Hemmeligheder for forklædning: matting creme

matting creme

Indhold:

  • Indikationer for brug
  • Typer af tonalkremer med matteffekt
  • Hvad skal der være i sammensætningen af ​​den ideelle frostkrem?
  • Nuancer for at vælge matting creme
  • Matting voice-frequency creme: hemmeligheder tegning
  • Opskrifter til rester af mattingtoner

Velplejede hud i ansigtet bør udstråle en sund udstråling, og ikke en fedtet glans. På grund af den øgede aktivitet i talgkirtlerne svømmer sminke og træsko i porerne, “sorte pletter” og bumser forekommer. Piger med denne type hud bliver tvunget til næsten iltning af ansigtet med papirservietter. For at slippe af med behovet for regelmæssigt pulver, vælg en kvalitet matting creme.

Indikationer for brug

Fedtet hud er det mest “problem” i plejen af ​​en variant af alle eksisterende typer af epidermier. På en maske eller lotion, beregnet til tør eller normal hud, vil den “reagere” med acne og betændelse. Mættet natkrem vil medføre øget talgproduktion. Brug til “office” makeup udelukkende mascara og lip gloss vil også ikke fungere – med deres hjælp kan du ikke skjule den grå farve, comedones og fedtet glans.

Tone midler bør blive dine allierede i kampen for den ideelle hud. Især matting creme, som blev skabt specielt til at løse problemerne med fedtholdige og kombinerede epidermier. Tekstur af en god tonic er ret lys, så cremen ligger på dit ansigt med et tyndt og vægtløst slør. Matte kosmetik indsnævrer porerne, absorberer overskydende fedt, behandler betændelse og udligner tonen. Et sådant fundament vil sikre sikkerheden i din makeup indtil sent på aftenen – og ingen fedtet glans og “striber” på ansigtet.

Typer af tonalkremer med matteffekt

Toning creme matting har normalt en flydende konsistens og er pakket i et blødt plastrør. Påfør det med en svamp eller en bred kosmetisk børste, jævnt fordelt over ansigtet. Tonal creme emulsion er den bedste mulighed for kombination hud. I sammensætningen er der fugtighedsbevarende komponenter, der forhindrer udseende af peeling og irritation på næse og vinger i næsen, der er karakteristisk for denne type ansigt. Emulsionen kan fremstilles både i et klassisk rør og i form af en spray, der påføres huden ved sprøjtning.

Koncentreret tone til matting er pakket i små glasbeholdere. Den tætte struktur er ideel til blanding med en fugtighedscreme. Sammensætningen af ​​koncentratet indeholder en enorm mængde farve og lysreflekterende pigmenter, derfor er det umuligt at bruge det i en “ren” form. Tag en ærte med, fortynd det med din yndlingscreme og anbring ansigtet på en bekvem måde for dig. Toning gel anbefales normalt til unge, hvis hud er særligt tilbøjelig til acne og “sorte pletter”. Antibakterielle komponenter er tilføjet til det – dette er et plus. Han har en lav dækkende evne på de betændte dele af ansigtet – dette er en minus.

Tone soufflé og mousse kan nemt erstatte både creme og pulver, hvis du ikke har problemer med huden, undtagen for meget fedt. De er nemme at anvende med pads af fingre, de forårsager ikke irritation og tørhed. Souffle kan bruges dagligt til sminke af olieagtig og kombineret hud.

den bedste matirujushchy en stemmefrekvens creme

Hvad skal der være i sammensætningen af ​​den ideelle frostkrem?

Den vigtigste aktive bestanddel af sådanne cremer er absorberende fibre. De absorberer hudfedt og holder huden rent og mat permanent. Sådanne egenskaber besidder et bomuldstræ. Det tørrer ud betændelse og har en lang matting effekt. Du vil bevare hudens friskhed i lang tid, hvis du vælger et fundament med heksehassel, kulpulver eller kaolin.

Som en del af matten bør tonalproduktet ikke være fede olier, silikone og dimethicon. De ligger på huden med en tyk film, der er svært at skylle af og berøver epidermis af evnen til normalt at “trække vejret”. Fedt træsko ind i porerne og oxiderer, der danner comedoner og subkutane bumser, og talgkirtlerne får et ekstra “incitament” for at øge deres egen produktivitet. Kosmetik med silikone forårsager tæthed og fremkalder det tidlige udseende af rynker. Creme til olieholdig og kombinationshud er kun tilgængelig på vandbasis. Sørg for, at tonens pakke er mærket “non-comedogenic”. Dette betyder, at agenten ikke provokerer udseendet af acne og andre inflammatoriske elementer.

For at bekæmpe inflammation i fundamentet tilsættes sædsyre og ekstrakter af nyttige planter normalt. Tea tree, eucalyptus og celandine håndterer perfekt bumser og pustler. Frugtsyrer opfrisker og strammer huden, giver den en naturlig udstråling. Hvis du ofte besøger natklubber eller bare sjældent får nok søvn, skal du være opmærksom på toningfonde med koffein og papain.

Olieprodukter er fjendtlige for fedtet hud af samme grund som olier. Derfor, hvis du ser på skrankerfladen, som indeholder mineralolie og propylenglycol, skal du sætte den til side. Hos personer med allergi kan de forårsage alvorlige problemer ikke kun af den dermatologiske plan, men også et angreb af astma eller Quinckes ødem.

