Selvästi: miten selviytyä siitä?

miespuolinen petos
sisältö:

 • Menojen uskottomuuden syyt
 • Urospuolisten muutosten seuraukset
 • Kuinka selviytyä ihmisen petoksesta

Äskettäin hän oli aina siellä: kotona, kokouksessa ystävien kanssa, yritysjulkaisussa. Ja yhtäkkiä hän jäähtyi, irrotettiin, vieraaksi ja lopulta lausui kohtalokkaan fraasin: “Nukuin toisen naisen kanssa.” Ja hänen jälkeensä tulivat kiireetön ja kauhea vieraantuminen taloon. Tämä on tapahtunut monien naisten elämässä, mutta sitä ei ole helpompi ymmärtää.

Menojen uskottomuuden syyt

Ehkäpä kannattaa miettiä, onko sinun tarvetta tietää miespuolisen petoksen todellinen syy? Totuus voi olla erittäin epämiellyttävä! Mutta jos todella haluat tietää sen, voit uskotella puhumasta suoraan entisen rakastajan kanssa, välttäen jopa vihjeen häpeästä keskustelussa. On pidettävä mielessä, että hän voi piilottaa hänen lähtönsä todelliset syyt tekemällä kuvitteellisia väitteitä. Esimerkiksi entinen rakastaja voi syyttää naista puhutteluun tai ylellisyyteen, tosiasiassa puuttuu henkinen lämpö.

Sama koskee myös, että hänen lähtöään koskevat syyt eivät liity naisen luonteeseen, ja mies yrittää piilottaa heidät. Joskus hän pelkää hengellistä läheisyyttä ja kulkee rakastetusta naisestaan, kun hän alkaa ymmärtää, että hän on liian kiinnittynyt häneen. Tai ei halua vakavaa suhdetta eikä ole koskaan ollut todella rakastunut sinuun – siinä tapauksessa se säästää sinua suuresti syyllisyydestä. Siksi hänen petoksensa syyt on yritettävä purkaa. Useimmiten edellä mainittujen lisäksi on olemassa seuraavat “pahan juuret”:

 • Vaimon ymmärtämyksen puute

  Jokainen henkilö on yksilöllinen ja yksilöllinen, mutta kaikki eivät tiedä siitä. Monet naiset uskovat, että heidän ajattelutapaansa ja käyttäytymisensä ovat ainoat oikeat, ja he ovat valmiita “potkimaan” heidän mieltään poikkeamasta tietystä suunnasta. Ja mies kärsii tästä monta vuotta, mutta kun nainen, joka hyväksyy ja ymmärtää kaikki “torakat”, kokoontuu, hän haluaa olla hänen kanssaan.

 • Seksuaalinen tyytymättömyys

  Kyllä, seksi useimpien miesten elämässä on erittäin tärkeä paikka! Ja mikään ei voi tehdä asialle – ne eivät ole perverssejä ja Maniacs, niiden fysiologia on yksinkertainen: jos ihminen pitkään ei seksuaalisesti tyytyväinen, sitten hänen kehonsa alkaa esiintyä erilaisia ​​negatiivisia muutoksia seurauksena, joka hänen terveys on heikentynyt. Siksi, kun matkalla täyttää rento edustaja oikeudenmukaisemman sukupuoli, se voi olla hyvin vaikeaa pidättäytyä kanssa kosketukseen.

 • Henkilökohtaisen tilan puute

  Jokainen ihminen tarvitsee omaa elämäänsä: hänen työpöydälläan, hänen kansioonsa tietokoneessa ja hänen laatikossaan yksinomaan miespuolisten hölynpölyä varten. Kuitenkin joskus nainen käytännöllisesti katsoen syrjäyttää miehen jaetun tilan, täydellisesti täyttääkseen itsensä, asioineen ja tapoineen. Ja sitten hän etsii paikkansa toisen naisen elämässä.

 • Epäsopua mielenkiintoisissa asioissa tai jopa ideologiassa

  On mahdollista, että monien vuosien yhteisen elämän jälkeen sen laajentaminen on yksinkertaisesti mahdotonta: sinulla on erilaisia ​​etuja ja pyrkimyksiä, eri asenteita ja käsitystä maailmasta. Haluat esimerkillisen ihanteellisen perheen yhteisillä lomilla, vihreällä nurmikolla maassa ja kolmella lapsella, ja hän – erakkoelämän vuorenhuipulla. Ja siellä oli nainen, joka jakoi maailmankuvaansa. Tässä tapauksessa pysyminen yhdessä ei ole koskaan onnellinen. Etkö tarvitse sitä, vai mitä?

