Brændende panacea: hårmaske med sennep

hårmask med sennep

Indhold:

  • Sennep: Forholdsregler
  • Hvor nyttig sennep til hår
  • Sennep til håret: opskrifter

Piger er uforudsigelige mennesker. De første købe deres super-dyre shampoo med det formål at redde tyndere hår, og derefter falder i nøjsomhed tilstand, tømning af køleskabet, for at lave en maske for hår på populære opskrifter. Og det sidste aspekt er mest underholdende. Det ser ud til, at vores unge damer seriøst tror på, at absolut ethvert produkt, der findes i køkkenet, kan gøre almindeligt gennemsnitligt hår til en luksuriøs løve mane. De mere intelligente repræsentanter for det svagere køn beslutter stadig at se i håndbogen og notere nogle oplysninger, før man laver en maske.

Og det er korrekt. Det sker ofte, at det i et tilfælde hjælper med i problemet, og i det andet er det helt magtesløst (hvis det ikke skader). Så luk køleskabet og lyt til et par tips om, hvordan du gør dit hår stærkere. Selvom, hvad er dette i dine hænder? Mustard? Fint. Så vil vi fortælle dig, hvordan den sædvanlige hårmaske lavet af sennep var i stand til at redde mere end en piges frisure. Vi er seriøse. Senest er sennep ikke kun en krydder “med et tegn”, men også en fremragende kosmetik. Nu vil vi bevise det for dig.

sennep hår maske

Sennep: Forholdsregler

Da vi vidste, at ikke alle piger læste oplysningerne til slutningen, besluttede vi at fremhæve de vigtigste aspekter af huskosmetologi i begyndelsen af ​​artiklen. Så hvad skal du vide, før du påfører en sennepsmaske til dit hår?

  1. Hvis du har tør eller følsom hovedbund, skal du opgive sennep. Det samme gælder for piger, der er tilbøjelige til allergi. Hvordan forstår du at du tilhører den sidste kategori af kvinder? Det er nok at påføre en lille mængde af den færdige blanding på bagsiden af ​​håndfladen. Hvis huden efter 5 minutter forblev i god stand (ikke rødme, eller værre, ikke blæret), derefter sennep maske passer til dig og du kan begynde operationen for at redde håret. Bare ikke haste for at blande ingredienserne, læs artiklen til slutningen.
  2. Sennep maske indebærer at bruge kun sennep pulver, men ikke almindelig mad sennep. Dem, der er for doven til at gå til butikken, eller som simpelthen besluttede at se på denne tilstand gennem dine fingre, anbefaler vi at læse sammensætningen af ​​den færdige sennepssauce på pakken. Vi er sikre på, at du på den lange liste nemt kan finde ingredienser, der ikke anvendes i kosmetologi. Vi har ikke en hårmaske, ikke? Så hvorfor har du brug for smag og lugtforstærkere på dit hår? Derudover kan nogle stoffer, der er en del af den færdige sennep, skade hårpæren. Vi synes ikke, at du gerne vil have det her. Derfor er det bedre at gøre en mere indsats og gå til butikken, især da en sennepspulver ikke stopper der.
  3. Antag at du allerede har købt sennepspulver og alle de nødvendige ingredienser til masken (ifølge receptet og ikke ved “det, der er tilbage i køleskabet”). Nu er det tid til at forberede en blanding for at styrke håret. En meget vigtig indikator er det vand, du bruger til at maskere masken. Dens temperatur bør ikke være for høj. Mange piger, der husker oplevelsen af ​​at brygge henna med kogende vand, hæld varmt sennepsvand – og lav fejl. Da sennepspulveret, under påvirkning af kogende vand, udsender giftige stoffer, som (som du sandsynligvis allerede har gættet) påvirker håret negativt.
  4. Lad os nu tale om varigheden af ​​masken. Sennep blanding – en ting ret delikat. Det kan både redde dig mod skaldethed og brænde din hovedbund. For at gøre dette behøver du bare at holde masken tilbage. Nej, nej, brændende er ikke kun en acceptabel norm for sennep, men også en nødvendig betingelse. Du bør dog forstå, at hvis hårmasken giver dig et stærkt ubehag, betyder det at det er tid til at vaske det væk. Ellers får du en helt modsat virkning.
  5. Men mens masken ikke gik forbi, råder vi dig til at bruge en brusebad eller simpelthen til at ryste hovedet med en cellofanpose. Og det er ikke, at sennep under sådanne forhold vil fungere bedre (selvom det også er sandt), men at en sådan blanding ikke skal komme ind i øjnene. Hvad sker der, hvis blandingen kommer til liv? Så råder vi dig til at vaske dine øjne med varmt vand.
  6. Kosmetologer anbefaler ikke at udføre proceduren for rent hår. Enig at sennep maske – en ting, der er ganske aktiv, og dit hår påvirker ikke yderligere beskyttelse i form af sebaceous dækning.
  7. Så ringede vækkeuret, og det er tid for dig at vaske af masken. Vidunderligt. Bare glem ikke at tænde varmt vand i stedet for varmt. Kan du huske, hvordan varmen på sennep virker?

