Rakkauden ja avioliiton ongelma on lapsipuolinen aviomies

rakkauden ja avioliiton ongelma

2000-luvulla tällainen rakkauden ja avioliiton ongelma kuin lapsi-aviomies on yhä useammin kohdannut. Ja jos sovittamaton nainen ei aiheuta erityistä ärsytystä (hän ​​löytää itsensä kotiäidin rooliksi), riippuvainen mies yleensä ansaitsee julkisen huomautuksen.

Lisäksi aviomiehet menevät paljon kauemmas kuin naiset infantilismissaan. Sovittamaton vaimo johtaa edelleen kotitaloutta, valmistaa illallisen. Urospuolisesta lapsesta tällainen apu ei tarvitse odottaa. He motivoivat kieltäytymistään auttaa kotitaloutta sanomalla, että se ei ole “ihmisen liiketoiminta”. Heidän tehtävänään on lyödä kynsi seinään kerran vuodessa eikä mitään muuta. Joten nainen vetää koko perheen itselleen. Muuten, kynnet tulevat myös hänen vastuullaan, koska lapsi on niin tottunut tekemään jotain, että keskeytetty rykmentti uhkaa pudota muutamassa päivässä.

Mistä tulevat avioliiton modernit ongelmat, kuten lapsenpuoliset aviomiehet? Kuinka tunnistaa ne? Ja miten hoitaa miespuolinen riippuvuus? Psykologit uskovat, että infantilistien syntyminen liittyy suoraan feminismiin ja että naiset vetävät itselleen ensisijaisuutta. Voit kuitenkin väittää tässä. Ehkä feminismi ei ole syy, mutta seuraus?

Nykyiset perhe- ja avioliittoongelmat alkoivat, kun miehet päättivät ansaita, olla johtajia ja tukea perheitä. Mutta joku pitäisi tehdä sen? Tämä päihittää 50% naisten hihoissa ottamaan perhe-elämän taakan. Luuletko että hän haluaa niin paljon? Työskentele kovaa työtä kymmenellä tunnilla sen sijaan, että menisit kuntosalille, kauneushoitolassa? Näyttää siltä, ​​että hän haluaa riistäytyä töistä kokata illallinen, pestä, puhdistaa ja pöly pois ikuisesti makaavan sohvalla (istuu tietokoneella) hänen miehensä?

Mikä pitää tällaisen miehen vieressä olevan naisen? Syyt voivat olla useita:

 • Lapset (muuten vauvat rakastavat lapsia, ja tällaisissa perheissä täydennys ilmestyy tarpeeksi nopeasti);
 • Missään mennä (melko yleinen ongelma);
 • Sääli (Sovittomat miehet kiinnittyvät emotionaalisesti uhriinsa ja tekevät heistä riippuvuutta. Yksinkertaisesti sanottuna, “jättäisin miehen, anteeksi, menetetään ilman minua”).
 • Kuka tarvitsee eronnut nainen lapsen kanssa (usein lapsi kyllä ​​usein “polttoaineet” tämän version, kehittämällä naisen itsevarmaus)
 • Rakkaus. (Tämä on voimakkain sitova.) Sovittamattomat aviomiehet ovat yleensä lempeitä ja romanttisia.

Sankarin muotokuva

Joten kuka on tällainen lapsen mies? Tämä ei ole kypsä poika. Tällaisia ​​ihmisiä ei yleensä ole sovitettu tekemään rahaa, on vaikeaa heittää käsiä, lämmittää keittoastian. Äitiyspuolisilla aviomiehillä on varaa unohtaa tehtävä. Ja jos lähestyt heitä valituksella, vain hämmentävät silmät. Kuten lapset.

Itse asiassa he eivät unohda mitään. Se on vain, että he ovat laiskoja. Miksi jotain jos voit turvallisesti pelata tietokonepelejä. Ja ongelma itsessään ratkaistaan. Tarkastettu.

Ei rahaa maksaa vettä tai valoa? No, “ei ole oikeudenkäyntiä, ei.” Hän ei todellakaan ansaitse niitä!

