Epilation derhjemme

hårfjerning

Indhold:

  • Elektrisk hårfjerningsmaskine
  • Depilatory cream
  • Voksepilation
  • barbering
  • Laser hårfjerning
  • Shugaring

Den smukkeste del af den kvindelige krop er benene, og de har brug for epilering. Så bliver de slanke, med en glat og delikat hud, der minder om silke. Skønhed, som du ved, kræver regelmæssig pleje og en masse arbejde. Selvfølgelig vil hårfjerning kræve at bruge nogle penge, men det er det værd!

Der er mange forskellige procedurer, der hjælper med at holde benene i god form. Blandt dem og hårfjerning derhjemme, som skal gøres så ofte som muligt. Dette er et glimrende alternativ til salontjenester, som som du ved koster mange penge. Du sparer ikke kun dine penge, men også tid.

Så, hvordan man gør denne procedure uden at besøge salonen? Hvilken slags hårfjerning passer dig personligt? Er der smertefrit hårfjerning derhjemme? Hvad skal du have for at opnå det bedste resultat? Og selvfølgelig, hvilke regler skal overholdes for ikke at skade dig selv under denne procedure? Alle disse spørgsmål vil blive overvejet nedenfor.

Elektrisk hårfjerningsmaskine

Elektrolyse af hår er en procedure, hvormed væksten af ​​uønsket hår fjernes og stoppes på nogle dele af kroppen (hænder, fødder eller bikini zone). Processen foregår ved metoden til at behandle hvert hår separat og derved sikre fjernelse af alle typer: grå, lys, pistol og endda hårde hår, hvis vækst skyldes hormonelle forandringer i kroppen. Sådan hårfjerning derhjemme er egnet til behandling af absolut ethvert område af huden, herunder ansigt, ryg, armhuler og bikini område.

Dette er en af ​​de mest enkle og effektive metoder – at gøre hårfjerning hjemme ved hjælp af en elektrisk skrivemaskine. Processen er ret smertefuld, og i modsætning til husets voks er det næsten umuligt at vænne sig til denne smerte selv efter den tiende gang. Du kan købe en maskine, der desuden er udstyret med helium pads eller iskøling blokke. Fabrikanter sikrer, at med hendes hjælp vil hårfjerning være let: det minimerer den smerte, der opstår, når du trækker hår. Men som praksis viser, er det stadig umuligt at slippe af med ubehagelige og smertefulde smerter.

På trods af alle de positive og negative kvaliteter, inden du begynder epilering hjemme eller i salonen, er det værd at gennemgå en undersøgelse for at afsløre din personlige tolerance over for denne procedure.

Hvordan virker en elektrisk epilator?

Hvert hår er trukket ud som et par pincet. På huden på ben eller hænder er det stadig acceptabelt nok. Men det er hvad der angår de mere ømme steder, for eksempel bikini-zonen, så er smertefornemmelserne næsten umulige at udholde. Selv om alt er helt individuelt. For nogle kvinder er epilation i bikiniområdet blevet en rutinemæssig procedure.

Vores konsulent fra skønheds salonen råder nogle kvinder til ikke at gøre sådan fjernelse hjemme. Dette gælder for kvinder med ekstra følsom hud, gravide eller dem, der har problemer med åreknuder. Epilering derhjemme ved hjælp af en elektrisk skrivemaskine er en ganske aggressiv procedure. Brug derfor specielle beroligende nærende cremer og lotioner efter det. De blødgør og fugter huden, fjerner mulig kløe og irritation, glatter ud farven og eliminerer rødhed (for eksempel på ansigt og i bikini zone).

hjem hårfjerning

Depilatory cream

I butikkerne er der nu et stort antal specielle cremer og en række produkter, som du kan gøre depilation hjemme. Du kan vælge et produkt efter din hudtype. Creams-depilatory kan bruges til huden af ​​hænder, fødder og endda til bikini-zonen, mens de er meget enkle at bruge. Du skal bruge maksimalt femten minutter for at få et synligt positivt resultat. Efter påføring, så epileringen er gået rigtigt, er det værd at bruge en fugtgivende lotion eller creme (så der ikke er nogen irritation).

Hvad er princippet om effekten af ​​cremen på håret? Det depilatoriske middel indeholder en høj koncentration af aktive komponenter. På grund af dette påvirker den ikke kun håret, men også dets rod. Således virker roden at opløses, og det sker på bare ti minutter. Cremen påføres på det ønskede område af kroppen (for eksempel til benets hud), og efter den angivne tid i instruktionerne fjernes den med en speciel pind. Efter første gang fjernes ikke alle hårene på en gang, og flere kan forblive, men hvis proceduren udføres kontinuerligt, tyndes de og fjernes fuldstændigt.

