Perunalastu jauhelihalla ja juustolla: runsas illallinen puoli tuntia

perunasäilö jauheliha ja juusto

sisältö:

 • Jauhettua lihaa ja sipulia täytetty perunasäiliö
 • Juustoa ja sianlihaa
 • Paistettua perunasäilykeria, jossa on kanaa

Puree lihalla ei ole yllätys. Jos haluat tuoda monenlaisia ​​tavallisia valikkoja, mutta sinulla ei todellakaan ole aikaa valmistautua herkullisiin ruokiin, suosittelemme ottamaan huomioon yksinkertaisen reseptin runsaaseen ruokaan. Perunasäleikkö, jossa on juustoa ja jauhelihaa, on erittäin herkullista ja ruusua – sitä voidaan käyttää paitsi kuumana myös jäähdytettynä. Tämä on nopea ruokalaji – ihanteellinen illallinen vaihtoehto poikia ja kiireisille naisille.

Jauhettua lihaa ja sipulia täytetty perunasäiliö

Perunasäilykkeitä valmistetaan eri tavoin: jotkut haluavat tehdä siitä perunasta, kun taas toiset haluavat leikata vihanneksia renkailla ja peittää sitten jauhelihaa. Jokaisella on oma makunsa, lisäksi toinen vaihtoehto on vähemmän aikaa vievää. Lautasen valmistelu tämän reseptin mukaan vie 40 minuuttia, mutta ruoka muuttuu erinomaiseksi!

ainesosat:

 • 500 grammaa jauhettua naudanlihaa
 • iso sipuli
 • kahdeksan perunaa
 • kaksi munaa
 • 150 grammaa juustoa
 • 20 grammaa jauhoja
 • Suolaa ja pippuria – maistaa
 • breading
 • kolme rkl hapankermaa

Valmistusmenetelmä:

Voit tehdä perunasäilykkeen herkullisen ostaaksesi valkoisia lajikkeita, jotka ovat hyvin keitettyjä. Joten, kuori siitä kuoresta, laita se kattilaan, kaada se veteen, ripottele hieman ja laita se uuniin. Kun perunat ovat valmiita, sekoita se, anna munat jauhoja esikypsennettyinä, kunnes ne ovat homogeenisia erillisessä kulhossa. Sekoitetaan hyvin kaikki ainesosat ja jätetään sose jäähtyä.

Nyt kiinnitä huomiota täytteen valmistamiseen: kuori sipuli ja leikkaa se pieniksi kuutioiksi ja laita sitten paistinpannu lämmitetyllä kasviöljyllä. Sekoita suolaa suolalla, pippurilla ja varovasti mursilla haarukalla niin, ettei massa päästä kokkareita. Yhdistä sitten sipuli ja paista, sekoittamalla säännöllisesti, kunnes liha kevenee hieman.

Vuoka on melkein valmis – jää keräämään kaikki ainesosat ja muodostamaan astia. Ota syvä leivinpaperi ja öljy pohja ja seinät kasviöljyllä. Jos haluat, että astia karkeaa, ripottele ruoanlautat leivänrikkailla. Laita perunapala, päärypastettu juusto (puolet tämän tuotteen kokonaismäärästä) ja peitä kaikki jauheliha. Tee sitten toinen kerros jäljellä olevista ainesosista ja rasvaa lautasen “katto” hapan kermalla.

Säiliö tulee valmiiksi uunissa vähintään 200 asteen lämpötilassa. Kun sen pinta on peitetty kuorella, ota ruoka pois ja peitä se kalvolla tai elokuvafilmit. Anna sen seistä noin puoli tuntia, niin että kaikki kerrokset ovat liimattu hyvin yhteen.

Voi tapahtua, että lautasen ei toimi – se hajoaa osiin. Mutta tämä ei tarkoita, että teit jotain väärin. Seuraavan kerran yritän kokata kuoritut perunat, mutta yhtenäisenä. Kulinaarialan ammattilaiset käyttävät usein tätä tekniikkaa valmistettaessa vuoka. Tosiasia on, että tällä tavalla tärkkelys pysyy kasvin sisällä, mikä vaikuttaa rakennuksen lujuuteen: se toimii liimana, joka kiinnittää itselleen eri astioiden kerrokset. Joten teidän perunalastu kovan juuston ja jauhetun naudanlihan kanssa tulee varmasti ulos paitsi maukkailta, myös kauniilta. Onnea!

herkullinen perunalastu jauheliha ja juusto

Juustoa ja sianlihaa

Tämä perunasäiliö on keitetty noin puolessa tunnissa eli edellisestä reseptiastiaan nopeammin, koska sinun ei tarvitse tehdä perunaa. Ruokaa, jolla on sianlihafileet, on maku kaikille: aikuisille, lapsille ja vanhuksille. Se ravitsee ja ei rasvaa, joten se voi sulattaa minkä tahansa vatsaan ja ilman haittaa terveydelle. Muuten, jos sinulla ei ole kiinteää juustoa, käytä sulautettuja tai ilman sitä lainkaan. Tällöin ruskistetun tuotteen yläosaan rasvaa se kermalla tai smetalla.

ainesosat:

 • hieman yli puoli kiloa perunaa
 • sianliha ja naudanliha – 200 grammaa kukin
 • kasviöljy – voiteluastioita varten
 • sipulit – yksi pala
 • pöydän suolaa
 • 200 grammaa venäläistä juustoa (tai käytä mitä tahansa harkintasi mukaan)
 • 100 millilitraa hapankermaa
 • mustapippuri (maata) – haluttaessa
 • pieni nippu tuoreita vihreitä

Valmistusmenetelmä:

Jos sinulla on tarpeeksi aikaa, suosittelemme sianlihan ja naudanlihan täyttämistä itse. Tällöin olet täysin varma sen laadusta ja mausta, koska ei aina ole tallennustuotetta todella erinomainen. Jos ei ole aikaa, mene lähimpään myymälään ja osta valmiit täytteet, jotka valmistamisessa eivät unohda pippuria, suolaa ja vaivaa haarukkaa.

Nyt takaisin vuoka: ensin leikattu keskikokoisia molempia lihaa, kuorittuja polttimoita, lähetä kaikki ainesosat sekoittimeen. Täällä voit repiä kädet vihreillä tai hienonnalla sen jälkeen, kun ruoat ruoanlaittoon, kunnes sileä. Ellei ruokaprosessoria ole, käytä tavallista lihamyllyä. Kun teet jauhelihaa, ripottele vähän ja peitä se itsellesi. Sen ei pitäisi olla liian paksu tai nestemäinen, joten lisää yksi tai kaksi rkl vettä ja sekoita perusteellisesti.

Seuraavassa ruoanlaittovaiheessa kannattaa ottaa perunoita. Kuori se kuoresta ja leikkaa liian paksuihin ympyröihin. Jos kasvis ei ole kovin nuori ja tarpeeksi kovaa, on parempi keittää sitä vedessä (enintään viisi minuuttia kiehumispisteestä). Joten vuoka on pehmeä, mehukas ja ruokahaluinen.

Olet melkein valmis – ei jää paljon jäljellä. Käsittele muotin sisäosat kasviöljyllä ja laita kerros perunat (mutta ei kaikki), ripottele suolaa, pippuria ja rasvaa hapankermilla. Sitten tulee kova juusto, raastettu etukäteen, jälleen mukulat perunaa ja jauhelihaa. Jokainen lautasen “lattia” voidaan kyllästää majoneesilla tai muulla kastikkeella, esimerkiksi kuorittujen munien ja maidon seoksella.

