Caramel hårfjerning derhjemme

Caramel hårfjerning derhjemme
Indhold:

 • Fordele og ulemper ved “sød” hårfjerning
 • Sådan koges karamel til epilering
 • Epilering af honning derhjemme

Reklame i magasiner og på tv er fuld af tilbud på forskellige måder til epilering. Og det er forståeligt – efterspørgslen giver altid anledning til et forslag. Enhver kvinde vil trods alt være ejer af silkeagtig og glat hud. Desuden er det er på mode, det er også æstetisk tiltalende, fordi næppe en bikini vil se smuk på en kvinde, der forsømmer voksbehandling bikini-området, samt en kort nederdel ved tilstedeværelse af overdreven vegetation på deres fødder. Det er derfor i skønheder i mange år kæmper med hår på kroppen på alle mulige måder. Historien om hårfjerning går tilbage til dybden af ​​århundreder har forskellige folkeslag anvendt forskellige metoder til hårfjerning. I kurset var infusioner af urter, tjære og meget mere. I mange år var en populær metode til hårfjerning at fjerne hår med varm voks.

Fordele og ulemper ved “sød” hårfjerning

For nylig er karamel hårfjerning blevet meget populær, samt fjernelse af hårfjerning med honning. Men samt alle nyheder af kosmetologi diskuteres om det. Der diskuteres positive og negative sider, som har karamelepilation. For at kunne objektivt evaluere alle fordelene ved denne metode, skal du lære mere om den teknik, hvormed karamel hårfjerning udføres. Endnu bedre, prøv hvad der er en sød hårfjerning oplevelse. Det er ikke for ingenting, at de siger: “Det er bedre at se en gang …”

Kosmetologer adskiller kun nogle få tilfælde, hvor karamellhjerring er kontraindiceret:

 • Har du brugt meget tid på stranden eller i solariet? Før karamelhårfjerningen er færdig, skal du undersøge huden omhyggeligt i epileringsområdet: hvis det viser spor af eksponering for ultraviolette stråler – rødme, skalering og blærer – gør ikke hårfjerning.
 • Hvis du lider af diabetes, skal du konsultere en læge om, om carmelhår vil skade dit helbred.
 • Det er uacceptabelt for karamelepilation, hvis opskriften på karamel betyder tilstedeværelsen af ​​en sådan komponent som honning til personer, der lider af allergiske reaktioner over for honning.

Talrige positive anmeldelser af kvinder, der bruger karamel til depilation, karakteriserer denne procedure fra den bedste side. Alle kvinder skelner mellem følgende plusser, som har, om end sødt, men stadig epilering, hvilket er ret smertefuldt i sig selv:

 • Depilation med honning og karamel hårfjerning derhjemme er meget bekvemt, kræver ikke besiddelse af særlige færdigheder.
 • Caramel, der anvendes til depilation, er ikke, i modsætning til voks, fedtopløselig. På grund af denne egenskab trænger karamel ind i hårets pære og trækker den ud og bryder ikke af som voks. Hår vokser meget langsommere, gradvist tyndere, med tiden forsvinder de næsten.
 • På grund af det faktum, at hårene ikke går i stykker, er muligheden for indgroede hår næsten udelukket.
 • Meget ofte efter fjernelse af bikinizonen mærker kvinder ikke kun hudirritation, men endda ret stærk hævelse af vævene, som kan vare i flere dage. Epilering af karamel, selv hjemme, er mindre smertefuld og forårsager ikke så stærk hudreaktion.
 • Det er også meget bekvemt, at før karamelepilation, i modsætning til voksepilation, er det ikke nødvendigt at reducere længden af ​​håret på forhånd. Du kan straks starte proceduren for hårfjerning.
 • Før udseendet af karamelepilation blev kvinder, der lider af en sygdom som åreknuder eller har en blød hud, frataget muligheden for voksning. Caramel til depilation behøver ikke opvarmes til høje temperaturer, hvilket gør det muligt at anvende denne metode i ovennævnte grupper af kvinder. Desuden kan caramel depilation ikke være bange for udseendet af vaskulære spirer på huden.
 • Med caramel depilation fjerner du ikke kun unødvendige hår, men også et kåt lag af hud, det vil sige gøre en slags skrælning. Som følge heraf bliver huden ikke bare glat, men fløjlsagtig og blid ved berøring.
 • For at fjerne karamelrester fra huden efter depilering skal du blot skylle det med vand. Du kan også anvende en fugtgivende creme til epileringsstedet, hvilket vil hjælpe med til at fjerne rødmen forårsaget af hudirritation meget hurtigere.