Hvor nyttig sennep til hår

Enig, du kan ikke give opskrifter til hårmaskere uden at forklare alle fordelene ved den anvendte ingrediens. Derfor er det tid til at tale om de vidunderlige egenskaber af sennep.

For det første stimulerer sennep hårvæksten. Så hvis du ønsker at vokse en fletning som Rapunzel, lager den op med sennepspulver. For det andet behandler disse masker effektivt skaldethed. Let brændende (som giver sennep) øger blodtilførslen til hårsækkene, og de til gengæld får den nødvendige ernæring, hårsække, der tilsyneladende manglede før (dette er den mest almindelige årsag til hårtab – mangel på magt). For det tredje normaliserer sennep sebaceous kirtler. Det vil sige, ejere af olieagtigt hår kan erstatte den daglige vask af hovedet med en ugentlig sennepsmaske. Desuden absorberer sennep perfekt overskydende fedt på huden og håret. Som du kan se, er der mange fordele. Nu er det værd at tale mange måder at behandle hovedbunden på med sennepspulver.

hår maske fra sennep

Sennep til håret: opskrifter

Sennep i kosmetologi er en ingrediens, der er universel nok. Det bruges både til at gøre masker og til at vaske dit hoved. Vi vil tale med dig om alle metoder til at redde hår ved hjælp af sennep.

Den hurtigste måde at returnere hår til livets glans og styrke er selvfølgelig sennepskylning. For at gøre dette skal du bare fortynde 2 spsk sennepspulver i et bassin med varmt vand og skyl den resulterende blanding med rent hår. Tilsæt halvt citronsaft til sennepens blanding, og du kan forbedre effekten af ​​helbredelsesskyllet. Men denne metode er relevant for dem, hvis hår er allerede tæt og stærkt. Hvis dit hår begynder at falde med hævn, er det bedre at stadig have en kompleks behandling af hovedbunden, hvoraf en af ​​bestanddelene er en sennepsmaske. Der er mange gode opskrifter til dette middel. Vi vil introducere dig til de mest effektive af dem.

Sennep maske med burdock olie

For at forberede denne maske, vi har brug for 2 spsk varmt vand, den samme sennep pulver, 2 tsk sukker (bare ikke overdrive det, fordi det er fra sukker afhænger af, hvor forbrændingen vil være en blanding), 1 æggeblomme, 2 spsk burre (kan være oliven ) af olien. Hvis du har fedtet hår, anbefaler vi at øge dosis sennepspulver. Bland alle ingredienserne, gælder for snavset hår (dette krav er obligatorisk, især hvis du laver en sennepsmask for første gang). Lad blandingen virke i 15 minutter. Advarsel omgående at denne sennepsmaske er ret varm, så du bliver nødt til at vente lidt.

