Cream for gravide kvinder fra stregmærker

creme til stregmærker for gravide kvinder

Indhold:

 • Cream til stregmærker for gravide: hvad er vigtigt?
 • Gennemgang af cremer mod stregmærker

Cremen fra stregmærker til gravide er et specielt emne for samtale. For det første i en sådan tilstand, når der er så signifikante hormonelle ændringer i den kvindelige krop, kan svaret på forskellige lægemidler være uforudsigeligt. Ja, og glem ikke, at ingen har aflyst omsorgen for ens sundhed: produktet skal være sikkert for den fremtidige mor og hendes krummer.

Creme mod stregmærker bør indeholde retinol, som fugter epidermis og trænger ikke dybt ind i huden. Efter et bad skal du pålægge en olieopløsning af E-vitamin eller en effektiv creme fra stregmærker. Hertil kommer, at kroppen skal have vitaminer C, E og A samt fedtsyrer, der er indeholdt i fisk, vegetabilsk olie og grøntsager.

Selv den bedste creme mod stregmærker vil være ineffektiv, hvis den ikke bruges regelmæssigt. Kun de nødvendige næringsstoffer vil hjælpe vores hud med at håndtere vanskelige situationer og forblive smuk. Men hvad skal man gøre i de tilfælde, hvor tiden går tabt? Her skal du have en lægehøring, du skal muligvis gå igennem nogle procedurer. I bedste fald vil lægen rådgive cremen fra stregmærker efter graviditet. Opgaven af ​​sådanne cremer er hudens kvalitative ernæring og forbedringen af ​​dens regenerering.

Hvis du ikke betaler nok opmærksomhed til stregmærker, bliver de mere synlige i tide, og du skal bare glemme smukke åbne badedrag (fra et æstetisk synspunkt). Ja, de damer, der ammer, kan ikke bekymre dig: du kan finde en creme mod efter levering, hvilket vil være helt harmløst for både mor og baby …

Cream til stregmærker for gravide: hvad er vigtigt?

Cremen fra strækmærker under graviditeten er bedst at købe i specialforretninger og apoteker, hvilket minimerer chancen for at købe forfalskede varer. Hvordan vælger man en creme fra stregmærker blandt de overflod af varer, der tilbydes til dato af forskellige firmaer? Lad os lave nogle anbefalinger.

 1. Vælg en creme specielt til strækmærker til gravide kvinder. I sådanne produkter er sammensætningen udformet under hensyntagen til formålet, det vil sige for huden hos forventede mødre. Cremer fugtiger huden og modstår udseendet af striae (strækmærker).
 2. Den mest effektive creme fra stregmærker indeholder blødgøringsmidler, for eksempel jojoba og sheaolier. Også i sammensætningen bør være tilstede komponenter, der forbedrer blodcirkulationen i huden. Nå, hvis cremen fra stregmærker på maven indeholder aminosyrer, kollagen og vitaminer, da de bidrager til genoprettelsen af ​​hudvæv og gør overfladen glattere.
 3. Og den bedste creme fra stregmærker kan forårsage ubehagelige fornemmelser, hvis du bliver irriteret af lugten. Det er bedre at vælge et middel med en diskret aroma.
 4. Hvilken fløde er bedre fra strækmærker? Naturligvis hypoallergen! Derfor, hvis der er en mulighed for at erhverve en første prøve eller at låne lidt creme fra en ven, skal du gøre en test for følsomheden af ​​din hud til dette middel.

creme til stregmærker for gravide kvinder

Gennemgang af cremer mod stregmærker

Da markedet er fyldt med lignende varer, så uden nogen form for generel viden, vil det være meget svært at forstå valget af dette eller det pågældende værktøj. Derfor tilbyder vi dig et kort overblik over de produkter, der præsenteres på hjemmemarkedet.