Nuancer for at vælge matting creme

Først gå til butikken i en tone kun om dagen. Kunstig belysning fordrejer pigmentets sande farve, ofte “skjuler” konsistensen og heterogeniteten af ​​konsistensen. Vurder cremen og forlader butikken på gaden. Hvis du ser små klumper og solide indeslutninger, må du ikke få det – en sådan tone kan ikke kaldes kvalitativ. Piger efter 30 er bedre at vælge en vægtløs væske, souffle eller emulsion. Tæt betyder at understrege rynker og ujævn hud.

Glem det vane at teste et fundament på bagsiden af ​​håndfladen. Når alt kommer til alt vil du bruge det til at maskere ufuldkommenheder på dit ansigt, ikke på din hånd. Bring en bomuldspindel eller en disk med dig og fordel cremen fra butikstesteren på hudområdet på grænsen af ​​ansigt og nakke. Den bedste version af cremen er en, der vil være næsten usynlig hverken i dagslys eller under kunstigt lys.

Hvis du stadig har købt den forkerte skygge, fortvivl ikke. “Juster” mængden af ​​farvepigmenter kan være, tilføjer en normal ansigtscreme eller en anden tonalnik. Når du køber en madtone, skal du huske, at belægningens mørke farve er gammel, og lysfarven er forfriskende. En palette med forskellige nuancer af creme-koncentrater kan bruges til at justere ansigtet ovalt.

Tonalkrøden skal have en ultra-stabil formel. Kun et sådant middel kan garantere coatingens langsigtede integritet og sikkerhed. Den vedvarende creme absorberer hurtigt, så du er nødt til at justere for at bruge den korrekt – det er bedre at lægge svampene og pustene væk, med dine fingre spredes tonen over huden meget hurtigere.

Matting voice-frequency creme: hemmeligheder tegning

Uanset hvordan og hvordan du vil tone dit ansigt, skal du anvende det på den rensede hud, hvis du ikke vil forværre tilstanden i talgkirtlen. Rensning af ansigtet begynder med vask – du kan bruge en gel, skum eller en særlig daglig skrubbe. Derefter tørres ansigtet ud med en mousserende, alkoholfri tonic.

Tonalcreme falder helt perfekt på en fugtighedscreme eller en særlig base. Fastgørelsesbasis til make-up har også matting og udjævningsegenskaber, forlænger “liv” af sminke af øjne og øjenbryn. Det er normalt gennemsigtigt, men der er også farvevarianter. Det er at foretrække at vælge en farveløs, da det er næsten umuligt at finde perfekt matchende nuancer af basen og tonen. Gelstrukturen giver nem brug. Spred en lille mængde af produktet på huden, vent 5-10 minutter og rengør overskydende med et papirhåndklæde. Basen anvendes normalt til særligt fedtede områder i ansigtet – panden, næse og hage. Om vinteren begynder selv meget fedtet hud at skrælle, så i den kolde årstid skal du bruge et tykt nærende grundlag for sminke.

Smør ikke cremefløde på ansigtet med et tykt lag – herved bliver dens dækningsevne ikke stigende. Ligegyldigt hvor let og ikke-medicineret middelet er, vil en stor del af det blokere adgangen til ilt til de øverste lag af huden. Makeup artister anbefales at anvende cremen i et tyndt og jævnt lag. Hvis der er en sådan mulighed, må du ikke “bære” cremen på dit ansigt i mere end 7-8 timer.

Fordel fundamentet på massage linjerne. Begynd med den nederste del af ansigtet – grænsen mellem ansigt og nakke kræver en meget forsigtig fjerning. Påfør en lille tone på læberne – læbestift eller skinne vil vare meget længere. Om nødvendigt påføres et korrigerende middel over tonen. Resultatet er fast løst pulver.

Det er ikke så nemt at fjerne mattingtonbasen fra ansigtet, især den der indeholder “forkerte” komponenter. Du kan bruge en hydrofil olie til dette formål, da en normal gel og tonic ikke vil være nok. Blandt ingredienserne i rengøringsmiddelet bør være AHA-syrer – de opløser rester af tonen og fjerner dem fra porerne. At slippe af med tonal basis vil hjælpe og folkemæssige retsmidler.

god matting creme

Opskrifter til rester af mattingtoner

Tonalkrømen kan vaskes af med et flydende produkt baseret på babysæbe. 100 gr. sæbe gitter og opløse i 200 gr. kogende vand, blandes grundigt. Tilsæt 2 spsk. bagepulver og 2 tsk. citronsaft. Sammensætningen kan opbevares i køleskabet i højst 3 uger.

150 gr. Naturlig yoghurt uden salt og sukker blandet med 1 el. flydende honning, 2 spsk. mælkevalle og 2 spsk. appelsinsaft. Mælke- og frugtsyrer forynger huden og fjerner toksiner. Produktet kan bruges i stedet for kosmetisk mælk: Påfør en lille mængde på en bomuldsstuds og tør dem af.

1 kop havregryn blandes i en blender og blandes med 100 gr. varmt vand. Tilsæt 1 el. sodavand, 2 spsk. enhver vegetabilsk olie og blande. Havregryn erstatter daglig scrub perfekt og forårsager ikke allergi.

Med restene af fløden vil klare urteinfusion. Yarrow, kamille, chantilly eller St. John’s wort til at brygge vand med en hastighed på 2 spiseskefulde. indsamle 1 kop kogende vand. Kødet bør infunderes i 2-3 timer, derefter afkøles og bruges til vask hver aften efter fjernelse af makeup.

Matirujushchy en voice-frequency creme med succes løser problemer både unge og en moden fedt hud. Anvendes det, vil du opnå en glat og perfekt ansigtston, og også skjule udslæt og bumser. Og husk: løftet om smuk makeup – modereringen i brugen af ​​kosmetik.

Vi råder dig til at læse: Børste til fundament

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + = 11