Hvordan man korrekt laver og bruger en maske til en person fra gær

ansigtsmaske fra gær

Indhold:

 • Endnu nyttig gær
 • Grundlæggende regler for fremstilling og anvendelse af gærmasker
 • Opskrifter til ansigtsmasker fra gær
 • Slippe af med acne

Gær er et nærende og vitaminprodukt med en blødgørings- og rensende virkning. Brugen af ​​gærmasker toner op i huden, øger blodcirkulationen og reducerer dens flabhed. Masker til gærets overflade er utroligt nyttige. De er billige, meget enkle at bruge, og samtidig giver de et højt kvalitetsresultat.

I sin rene form er ansigtsmasken fra gær mere egnet til fed hud, hvilket giver en astringent og stramningsvirkning. Det kan dog tilsættes og andre næringsmæssige komponenter, som gør det muligt for dig at bruge det til normal hudpleje og for tør.

Endnu nyttig gær

Gær er opdelt i konfekture, bageri, øl og andre. I forberedelsen af ​​masker kan du bruge nogen af ​​dem. Det vigtigste er, at de er aktive og aktive. Dybest set tage presset “rå” konfekturejær i form af briketter. I sjældne tilfælde anvendes tørbagerier.

Bryggergær er ikke kun egnet til oral anvendelse, men også til fremstilling af terapeutiske masker derhjemme. Der er en række opskrifter, hvor det anbefales at gøre masker ved hjælp af nøjagtigt bryggersgær. Det er dog nogle gange svært at finde en sådan gær. Hvis dette ikke kan gøres, kan de derfor erstattes af bagværk eller konfekt. Under alle omstændigheder vil effekten være ret mærkbar.

Det er ikke overflødigt også at nævne virkningsmekanismen af ​​ansigtsmasker fra gær. Bortset fra det faktum, at gæren absorberes gennem huden, nærende det store, de stadig føre aktivt liv, bare spise og fordøje fedtdepoter, der er placeret i porerne, og afgiver de enzymer, der har en stimulerende virkning på metaboliske processer i celler.

En blanding fremstillet på basis af gær er lige så nyttig for hver hudtype. På grund af de unikke egenskaber indeholdt deri, er hudens farve og tekstur forbedret betydeligt. En fugtighedsgivende og nærende egenskab har en lækker effekt på ansigtets hud. Personen skal være forlovet, og så vil hans ungdom og skønhed vare i mange år.

Dette forklarer de mange positive svar om de fremragende resultater, for eksempel behandling af acne med gær. Derfor har vi al mulig grund til at hævde, at gærmasken til ansigtet hjælper med at bevare hudens naturlige skønhed.

Grundlæggende regler for fremstilling og anvendelse af gærmasker

Til at begynde med lærer vi, hvordan man korrekt laver en blanding til en maske og forbereder ansigtet til en kosmetisk procedure:

 1. Klargør masken lige før du anvender den. Undtagelser er tilfælde hvor til den endelige forberedelse af blandingen har du brug for en vis tid til gæring. Masker baseret på gær bør ikke opbevares i lang tid, selv i køleskabet. De lever, så deres egenskaber og sammensætning ændres hurtigt.
 2. Forbered gæren på forhånd. Opdræt dem, indtil en ensartet konsistens, der ligner en vrøvl, dannes i beholderen;
 3. Anvendes til masker udelukkende “våd” gær, beriget med mikroorganismer;
 4. Påfør masken udelukkende på ansigtets hud, der tidligere var rengjort uden brug af andre kosmetiske midler.
 5. Før du begynder at anvende den forberedte maske på dit ansigt, anbefales det at dampe det af. Virkningen af ​​masken vil være bedre, hvis porerne åbnes.
 6. Gærmasker skal holdes på ansigtet i højst femten minutter. Hele denne gang er mikroorganismerne indeholdt i gær, ganske aktive, rengøring og nærende din hud. Efter en kvart time vaskes masken af.
 7. Når du vasker masken, skal du bruge varmt og derefter koldt vand;
 8. Ejere af tør hud efter vask af masken skal smøre huden med en nærende creme.

maske af gær til ansigt

Opskrifter til ansigtsmasker fra gær

Vitamin gær maske til enhver hudtype

Pund en spiseskefuld gær til pulver, og bland derefter den resulterende sammensætning med frisk juice af bær eller frugter. For at øge effekten, skal huden fortyndes med frugtsaft, som tilføjes til masken.

 • Til olieagtig eller kombinationshud rådgiver kosmetologer at bruge juice af kirsebær, hindbær, tranebær, sure æbler eller surkål.
 • Forberedelsen af ​​en maske til normal hud er ideel til melon, fersken eller abrikosjuice.
 • Tør hudtype er ideel kødetræt banan.

Den færdige variant af fremstilling af en gærfrugtmaske skal have udseendet af en cremet konsistens. Derefter nedsænkes det i varmt vand og påføres huden efter det begynder at vandre.

