Resepti herkullisen borschin kanssa pavut

nopea borscht keitto resepti

sisältö:

  • Mitä papuja ostaa?
  • Vain oliiviöljy
  • Borschin salaisuus, jonka kaikkien pitäisi tietää

Lähes kaikki ihmiset, kuten borsch, mutta monet eivät tiedä resepti ruoanlaittoon tämä herkullinen keitto. Ja joskus ukrainalaista ruokaa voi jopa pilata. Nyt borsch pavut on erittäin suosittu.

Se näyttää olevan ensi silmäyksellä valmistellessaan mitään monimutkaista. On kuitenkin joitain vivahteita, jotka on otettava huomioon. Muuten keitto ei ole sama kuin olisi toivottavaa valmistaa aluksi. Ennen valmisteen aloittamista on suositeltavaa lukea resepti.

Mitä tuotteita tarvitsemme? Ensimmäinen asia, joudut ostamaan lihaa. Sen pitäisi olla kirkkaan punainen. Lisäksi, kun tunne pala naudan, käsi pysyy kuivana. Pääsääntöisesti valitaan nuori liha. Tämän määrittämiseksi sinun on painettava etusormeasi ruhoon. Jos muodostuneen fovea-puristuksen jälkeen katosi, niin tällainen liha voidaan ostaa. Ja jos ei, liha on vanha eikä se, että sitä voi kuluttaa. Keiton tekemiseen tarvitaan noin 1-1,5 kg naudanlihaa.

ainesosat borschin kanssa pavut
Takaisin sisällysluetteloon

Mitä papuja ostaa?

Seuraavaksi sinun tulee ostaa papuja. Jotkut ostavat valmiita papuja säilykkeissä. Ei ole mitään eroa. Yksinkertaisesti punnitut pavut täytyy liottaa yöksi kylmässä vedessä tai 6-7 tuntia. Sitten kypsennä noin 30-40 minuuttia (riippuu pavunlajikkeesta). Tämän jälkeen on tarpeen tyhjentää vesi ja huuhdella se perusteellisesti lämpimällä vedellä. Tarvitaan vielä sokerijuurikasta, noin 3-4 kpl. (riippuu annosten koosta ja lukumäärästä). Älä tietenkään unohda perunoita. On erittäin tärkeää, että perunoita ei jäädytetä (kuusia ostetaan talvikaudella). Arvioitu määrä – 3-4 kappaletta. Mutta porkkanoita ja sipulia voidaan ottaa 1 kpl. On tärkeää unohtaa kaali (1 haarukka).

Borscht on korkean kaloriannainen ruokalaji. Siksi erittäin tärkeä tuote tämän keiton valmistuksessa on rasvaa (joskus resepti ei sisällä tällaista tuotetta). 1 kg rasvaa on noin 150-180 ruplaa. Monet unohtavat tomaatit. Mutta jos keität keittoa ilman tätä kasviksia, maku muuttuu tuoreeksi. Gourmets heti voi selvittää, onko tomaattia lisätty borschtiin tai ei (noin 1-2 kappaletta). Resepti sisältää myös 1-2 valkosipulin kynttä, jotka tekevät keitosta todella maukkaan. Tomaattipasto on myös tärkeä ainesosa borssin valmistuksessa. Pasta on suositeltavaa ostaa yritykseltä “Kubanochka” tai “Global Village”.

borssikeitto keitto
Takaisin sisällysluetteloon

Vain oliiviöljy

Erittäin suuri virhe, jonka monet tekevät, on lisätä oliiviöljyä kasviöljyn sijaan. Tätä ei voi tehdä kategorisesti. Jotkut tytöt, jotka lisäävät kasviöljyä borschilla papuilla, ajattelevat, että keitto on vähemmän kalori. Tämän seurauksena on mahdollista valmistaa borschin epämiellyttävä jälkimaku. Resepti vaatii ostamaan vain kasviöljyä, mieluiten “Oleina”. On tärkeää, ettei sitä saa sekoittaa etikan kanssa. Sinun täytyy ostaa omenaviidetär Baltimore. Ja luulen, että suola, sokeri ja mustapippuri ovat kaikkien ulottuvilla. Jos sitä ei ole olemassa tai se ei riitä, se on tarpeen ostaa. Ja lopulliset ainesosat ovat mausteita (tilliä, persiljaa, korianteria).