 • Ristiriita sinun välillä

  Valitettavasti joskus petoksen syy voi olla riita: sinä kiistelitte suuresti, ja hän meni röyhkeisiin tunteisiin. Silloin voisi olla halu kostaa tai yksinkertaisesti halu emotionaaliseen ja fyysiseen rentoutumiseen, mutta tosiasia on, että hän petti sinut kiistelyn vuoksi. Tämä syy on lupaavin säilyttää suhteesi. Mutta lisää myöhemmin.

Kaikki nämä syyt – ei ole tilaisuus ryhtyä itsekierteeseen, vaikka he löysivät juurensa ihmistensa uskottomuudesta. Kyllä, näin oli elämässäsi, mutta tämä ei tarkoita sitä, että sinun täytyi välittömästi käydä toiselle naiselle! Loppujen lopuksi voit yrittää ratkaista kaikki nämä ongelmat yhdessä. Kauppa on tässä tapauksessa molempien osapuolten vastuulla. Ymmärtäminen sen syystä voi olla kasvupaikka sinulle – voit työskennellä itseäsi ja estää häiriöitä näistä ongelmista tulevassa henkilökohtaisessa elämässäsi.

miespetoksi

Urospuolisten muutosten seuraukset

Miesten petos on toivon, epätoivon, kestämätöntä kipua, joka estää heitä syömästä, nukkumasta tai unohtamatta muutaman minuutin. Tässä tilanteessa mitään miellyttää ja ei kiinnosta, mikä luonnollisesti vaikuttaa haavoittuneen naisen esiintymiseen. Hän kärsii syyllisyydestä, uskoen, että rakkaimman pettäminen johtui siitä, että hän ei saanut mitä halusi, arkuutta, kauneutta, seksuaalisuutta ja muita asioita. Nainen alkaa keksiä omat puutteitaan, joiden luettelo jatkuu loputtomiin. Tämä itsestäänsärky selittyy sillä, että ihmisen pettäminen vähentää huomattavasti naisten itsetuntoa.

Kaikkein aina kauhu johtaa jakautumiseen. Ja tähän voi olla erilaisia ​​selityksiä. Esimerkiksi edellä kuvatut maanpetoksesta, koska riita voi olla ärsyttävää ja erittäin epämiellyttävä onnettomuudesta, mutta jos molemmat vaalia teidän suhdetta, sinun pitäisi yrittää pelastaa heidät. Loppujen lopuksi se on vain sukupuoli, jonka tarve miehillä on fysiologista. Jotkut parit elävät niin vuosikymmenien ajan: aviomies ajoittain “kävelee sivulle”, ja vaimo sulkee silmänsä siihen. Mies tässä tilanteessa voi olla hyvin kiitollinen hänen naiselleen ja järjestää paratiisi hänelle kaikissa muissa asioissa. Ja tämä on henkilökohtaisen perheen onnellisuuden salaisuus.

Valitettavasti tämä ei aina ole. Usein vakavin seuraus miesten muutoksesta on jakautumassa miehen kanssa. Halu päästä pois petturi on ymmärrettävää silloin, kun elämässänne ole tulevaisuutta, ja joskus mies itse lähtee naisen ja menee hänen rakastajattarensa. Tässä tilanteessa paheneminen yksinäisyyden ei voida välttää, koska siellä on mitätön elämässä grand hylättyjä naisia. Entinen suosikki haalistunut pois, mikä tarkoittaa, että kukaan ei ole nyt hemmotella herkullista ruokaa ja tossut aamulla, eikä joku repiminen viha, kukaan syyttää heidän vaivansa ja hakea apua niiden yhteydessä.

Jakaus mies – se on sama menetys rakastettusi (tietenkin, tämä ei ole sama kuin kuolema, mutta hyvin hänen kaltaisiaan, koska ex pois elämästäsi ikuisesti ja rikkoo suhteesi). Kuten muillakin menetyksillä, sinun täytyy käydä läpi useita kokemuksia:

 1. kieltäminen

  Aluksi olet todennäköisesti vaikea uskoa, että olet jakanut kokonaan ja peruuttamattomasti. Näyttää siltä, ​​että hän tulee huoneeseen ja pyytää lämmetä illallinen. Negation on kehon luonnollinen reaktio vahvaan psyko-traumaattiseen tapahtumaan, mutta lopulta se kulkee.