 • Cream Mamacomfort

Mamacomfort er en creme fra strækmærker, som er designet til en tilbøjelig til tør og følsom hud. En god dyb penetration tilvejebringer emulsionspræparatet af midlet. Aktive komponenter kommer ind i blodbanen og stimulerer mikrocirkulationen i karrene, nærer huden og “indbefatter” intracellulære metaboliske processer, som påvirker naturlig hydrering. Hvis du regelmæssigt bruger denne creme fra stregmærker, vil elasticiteten af ​​din hud generelt blive bedre på grund af indholdet af olivenolie, kamilleekstrakt, hestekastanje og teetræ. Mamacomfort bruges bedst to gange om dagen: morgen og aften. Ansøg bør være på skinkerne, lårene og underlivet med blide massagebevægelser, indtil de helt absorberes.

 • Avent Cream

Cremen fra strækmærker har en mættet, men ikke fed formel, det hjælper med at klare konsekvenserne af vægtsvingninger. Produktet fugtiger, toner, styrker og lindrer kløe, indeholder et ekstrakt af alger og havsalat, hvilket forbedrer hudens elasticitet. Takket være den søde mandelolie roer huden ned og er fugtet. Papayaolie hjælper med at fjerne overskydende væske. Avent vil nære huden og blødgøre det takket være shea-træ frøolie.

 • Mustela Cream

Mustela har en dobbelt handling: det hjælper med at reducere eksisterende striae og forhindrer fremkomsten af ​​nye. Brug det i områder, der er tilbøjelige til ændringer af denne art: lår, skinker, bryst og mave. Den indeholder befugtningsmidler ANA, elastoregulatorer og blødgøringsolier.

Denne creme kan bruges i den første måned efter fødslen. Hvis du forsøger at reducere de allerede dannede strækmærker, så start med at anvende cremen, som de vises, brug den i 3 måneder.

 • Creme Vichy

Cream Vichy er ikke egnet til alle. Nogle kvinder hævder at stregmærker i brystområdet stadig optrådte, og det er svært at nævne denne creme økonomisk. Men så igen husker vi om hver enkelt kvinders individualitet. Cream fra strækmærker Vichy indeholder næringsstoffer og fugtighedsbevarende komponenter, hjælper med at forbedre hudens elastik. Syntese af kollagenfibre stimulerer hydroxyprolin, og disse fibre er kendt for at være ansvarlige for hudens elasticitet.

Cremen begynder at blive brugt fra 4. graviditetsmåned (forebyggelse), korrigeringskursen vil tage 2-3,5 måneder afhængigt af de enkelte hudegenskaber.

 • Creme Sanosan

Cremen fra strækmærker Sanosan er lavet i Tyskland. Det er et godt middel, der understøtter huden under graviditeten og i første trimester efter fødslen. Den indeholder hvedeprotein og olivenolie, som øger elasticiteten og elasticiteten og modstår udseendet af stregmærker og ar. Derudover kan dette værktøj i en periode med hurtig adolescent vækst anvendes som hudplejefløde.

 • Creme Lierac

Anvendes som korrigerende middel og hjælper med at bekæmpe huddefekter. Sådanne situationer kan skyldes hormonelle udsving i forbindelse med graviditet og amning, anvendelse af præventionsmidler og endog overgangsalder. Cremen fra strækmærker Lierac hjælper med at reducere antallet og størrelsen af ​​hudfedtceller, påvirker reduktionen af ​​kropsfedt, forbedrer hudfarven og justerer sin tekstur. Takket være dette værktøj øges hudtonen, dens elasticitet øges, og dybden og bredden af ​​strækmærker falder.

 • Cream Pregnacare

Pregnacare indeholder aften primroseolie, som genopretter mængden af ​​ceramider i huden og stimulerer lipidmetabolisme. For at berolige huden mod kløe anvendes kalendulaekstrakt. Fjern forskellige irritationer, vil få en regenererende og antibakteriel virkning af aloe-ekstrakt.