Caramel hårfjerning derhjemme

Sådan koges karamel til epilering

For at gøre en sød hårfjerning er der absolut ingen grund til at gå i salonen. Caramel hårfjerning derhjemme vil ikke forårsage problemer, selvom du aldrig har gjort noget som dette før. Hvis du har besluttet, at du har brug for epilation karamel – opskriften til fremstilling af karamel og afskallingsprincippet er beskrevet nedenfor.

Det vigtigste er at vide, hvordan man laver karameller til depilation. Vær ikke bange for at du ikke vil lykkes. Faktisk er det let at lave karamel til depilation – opskriften er meget enkel. Derudover er karamel hårfjerning absolut overkommelig – opskriften indeholder billige ingredienser. Du skal bruge følgende ingredienser:

 • Sukker – 100 gram. Du kan bruge både normalt sukker og sukkerrør.
 • Vand – 100 gram, du kan bruge almindeligt ledningsvand.
 • I nogle tilfælde, når karamel er forberedt på depilation, indeholder en opskrift på, hvordan man koger karamel til depilation korrekt, en ingrediens som citronsyre. Citronsyre anvendes i de tilfælde, hvor karamell hårfjerning af bikini zone udføres hjemme.

Alle ingredienserne placeres i en emaljebeholder, omhyggeligt, ved hjælp af en mixer eller visp, bland til glat. Herefter bringes blandingen til kog i et vandbad. Blandingen skal omrøres konstant, indtil sukkeret opløses fuldstændigt.

Efter at den krævede konsistens er opnået, skal blandingen fjernes fra varmen og får lov at afkøle. Efter at pastaen er afkølet, vil den ligne et tyggegummi. Du skal anvende karamel til det tilsigtede sted for depilation og forlade et øjeblik. Derefter fjernes karamellen med en skarp bevægelse. Sammen med karamelpladen fjernes unødvendige hår. Under biliniszonen bliver det ikke anbefalet at behandle et stort område af huden samtidig. Det er bedre at fjerne håret efter at have delt behandlingsområdet i små områder.

Caramel hårfjerning derhjemme

Epilation med honning hjemme

Honning er efterspurgt ikke kun for sød tand. Epilation honning derhjemme er meget populær, såvel som karamel hårfjerning derhjemme. Depilation med honning er baseret på samme princip som karamel epilation, kun et par andre ingredienser anvendes til fremstilling af pastaen:

 • Naturlig honning – 200 gram. Du kan bruge absolut enhver honning – lime, boghvede, honning fra den søde kløver.
 • Friskpresset juice af tre citroner.

Honning og citronsaft blandes, koges over lav varme. Brug ikke jern ikke-emaljeret redskaber. Derefter sættes honningen ned. Epilation honning derhjemme udføres på samme teknologi som epilation karamel. Vær igen opmærksom på, at hårfjerning med honning er strengt forbudt for folk, der er tilbøjelige til allergiske reaktioner.

Hvis du ikke risikerer karamelepilation hjemme, kan du gøre det i en skønhedssalon. Men desværre har denne epileringsmetode endnu ikke nået sådan popularitet som voksning. Derfor er der ingen tjeneste i denne skønhedssalon. Men hvis du viser lidt tålmodighed, vil du helt sikkert nå dit mål og finde en kosmetolog, der er bekendt med teknikken i denne epilering. Din udholdenhed vil blive belønnet med den perfekte tilstand i din hud!

Vi råder dig til at læse: sukkerepilation

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 4