Elumination af hår. Hjemme eller i salonen?

Udtagning af hår

Indhold:

 • Hvad er proceduren for og hvem skal den have?
 • Gennemførelse af proceduren i salonen
 • Er det muligt at udføre hårets eluering derhjemme?
 • Midler til hår aluminiumering

Pigernes ønske om at være smuk afhænger ikke af enten tid eller vejr. Kvinder søger efter måder og midler til at blive endnu mere attraktive. Visninger om skønhedsændring med epoker, men sundt og smukt hår er altid den største fordel. Desværre er brugen af ​​hårtørrere, lakker og skum, præcisering og farve meget dårligt afspejlet i vores hodehoved. Den moderne skønhedsindustri giver os en ny måde at ændre sig uden for anerkendelse – hårets eluering.

Denne procedure bevarer hårets struktur og forbedrer endda det. Farvestoffet omslutter hvert hår med en blød film, hvilket er årsagen til, at effekten af ​​et spejlglans fremkommer. Elumination er en absolut sikker farve uden brug af peroxid og oxidanter. Farverens virkning er baseret på fysikens love. På grund af dette trænger farven hårdt på hårets struktur og giver dem en strålende glans, hårets skede er ikke beskadiget.

Sortimentet af nuancer er opdelt i fire grupper. De spænder fra røde til naturlige naturlige toner. Intensive og levende nuancer blev kombineret i gruppen “Rige” (rød og halvtone). Gruppen “Deep” for en dybere tone. Og for lyse og mørke nuancer – gruppen “Bright” og “Light”. For nylig er en række nyheder blevet genopfyldt med en ny unik tone – blå. Nu kan du farve dit hår i en blød blå eller lys blåbærfarve. Og hvis du kun vil udføre proceduren til genopretning, kan du bruge farveløs elu-minat – “Ryd”.

Eliminering af hår derhjemme

Hvad er proceduren for og hvem skal den have?

Elumination af hår har virkning af restaurering. Farvestoffet genopretter hårets struktur og helbreder. På grund af sin gelignende struktur smider produktet godt håret, har en behagelig frugtagtig aroma. Produktet påføres ved hjælp af en flaske med en applikator, hvilket betyder, at det jævnt pletter hver krølle.

Hvis hårets struktur er hård, behøver du ikke gøre eluminering – det giver ikke de nødvendige resultater. Jo sundere håret, den værre farve vil tage. Den mest vellykkede procedure vil være for dem, der har meget beskadiget og tørt hår. Sådan farve vil give dem en rig farve og frem for alt skabe en pålidelig beskyttelse mod miljøets negative indvirkning. Elumination af håret hjælper dig ikke med at skjule det grå hår, det kræver forudgående farvning eller misfarvning.

Hvis du planlægger at lyse din naturlige farve med proceduren, så kan du ikke undvære foreløbig farvning. Til at begynde med skal du misfarve håret med en maling med et oxidationsmiddel – ellers vil du ikke kunne opnå den ønskede nuance. Hvis farven på håret du ikke kan lide, kan den vaskes samme dag med et specielt lægemiddel. Virkningen af ​​proceduren varer i lang tid – ca. fire måneder. I slutningen af ​​perioden bliver du nødt til at gentage farven.

Eluminisering anbefales til kvinder, der ofte bruger vedvarende og toning maling, der beskadiger hårets struktur. Særligt nyttigt vil det være piger med let og kunstigt afklaret hår. Og en overflod af ekstravagante nuancer vil glæde kvinder i mode, der ønsker at få en lys rød, violet eller endog grøn farve uden meget skade. På samme tid, ikke kun ødelægge, men også forbedre dit hår!

For at bevare resultatet i lang tid er det nødvendigt at anvende specielle shampoo og balsam. Middelene til eluering har egenskaben at akkumulere i håret (samt henna eller basma), så med hver procedure bliver dine krøller mere sunde og smukke.