Kun kaikki tuotteet ostetaan, voit aloittaa keittämällä borsch-pavut. Joten ensimmäinen asia on valmistaa lihapala (500-600 grammaa). Cook tarvitsee noin 1-1,5 tuntia. Sijoita se sitten ja pudota se jonnekin. Sitten sinun on otettava tarvittava määrä punajuurta ja grillata sitä. Seuraavaksi laita se kattilaan ja kaada lihaliemi. Beets tulisi keittää 40-45 minuuttia matalan lämmön. Ja mikä tärkeintä – älä unohda sokeria (1 tl) ja etikkaa (1 rkl). Yksinkertaisin asia on tehty. Nyt meidän on laitettava vihannekset pois. Valmista ne liian helposti.

Jotta tuhlaamatta aikaa ei odoteta, kunnes juurikkaat sammuvat, voit puhdistaa porkkanat. Sitten pitäisi raastua. Sipuli on hienonnettava hienoksi. Ja rasva olisi leikattava pieniksi kuutioiksi. No, silloin on välttämätöntä sulattaa tämä rasva paistinpannuun (on toivottavaa, että paistopannulla on tiheä pohja) ja lisää sipulit porkkanoilla. Kaikki tämä on paistettua. Siellä on myös lisättävä tomaatteja, jotka on aiemmin kuoritettu ja leikattu kuutioiksi. Alustavat, tomaatit pitäisi ensin kaataa kiehuvaa vettä ja sitten kylmällä vedellä. Ja älä unohda valkosipulia. Se on myös hienonnettu ja paistettava muiden auringonkukkaöljyjen tuotteiden kanssa. Lisää sitten tomaattipastaa ja pippuria.

Kun sokerijuurikkaat on keitetty, on tarpeen lisätä jäljelle jääneet vihannekset siihen ja sekoittaa perusteellisesti alhaisessa lämpötilassa. Laita sitten seos kuppiin ja anna sen valmistaa 5-6 minuuttia. Tällä hetkellä sinun täytyy kaataa vettä kattilaan ja laittaa hidas tulipalo. Kuori sitten perunat ja leikkaa kuutiot. Seuraava askel on “lähettää” perunat pannulle. Sitten on tarpeen leikata kaalia (mieluiten oljet) ja lisätä vesi perunoihin. No, ja kun perunat on kypsennetty, sinun on lisättävä jäljellä olevat vihannekset, jotka oli aiemmin paistettu paistinpannuissa. Äläkä unohda kaikkein tärkeintä – pavut. Cook se tarvitsee vielä 5-6 minuuttia. Voit silti lisätä suolaa ja mausteita. Keitto on valmis! Voit käyttää hapan kermaa. Resepti on melko yksinkertainen.

On niitä, jotka rakastavat paitsi syödä borschia, myös kokata sen. Tietenkin se sisältää runsaasti kaloreita, mutta ravitsemustieteilijöiden mukaan 600-700 kaloria – se ei ole niin paljon. Loppujen lopuksi borschin maku ei yksinkertaisesti ole kelvollinen. Lääkärit uskovat, että keittoa sisältävän pavun resepti tulisi olla kaikkien tiedossa. Loppujen lopuksi tämä ruokalaji ei ole vain herkullinen, vaan myös hyödyllinen.

borsch pavut
Takaisin sisällysluetteloon

Borschin salaisuus, jonka kaikkien pitäisi tietää

On olemassa useita salaisuuksia, joita käytetään tämän keiton valmistuksessa. Ennen kuin hieroa porkkanoita, sinun pitäisi ostaa korea porkkanoita varten erityisesti suunniteltu rake. Tietenkin tämä maku ei muutu, mutta tuotteen ulkoasu on paljon kauniimpi. Ja kun valitset rasvan, se kannattaa hieman varovainen. Jos se on vanha, keitto tuntuu epämiellyttävältä maulta. Juhlia ja ystäviä syödä jotain teräviä, voit lisätä sinappi Borsch. Tämä antaa keitolle paitsi makua, mutta myös makua.

Tämä keitto pavut on suunniteltu 8 annosta. Ukrainalaisen keiton voi hemmotella ja rakastaa. Tilastot osoittavat, että miehet haluavat syödä kotiin borschia. Ja voit kokata sen yhdessä toisen puoliskon kanssa. Tärkeintä on vaivaa ja suuri halu kokata herkullinen borsch. Sitten kaikki tulevat ulos!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1