Valmistaudu häät A: sta Z: hen

valmistaudutaan häät a: sta i: iin

sisältö:

 • Määritä häät budjetilla
 • Tee hääsuunnitelma
 • Häiden aattona

Jokainen meistä unelmoi kauniista hääpukuista ja ihastuttavasta juhlista juhla-päivänä. Ja nyt on tullut hetki, kun häätkellojen soiminen soi ja kunnossa! Jotta kaikki menisi täydellisesti, sinun on valmistauduttava lomaan parhaalla mahdollisella tavalla, sillä se riippuu sinusta, mitkä muistot tulevat tästä taianomaisesta päivästä. Esittelemme teidän huomionne lyhyen yhteenvedon hääparan valmistelusta “A: sta minä”, jotta juhlan valmistelut eivät ole tylsiä hälinää vaan miellyttävä harrastus!

Määritä häät budjetilla

Et voi päästä mihinkään, ei väliä kuinka romanttinen osa lomaa kiertää pääsi, ja ilman rahaa ja täsmällistä suunnittelua, et todennäköisesti saavuta menestystä. Joten budjetti. Ensin sinun on päätettävä, kuinka paljon sinä ja valitsemasi voi viettää häämäärään, ovatko vanhempasi auttavat sinua. Näiden seikkojen perusteella voit määrittää juhlan laajuuden: pienen tapahtuman läheisten ystävien kesken tai suurenmoisen häät, jossa on joukko vieraita. Kun olet määrittänyt rahan määrän, jonka olet valmis käyttämään, voit aloittaa budjetin suunnittelun. Joten, mitä kuluja sinulla on ja mitä pitäisi ottaa huomioon ensin?

 1. Arvioidun määrän vieraita laski ravintolan tai kahvilan hinta, jossa häät pidetään. Älkää unohtako, että alkoholijuomat olisi otettava huomioon erikseen, koska niitä ei yleensä sisälly toimielimen ehdotetun valikon perusarvioon. Vaikka haluatkin juhlia häät kotona, kannattaa laskea houkuttelevien ja valmistavien rahamäärien määrä.
 2. Jos päätät järjestää häät kahvilaan tai ravintolaan, älä unohda hotellin sisustusta. Loma-pallot, kukat ja nauhat luovat maagisen, juhlaisen ilmapiirin.
 3. Jotta häät ovat hauskoja ja vieraat eivät kyllästy, sinun on tilattava toastmaster. Ja lähestymistapa johtavan loman valintaan on välttämätön kaikella vastuulla: ei-ammattimaisen toastmaster voi mitätöidä kaikki pyrkimyksesi tehdä loma iloisiksi ja ikimuistoisiksi
 4. Joskus nuoret ovat kutsuneet häät-musiikkiryhmiin tai pop-tähtiin. Jos haluat myös miellyttää itseäsi ja vieraita tällaisella esityksellä, sinun on sovittava etukäteen taiteilijoiden kanssa ja selvitettävä heidän maksunsa.
 5. Tarvitset rahaa ammattimaisille valokuva- ja videokuvauksille. Sinun ei pitäisi säästää tällaisia ​​kuluja, koska hääpäiväsi laadukkaat valokuvat ja videot antavat sinun muistaa tämän loman pitkään aikaan.
 6. Ajoittaa hääpukuun ja kenkiin käyttämäsi summa. Tätä varten voit mennä kävelemään häät salonkien läpi. Myös tässä kustannushyödykössä on sopiva sulhasolle.
 7. Sinun täytyy jakaa rahasumma vihkisormuksille. Voit ajatella renkaiden suunnittelua etukäteen ja tarkastella näiden korujen hintoja korumyymälöissä.
 8. Älä unohda häät hairstyle ja make-up – tämä sisältyy myös hinnasta häät budjetti. Elämäsi tärkeimmillä lomilla sinun pitäisi näyttää täydelliseltä, ja sen kannattaa käyttää rahaa.
 9. Tarvitset hääkortin, joka vie vieraita rekisterikonttorille ja sitten kävelee ympäri kaupunkia. On tarpeen määrittää etukäteen autojen lukumäärä ja merkit sekä selvittää näiden palvelujen kustannukset.