Gennemførelse af proceduren i salonen

 • Proceduren for hårforlængelse varer en halv til to timer;
 • Føreren vil forsigtigt forberede dit hår, vaske midlerne til styling og affedtning;
 • Derefter søges der en særlig forberedelse til justering af strukturen for at sikre en ensartet skygge;
 • Og kun nu vil mesteren fortsætte til hovedstadiet: håret påføres med en eluminat, som skal opbevares i mindst 30 minutter;
 • Endvidere skylles hovedet med en speciel shampoo, og der anvendes en stabilisator for at sikre farvningens holdbarhed;
 • Og til sidst behandles håret med aircondition.

Denne laminering er ikke en god fornøjelse. Prisen for proceduren afhænger af hårets længde (fra 2 til 6 tusind rubler). Efter 2-4 måneder skal håret blive malet, og hele længden, ikke kun rødderne, skal behandles.

hvad er håret eluerende

Er det muligt at udføre hårets eluering derhjemme?

På grund af de høje omkostninger ved proceduren vil mange piger gerne bruge det hjemme. Dette er imidlertid praktisk taget ikke muligt. For det første kan du ikke bestemme hvilken farve dit hår har brug for, hvordan det ser ud. For det andet spiller ensartet påføring af maling en meget vigtig rolle. Du ønsker ikke at have umalette pletter på dit hår? Og for at gøre alt rigtigt, skal du have færdighederne hos en professionel frisør.

Desuden er eluering i hjemmet vanskeligt af den simple grund, at midlerne til proceduren praktisk talt ikke er tilgængelige for gratis salg. Men hvis du pludselig finder de rigtige komponenter, skal du handle omhyggeligt og omhyggeligt. Hvem ved, måske kan du gøre alt derhjemme?

Vær forberedt på, at farvestoffet er meget stærkt – ikke kun hår, men også hovedbunden, og nærliggende steder bliver malet. Derfor på forhånd købe en professionel maling remover. Du skal også have en speciel børste, som lægges på flasken med produktet. Det vil medvirke til at udføre proceduren hjemme mere forsigtigt.

 • Til at begynde med skal du grundigt rense håret med en professionel shampoo;
 • Anvend nu lotionen til justering af strukturen, så farven er lagt jævnt;
 • Dernæst bruger vi et specielt eluat. Malingen skal holdes på håret i en halv time, vaskes af med en speciel shampoo;
 • Efter brug af eluminat hjemme skal håret påføres med en fastgørelsesbalsam, som udfører en farvestabilisator.

Midler til hår aluminiumering

 • Det største produktionsselskab er Goldwell;
 • Vedholdende farver – “Topshic”, “Topshic effekt”, “Topshic neutralights” med et farve equalizer system. De har en lang fortjent anerkendelse på markedet for professionel kosmetik. Med deres hjælp kan du justere intensiteten og lysstyrken af ​​farvetone, jævnt farve og helbrede beskadiget hår;
 • Elumination af hår kan også udføres med toning betyder “Colorance farve” og “Colorance lowlights”. Basen af ​​denne balsam er silke. Det hjælper med at genoprette beskadiget eller skørt hår, “limer” de tørre og splitte ender. Dette produkt ødelægger ikke det naturlige pigment;
 • “Ellumen” – ultra-strålende maling uden peroxid. Handlingen af ​​alle forberedelser af dette firma er harmløs og er baseret på fysikens principper.

Smukt og velplejet hår er pigenes pynt. Og for at redde dem som sådan vil du hjælpe elueringsproceduren. Farvning uden skade og risiko vil være en god mulighed for at ændre dit billede i et stykke tid uden frygt for din hårs tilstand. Ikke fortryde penge og gør (i det mindste den første) procedure i salonen. Re-farvning kan gøres hjemme ved hjælp af specialværktøjer. Tro mig, effekten er pengene værd!

Vi råder dig til at læse: hvordan man gør håret tykkere

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

85 − = 77