Hvad skal man gøre for at få håret til at vokse hurtigere – enkle løsninger

Hvad skal man gøre for at få hår til at vokse hurtigere

Mislykket hårklipp, skarp nostalgi, når du kigger på dit gamle billede, møder med en ven, der har smarte låse – men det gør ikke en kvinde til at undre sig: “Hvad kan jeg gøre for at få mit hår til at vokse hurtigere?”. Det vigtigste er, at denne tanke allerede er tæt indlejret i hovedet og ikke lader dig sove fredeligt. Med videnskab er det svært at argumentere … Og hun hævder, at den hastighed, hvormed hår vokser, lægges genetisk. Og det er det selvfølgelig. Men faktum er, at den maksimale hastighed er lagt, og vores hår af forskellige grunde vokser meget langsommere end det. Det er, hvad vi vil kæmpe med.

Det første der skal være opmærksom på dem, der ønsker at vide, hvad de skal gøre, så håret vokser hurtigt – er valget af plejeprodukter. Måske er der allerede ingen kvinde, der ikke ved, at de skal vælge efter typen af ​​hår. Men desværre er det heller ikke en garanti for, at shampoo eller balsam passer til dig. Ikke alle kosmetik arbejder på samme måde – deres sammensætning er i det mindste lidt anderledes.

Hver firma-producent forsøger at finde nogle “zest” … Og hvor er garantien for, at denne “tørrede frugt” skal have dit hår “at smage”? Dette kan kun bestemmes af “prøve og fejl” -metoden. Hvad skal man gøre, så håret vokser hurtigt, hvordan man ikke skader? Det er nødvendigt at observere resultatet i mindst et par uger. Hvis efter vask af dit hår skinner, kammeres godt, og de har ikke statisk elektricitet – du kan lykønskes. Dit hår er lykkeligt!

Den næste fase for dem, der spekulerede på, hvad de skal gøre, så håret voksede hurtigere – en hovedbundsmassage. Denne procedure forbedrer blodcirkulationen. Massage kan gøres alene. Og resultatet bliver ikke værre end i kabinen – måske er fornøjelsen lidt mindre. Der er flere måder at selvmassage på.

 • Metode en. Placer dine tommelfinger på dine templer og resten på din pande. Med presserende cirkulære bevægelser masserer du hovedet med fingerspidserne og flytter dem fra panden til bagsiden af ​​hovedet. Tag din tid – massage skal tage 10-15 minutter. Tilt hovedet fremad og flyt tommelfingrene til bagsiden af ​​dit hoved. Palmerne skal dække hovedet fra to sider. Tryk let på fingerspidserne på hovedet og lav 20 cirkulære bevægelser med fingrene. Flyt tommelfingeren lidt højere og gentag proceduren – og så videre, indtil du når hårlinjen.
 • Metode to. Tag en lille hårstreng lige ved rødderne og træk det forsigtigt til siden. Bare overdriv det ikke – du skal ikke blive såret. Gå så længe over hovedet. Vejen den tredje. Dette er “klassikeren af ​​genren” for dem, der søger et svar på spørgsmålet om, hvad de skal gøre, så håret vokser hurtigt. Du skal bruge en børste lavet af naturlige materialer – for eksempel børstehår eller træ. Tilt hovedet ned og kam dit hår mod deres vækst. Gentag derefter proceduren, børstning fra templerne og panden til bagsiden af ​​hovedet. Dagligt – ikke mindre end 200 slag!

Hvad skal man gøre for at få hår til at vokse hurtigere

“Forbedret ernæring”

“Spis mere, ellers vil du ikke vokse!” – Husk moderens ord? Mor er altid rigtig Nå, næsten altid. Hvad skal man gøre for at håret voksede hurtigt? Det er rigtigt, fodre dem! Hvad? Særlige terapeutiske og nærende masker. Der er to muligheder. Du kan gå til butikken og købe alt der – godt, nu er der ikke noget problem med dette. Eller hvis du er en fan af naturlige retsmidler, gør det hele selv. Tro mig, denne metode er ikke værre. Der er mange enkle og meget effektive opskrifter.