Joten, sinulla on karkea arvio häiden kustannuksista – tiedät nyt, kuinka paljon rahaa tarvitset. Kuten ymmärrät, aina voi olla odottamattomia tilanteita, jotka vaativat lisää rahaa. Siksi laskennallesi summalle lisää rohkeasti 20% – tässä tapauksessa et voi olla huolissasi siitä, että löydät itsesi hankalassa tilanteessa ja jotain ei ole tarpeeksi rahaa.

askel askeleelta valmistautuminen häät a-i

Tee hääsuunnitelma

Jotta häät valmisteltaisiin A: sta Z: hin, sinun tarvitsee vain tehdä yksityiskohtainen tapahtumasuunnitelma. Sen varmistamiseksi, että tämä ratkaiseva päivä kaikki meni täydellisesti ja sujuvasti, sinun on otettava huomioon paljon hienouksia. Joten, missä alkaa suunnitella?

Valmistelun ensimmäinen vaihe

Ensinnäkin päätä häätpäivämäärästä itsessään. Jos et ole taikauskoinen tai uskonnollisia vakaumuksia ei ole liitetty, voit nimetä minkä tahansa hääpäivän. Niille ihmisille, jotka ovat vakavasti ihmisten merkkejä, on parempi noudattaa sääntöjä omasta mielenrauhastaan ​​- anna huonoja ajatuksia ei häiritse sinua tässä upeassa päivässä. Jos esimerkiksi olet ortodoksinen ja haluat yhdistää häät häihin, varmista, että sinä päivänä, jonka valitset, voit tehdä hääseremonian kirkossa.

Tee luettelo vieraille, jonka haluat kutsua, tekemällä sen häät budjetin perusteella. Itse lista on jaettu kolmeen osaan: morsiamen vieraat, sulhanen vieraat ja ystävien ystävät. Vain siinä tapauksessa voit luoda “varmuuskopio” luettelon vieraista kaukainen sukulaisia. Jos joku lähellä sinua ihmisiä jostain syystä ei voi esiintyä lomalla, voit täyttää vieraiden määrän henkilöillä varallaololuettelosta. Morsian ja sulhanen vanhemmat vaativat joskus, että sinun on kutsuttava joku sukulaisilta, vaikka et ehkä pidä näitä ihmisiä. Muista, että häät ovat vain lomasi, ja lopullinen päätös voi olla vain sinun. Tee kauniita kutsuja ja lähetä ne etukäteen.

Saatuasi tietoa siitä, mistä vieraista tulee häät, älkää olko laiskoja suunnittelemaan vieraiden istumia. Uskokaa minua, tämä on tärkeä hetki. Joskus nuoripari unohtaa täysin vieraidensa hahmot ja tottumukset. Kaikki ihmiset ovat erilaisia, ja on mahdollista, että jotkut tulevista sukulaisista kokevat keskenään vihamielisiä tunteita. Jotta alkoholijuomien vaikutuksen alaisena ei ole ristiriitoja, jotka voivat pilata loman ilmapiiriä, on parempi ajatella etukäteen, kuinka järjestää vieraat oikein.

Nyt on aika ajatella hääpuku. Varmasti päässänne on jo likimääräinen kuva morsiamesta, jonka haluat sovittaa. Katso häät budjetista, määritä hääpukuun ja lisävarusteisiin varattu rahamäärä – ja mene ostoksille! Jos aiot ommella hääpuku tilauksesta, ota yhteyttä ateljeeseen etukäteen, jotta tilaus oli valmis sovitun päivämäärän mukaan.