Laita jäljelle jääneet perunat lautaselle, kietoa juusto ja käsitellä kaikkea hapan kermalla, jotta lautasen ruskea. Paista tuote uunissa hieman yli puolen tunnin ajan, suositeltava lämpötila on 200 astetta.

Anna joitakin vinkkejä ruoanlaittoa varten. Huomaa, että täyttö, sekoitettuna tehosekoittimella, on erittäin matala, samankaltainen kuin purutettu sose, vain lihaa. Jotta mincemeat näyttäisi houkuttelevammalta, siirrä se lihamyllyn läpi. Toinen asia: sipulia ei voida lisätä sianliha-lihamassaan. Sen sijaan leikkaa se renkailla ja vedellä vettä sokerilla ja pöytäetikalla, ja laske sitten kerrokset, kuten muitakin vuokia.

perunasäilö jauhelihasta ja juuston resepistä

Paistettua perunasäilykeria, jossa on kanaa

Tämä perunasäilö sopii paitsi hiljaiselle perheen illalliselle, myös pienelle juhlalle läheisten ystävien piireissä. Se on valmistettu kanafuusimella eikä tavallisella juustolla, mutta parmesaanilla, joka yhdessä paprikan ja muiden mausteiden kanssa antaa maljalle piquancy-arvon ja vertaansa vailla makua.

ainesosat:

 • kuusi keskipitkäperunaa
 • yksi muna
 • oliiviöljyä
 • 350 grammaa kanaa jauhettua lihaa
 • 70 grammaa parmesaania
 • maapähkinä
 • rasvaa kotitekoista kermaa – muutamia lusikoita voidakseen lautasen
 • mausteet – maku

Valmistusmenetelmä:

Tämä resepti on hieman erilainen kuin edelliset, ja nyt voit selvittää, mitä. Puhdistettuja perunoita ei tarvitse leikata – ripustaa se suurilla kaistaleilla. Kananmunat kiehuvat sen jälkeen, kun niitä on jäähdytetty juoksevan veden alla, poista heiltä kuori ja murskataan. Yhdistä edellä mainitut ainesosat yhteen astiaan ja sekoita hyvin.

Jauhetun lihan osalta käytimme valmiita tuotteita, jotka tarvitsette vain suolaa ja pippuria. Voit kuitenkin tehdä eri tavoin: ostaa pienen kananfileen tai rinnan, leikata lihan suurissa paloissa ja kulkea lihamyllyn läpi ja sekoittaa sen paremmin tehosekoittajalla. Sitten lisää jauhettua suolaa ja paprikaa makuun ja hieman raastettua parmesaania jättäen osan vielä keittotasolle.

Käsittele leivinpöydän pohjaa ja sisäreunoja oliiviöljyllä, jos on pergamentti tai paistopaperi, peitä se astiat siten, että tuote ei pala. Laita nyt ½ peruna pohjaan, rasvaa sitä kermalla ja levitä tasaisesti kanaa jauhetaan päälle. Lautasen viimeinen kerros koostuu jäljelle jäävistä perunoista, jotka on ripoteltu juustolla, paprikalla ja kastikkeella. Jälkimmäinen voidaan korvata turvallisesti smetasta tai herkällä majoneesilla. Keitä ruoka uunissa, kunnes se ruskeaa. Se kestää puoli tuntia 45 minuuttiin.

Paistettu perunasäilö on itsenäinen astia, johon suolapitoiset kurkut, sienet, hapankaali ja tuoreet vihannekset sopivat välipalaksi. Suurin osa vettä sitä hapankermaa, mutta on paljon muita kastikkeita. Ottakaa esimerkiksi tällainen resepti: keitä 50 grammaa herkkusieniä ja paista ne sipulit. Kasviöljyssä erillisessä paistinpannussa ruskeaa jauhot, laimenna se kevyesti sienten, suolalla, pippurilla ja yhdistä se edellä mainittujen ainesosien kanssa.

Suosittelemme lukemaan: Kuinka keittää perunasäilö jauhelihaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 1 =