Soup kharcho georgialaisessa

herkullista naudanlihaa

sisältö:

  • Tämä Georgian kharchon klassinen resepti
  • Resepti naudanlihan luumuja

Georgian keittiömestari oikeutetusti omistaa erityispaikan monien erilaisten kansallisten ruokien joukosta. Harvat ihmiset eivät ole kuulleet tällaista kunnioitetaan reseptejä Georgian kuin chakhokhbili khinkali, KHACHAPURI tai sacivi. Georgian keittiö on niin monipuolista, että luonnossa ei yksinkertaisesti ole yhtä reseptiä ruoanlaittoa varten. Toisin palvelee länteen tai itään, ja toinen oikealla kertoo, että hänen resepti ainoa oikea, mutta perus ainesosia, joita ilman lautasen menettää kansalliset värit säilyvät muuttumattomina. Se on resepti kuuluisan dzerohis hortsi harshot, tunnetaan paremmin monet fanit tämän Georgian keittiö kharcho keittoa ilman liemi, riisi, perunamuusi luumut tkemali tai saksanpähkinöitä, mausteet ilman humala-suneli ei ole mitään tekemistä tämän kharcho naudanlihaa poten- georgian.

Georgian keittiön erikoispiirre on ensimmäisen ja toisen astian valmistuksessa käytettävien mausteiden runsaus. Yleisin ja tunnetuin mausteet -. Cilantro (tai korianteri), humala-suneli, rakuuna, sahrami, basilika, musta ja punainen paprika, jne. Tässä tapauksessa, toisin kuin yleisesti luullaan, palava paprika, esimerkiksi on käytetty melko säästeliäästi. Sense mausteiden käyttö, erilaisina yhdistelminä, lautasen on antaa maut tiettyä, eikä antaa sille visuaalinen itse.

Lautasen resepti tarjoaa broilerien lajikkeita siipikarjanlihalle, karitsalle ja naudanlihalle. Georgian keittiössä käytetään useimmiten siipikarjanlihaa ja naudanlihaa. Tarkastelemme naudanlihan naudanlihan klassista reseptiä. Keiton tekemiseksi pala tuoretta naudanlihaa, mieluiten rinta. Liha pestään perusteellisesti ja erotetaan luista ja kalvoista. Sitten perkutaaniset kappaleet leikataan kuitujen yli, nopeudella 3-4 kappaletta per annos. Paahdetaan sipulista liemestä uutettua lihaa, kun taas liemi saa rikkaampaa makua. On syytä huomata, että hapan keitto kharcho on keitettävä emali kattilassa, alumiini tästä syystä ei sovi ilmeisistä syistä.

Resepti kharcho georgialaisessa ehdottaa paljon vihanneksia ja mausteita. Esimerkiksi Cilantrella on oma erityinen maku, joten sen käyttämistä varten on välttämätöntä keskittyä tuotteen kuluttajien makuelämyksiin. “Klassinen” resepti ruoanlaittoon kharcho on yksinkertaisesti käsittämätön ilman niin tärkeä ainesosa kuin apila. Se kuivataan auringon soseessa luumun tkemalin massasta (kirsikkamurut). Tkemalin lisäksi perunamuusia voidaan valmistaa vehnän hedelmistä. Hedelmäpuuta kuivataan auringossa ja saadaan puolikuiva levy, jota voidaan säilyttää pitkään kakun muodossa. Myöhemmin tarvittaessa pientä kappaletta katkaistaan ​​tällaisesta levystä ja liotetaan pieneen määrään liemiä. Tätä kastiketta käytetään valmistamaan paljon georgialaisia ​​ruokia. Lähikuvaan Georgian tklapin korvikkeen makuun ja laatuun voidaan valmistaa samalla tavalla mansikoiden hedelmistä.

kuinka valmistaa kharcho
Takaisin sisällysluetteloon

Tämä Georgian kharchon klassinen resepti

Todellinen georgialainen keittohurcho valmistetaan vain naudanlihasta ja vain tarvittaessa se voidaan korvata lampaan kanssa.

Liha pestään, leikataan osiin ja asetetaan emalilevylle, jonka tilavuus on 4-5 litraa. Kaada kattila kylmällä vedellä ja kypsennä. On suositeltavaa keittää, jolloin ei saa olla voimakasta kiehuvaa vettä eikä poista pintaan näkyvää vaahtoa meluisalla. Lihaa voi syödä hyvin vähintään 1,5-2 tunnissa.

Leikataan hienonnettu sipuli pannulla voita kanssa ja lusikallinen jauhoja kunnes kultainen. Valmis liha otetaan pois, sekoitetaan sipulit ja paistetaan vähän. Lähetä pesty riisi kattilaan liemellä. 10 minuutin kuluttua riisin jälkeen lisätään kuoritut ja jauhetut saksanpähkinät pannulle. Me kypsennämme tuoreita tomaatteja, kaadetaan kiehuvaa vettä ja otetaan kuori pois kuutioiksi. Yhdistämme tomaatit hienonnettuihin yrtteihin, puristettuun valkosipuliin, suolaan ja mausteisiin. Tuloksena oleva seos sirotellaan puoliksi puristetulla sitruunamehulla ja sekoitetaan huolellisesti kaikkiin. Lisää hapatettu liha sipulilla ja keitetään. 10 minuuttia ennen ruoanlaittoa, lisää keittoastia tomaattien ja tkemaliinikastikkeen kanssa.

Valmis kharcho peitetty tiiviisti kansiin ja niin vaatii 15-20 minuuttia. Ennen tarjoilua, ripottele hienonnettuilla yrtteillä. Perinteisesti kharcho on paksu keitto ja siinä on nestemäistä hapankermaa. Tarjoili kuumaa, erityisen hyvä hominy.

ainesosat:

1-1,5 kg naudanlihaa, 2-3 sipuliä, 1 pieni valkosipuli, 200 g tuoretta tomaattia, 1 rkl. Lusikka jauhot, laakerinlehdet, pippuri 10-12 herneet, 2 h. Lusikka Khmeli suneli 0,5 tuntia. Tl jauhettua sahrami, suola, karvas ja makea paprika, 150-200 g kuorittuja saksanpähkinöitä, riisi juoma, kastike tkemali, vihreät.

Takaisin sisällysluetteloon

Resepti naudanlihan luumuja

Vasikanliina pestään ja leikataan osiksi, asetetaan kattilaan ja täytetään vedellä ja keitetään. Poista vaahto levyn pinnalta melulla. Noin kahden tunnin jälkeen lisäämällä viipaloitu sipuli, pestiin riisi, murskattu valkosipuli, luumu happo, suola ja pippuri. Tuo keitto kiehuvaksi ja anna keittää vielä 25-30 minuuttia. Tomaattisose tai tuoreita tomaatteja hieman paista voissa tai rasvaa, joka on poistettu liemestä ja 10 minuuttia ennen keiton lopussa lisää ne keittoon. Pöydälle tarjoamme valmiin kharchon, joka sirotellaan hienoksi silputtuilla vihreillä.

ainesosat:

400-500 g naudan, 2 sipuli, valkosipuli neilikka 4,3, 0,5 kuppia hapan luumut, 0,5 kuppia riisiä, 2 rkl. rkl tomaatin perunasoseita tai 150-200 grammaa tuoretta tomaattia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 4