 2. viha

  Jonkin ajan kuluttua alkaa olla vihainen entiselle, ja hyvin, hyvin paljon. Voi olla halu kostaa, tai ainakin tuhota hänelle rakkaansa. Ja jos ensimmäisessä tapauksessa, parempi lopettaa, toinen voi vapauttaa mielikuvitus (jos ei ahdistunut) ja leikataan pieniksi paloiksi hänen suosikki tie. Tyydyttämäsi tyydytys ei ole mitenkään mitattavissa omantunnon kidutuksissa!

 3. Halu palauttaa se milloin tahansa

  Anger kulkee, ja tämä pakkomielle ilmestyy. Auttaa häntä voittamaan auttaa yksinkertaista menetelmää: in hetkellä suurin raivoa kirjoittamaan paperille kaikki ajatukset ja tunteet, joita teillä suhteessa salakavala petturi, ja jos joskus haluat saada sen takaisin, se on “kirjeen itse” voitko suojella huonosti suunniteltuja toimia vastaan.

 4. masennus

  Kun kaikki tunteiden myrsky, jonka sinulla oli kokemus, voit tuntea surullista. Se liittyy tyhjyyteen, joka syntyi, kun mies jätti elämäsi. Kiinnostukset ja toiveet voivat kadota, sen sijaan apatia ja misantropia tulevat. Todennäköisesti pystyt käsittelemään sitä itse kuitenkin istuuduimme tuntuu että tilanne on liian ankara, niin ehkä olisi järkevää hakea apua psykologi.

 5. Hyväksyminen

  Joka tapauksessa, ja kaikki tulevat tähän. Vähitellen opit elämään uutta elämää, muistoja entisestä alkavat korvata ja lopettaa kipua. Elämä herättää uusia värejä, uusia harrastuksia ja mielenkiintoja ilmestyy, eikä sinulla ole enää aikaa ajatella jonkinlaista petoksesta!

Valitettavasti on olemassa olosuhteita, jotka hidastavat huomattavasti kulkua näiden vaiheiden läpi. Esimerkiksi se on kaksinkertainen vaikeus työskennellessä entisen rakastajan kanssa yhdistää sinut. Loppujen lopuksi näet sen joka päivä, ja jos uusi rakastaja on hänen kanssaan, se on täysin sietämätöntä! Lisää kollegoita, jotka tarvitsevat selittää, mitä tapahtui ja kaikki – tilanne voi tuntua toivottomalta, koska sinun täytyy myös muuttaa työtä.

Sinun ei kuitenkaan pitäisi kiirehtiä tekemään tällaista päätöstä: ehkä sinun pitäisi tehdä se, mutta muutoksen ei tarvitse olla kardinaali. On todennäköistä, että haluat mennä toiseen osastoon, jossa et ehdottomasti kohtaamaan ex -asiasi. Tai yleensä harkitse mahdollisuutta lähteä ulkomaille työskentelyyn, koska nyt se tekijä, joka häiritsee sinua, on kadonnut.

Tämän lisäksi joka päivä sinun täytyy käydä paikoissa, joissa kävit yhdessä, ja näe ystävien ja tuttavien murheellinen ja myötätuntoinen ulkonäkö. Ja yrityksissä, joissa jokainen kokoontuu pareittain, sinua ei enää odoteta, ja siellä on paikkoja, joissa yksittäiset naiset eivät kuulu. Tämä voi lisäksi lievittää sinua. Mutta ajattele sitä, että muiden näkemykset ovat epämiellyttäviä vain niille, jotka sallivat heidän olevan epämiellyttäviä.

Kahvilassa tai konsertissa yksinäinen tai itseään kunnioittava nainen voi olla sopimatonta, mutta vapaa ja itsenäinen nainen joutuu aina käymään tuomioistuimessa. Kaikki nämä ovat vain yhteiskunnan asettamia asetuksia. Olkaa vahvempia kuin nämä yleissopimukset ja rajoitukset, ja sitten miespetos on paljon helpompi kokea.

mies uskottomuus

Kuinka selviytyä ihmisen petoksesta

Jotta eloonjäämään rakastetun miehen pettäminen ja hoito, kestää paljon aikaa ja energiaa. Tyhjyyden on oltava täynnä uusia vaikutelmia ja kokemuksia. Lisäksi sinun on ehkä etsittävä uusia ystäviä. Valitettavasti harvat ihmiset voivat ylläpitää ystävyyttä varovasti kummankin entisen kumppanin kanssa – on todennäköistä, että sinun on “jakattava” ystäviä ja tuttavuuksia.