Dexpanthenol, og zink er ansvarlige for genoprettelse af huden, blødgør hornlaget allantoin, hjælpende slippe af gamle celler, vitaminer E og C act antioxidanter, stimulere huden ånde, forbedre karvæggen og cellemembranen. Pregnacare er en god fugtighedscreme, der ikke forårsager ubehag under påføringen.

 • Creme Chicco

Cremen fra Chicco-strækmærker kan kaldes så sikkert som muligt for fremtidige smuler. Hudens elasticitet stiger, graden af ​​dens fugtning stiger. Effekten af ​​cremen er kun overfladisk, hvilket udelukker skade for den fremtidige mor og hendes barn. Indeholder olier af ris klid og hvede, såvel som vitaminer PP og E.

 • BabyTeva Creme

BabyTeva stretch creme produceres i Israel, et firma med speciale i produktion af varer til fremtidige og unge mødre. Produktet opfylder alle strenge kvalitetskrav, det er helt sikkert for moderen og hendes baby. Kosmetik af dette mærke har mange anbefalinger og certifikater.

 • Cream Clarins

Clarins – tredobbelt virkning: profylaktisk virkning, kamp med eksisterende striae og hudpleje. Betyder nærer, fugter som det skal, og derved øge modstand mod strækning, stopper syntesen af ​​enzymer (metalloproteiner), som er ansvarlige for nedbrydningen af ​​kollagen og elastin fibre.

 • Cream Guam

Cremen fra strækmærker Guam indeholder 10% glykolsyre, som udøver en løftestang på strækmærkerne. Derudover findes naturlige olier og C-vitamin i sammensætningen. Syreindholdet i cremen fremmer en hurtigere fornyelse af epidermis, hvilket gør strækmærkerne næsten usynlige.

 • Creme Weleda

Det bruges fra graviditetens anden trimester morgen og aften dagligt. Produktet indeholder olier, vitaminer og olieekstrakt af arnica. Weleda har en behagelig appelsinsmag blandet med aromaen af ​​en rose. Kan bruges i tre måneder efter levering.

 • Biotherm Cream

Creme fra strækmærker Bioterm har en lyserød farve og en ikke-fedtet tekstur, der ligner en gel. Det anbefales at begynde at bruge fra den tredje måned af graviditeten, når fostret begynder at vokse intensivt, hvilket får huden til at strække sig. Påfør på lårene, skinkerne, maven, og glem ikke, at brystets hud også kræver pleje. Creme fra stregmærker Biotherm bør anvendes og efter graviditet i 2-3 måneder. Siden i løbet af denne periode er huden tæt komprimeret, og der er risiko for udseendet af postnatale strækmærker.

 • Elancyl Galenic Cream

Bruges til at forhindre strækmærker og reducere sværhedsgraden af ​​allerede eksisterende striae. Takket være produktet mister den ubehageligt udtalte farve af den strakte hud sin mætning.

Denne creme kan ikke bruges under graviditet, først efter. Hvis du bruger det under amning, skal du straks følge brystets hygiejne, så rester af fløden ikke kommer ind i krummens krop med modermælken.

Elancyl Galenic anbefales til brug i tre måneder. Påfør det, ligesom alle sådanne midler, med massagebevægelser, der gnider helt ind i huden.

 • Cream Willows Roshe

Creme Yves Rocher fra strækmærker er et produkt af gennemsnitlig kvalitet, da kvinder der bruger det siger, at resultatet er, men ikke for imponerende. Igen er alt individuelt. Prøv det og se selv.

 • Oriflame Cream

Oriflame genopretter strukturen på dermisniveau, huden bliver jævnere efter regelmæssig brug. Creme mod stregmærker Oriflame hjælper med at reducere dybden og længden af ​​stregmærker. Dette middel kan også bruges under graviditet.