For at styrke “vitamin” -effekten af ​​masken kan man ved at tilføje til dens sammensætning femten dråber af en olieopløsning, der er nødvendig for hudens sundhed, vitaminerne A og E.

Gærmaske til fedtet hud

Knus et bord. ske af gær og fortyndet, indtil kremagtig konsistens opnås med varmt vand, det er bedre at tage kogt. Tilsæt den resulterende blanding af en teskefuld frisk citronsaft, hæld i og bland omhyggeligt et æg høneprotein. Nu er blandingen klar, og den kan påføres ansigtet – men kun til den rensede hud.

Hvis du ikke har citronsaft til rådighed, kan du nemt udskifte den med en 3% hydrogenperoxidopløsning. Denne sammensætning af blandingen renser ikke blot, men fjerner også den fede hud og fjerner fra dens overflade akkumulerede klumper af talg.

Gærmaske til kombinationshud

Forberede et æg (kylling), honning – en teske, en spiseskefuld pulveriseret gær, mel – hvede eller ris – en spiseskefuld og en skefuld (også spiseskefuld) olivenolie. Bland gær med smør og honning, tilsæt æggemassen og til sidst tilføje til melet. Påfør den resulterende masse til et tykt lag. Denne procedure giver dig mulighed for at niveauere hudens hud og eliminere pigmenteringspunkter.

Gærmaske til normal hud

Smid gæren i et pulver – en spiseskefuld uden toppen – og hæld i en fuld skje varm mælk. Rør for at lave en homogen, sparsom masse, og tilsæt en lille (ikke mere end en teskefuld) honning og linolie til en spiseskefuld. Olien kan udskiftes med fiskeolie. Ved slutningen af ​​tilberedningen tilsættes lidt citron eller appelsinskal til masken. Den resulterende masse falder i varmt eller varmt vand, og vent derefter tålmodigt indtil boblerne fremstår – de første tegn på gæring. Nu kan masken påføres ansigtet. På grund af indholdet af vegetabilsk olie og honning i den har den en tonisk og ernæringsmæssig effekt på huden.

 Gærmaske til tør hud

For at forberede en gærmaske til tør hudtype skal du blande 1 bord. ske med olivenolie med 1 bord. ske af gær. Inden masken påføres, skal tør hud i ansigtet tørres. For at gøre dette kan du bruge en vatpind. Fugt det i olivenolie og tør forsigtigt huden af ​​ansigtet. Vegetabilsk olie kan erstattes med 1-2 bord. en skefuld fløde eller fedtsyre. Før blanding af gærpulver med creme fraiche, fortynd det i 1 bord. ske med varm mælk.

Disse masker er velegnede til tør hudtype, der har en ernæringsmæssig og fugtgivende virkning på den, som følge heraf får huden et frisk udseende og vitaminladning.

gærmaske til ansigt

Slippe af med acne

Hvor effektiv er bryggergær i kampen mod acne, spørger du? Dette problem bekymrer dem, der allerede har forsøgt alle mulige måder at bekæmpe disse ubehagelige udslæt på, men har ikke opnået det ønskede resultat. Bryggergær er et naturprodukt beriget med de mest værdifulde næringsstoffer, der er nødvendige for en smuk og sund hud. Takket være indholdet af skønhed vitaminer (vitaminer B, C, PP) i dem, kan du forbedre huden bedre, håndtere akne hurtigt og gøre huden øm og fløjlsagtig. Ved hjælp af brygersgær, vil du glemme, at når du var genert af din art på grund af hadet acne!

Gærmaske fra acne

Kombiner en sked yoghurt (bord, tag kun yoghurt fedtfattig), med to teskefulde brygersgær (du kan tørre det) og to teskefulde olivenolie. Tilsæt en teskefuld citron, gulerod og appelsinjuice og bland alt, du har lagt til koppen, indtil massen bliver homogen. Rens ansigtet, bland en blanding på det og lad det stå i 10-20 minutter. På dette tidspunkt, prøv at slappe af – hvile i en behagelig stol, lyt til behagelig musik. Når den tid, der kræves for masken, er overstået, vaskes den af ​​med varmt vand og klapper ansigtet med et blødt håndklæde.

Denne maske er anvendelig på enhver hud – både normal og tør og olieagtig. Takket være de rige sammensætning af masker, restaureret beskyttende barriere på huden, da den indeholder ingredienser nærer og fugter huden og hjælper med at slippe af med spor af træthed og stress, revitalisere huden og fylde det med essentielle næringsstoffer.

Vitaminer, værdifulde aminosyrer, sporstoffer (natrium, selen, magnesium, kalium, fosfor, kobber, zink), antioxidanter indeholdt i gær. Dette er et unikt produkt, som styrker immunforsvaret, forbedrer stofskiftet, hjælper med at fjerne giftstoffer fra kroppen, hjælper til at klare acne og acne, som er forårsaget på grund af en overflod af toksiner og metaboliske sygdomme og hormonelle ubalancer.

At passe på ansigtets hud er intet bedre end masker lavet af gær, kogte hjemme. Det vigtigste er at gøre dem regelmæssigt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

38 + = 45