Kun valitset mekon tyylin, huolehdi häät kampaus ja meikki. Jos et ole kampaamo, kannattaa käydä kauneussalongissa. Keskustele ennakoidusta kampauksesta päällikön kanssa etukäteen, varaa aika salonkiin aamuaikaa ennen häitä. Voit suorittaa “pukeutumiskokemuksen” ulkonäöstäsi, kun olet tehnyt kokeilun kampauksen ja meikkiä muutaman päivän ennen juhlaa. Se on rahan arvoinen, mutta olette 100% varma kauneudestamme ja yllättävyydestänne tällä upealla päivällä.

Valmistelun toinen vaihe

Tässä vaiheessa valmistaudutaan häät A: sta Z: hin, sinun täytyy noutaa laitos, jossa häät pidetään. Se voi olla kahvila, ravintola tai yksityinen kartano, jossa on kaikki mukavuudet – voi vuokrata juhlan aikana. Kaikki riippuu henkilökohtaisista mieltymyksistäsi ja taloudellisista mahdollisuuksista. Keskustele valikosta huolellisesti laitoksen työntekijöiden kanssa sekä henkilökunnan määrästä. Jos häihin osallistuu lapsia, voit sisällyttää herkkujen luetteloon ja lasten ruokalistoihin.

Sen jälkeen sinun on valittava toastmaster. Ehkä tämä on yksi tässä vaiheessa tärkeimmistä valmistelupisteistä. Morsian ja sulhanen tunnelma riippuu siitä, kuinka houkutteleva ammattihahmo on, ja vieraat. Huolellisesti keskustelkaa hakijan kanssa roolista toastmasterin loma-ohjelmasta, tarvittaessa tee omat mukautuksesi. Erityisen huomaavainen musiikin säestyksen valintaan, muuten surullisesti kuuntelet melankoliaa tai sopimattomia melodioita. Muuten, nyt on aika ajatella ensimmäistä häätanssia. Kaikkien asiakkaiden silmät ohjataan sinuun, joten jotta tämä paine ei päätyisi tähän ratkaisevaan hetkiin, kannattaa miettiä etukäteen sopivan musiikin liikkeitä ja miten heitä opetetaan oikein.

Nyt on aika miettiä avioliiton symboli – kihlasormuksia. Se on melko miellyttävää askareita – käydä sulhasen kanssa korumyymälöissä ja valita haluamasi korut. Voit ostaa tavallisia sileitä renkaita, tai voit valita yksittäisiä yksilöllisiä koruja. Voit tehdä tämän valitsemalla haluamasi luonnokset luettelosta ja ottamalla yhteyttä korutehtaaseen niiden valmistukseen. Huomaa, että sinun on tehtävä tämä etukäteen, koska renkaiden tuotanto vie jonkin aikaa.

Etsi ammattimainen valokuvaaja, jonka kuvat eivät ole häpeä, jota voi näyttää ystävillesi ja tuttavillesi. Voit etsiä valokuvaajaa ystävien suositusten perusteella tai voit valita mainoksista. Ennen sopimuksen tekemistä tarkista huolellisesti päällikön portfolio ja palaute hänen työstään. Se on vain täydellinen, jos tavata valokuvaaja ennen häitä ja keskustella kaikista tarpeistanne kuvanlaadusta. Huomaa, että hyvä mestari ei saisi olla amatööri, vaan ammattikäyttöinen kamera.

Valmistelun kolmas vaihe

10 päivää ennen juhlaa aloittaessasi sinun on huolehdittava hääpariskunnasta. Ehkä tämä auttaa sinua kutsumaan ystäviä ja sukulaisia ​​- sopivien autojen omistajia. Muussa tapauksessa kone on tilattava. Pääsääntöisesti jotkut morsiamen ja sulhanen vieraat menevät rekisteriin hääseremoniaan ja myöhemmän vauhdikkaan avioliiton kävellä, ja osa siirtyy heti ravintolaan tai kahvilaan juhlaan. Määritä, kuinka monta matkustajan ensimmäistä osaa tarvitsevat paikan, näiden tietojen perusteella, tilaa kuljetus. Älä unohda autokoristuksia kukilla, palloilla ja nauhoilla sekä morsiamen ja sulhanen auton lisävarusteilla (renkaat, nuket jne.).

