Kalvolla paistettua naudanlihaa: reseptejä, vinkkejä ja salaisuuksia

foliossa paistettua naudanlihaa

Ja mitä vain ihmiset ajattelivat maistuvan herkullisen, mutta taloudellisesti ja kannattavasti. Varsinkin jos se oli lihaa. Maansa ja hyödyllisten ominaisuuksiensa säilyttämiseksi edeltäjämme leipivät eläinten ruhot suoraan tulen päälle irrottamatta niistä irtoavia nahkoja. Sitten he alkoivat peittää saviastioita ja leipoa heitä tulessa. Sitten savi korvattiin taikina ja tulipalo uunilla. Ja nyt lopulta keksinyt kalvot. He keksivät sen tietenkään lihan paistamiseen, mutta muuhun tarkoitukseen. Mutta kokit arvioivat ja hyväksyivät tämän keksinnön nopeasti. Ja niin nykyään foliossa paistettua naudanlihaa on vain yksi harvoista ruokia, jotka on keitetty taika metallipaperia.

Perehdy myös tämä yksinkertainen, mutta hyödyllinen työ. Varsinkin koska:

 • folio-lihassa paistettua maku on paahtopaisti ja paistetun tuoksu;
 • ruoanlaitto tapahtuu ilman rasvaa;
 • Paistettu liha on juicier ja heikompi kuin keitetty ja pehmeämpi paahdettu;
 • tämä ruoanvalmistusmenetelmä sopii ruokavalioon;
 • se on vain mahtavaa!

Klassinen resepti

Joten, kun keittiössäsi on tavallinen uuni (uuni) ja tarkkaile kalvon läsnäoloa, valmistelemme seuraavia ainesosia kalvolla leivitettyyn naudanlihaan:

 • Liha, paremmat fileet – noin kiloa
 • Porkkanat – puolet tai kokonaiset
 • Valkosipulin pää
 • Suolaa – 2 rkl
 • Mustapippuri – tl

valmistus:

Liha puhdistetaan kalvoista, pestään ja kuivataan puhtaalla vohvapyyhkeellä. Porkkanat kaivos, puhdas, leikattu pitkiksi ohuiksi tankoiksi (suuret oljet). Valkosipulinkynsiä leikataan kahdesta neljään osaan (riippuen laastin koosta). Jalo nautaa lävistetään useilta sivuilta pitkällä, ohuella ja terävällä veitsellä. Pistokkaassa työnnä porkkanoiden ja valkosipulin lohkoja. Sekoita suolaa pippurilla ja hankaa tämä seos lihaan.

Otamme arkki folioon, laita siihen lihaa ja kääri se tiiviisti. Laitoimme lihan leivontalaatikkoon, laita se esilämmitettyyn uuniin. Kun uunista kuullaan ominaisia ​​”ravisteluääniä”, tulipalo vähenee hieman. Me leivotamme lihaa noin tunnin ajan. Tarkka aika riippuu naudanpalan koosta ja uunin tiiveydestä. Voit käyttää tällaista lihaa kuumalla ja kylmällä.

paistettua naudanlihaa folioon

Osuus naudanlihaa folioon

Lautasen ei luonnollisestikaan ole ruokavalio, mutta se selviytyy “naulan” roolista juhla-aulassa. Kuitenkin rento illallinen tai päivällinen, kuten paistettua naudanlihaa folio on myös sopiva.

ainesosat:

 • Noin kiloa naudanlihaa (vasikanlihaa)
 • Noin kiloa perunaa
 • Kiloa herkkusieniä
 • Puolilasi kermaista kermaa
 • Voi paistamiseen
 • Mausteet (makuun)

valmistus:

Leikkaa liha osiksi (kuten ruhoille). Leikkaa liha tiukasti kuitujen yli niin, että leikkaus oli tyypillinen kuvio “kihara” tai epätasaisen renkaan muodossa. Pudotamme sen, ripottele pippurilla ja suolalla ja paista nopeasti paistinpannulla. Tuloksena saamme lähes valmiin naudanlihan, jossa on ohutta kuorta.

Leikkaa paistetut perunat samalla öljyllä. Leikattuja sieniä ensin paistetaan ja kaada sitten kerma ja maku, kunnes keitetyt. Jokaista osaa varten otamme arkkiarkkia, laitetaan siihen lihaa, sitten perunoita ja päälle sieniä. Kun mausteet ovat maustettuja, kääri folio tiukasti ja jättää vähän vapaata tilaa sisälle. Me leivotamme 40 minuuttia. Palvelemme pöydällä suoraan folioon.

kuinka leipoa naudanlihaa folioon

Vihjeitä ja salaisuuksia

Fetian naudanliha on herkullisempaa, jos lihaa alun perin säilytetään soijakastikkeessa, valkosipulissa, suolassa ja oliiviöljyssä.

Jotta leivitetty naudanliha päätyisi ohutkuoriin, avata valmiin lihan ja kaada se juomapulloon. Lähetä liha uuniin vielä 10 minuuttia.

Määritetään, että lihan saatavuus voi olla kalvon ulkonäönä. Kun hänen taitoksensa alkaa haju ja musta, lihaa on valmis.

Lihan paistamisen aikana voit turvallisesti harjoittaa muuta toimintaa. Vain kymmenen minuuttia ennen valmiutta on syytä huolellisesti seuraamaan häntä.

Tietäen, kuinka leipoa naudanlihaa folioon, voit helposti valmistaa juhlava ja rento ateria. Löydä mitä tehdä tiellä tai luonto. Tämän lihan viipaloiduilla viipaleilla valmistetaan voileipiä ja jäämiä – pizzaa, salaattia tai piirakkaa. Tsemppiä!

Suosittelemme lukemaan: Naudanliha entrecote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 2 =