Castor Oil

Måske vil de fleste, der ønsker at lære, hvad de skal gøre med hår vokse hurtigere, før eller senere “snuble” på denne opskrift. Og det er ikke tilfældigt – det er virkelig meget effektivt. Hæld lidt olie i et glas og sæt det i varmt vand. Varm den varme olie i hovedbunden. Tænd en badekåbe, og læg dit hoved med et tykt håndklæde. Hold denne maske i omkring 25-35 minutter. Hvis du gør det regelmæssigt, vil du bemærke, at dit hår er vokset stærkt og vokser hurtigere.

«Banan i øl»

Det lyder ikke meget appetitvækkende. Men denne opskrift er også meget populær blandt piger og kvinder, der ønsker at forstå, hvad de skal gøre, så deres hår vokser hurtigere og hvad de har brug for – hår – faktisk er ikke nok. Faktum er, at alle ingredienserne i masken indeholder aktive stoffer, meget nyttige til styrkelse og hurtig vækst af hår. Denne procedure må dog ikke misbruges – masken laves ikke oftere end en gang om 10 dage. Så du skal tage:

 • et æg
 • en banan
 • en ske med honning
 • et halvt glas mørk øl

Så er det nemt – bland alt i en blender og læg det på dit hår. Hold det i 15-20 minutter. Skyl derefter grundigt med vand.

Maske “Gær”

Kender du et sådant udtryk “vokser i spring og grænser”? Nå, og hvordan tror du, hvad skal man gøre, så dit hår vokser hurtigt? Det er rigtigt, gærmaske! Du skal bruge:

 • bryggers gær
 • æggeblommer
 • burdock olie
 • cognac
 • honning
 • ricinusolie

Tag lidt gær – et stykke skal være på størrelse med en druer og tilsæt to æggeblommer. Hæld en stor sked af ricinus og to-burdock olie. Sæt to spiseskefulde honning. Og endelig, cognac. Der vil være nok lille ske. Alt mix, gælder men hår, vrigt omhyggeligt hovedet. Hold denne maske i omkring to timer. Gentag – to gange om ugen.

“Pertsovochka”

Burning pepper øger blodgennemstrømningen og stimulerer dermed hårvæksten. Derfor, for de piger og kvinder, der ønsker at lære, hvad de skal gøre for at få håret til at vokse hurtigere, er denne maske bare et fund! Behandl det kun omhyggeligt, hvis det ved et uheld kommer i øjnene, vil det være meget, meget smertefuldt. Denne maske udføres to gange om ugen. Tag fire store skeer honning og rør dem med en spiseskefuld varm peber. Påfør på fugtigt hår og dække først med en plastfolie og derefter med et varmt tøj. Hold det i 40 minutter, men hvis det er for varmt – vask det tidligere. Det vigtigste gør ikke det ondt.

Besvare spørgsmålet, hvad man skal gøre, så håret voksede hurtigt, man kan ikke hjælpe med at sige om flere andre vigtige punkter. Første mad. Hvis håret vokser dårligt eller falder ud, er det muligt, at de mangler nogle vigtige mikroelementer eller vitaminer. Prøv at revurdere og afbalancere din kost. Køb om nødvendigt et vitaminkompleks. For det andet, prøv at behandle dit hår omhyggeligt.

Glem – i hvert fald i et stykke tid – om hårtørrer, krøllejern, termokurlere og strygning. Brug ikke geler, skum og lakker til styling. Gør ikke komplekse frisurer, der strammer dit hår. Iagttagelse af alle disse enkle anbefalinger vil du meget snart mærke til, at dit hår er blevet stærkt og robust, og – vigtigst af alt – vokset. Så målet er nået, og spørgsmålet om hvad man skal gøre for at få hår til at vokse hurtigere – det er afgjort!

Vi anbefaler at læse: Maske af gelatine til hurtig hårvækst

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 44 = 53