel til at pumpe i morgenpressen og generelt lave en fuld opladning. Dette vil ikke kun hjælpe med at fjerne pusiko, men vil også lede kroppen til tonus. Du ønsker ikke at sove de første tre timer på arbejde, så du vil udføre dine opgaver mere kvalitativt. Det eneste vi ikke bør glemme er morgenvandsprocedurerne. Du skal tage et kontrastbruser efter, men ikke før fysisk anstrengelse.

Hver weekend, gå ud med din familie eller venner på landet. Gå (og ikke kør bil eller taxa) med telte i skoven, i bjergene, cykle, rulleskøjter, skøjter. Generelt, prøv at sidde så lidt som muligt. Husk, bevægelse er livet.

Krænkelse af kropsholdning

 • problem

Kig rundt, hvordan går det meste af det retfærdige sex? Skuldrene sænkes, thoraxen er konkave, skulderbladene stikker ud. Rygraden af ​​sådanne mennesker ligner spørgsmålet. Efter en tid begynder disse kvinder at vokse fisse, mens hofterne, hofterne forbliver de samme som de var før.

 • Løsningen

Arbejd på din gang og kropsholdning. Hver gang vil skille sig ud et frit øjeblik, læne sig tilbage mod væggen, hæle, balder, nakke og skuldre samtidig nødt til at røre ved overfladen. Det tager 30-30 minutter at stå i denne position. En anden effektiv øvelse, hvorefter du selv vil være lidt såret for at stoppe. Klem hænder på taljen til fist én stor, og drej håndleddet, så håndfladerne vender udad, og løfte dem op. Fingre kan ikke åbnes på samme tid. Gå så her i cirka fem minutter, og så slappe af. Du kan se, to eller tre træner om dagen – og du kan bare ikke fysisk bøje, selv mens du arbejder ved bordet.

Glem også at bære sko med en lille hæl. Sneakers og flip flops – det er meget praktisk og praktisk, men ægte damer foretrækker at løbe i sportssko og træne i gymnastiksalen, og ikke flaunt gaden. Flip-flops, etc. bedre ferie til stranden. Men skynd dig ikke fra ekstreme til ekstreme og køb sko på en ti centimeter hårnål. Deformation af foden, ledproblemer og åreknuder – det er det mindste, der venter på dig.

alkoholisme

 • problem

For det første er alkohol meget kalorisk, så det er ikke overraskende, at det anbefales at udelukkes fra kosten under en diæt. For det andet forværres stofskiftet på grund af det. En vigtig rolle er, at billige drinks indeholder konserveringsmidler, farvestoffer, stabilisatorer og andre kemikalier, som næppe øger sundheden. Find en rigtig god øl eller vin i vores tid er ret svært, plus omkostningerne ikke alle har råd til.

Og, selvfølgelig, mennesker, som indtager alkohol i ubegrænsede doser, er genstand for mange alvorlige sygdomme (mavesår, mavekatar, skrumpelever). Men i dette tilfælde, bør messen køn nødt til at tænke kun om behandlingen (eller mere præcist – frelse), og ikke om, hvordan man kan slippe af mave fedt.

 • Løsningen

Selvfølgelig skal du i første omgang opgive alkohol. Selv den sædvanlige øl med en fisk bliver nødt til at blive glemt et stykke tid. Det næste trin er en komplet undersøgelse for at identificere skjulte sygdomme, der er opstået som følge af en forkert livsstil og behandling.

Hormonalarm

 • problem

Meget ofte vises en lille mave hos kvinder over fyrre. Det er i denne periode, at hormonelle ændringer finder sted i kroppen, og overgangsalderen begynder. Men mange damer, i stedet for at være forlovet i sig selv og deres sundhed, begynder at falde i depression.

 • Løsningen

Det første, en kvinde må gøre er selvfølgelig at lave en aftale med en gynækolog. Han er forpligtet til at overvåge og rådgive hende og forklare, at der ikke er noget frygteligt i dette. I nogle tilfælde ordinerer lægen medicin, der hjælper dig med at overleve sådanne ændringer lettere.

hvordan man slippe af med fedt på din mave

Miste vægt korrekt

Observerer kost og deltager i fitnesscentre, du skal vide, hvornår du skal stoppe. Mange piger, der har drevet sig til anoreksi, tror, ​​at de skal slippe af med et par flere pund. Derfor, inden du giver op mad, konsulter en gastroenterolog og en ernæringsekspert. De skal beregne, hvor meget du skal tabe, ikke kun baseret på din nuværende vægt og højde, men også på din alder, tilstand, livsstil mv.

Vi råder dig til at læse: Sådan fjerner du overskydende fedt på maven og siderne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

29 − 27 =