Huonoin asia, jonka hylätty nainen voi tehdä petoksessa, on yrittää saada mies takaisin. Tällaiset yritykset, jotka kääntyivät normaalisti epäonnistumaan, vahingoittaisivat psyykeä paljon enemmän kuin sen alkuperäinen vetäytyminen. He jättivät sinut, joten he eivät ota takaisin! Siksi on parempi laittaa heidät lepäämään, ellei tietenkään ole todellisia mahdollisuuksia yhdistymiseen miehen kanssa.

Muuten heistä. Kuten olemme edellä mainittiin, se ei ole aina seurausta uskottomuus tulee meille. Joten miten on vielä, jos päätät pysyä yhdessä ja saada läpi tämän vaikean ajan? Aluksi kun tunteita ei enää nouse, asteikon, sinun tulee puhua avoimesti ja keskustella syitä, jotka johtivat tähän kehitykseen. Yritä jälleen olla syypää miehensä, koska se voi olla vaikea puhua omaa tyytymättömyyttä. Kuunnella häntä ja yrittää ymmärtää, että hän sanoo, nähdä asiat hänen silmänsä, koska on mahdollista, että joissakin hetkiä “mennä liian pitkälle”, ja sen pitäisi pehmentää vuoksi tulevaa elämää.

Seuraava tarpeellinen ja tärkeä vaihe on anteeksianto. Ilman sitä et voi jatkaa. Sinun täytyy antaa ihmiselle anteeksi, mitä hän teki, ja jättää sen aiemmin. Loputon muistutukset ja viittaukset siihen, kuinka pysyitte hänen kanssaan uskottomuuden jälkeen johtavat sinut erimielisyyteen. Todennäköisesti se on hyvin vaikea tehdä, ja tarvitset aikaa, mutta se on mahdollista.

Tulevaisuudessa sinun on sovittava uusista asuinoloista, joissa molemmat ovat mukavia. Esimerkiksi voittaa seksuaaliset ongelmat (joskus se vie seksologin) tai löytää yhteistä etua etusi. Yritä katsoa miestä eri silmillä ja muistaa, mitä kerran olet rakastanut häntä. Tämä resurssi voi olla erittäin tärkeä yhteisen tulevaisuuden rakentamiseksi.

Jos kuitenkin vielä meni, niin se on parempi vuoksi itse tulla toimeen pettämistä miehen ja yrittää ote hänen edukseen. Itse asiassa, kun lähdön entinen rakastaja saat täydellisen vapauden, ja se merkitsee paljon! Voit pelkäämättä kateutta, flirttailla kenenkään, ostaa vaatteita ja kosmetiikkaa, pelkäämättä syytöksiä tuhlaaminen ja kävellä ystäviensä kanssa, missä haluat.

Joten nauti tästä vapaudesta kokonaisuudessaan! Loppujen lopuksi olet kaunis, itsenäinen ja ei koskaan kadota yksin. Ja hän antoi hänen pahoillansa, että hän menetti niin hämmästyttävän naisen. Jotkut tytöt jopa asettavat itselleen päämääränsä pyyhkimään entisen nenä, ja tämä on hyödyllistä myös alkuvaiheessa, koska se antaa elinvoimaa. Loppujen lopuksi tapaat kohtalonne ja onnistuvat ikuisesti ja peruuttamattomasti.

Älä ajattele, että ihmisen erottelun kipu ei koskaan kulje. Asiantuntijoiden mukaan terävyyttä kipu laantuu ja puoli tai kaksi kuukautta, ja vuotta myöhemmin hän melkein katoaa (jos nainen ei pyri sitoutumaan tähän ja lopettaa elämäsi). On mahdollista, että kaikuu se häiritsee sielu on vielä melko pitkään, mutta kokemukset saatat pystyä selviytymään.

Erottelu epäasiallisella miehellä ei ole elämänkatastrofi. Päinvastoin se antaa mahdollisuuden muuttaa radikaalisti elämää ja aloittaa sen alusta. Joten älkäämme hajottamaan tätä ainutlaatuista tilaisuutta ja rakentaa elämäämme, mutta tällä kertaa juuri sitä haluamme!

Suosittelemme lukemaan: Miksi miehet vaihtavat naisia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

40 − = 37