Yhteishengen 50-vuotisjuhla on vapiseva päivämäärä!

50 vuotta avioliittoa

sisältö:

  • Kuinka juhlia tätä lomaa
  • Kultaiset häät: tapoja ja perinteitä
  • Mitä lahjoja antaa
  • Kuinka juhlia kultaista häämää muissa maissa

Kultainen häät on niin vapiseva ja niin harvinaista juhlaa, koska se on omistettu naimisiin liittyvän 50-vuotisjuhlalle! Kuinka paljon on kokenut, lapset ovat kasvaneet, niin että siellä on lapsia, lapsenlapset ovat jo suuria. Aviopuolisot pitävät yhdessä rakkautta, kunnioitusta ja keskinäistä ymmärrystä, mutta jotain muuta, tuntematonta meille.

Jos vanhemmat ovat päässeet tähän jännittävään numeroon, anna heille lomat, he ansaitsevat sen vain!
Takaisin sisällysluetteloon

Kuinka juhlia tätä lomaa

Yhteisen elämän vuosipäivän juhla voi tapahtua eri tavalla, riippuen juhlan tekijöiden fyysisestä kunnosta. Loppujen lopuksi, jos he asuivat yhdessä 50 vuoden ajan, he eivät itse asiassa ole alle 70-vuotiaita. Edistymme siitä, että vanhemmat ovat terveenä.

Kultaisen häät juhlaa järjestetään paremmin kotona kuin ravintolassa. On helpompaa vuokrata ravintola, mutta toisen sukupolven vanhemmat, he eivät ole tottuneet tähän. Siksi he tuntevat olonsa rajoitetuksi. Kutsu vanhempiesi perheenjäseniä, läheisiä ja vanhoja ystäviä. He ovat iloisia voidessaan jakaa tämän loman rakastaville ihmisille. Pyydä sukulaisia ​​ja ystäviä, jotka olivat vanhempiesi häässä valmistautumaan etukäteen ja muistaa mielenkiintoisia hetkiä, jotka sattui sinä päivänä.

Peitä pöytä ja koristele se kultasävyinä. Älä unohda koristella asuntoa. Talossa on oltava lomailmapiiri!

Valmista musiikki, paahtoleipä, onnittelut etukäteen. Lapset voivat oppia koskettavia onnittelutapoja. Jokaisen perheenjäsenen pitäisi muistaa jonkinlainen hauska sukututkimus, mielenkiintoinen tapahtuma. Täytä tämä päivä eloisien muistojen avulla. Kerro vanhempiesi tietää, että nämä 50 vuotta ovat eläneet yhdessä hyvästä syystä, että heidän lapsensa olivat onnellinen lapsuus, että heidän lapsenlapsensa ovat ylpeitä heistä.

Jos niin tapahtuu, että vanhempiesi terveydentila johtavat heitä eivätkä anna sinun tehdä juhlaa koko maailmalle, anna vain vanhemmille mahdollisimman paljon huomiota.

Näytä heille, että rakastat heitä ja vaalitaan heitä paljon. Anna heille mukavaa mieleenpainuva lahja.

juhla kultaisen häät
Takaisin sisällysluetteloon

Kultaiset häät: tapoja ja perinteitä

Tavallisin tapana on kultaisten renkaiden vaihto. Uskotaan, että kun 50 vuotta yhteistä elämää, syylliset juhla olisi ohi heidän vihkisormuksista lapsille tai lapsenlapsille kuin perheen reliikki, ja itse toistensa toisilleen uusia kultaisia ​​renkaita.

Toinen mukava perinne: tytär on pantava hänen äitinsä huivi, sidottu kultaisella värillä, omalla kädellään. Samalla hän kiittää häntä siitä viisaudesta, jonka hän on antanut, sillä hän on aina ollut siellä.

Hyvin, treenaavin tapana on nuorten tanssi. Valmista etukäteen hitaa lyyrinen musiikki, joka tuo mieleen muistoja vanhemmille. Vieraat ottavat kätensä ja asettuvat ympyrään, ja aviomies ja hänen vaimonsa tanssivat hitaan tanssinsa. Tanssin lopussa pari syöksyy “kulta” – käärmeistä valmistettu folio, hopealanka, erikoiskultamainen kultakolikoita.

symbolinen lahja kultaiselle häälle
Takaisin sisällysluetteloon

Mitä lahjoja antaa

On selvää, että tällä hetkellä on loogista antaa tuotteita kulta. Esittele vanhemmillesi kultaiset renkaat, joita he vaihtavat. Voit tehdä kaiverruksen renkaisiin päivämäärän häät, nimet tai jotain symbolista lausetta heille. Voit lahjoittaa erilaisia ​​koristeita tästä jalometallista. Jos vanhemmat eivät käytä koruja, hyvä lahja on kullattu palvelu.

Nizzat ja sopivat mieleenpainuvat lahjat: kellot, maalaukset.

Mutta miellyttävin lahja vanhuksille on tunteita. Tee suuri seinä sanomalehti valokuvilla. On epätodennäköistä, että vanhempasi ovat häävalokuvia, mutta voit kuvata sanomalehdessä koko elämän yhdessä, kaikki tärkeät tapahtumat, jotka ovat tapahtuneet perheessäsi. Ja niin monen vuoden ajan heidän olisi pitänyt kertyä paljon!

Jos vanhemmat ovat voimakkaita ja erinomaisessa fyysisessä kunnossa, voit antaa heille matkan jossakin loma-asunnossa. Tilanteen muutos on suotuisaa kaikille ja vanhuksille vieläkin enemmän.
Takaisin sisällysluetteloon

Kuinka juhlia kultaista häämää muissa maissa

Jos haluat monipuolistaa juhla, on mahdollista oppia kultahäät vietetään muissa maissa.

Katolisen perinteen mukaan “nuoret” voivat toistaa hääpäiväään, mennä naimisiin jälleen kirkossa ja vannovat uskollisuutta. Jos vanhemmat eivät ole naimisissa, voit kutsua heidät naimisiin heidän kultaisen häätpäivänään. Ja milloin muuten, jos ei nyt?

Joissakin maissa kultainen häät vietetään samalla tavoin kuin tavallinen häät. Juhlallinen juhla järjestetään, “morsian” asettaa valkoisen mekon. Jos haluat järjestää tällaisen juhlan, pyydä vanhempiesi lupa ja neuvoja. Silti tämä on heidän lomansa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 4