Fordelen ved disse cremer er at bremse hårvæksten, og den største ulempe er, at de har en temmelig kompleks kemisk sammensætning, som påvirker mange kvinders hud negativt.

Voksepilation

Epilering derhjemme ved hjælp af voks er ganske universel og passer til næsten alle kvinder. Voksemetoden kan udføres på alle steder, hvor du vil fjerne uønsket hår. Fremgangsmåden er næsten smertefri, et lille ubehag forekommer kun i starten, men med tiden vender sig til og smerter opstår næsten ikke.

Samtidig giver voksafskalling i hjemmet et forholdsvis langsigtet resultat: Huden, hænder og ben i bikiniområdet forbliver glatte i en måned. Erfarne kosmetologer anbefaler en voksepilationsmetode til hårfjerning, selv i de mest følsomme områder af kroppen, for eksempel i bikiniområdet. Men det er bedre at forlade intime steder til et kosmetikrum – der kan du gøre det mere sikkert og meget hurtigere.

Epilationen går som denne: voksen opvarmes til en bestemt temperatur, kun ikke meget høj, for ikke at forbrænde dig selv. Derefter påføres det jævnt på et lille område af kroppen og en speciel strimmel presses på toppen. Efter det er det revet af en skarp bevægelse mod hårets vækst; denne epilering giver en varig effekt. Hår bryder ud af roden, og alle hårene der vokser efter dette er tynde, så efter denne procedure har du ikke stive børster.

Som den depilatory creme kan voksen vælges efter hudens hud, hænder eller ansigt. Glem ikke om beskyttende og nærende cremer før og efter epilering, så der ikke er nogen irritation.

hvordan man laver hårfjerning hjemme

barbering

Og selvfølgelig skal du ikke glemme den enkleste og hurtigste metode til hårfjerning derhjemme – om barbering. Det vigtigste er at være forsigtig, da du kan klippe din hud utilsigtet, så det er bedre at vælge moderne maskiner udstyret med speciel beskyttelse. Barberingsproceduren skal gentages ret ofte, som allerede den næste dag vokser den stikkende stubbe. Hvordan barberes ordentligt? Det vigtigste er at gøre fugtgivende: barber ikke på tør hud: Brug altid specielle cremer. Kosmetikere rådes til at barbere hårvækst, men ikke imod. Efter dette, olie altid huden med olie eller lotion.

Laser hårfjerning

Og her er en anden forholdsvis effektiv og pålidelig metode, der passer til huden i hænder, fødder, ansigt og bikini zone. Sandt nok er laser hårfjerning derhjemme ikke færdig – det foregår udelukkende i skønhedssalonen af ​​professionelle kosmetologer.

Denne procedure kan ikke udføres alene. Hårfjerning sker under påvirkning af lysstråling. Laseren virker ikke kun på håret selv, men også på roden. Mindst ti procedurer skal udfyldes. Derefter ophører håret generelt med at vokse på de steder, hvor proceduren blev udført (hvilket forresten er ret dyrt).

Shugaring

Shugaring er en af ​​de ældste metoder. Det bruges oftest af kvinder til bikini-zonen, men det kan også bruges til epilering af hænder og fødder. Konsulenter anbefaler ikke at bruge denne metode underarm eller på ansigtet for ikke at forårsage irritation. For at ordentligt forberede opløsningen til epilering, tag tre spiseskefulde vand og hæld i en lille beholder, opvarm på lav varme, men lad ikke koge. Fyld derefter 4 spiseskefulde sukker. Rør denne blanding, indtil sukkeret opløses helt. Derefter tilsættes en teskefuld citronsyre eller citronsaft. Når blandingen begynder at blive gul og en karamel duft vises, fjern fra varme og afkøling.

Epilation skal udføres, efter at du har behandlet de steder, hvorfra håret skal fjernes, skrubbe eller lotion, så der ikke er irritation. Efter påfør denne blanding et tyndt lag på benets hud, anvend striper til depilation (disse kan købes i butikken eller fremstilles uafhængigt af bomuldsklud). Når blandingen afkøles, trækker du abrupt.

Vi håber, at vores råd vil hjælpe dig med at beslutte dig om det rigtige valg. Det er bedst at konsultere en skønhedsekspert, der vil afhente en individuel type hårfjerning hjemme for dig personligt og vil fortælle dig, hvordan du gør det ordentligt. Husk altid forsigtighedsforanstaltningerne for ikke at skade dig selv: Glem ikke om geler og barberkrem, brug midlerne efter proceduren. Cremer og lotioner vil fjerne irritation og fugt huden: Normalt tilføjer de vitaminerne A og E, scarlet, arnica, kamille, calendula.

Prøv flere metoder og vælg den metode, der er ideel til dig – husk, at hårfjerning derhjemme skal være så let og behageligt som muligt.

Vi anbefaler at læse: shugaring derhjemme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 3 =