Sennep maske forenklet

Dette er måske den enkleste af alle sennepsmasker. Du skal kun fortynde sennepspulveret med varmt vand og anvende blandingen til hårets rødder. Varigheden af ​​denne maske varierer fra 15 minutter til en time. Det hele afhænger af din følsomhed. Hvis masken begynder at bage, som om nogen laver bøf på hovedet, så er det tid til at vaske af lægemidlet. Hvis brændingen er ret tolerabel, kan du øge varigheden af ​​masken. Forresten, jo længere du bruger sennep masken, desto mere tolerant over for dens handling er huden.

Sennep maske alkohol

Denne opskrift er ikke kun rettet mod at styrke håret, men også på deres fugtgivende. Bland 1 spiseskefuld af enhver hårbalm, 1 tsk sennepspulver, 1 æggeblomme og 1 spiseskefulde alkohol. Påfør den resulterende blanding med en børste på hårets rødder og lad den gå i ca. en time. Efter denne tid vaskes masken af ​​med varmt vand.

Sennep maske med mayonnaise og smør

Hvis du har tørt hår, anbefaler vi at du bruger denne hårmask mulighed. Vi får brug 1 tsk blødt smør, 1 spiseskefuld oliven (eller andre) olie, 1 spiseskefuld mayonnaise højt fedtindhold og 1 teskefuld sennep pulver. Bland alle ingredienserne og lad dem stejle i et stykke tid. Efter det gælder håret og blød i 30-40 minutter. Hvis fedtindholdet var for stort, kan du fjerne en af ​​ingredienserne og erstatte det med varmt vand i samme forhold.

Sennep maske på en uigennemsigtig

Denne maske hjælper med at øge hårvæksten hurtigt og uden særlige omkostninger. Hvorfor plage dig selv med den smertefulde procedure med mesoterapi eller ødelægge dit hår og opbygge det? Det er nok at købe sennepspulver og have lidt tålmodighed. For at lave en mirakelmaske blandes 1 kop kefir eller varm mælk med 1 spsk tør gær og et glas sukker. Lad stanken gæres, og tilsæt 1 tsk tør sennep og 1 spiseskefuld honning. Masken er klar. Påfør sennep-gærblandingen på håret, luk hovedet med cellofan, et håndklæde og lad håret behandles i en halvanden time. Skyl med shampoo. Du kan også anvende balsam til dit hår (du vil ikke blive overbrugt).

Sennep maske til at styrke håret

Den sidste sennepsmaske, som vi vil introducere dig, har til formål at styrke håret. Sug kogende vand 50 gram farveløs henna. Lad det afkøle lidt, og tilsæt derefter 50 gram tørt sennepspulver. Stir. Tilsæt 1 æggeblomme og 2 spsk honning. Rør omhyggeligt på håret og lad det virke i 1 time.

Enhver af de foreslåede masker skal udføres en gang om ugen i to måneder (ofte ikke rådgivet, ellers kan du let tørre dit hår og hovedbunden). Det skal dog bemærkes, at behandlingen af ​​ethvert problem bør være omfattende, så hvis du laver sennepsmasker, men spiser dårligt, så vil der ikke være nogen ordentlig effekt. Tilsæt til din kost frisk cottageost (helst hjemmelavet), mælk, friske grøntsager og frugter. En god drøm er også et løfte om en sund krop (derfor og hår også). Plus glem ikke om en tilstrækkelig mængde renset vand.

Ofte forekommer fejl i kroppen på grund af dehydrering, så drik mere, og det er bedre, hvis det er godt mineralvand. Hvis du spiser godt, lav regelmæssigt sennepsmasker, men håret falder stadig ud, så problemet er mere alvorligt, og det er på tide at se en læge. Vi håber dog, at vores enkle tips stadig vil hjælpe med at genoprette hårets skønhed, og sennepspulver bliver en sand hjælper i denne sag.

Vi anbefaler dig at læse: Masker til hår med mayonnaise

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 6