Vareniki raaka-perunoilla – erittäin maukkaita ja hyvin säästeliäästi

nyytit raa'an perunan kanssasisältö:

 • Perinteiset nyytit raa’an perunan kanssa
 • “Chepy” valmistetusta taikasta
 • Vareniki perunoilla ja pekonia

On paljon lajikkeita nyytit. Valmista ne hedelmillä, tuorejuustoilla, perunoilla ja jopa lihalla. Tiettyjen tuotteiden täyttö voi myös olla erilainen. Tässä esimerkiksi vareniki perunoilla. Meille on tavallista nähdä (ja on olemassa!) Vareniki täytettynä keitetyt perunasta ja jopa maustettu paistettua sipulia. Kuitenkin monilla maakunnilla, sekä lähellä ja kaukana ulkomailla vareniki raaka-perunalla valmistetaan. Reseptejä juuri tällaisesta varenikista suosittelemme, että kokeilet keittiötäsi.

Perinteiset nyytit raa’an perunan kanssa

Tämän lautasen yleisin versio valmistetaan täyttämällä raaka-perunat ja sipulit. Taikina heille on myös perinteistä.

ainesosat:

 • Vesi – 2 kuppia;
 • Jauhot – kunnes haluttu taikinan koostumus;
 • Munat – 1 kpl;
 • Perunat – 5 kpl;
 • Voi – 3 rkl;
 • Sipuli-turnip – 1 sipuli;
 • Kasviöljy paistamiseen sipulia varten;
 • Mustapippuria ja suolaa – makusi.

valmistus:

Me vaurioittelemme tavallista nyyttikastiketta, joka soveltuu myös varenikiksi. Kaada vettä kulhoon, lisää siihen suolaa ja raakamaitoa ja sekoita kaikki perusteellisesti. Sitten alkaa vähitellen kaataa seulottu jauhot, ensin sekoittamalla taikina lusikalla ja sitten vaivaamalla se kädet. Valmis lähteä taikina noin 20 minuuttia. On tarpeen, että jauhot luovuttavat gluteeninsa ja taikina homogeenisemmaksi ja joustavammaksi.

Kun taikina lepää, valmistamme täytteen. Perunat pestään perusteellisesti ja kuoritaan. Tämän jälkeen hiomme perunat raastimeen ja käännetään pieniksi lastutuksiksi. Lisää suolaa, sekoita ja odota kaksi minuuttia. Purista sitten perunat ja pehmennetty kermainen öljy täytteenä. Täyte sekoitetaan siten, että voita jaetaan tasaisesti koko massalle ja täyttö alkaa kerätä kulhoon. Me hieno sipuli hienoksi. Ravista kauraa kasviöljy ja anna sen polttaa. Paista tämä öljyradan, kunnes se muuttuu kullanruskeaksi.

Taikina me rullaamme ohuen kerroksen, josta leikataan kupin tai lasin ympyrän avulla. Me keräämme palaset – niistä voi kuroa toinen taikinakerros. Tärkeää! Laita taikina jauhotusta pöydästä. Nyt jokaisen taikinan ympyrän päälle laitamme noin puolitoista teelusikallista täyteainetta, ja leikkaamme reunat, kuten klassisessa varenikissa, merkkijonoineen.

Vaikka olemme mukana vareniki, on tarpeen laittaa potin vettä uuniin. Kun vesi kiehuu, panemme siihen varenikin. Muista, että raa’at nyytit menevät heti pohjaan ja yrittävät tarttua siihen. Siksi laittamalla ne veteen, sekoita välittömästi lusikalla. Jotta nuudelit valmistettaisiin täysin, kestää noin kahdeksan tai kymmenen minuuttia. Keitä ne keskilämmöllä niin, että taikina ja raaka-perunat lämmitetään tasaisesti. Heti kun sapat tulevat ylös, heitämme ne takaisin paikoilleen ja panemme ne takaisin tyhjään kattilaan. Kaada samaan pannuun voita sipulilla partaveistosta, sekoita kevyesti ja tarjoile.

nyytit raa'an perunan ja pekonin kanssa

“Chepy” valmistetusta taikasta

Uralsissa kypsennetään Vareniki niin mielenkiintoisella nimellä. Ja he saivat nimensä kiitos epätavallisen dumplings-muodon, tai pikemminkin, alkuperäisen menetelmän taikinan repimiseksi. Kokeile ja teet nämä “konepellit”

ainesosat:

 • Puolen kiloa jauhot (2 kuppia);
 • Potokki potokhilki (4 perunaa);
 • 1 sipuli;
 • 2 rkl kasviöljyä;
 • 1 kupillinen vettä (jyrkkä kiehuva vesi);
 • Puolet tl suolaa.

valmistus:

Kaada kulhoon seulottu jauhoja ja lisää suolaa. Me sekoitamme kaikki perusteellisesti. Sitten tehdään pieni reikä jauhot, kaada öljy siihen ensin ja sitten kiehuva vesi. Aloita taikinan vaivaaminen. Ensin vaurioitamme sitä lusikalla, ja kun jauhot yhdistetään veteen ja taikina kokoaa suuret möhkäleet, jatka vaivata taikina kädet. Kun kaadat taikinan kulhoon ja kerätään se kulhoon, siirrä tämä pallo jauhotettuun pöytään ja vaivaa taikina vielä viisi minuuttia. Sekoituksen lopussa se pysähtyy kokonaan käsiisi ja pöydälle, pehmeä ja muovinen.

