Hvordan man anvender hoppekegler til brystforstørrelse?

Er hoppekeglerne effektive til brystforstørrelse, som de siger i forskellige fora? Og er det fornuftigt at følge folks opskrifter?

Brystforstørrelse

Mange humle er kendt som en lægeplante, som oftest bruges til behandling af sygdomme i nervesystemet, leddene, nyrerne og blæren. Humle er også meget populære i kosmetologi til ansigt og hårpleje. Men mange piger og kvinder bruger nyttige egenskaber og humlesammensætningen med henblik på brystforstørrelse.

Hver kvinde ønsker at være den smukkeste, charmerende og attraktive. Og en kvindes skønhed vurderes efter mange kriterier. Dette er ansigt og øjne, og højde, og selvfølgelig størrelsen af ​​brystet. En anden længe været klar over messen køn, hvad store bryster – det er den mest profitable del af kroppen til at forføre mænd, så pigerne har prøvet med alle midler til at gøre din buste mere attraktive som muligt med hjælp af særlige korsetter, lingeri, implantater og modtage særlige forberedelser. Således ved vi nu hvordan man kan øge brystet ved hjælp af humle.

Nyttige egenskaber ved hop at øge bysten

Humle kegler er en af ​​de mest populære folkemæssige midler for brystforstørrelse. Kegler indeholder mange nyttige stoffer, såsom organiske syrer, vitamin, voks, caroten, æteriske olier, plantehormoner, harpiks syre osv hmeledubyalnaya Det menes, at plantehormoner bidrager til anholdelsen i brystet væske, så brystet ser saftigt. Den samme virkning mange piger observerer før menstruation, når brystet svulmer. På trods af at kegler indeholder mange nyttige stoffer, er humle en giftig plante. Derfor er det nødvendigt at behandle med særlig forsigtighed dets anvendelse og først undersøge alle kontraindikationer.

Humle kegler som et middel til brystforstørrelse

Opskriften til madlavning

Opskriften til humle er meget enkel. Fyld 1 spsk. l. kegler med et glas kogende vand og lad det komme i 8 timer. Kegler behøver ikke opsamles og tørres af sig selv. De kan købes hvis ikke i et apotek, så i phytoapteke sikkert. Infusion bør tages 2-3 gange om dagen til en halv kop før måltider. For at opnå dette resultat skal du drikke mindst 1 måned. Kødet har en meget bitter smag, så drik det bedre i en gulp.

Normalt er effekten af ​​at bruge infusionen mærkbar allerede i uge 3 i ansøgningen. Hver kvindes resultat manifesteres på forskellige måder, på én gang, alle individuelt. Men man bør ikke tage afkog i en større mængde end et halvt glas om gangen, men det er et giftigt stof. På den måde opnår du ikke et hurtigere resultat i brystforstørrelse.

Typisk begynder det retfærdige køn med stor begejstring at afskaffe, men med tiden går interessen et sted. Hvorfor sker det her? Faktum er, at humlekogler indeholder fytoøstrogener – analoger af kønshormoner hos kvinder. Ved afføringen af ​​afkøling forandres kvindens hormonelle baggrund, blodstrømmen til brystkirtlen øges, brystet svulmer. Men denne hævelse effekt går væk umiddelbart efter keglerne er afsluttet. Derfor er denne metode meget kortvarig, hvilket ikke passer til mange kvinder.

Der er en anden måde at øge brystkirtlerne ved hjælp af humle – det gnider hoppolien ind i brystets hud med masserende bevægelser 2 gange om dagen.

Vægtøgning ved anvendelse af humle

Bivirkninger

Og alligevel vil keglens kegle være effektive til at øge brystet? Ja, men resultatet afhænger primært af kvindens hormonelle tilstand, infusionsvarighed og dosis. Du kan kun anvende infusion efter at have konsulteret en læge for at udelukke alle mulige bivirkninger så meget som muligt. Ved regelmæssig brug af dette får kan pigen ikke kun få en storslået og smuk bryster, men også uønskede bivirkninger, som ikke altid er nemme at fjerne:

  • øgede brystkirtler og fedtaflejringer omkring brystpladen;
  • hurtig vækst af epitelet af væggene i skeden;
  • øget kirtelsekretion, vaginal dysbiose;
  • endometriose;
  • krænkelse af menstruationscyklussen
  • forstyrrelser i ægløsningsprocessen
  • stigning i kropsvægt
  • hævelser.

Alle disse bivirkninger kan observeres efter at have taget kegler fra 2 uger allerede. Men på samme tid, hvis du bruger infusion mindre tid, vil resultatet af brystforstørrelse ikke være mærkbar. Desuden vil effekten ikke være lang, selvom du bliver ejer af en storslået buste som følge af at tage humle. Det samme vil brystet falde med tiden, og bivirkningerne kan blive irreversible. Derfor er det værd at tænke på, om brystet skal øges på denne måde.

Du kan ikke opnå effekten, men du får nok sundhedsproblemer.

Således skal du selvfølgelig selv bestemme, om du skal bruge humle til brystforstørrelse. Men det er bedst at lede efter sikrere måder!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 14 = 19