 • Avon Cream

Creme fra strækmærker Avon har en diskret lugt og en behagelig tekstur. Men det passer ikke alle sammen! Kvinder siger at det forårsager udslæt, irritationer på huden forsvinder kun ved hjælp af andre ekstra midler, i nogle tilfælde varer sådanne “problemer” mere end en uge. Ja, og at cremen fra strækmærker fra Avon kæmper med strækmærker, er det svært at sige.

 • Morcare Cream

Cream fra strækmærker Mothercare – et godt produkt med jojoba og shea olier. Fugtiggør, nærer, forhindrer stregmærker. Det anvendes på samme måde som andre lægemidler: fra 10-12 uger og hele graviditeten.

 • Cream Attirance

Cream fra stregmærker Attirance refererer til naturlig kosmetik, sammensætningen af ​​sheasmør. Kvinder hævder, at cremen er overkommelig, men samtidig er kvaliteten ikke ringere end dyrere produkter.

 • Cream Rejene

Cream fra strækmærker Rejene hjælper med at klare selv med gamle stammer. Huden efter påføring af denne creme bliver mere elastisk, fugtet, dens tone stiger. Velegnet til alle hudtyper. Kompositionen af ​​lægemidlet omfatter et peptid af omstrukturering, regestil og vand, som trænger ind i de dybeste lag af huden og genopretter det i bukregionen, hvilket gør det glat og eliminerer strækmærker.

 • Venus Cream

Cream Venus fra strækmærker har en løftende effekt, fremmer fornyelse, kæmper med spor af blød hud – det vender tilbage til naturlig tone. For at få en betydelig effekt, skal du bruge mindst et par måneder.

 • Grøn Mor Creme

Grøn Mama indeholder tang (spirulina og kelp), har en dræningsvirkning, hjælper med at styrke muskelfibre. Derudover er 100% naturlige æteriske olier til stede i formuleringen. Samt alle kosmetik i dette firma, et middel til god kvalitet.

 • Creme Roc

Cream fra strækmærker Rock anbefales ikke til gravide og ammende mødre. Efter laktationsperioden anvendes cremen i mindst 8 uger, hvorefter resultatet bliver mærkbart – strækmærkerne vil falde cirka to gange. Roc forlader ikke pletter på tøj.

 • Cream Thalgo

Har en fedt tekstur og en skarp lugt. Kvinder hævder, at Thalgo creme fra strækmærker hjælper, det vigtigste er at begynde at bruge det i tide. For prisen er selvfølgelig produktet ikke billigt. Thalgo indeholder olier af hvedekorn og en taman, og også – elastin.

 • Eveline Cream

Creme Eveline fra strækmærker er en hel række produkter. Meget gode resultater viser cremen for at genoprette brystets form. Strækmærker går væk, huden vender tilbage til tonen. Mange kvinder forbliver meget tilfredse, de siger, at resultatet er manifesteret efter 1,5 måneders brug.

 • Creme Evinal

Cremen fra stregmærker Evinal tilhører en overkommelig priskategori, har en behagelig, ikke-klæbrig konsistens, er økonomisk. Ikke et dårligt resultat for acceptabel penge.

 • Collistar Cream

Cream fra strækmærker Collistar kan bruges både under kost og under graviditet. Sammensætningen indeholder aminosyrer, der modstår ødelæggelsen af ​​elastin. Farven på huden bliver meget bedre, vævets tæthed bliver højere. Et godt produkt, ingen dårlige anmeldelser blev fundet.

Dette er selvfølgelig ikke hele listen over produkter, der er på markedet, men blandt dem vil du uden tvivl afhente noget, der passer til dig selv. Test og gå ikke glip af øjeblikket for at fjerne strækmærker uden problemer. Enhver af dine bestræbelser vil blive belønnet. Enhver creme eller gel vil fugtige og nære huden, og selvom de strækmærker du stadig har, tro mig, vil de være meget mindre, end hvis du ikke gjorde noget, og alle lad det gå. Pas på din krop, og det vil sikkert glæde dig med sin skønhed!

Vi råder dig til at læse: et middel til stregmærker

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

38 − 31 =