Tilaa hääkakku sekä leipä vanhempien siunaukselle ennen kuin poistuisit nuorista kotoa. Jos aiot noudattaa “morsiamen lunnaiden” rituaaliota, kehitä sitten ennakko-ohjelma ja nimeä kilpailujen järjestäjät. Usein halvan brändin ostaminen muuttuu todellinen ateria sukulaisille ja ystäville – vieraat morsiamen ja sulhanen eivät yleensä tunne toisiaan ja ovat epämiellyttäviä. Ja siitä, kuinka tylsää käsikirjoituksesi ilmenee, molempien vieraiden ja sulhasen mieliala riippuu.

Ajattele, missä ensimmäinen hääyösi tulee. Ehkä kotona sinulla on vieraat pysähtyvät, ja romanttinen yö tällaisissa olosuhteissa ei toimi. Vaihtoehtoisesti voit vuokrata huoneen hotellin ja liukua siellä muutaman minuutin ennen loman päättymistä. Jos vaihtoehto hotelli ei ole varaa – ota hyvää asuntoa yöksi. Olosuhteet eivät ole huonompia, mutta hinta on useita kertoja vähemmän kuin hotellissa.

Ja vielä tärkeämpi yksityiskohti: älä unohda tehdä häät kenkiä muutaman päivän ennen juhlaa. Jos morsiamen viettelee koko päivän ahtaassa, hankaavassa kallusjalkineessa, jokin perusteellisimmista valmisteista hääparille A: sta Z: hin ei korjaa pahoja mielialaa ja kipua jaloissa.

vaihe vaiheelta valmistelusta häät a-i

Häiden aattona

Varmista, että kaikki vieraat kutsutaan häät. Jos joku viime hetkellä kieltäytyi, kiireesti käytä varallaololuetteloa. Osta boutonniere sulhasen ja kukkakimpun morsiamelle. Jotta varmistat, että kukat eivät kuihtuneet aamuun asti, voit sopia kimpun toimituksesta aamuna. Älä unohda tuoda kauneutta: hääpäivän aattona, morsiamen pitää tehdä karvanpoisto sekä manikyyri ja pedikyyri.

Huolehdi samppanjasta ja lasista seremoniaan rekisteritoimistossa ja myöhemmälle kävelylle. Tarkasta auton salibandy – ovatko kaikki autot valmis palvelemaan hääsi? Jos jotain on muuttunut kuljettajien suunnitelmissa tai yksi auto on hajonnut, sinulla on aikaa löytää korvaava.

Älä unohda valmistella passin ja rengas, tai sekavuutta ja jännitystä juhlapäivänä välttämättä huomaa “vähäinen” yksityiskohtia. Lisäksi valmistella pieni “pelastus kit”: sakset, lanka, neulat (? Yhtäkkiä pukeutua repiä), päänsärky tablettia (? Kuka tietää, mitä), kynsilakka (? Yhtäkkiä manikyyri obderet), jauhetta ja huulipuna päivittää meikki päivän kulku.

Menkää varhain – huolimatta jännityksestä, sinun pitäisi katsoa tuoretta ja levätä. Ja aamulla, varmista, että sinulla on hyvä aamiainen – vaikka “pala ei pääse kurkkuun”. Tarvitset paljon energiaa päivän aikana, ja juhla-ateriat alkavat pian.

Joten ennen kuin yksityiskohtainen suunnitelma häät valmistelusta A: sta Z: hin on vain seurata sitä ja täydentää sitä ylimääräisillä tavaroilla. Ehkä halutaan avioliiton jälkeen rekisteritoimistossa aloitit kyyhkyset taivaaseen tai pari sataa helium-ilmapalloja. Sana, loma-ilmiö riippuu mielikuvituksesta ja halusta kääntää kaikki ajatukset todellisuudeksi.

Onnea ja hyvä matka!

Suosittelemme lukemaan: Folk häät merkkejä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =