Sanat, jotka herättävät miehiä

sanoja, jotka herättävät miehiä

sisältö:

 • Mitä pitäisi olla jännittäviä lauseita?
 • Teemoja jännittäville lauseille
 • Mitä sanoja voi herättää miestä

Usein nainen, joka rennosti jutella miehen kanssa jotain hämmentyneestä, huomaa yhtäkkiä, että hänen katseensa on muuttunut ja että puhe ei ole täysin sidoksissa. Sattuu, että keskustelukumppani yhtäkkiä alkaa hermostua. Hän ryntää jonnekin, etsii aina pois tai yrittää lopettaa keskustelun mahdollisimman pian. Tyttö on kadonnut, tuskin ymmärrä, mikä asia on. Tosiasia on, että hän tunsi itsensä tuntematta jännittävää lauseita, jotka koskettivat kaveria sähköiskun kaltaiseksi.

Kyllä, se on lauseita, eikä muodon muotoisia muotoja tai naurettavan ruumiin houkuttelevia pieniä paikkoja, joilla on kyky välittömästi sammuttaa miehen aivot. Ja sisältää jotain muuta. Tämän tosiasian aliarvioimiseksi meillä on joskus paljon vaivaa yrittää tuoda rakastettu haluttuun tilaan. Ja hän ei pääse häntä, jopa halki. Ei, okei, jos aiomme murskata jalkapallo-ottelun tai Formula 1-kilpailun aikana.

Täällä ei ole välttämättömiä ehtoja ja puheita. Hän kaatui koomaan ja sai voimakkaan iskuja otsaan raivokkaasta adrenaliinista. Mutta kun kaveri ei reagoi kovinkaan paljon ponnisteluihimme, ollaan sopivassa tilanteessa heille, tarkoittaa, että jotain jää epäselväksi. Usein “jotain” on jännittävä sana, joka voi tehdä miehen muutamassa minuutissa. Mikä hän on, tämä maaginen kielen rakkauden rakkaudesta?

Mitä pitäisi olla jännittäviä lauseita?

Yleensä jännittävien lauseiden pääsalaisuus on niiden luontaisuus ja epäjohdonmukaisten formulaatioiden puuttuminen. Tällaiset lauseet voivat olla intohimoisia, hyvin rehellisiä, vähän naurettavia, naiivia, arkoja … Tai kovaa, mautonta, vihainen ja jopa foul. Se riippuu kaiken tyyppisestä painikkeesta, jolla miesten seksuaalinen mekanismi käynnistyy.

Jokaisella on oma, yksilöllinen tyyppi. Siksi voit herättää erilaisia ​​lauseita lauseilla. Sinun tarvitsee vain valita ne oikein ja käyttää niitä oikeaan aikaan oikealla intonaatiolla. Muussa tapauksessa sen sijaan, että halutaan käyttää näitä lauseita, naurua tai jopa ärsytystä.

Mikä on oikea hetki ja oikea intonaatio? Oikea hetki ei ole vain silloin, kun miespuolinen tietoisuus on valmis reagoimaan tähän tai tähän jännittävään lauseeseen. Tämä on aika, jolloin tyttö tuntuu täysin vapaana olematta pelkää tai jäykkää. Jotta saisit tällaisen valtion, sinun täytyy tuntea kaikki viehätys mitä tapahtuu, unohtamatta jokapäiväisiä ongelmia ja täysin vapautunut.

Kyllä, joskus se ei ole niin helppoa päästä siihen. Sinun täytyy työskennellä itsellesi vähän ja oppia irrottamaan sortavasta rutiinista. Loppujen lopuksi meillä on oikeus olla onnellinen vai ei? Jos asut yksin huolta, älä unohda onnellisuutta pitkään!

Mitä tulee oikeaan intonaatioon, sen pitäisi olla sellainen, että ääni ei tunne jännitystä eikä keinotekoisuutta. Lauseita voidaan sanoa kuiskaamalla ja melko äänekkäästi. Pääasia on, että ne kuulostavat orgaanisilta, selkeiltä ja mielivaltaisilta. Mielenkiintoisin asia on se, että äänen äänien luontainen ääni vaikuttaa usein vain tappaviksi oleviin miehiin.

Joka tapauksessa, paljon voimakkaampi kuin yrittää herättää häntä luonnottomilla purringilla tai tahallisella intiimillä penetraatioilla. Tärkeintä, että sanoin oli seksuaalinen ylikuormitus. Ja meidän miehillä on ominaisuus kuulla tällaista subtext, jopa kaikkein viattomin lauseita.

Tässä esimerkiksi sanomme jollekulle ilman mitään taaksepäin ajattua ajatusta: “Mitkä kauniit sormet sinulla on! Sellaisena kuin se on suunniteltu soittamaan pianoa … “. Ja hänelle tuntuu, että näissä sanoissa on pikantti vihje. Sano, että tällaisilla sormilla voit myös hieroa naisruumiin. Tai tavallisessa kopiossa, jonka mukaan “päästään liikkeelle”, ihminen voi löytää piilevän implikaation, kuten “Let’s go to bed”. Joten älä ole yllättynyt siitä, että keskustelukumppani äkkiä swam silmäyksellä ja tuli sekava puhe. Olemme yksinkertaisesti lausuneet sanoja, jotka tuntuivat hänelle epäselväksi.

Sanat, jotka johtavat miestä, voivat olla mitä tahansa. Jopa ne, joista seinät ja punastua. Heidän joukonsa riippuu valittujen mieltymyksistä ja hänen alitajuisesta reaktiostaan ​​ulkoisiin tekijöihin. Joku herättää vain haastavaa vilpittömyyttä keskustelussa, joku on tarpeeksi näennäisesti täysin siveä lause.

Ja jotkut miehet sytyttävät innokkaasti, kun he kuulevat kirouksen, joka on maustettu voimakkaasti ja voimakkaasti. Siksi on vaikea laatia yleismaailmallisia syttyviä sanoja. Totta, monet naiset uskovat, että tämä ei ole niin. Ja lähes kaikki miehet menettävät kyky ajatella selkeästi, jos hiljaa kertoa heille jotain: “Voi, rakas, koska olen tänään ilman alusvaatteita!” Tai “Olen niin hyvä sinulle sängyssä! Olet niin seksikäs … “.

Ensimmäisessä tapauksessa yksilö voi päättää, että juhla viittaa rahan puutteeseen hyvän alusvaatteen hankkimiseen. Sano, sinun on haarukkaa, rakas. Toisessa – että hän haluaa lupaamasta ja lieventää, koska hän oli jossain määrin syyllistynyt.

Näin ollen, jos aiomme herättää rakkautta jonkinlaisin lausein, meillä on oltava vähintään etäinen käsitys hänen taipumuksistaan ​​ja luonteestaan. Jotkut miehet ovat täysin riistämättömiä syystä, joka on ilmeinen naisen hajanaisuus, toiset – intiimi luottamus ja romanttinen seksuaalisuus. On myös niitä, joita palvotaan häpeämättömäksi pettymykseksi. Tai ne, jotka yleensä vaativat jotain, ei tiedetä mitä. Kaiken kaikkiaan miespuolisen mielikuvituksen jännitys yleensä sisältää useita aiheita. Mitä nämä aiheet ovat?

stimuloivia lauseita

Teemoja jännittäville lauseille

Jos emme vieläkään tiedä tarkalleen, mikä on välttämätöntä kertoa ystävällemme tai aviomiehilleni, jotta hetkessä syttyä intohimo, voidaan tehdä pieni kokeilu tämän asian selventämiseksi. Tämän kokeen ydin on seuraava. Aloitamme lausua leikkisä lauseita, jotka liittyvät tiettyyn aiheeseen, ja katsomme miesten reaktiota heihin. Jos hänen silmäinsä pilvettiin, puhe tuli epäjohdonmukaiseksi, joten osumme kynsillä. Tärkeimpiä aiheita tässä tapauksessa ovat yleensä:

 1. Kiitokset fyysisestä ansioista

  Dithyrambs voi olla erilainen kuin frankness. Jotkut kaverit sai, kun hän flatteringly hänen lihaksia, ja joku on välttämätöntä, että tämä kohteliaisuudesta hänen pakarat, tai jopa elin, joka vahvempi sukupuoli haluavat kehuskella. Täällä avain on valittava henkilökohtaisesti.

  Mutta kiitosta tarvitaan vilpittömästi aidolla ilolla. Muussa tapauksessa et voi tulla halusta, mutta epäilyksen kohde. Ja mikä sitten vzbredet tämän hypoteettisen hanhi-tassun päähän – sitä ei tiedetä. Päättää, että he haluavat käyttää sitä kaupallisilla etuoikeutuksillaan! Todista, että hän yritti häntä … Miksi tarpeettomia ongelmia?

 2. Muistoja jo tapahtuneesta läheisyydestä tai unelmista tulevasta läheisyydestä

  Täällä sinun täytyy vain sanoa muutamia lauseita siitä, mitä aiemmin tapahtui tai mitä unelmoimme tehdä. Ja tunteesi siitä. No, jotain tällaista: “Muistatko kuinka nautimme seksiä autossa, kun olimme kiinni metsään? Oi, kuinka ihanaa se oli sitten! “. Tai: “Darling, mutta kuvittele, että olemme yksin rannalla ja otat uimapuvun pois. Ja olen innoissani kätesi koskettamisesta. “

 3. Frivolous fantasies

  Täällä voit haaveilla ääneen kaikista – uusista poseista, seksistä tungosta, roolipeleistä ja niin edelleen. Mutta tällaisen keskustelun aloittajana tytön on varmistettava, että se vastaa miehen mielialaa ja hänen mieltymystään. Muussa tapauksessa huomaamaton kirjoittaminen aiheuttaa varmasti hämmennystä tai jopa vihaa. No, kuka tietää, kuinka rakas kohtelee tarjouksen tiukka opettaja ja kuuliainen oppilas? Hän päättää myös, että ystävä haluaa nukkua hänen entisen tai nykyisen mentorin kanssa! Mene sitten selitä, että tämä on vain improvisaatio …

Excitatory-sanojen rajat on aina pidettävä sallittujen rajoissa. Jokaisella on oma käsityksensä intiimeistä ominaisuuksista ja tulkitsee tämän tai kyseisen lauseen omalla tavallaan. Joku voi olla innoissaan vain kaikkein kauhistuttavimmista päättelyistä ja joku on hämmentynyt vain intiimien syytösten mainitsemisesta.

Yksi saada hänet innostumaan, sinun on listattava kaikki mehukas yksityiskohdat läheisyydestä. Toinen asia riittää sanomaan: “Minä haluan kuunnella kuinka sydämesi lyö!”. Ja jotain entistä frankkaista tällaista miestä pilkkaa riskialttiiksi, – hämmentyneenä, kokenut häpeä ja hankala.

Yleensä on parempi, että tällaiset keskustelut ovat vuoropuhelu. Kuitenkin, jos nuori nainen sanoo, ja kumppani on hiljainen, ja molemmat tuntevat olonsa mukavalta, se ei myöskään ole huono. Tärkeintä on, ettei kumpikaan mies eikä nainen saa tuntea kovia. Vain tällä tavoin voit saavuttaa halutun tuloksen. Erityisen tehokas on kuiskaus korvanne suosikki ei kovin kunnollisia sanoja tungosta. Tällaisessa sopimattomassa tilanteessa sukupuolen kannalta on helppoa herättää miestä, jos hänellä on hyvä mielikuvitus.

Kuitenkin lempeä namurlykivanie jopa kaikkein piquantti yksityiskohdat eivät aina ole tehokkaita. Kuten olemme jo sanoneet, toisinaan ihminen tarvitsee äärimmäistä karkeutta äärimmäiseen jännitykseen. Mutta ei kaikki uskalla myöntää sen. Testauksen testiä varten on toivottavaa, että tyttö näyttää ainakin kerran kuvata psyykeä, huutaa, on töykeä, jopa neliön kirouksen avulla. No, maltillisesti, tietenkin.

Seksologien mukaan vihainen nainen, jolla on silmät helmeilevä ja rintakehä korkea, voi uskomattomasti saada miehen. Hän joutuu vain pysäyttämään ja antamaan hänen jäähtyä.