Siirrä taikina kulhoon ja anna levätä kahdenkymmenen minuutin ajan. Tällä hetkellä valmistamme täytteet nyytit. Pistä ensin sipulit hienoksi. Huomaa, että perinteisille Ural-konepellille sipuli leikataan, mutta se ei hankaa raastimeen. Sitten leikkaamme hyvin esipestyjä ja kuorittuja perunoita hyvin pienissä kuutioissa. Sekoita perunat sipulilla, suolalla ja heittää ne siivilöiden päälle ylimääräisen mehujen poistamiseksi.

Jauhotusta pöydästä käärimme taikina ja leikimme ympyrät. Ja nyt mielenkiintoisin on, että alamme muokata “konepellit”. Taikinan jokaiselle kierrokselle laita täyttö (noin yksi teelusikallinen), laita ympyrä kämmenelle ja alkaa repeytyä. Ensimmäinen tehdään tavalliseksi, ja sitten jatkamme seuraavalla tavalla. Ympyrän puolikkaaseen reunaan (takaseinä) sormi hieman työntää, muodostaa taitoksen ja liimaamalla sen ympyrän toisen puoliskon tasaisella reunalla. Seuraava puolustaja on tavallinen ja jälleen – ryppyjä. Tämän seurauksena saamme siisti “cap”.

Kypsennä kuin tavallinen vareniki, pudottamalla ne kiehuvaan veteen tai panemalla höyrystimeen ja keittää pari minuuttia viisitoista. Valmis kuuma nyytit välittömästi voideltu öljyllä ja tarjoillaan hapan kermalla.

herkullisia nyytit raa'an perunan ja pekonin kanssa

Vareniki perunoilla ja pekonia

Perunan ja pekonin yhdistelmä on perinteisesti pieni venäläinen keittiö. Mutta he kokevat tällaisen varenikin Uralissa ja Siperiassa. Salo ja täytetyt perunat kierretään lihamyllyyn tai leikataan hyvin pieniksi kuutioiksi. Täyttö on tehty tuoreella, suolalla tai savustetulla pekonilla – tämä on jo amatööri.

ainesosat:

 • Kilogramma perunoita;
 • 200 g suolattua rasvaa;
 • 2 sipulia;
 • 2 kuppia jauhoja;
 • 1 lasi vettä;
 • 1 muna;
 • Suolaa ja pippuria – makusi.

valmistus:

Teemme tavanomaisen dumpling taikinan. On totta, että rypäleperunoiden rypytyksille on tehtävä hieman jyrkempi. Joten kaada jauhot kulhoon, lisää suolaa, kananmunaa ja vettä ja vaivaa muovitaikinaa. Valmis taikina kääritty elintarvikepakkaukseen ja puhdistetaan jääkaapissa. Kun taikina “tulee”, valmistelemme täyttöä.

Kaivaa ja kuorista perunat kuoresta, kuori sipulit, leikkaa pekoni rasva. Sitten vuorotellen kierretään kaikki lihamyllyssä, jolloin peruna täytetään. Kaada se maustetulla pippurilla ja suolalla haluamallesi. Ylimääräinen mehu puristetaan (täyttö ei saa olla märkä) ja heitetään takaisin seulalle.

Sitä vastoin poistamme taikinan jääkaapista ja kaadetaan se jauhotusta pöydälle kahden tai kolmen millimetrin kerrospaksuuteen. Taikinaa leikattiin halkaisijaltaan 6-7 cm: n ympyröitä ja panimme niihin noin kaksi teelusikallista täytteestä. Reunat on suojattu perinteisillä kuviollisilla lipastoilla. Valmistamme vareniki raaka-perunalla, laskemalla ne kiehuvaan suolattuun veteen: valmiit nyytit float ylös ja turvota. Pidämme huomion niiden melusta ja välittömästi kaudella voita. Tarjoilla hapankermaa, majoneesia tai ketchupia.

Jos et ole vielä kokeillut varenikiä, joka on täynnä raaka-perunoita, muista korjata tämä virhe! Ne osoittautuvat herkullisiksi ja tyydyttäviksi, ne valmistellaan nopeasti, ja ne maksavat hyvin taloudellisesti. Keitä ilo ja miellyttävä ruokahalu sinulle!

Suosittelemme, että luet: Ruokamunat: ruoanlaitto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 4 =