Yleensä herättää kaveri voi jopa sanoja, joilla ei ole sukua seksiin. Tärkeintä on, että ne sisältävät sanoja, jotka viittaavat läheisyyteen. Mitä heidän pitäisi olla kyse?

stimuloivat sanoja

Mitä sanoja voi herättää miestä

Jotta voitaisiin liittää ihmisten mieliin, joiden ilo on nautinnollinen, riittää, että niiden merkkeihin lisätään termit, jotka jossain määrin merkitsevät läheisyyttä. Nämä sanat ovat:

 • ilo
 • sänky
 • kaif
 • Keho
 • himo
 • intohimo
 • ilo
 • autuus
 • toivottaa
 • kiihtymys
 • lumikko

Tietenkin tämä luettelo ei ole täydellinen. Mutta riittää, että meillä on ajatus niistä ilmaisuista, jotka herättävät intohimoa. Ne voivat olla erityisesti sellaisia: “Onko syytä kiinnittää niin paljon huomiota uraan, jos on olemassa asioita, jotka tarjoavat paljon enemmän iloa?” Tai sellainen: “Tarkkailen huolellisesti kehoni tilannetta. Pysyvästi teen hierontaan ja suurella mielellä nauroin ja vaalitaan sitä. ” Tai: “Oi, kuinka haluamme, että haluamme olla aina intohimoisia!”. Ja vastaavia.

Siinä tapauksessa, että suhde on vielä tunnustamisvaiheessa ja läheinen luottamus pariin ei ole vielä syntynyt, voit toistaa epäselviä lauseita ja lisätä ne tavalliseen keskusteluun. Esimerkiksi nuori mies ehdottaa menemään discoon tai rentoutumaan ravintolassa. Jolle me vastaamme: “Tiedät, että tämä ajatus ei kiihdy minua. En pääse paljon vierailemasta tungosta. ” Tai jotain sellaista.

Jos kumppanit ovat toistuvasti jakaneet sängyn ja kaikki seuraukset, enemmän frank lauseita on täysin sallittua. Aikana, jolloin Barysh haluavat suosikki jaettu hänen intohimonsa, kertoa hänelle seuraavaa: “In silmäsi niin haluavat! Haluan siis että hyväillen ruumiini! “. Joko: “Minä vain menen pääni, kun muistan viime yönä! Joten uneksen taas päästä sängyssä kanssasi ja toista ilo! “.

Monet nuoret naiset eivät tiedä kuinka voimakkaasti ne toimivat miehillä, jopa vihjeitä läheisyydestä. Vaatimattomuus, nöyryys, erityisesti koulutus ei anna niiden välttämiseksi käsitellessään kaveri kevytmielistä ilme. Minun on sanottava, että tämän tuntemuksen ensimmäisinä päivinä tämä käyttäytyminen on varsin tarkoituksenmukainen ja jopa tervetullut.

Älä aluksi käyttäyty liian vapaasti. Kaikki nuoret miehet eivät reagoi myönteisesti tähän. Mutta kun ihmiset ovat jo pitkään ylittänyt kynnyksen platoninen seurustelun, ohitetaan keskustelu eroottinen ilmaisu ei ole toivottavaa. Koska ne luovat aistillisen ja romanttisen tunnelman samalla, se ei voisi olla paikannus ja fyysistä ja hengellistä läheisyyttä.

Tietenkään me kaikki eivät tunne intiimin keskustelun taidetta. Joten meidän on tutkittava sitä, koska naiset, jotka pystyvät avoimesti kertomaan rakastetulle tunteistaan ​​ja toiveistaan, ovat paljon enemmän tyytyväisiä seksuaaliseen elämään kuin toiset. Ja he saavuttavat orgasmin nopeammin ja vapaammin. Onko vaikeaa pakottaa itsesi sanomaan melko lihavoitua lausetta? Aloitetaan tavallisilla ilmaisuilla ja yritetään kuvata mitä tunnemme ja mitä haluamme. On melko helppo sanoa: “Minä haluan suudella olkapääsi”, “Haluan tuntea käsiesi lämmön kehossasi.”

No, kun jopa tällaiset viaton puheet näyttävät liian rehellisiltä, ​​yritämme vain olla mahdollisimman luonnollisia sukupuolen aikana. Ja me korvaamme sanat ilon nauroilla. Ja mikäli tarpeen, me laita huuto keskusteluun. Myös hyvä tapa herättää miestä. Varsinkin jos hän tietää täysin missä olosuhteissa tyttöystävä tekee samanlaisia ​​ääniä.

Suosittelemme lukemaan: Kuinka innostaa miestäsi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

67 − 57 =