Infantil odottaa rauhallisesti, että ongelma kasvaa globaaleihin mittasuhteisiin ja ulkopuoliset yhdistää sen ratkaisuun. Äiti, isä, vaimo, ystävät, sukulaiset – kaikki kulkevat viranomaisia ​​pyytäen jättämään kohtuuttoman asumusoikeuden tuomioistuimessa, kun hän on tyytyneenä tietokonepeleihin. Ja miksi kiire? Hän sanoi, että kaikki päätetään. Ja he antoivat minulle rahaa, ja kuitit asetettiin järjestykseen. Kauneutta! Infantil istuu pikemminkin tuolissaan ja aloittaa toisen tietokonepelien kierroksen

Sana “masennus” on ensimmäinen käytetty sanaluettelo. Vaimo kutsui slackeriksi? Infantilny aviomies putosi yleiseen suruun. Hän oli loukkaantunut. Onko jalkasi märkä? Etukäteen valmistautuu suuriin kylmiin kiroillen miehensä lähettämällä hänet sateelle leivälle. Rakkauden ja avioliiton ongelmaan lisätään lempeän aviomiehen jatkuvaa masennusta. Ja lopulta, vaimo pysähtyy hakemaan häntä, uskomaan, että “se on kalliimpaa.” Samalla hän ei tee mitään, mutta hän kiihottaa viikon. Ja tämä on juuri se, mitä oivalluksemme teki.

Jos aviomies on lapsi, älä odota tunnustuksia ja voimakkaita tunteita. Tällainen henkilö rakastaa itseään. Ei, hän sanoo, kuinka ihana olet, mutta kaikki hänen sanansa voidaan kääntää näin: “Olet niin ihana, että välität minua.” Talous on myös osa elämäntapaa lapsettomana. Hän ei kärsi katumuksesta. Se on niin mukavaa. Miksi ei.

Lapsuusikäiset

Tällainen mies syntyy tavallisesti vahvalla ja voimakkaalla äidillä. Isä ei periaatteessa (ei erota, kun lapsi oli hyvin pieni) tai hän on täysin riippuvainen vaimonsa mielipiteestä.

Lapsuudesta lähtien lapsi on hoidettu täysin (ei ole harvinaista, kun lapset ovat ainoita lapsia perheessä). Kaikki toiveet täyttyivät jo ennen ilmoitusta. Lopulta ihmiset olivat tottuneet siihen, että kaikki on hänen puolestaan. Kaikki on siellä. Ja älä rasita.

Kun lapsi kasvoi, hänet jatkettiin lastenvaatteiden käärimiseen, ostamalla asuntoa, järjestämällä työtä ja auttamalla rahaa. Perhe- ja avioliittoongelmat ratkaistaan ​​varovaisesti vanhemmilla, ostavat kaiken tarvittavan, tutustuvat poikansa oikeisiin ihmisiin ja löytävät häneltä eronnut morsiamen. Ja jos todellinen elämä alkoi näyttää todelliset kasvot, epäkypsä poika pelotti yksinkertaisesti. Päällikkö huusi? Kirjoitin eronpyynnön. Väärinkäsityksiä ystävän kanssa? Hän lyö hänet pois elämästään, jotta hän ei häiritse tilanteen analysointia ja anteeksi. Infantil seuraa aina vähiten vastustusta. Tai pikemminkin se vain istuu paikalleen ja elämä kulkee.

modernia avioliittoa

avioliitto

Arvaa kuka lapsi ottaa vaimoissaan? Se on oikein, nainen, joka näyttää äidiltään. Loppujen lopuksi tällaisen miehen (vaikkakin alitajuisesti) tärkein tehtävä on korvata märkä sairaanhoitaja-äiti märällä sairaanhoitajalla. Eli on etsittävä naista, joka eroaa itsestään kaikista talon ja hänen velvollisuuksistaan, verraton.

Tätä varten lapsi valitsee sen, joka:

 • pystyy tarjoamaan perheelle (se on naisen, joka on töissä);
 • riippuu hänestä jostain syystä (ikä, menneisyys, asunnon puute, lasten saatavuus),
 • tulee olemaan pienempi sosiaalisessa asemassa (lapsi on erittäin tärkeä tuntea paremmuutta),
 • rakastan häntä.

Äidin lapset eivät aina ole varma itsestään. He uskovat, että he ovat jo niin onnekkaita tämän miehen kanssa. Ja se, että hän on laiska eikä riippuvainen, niin tämä on ominaisuus tämän luonteesta.

Tällaisen naisen filosofia:

“Katsokaa, Zinka aviomies kaikessa juomassa ja nostaa kätensä. Mutta hiljainen, rauhallinen, ei juo, ei käy. Mitä muuta tarvitaan? Rahaa? Tämä ei ole tärkein asia. Varsinkin kun ansaitsen hyvää rahaa. Ja mieheni ei tarvitse paljon. Savukkeita, evästeitä (hänellä on makea hammas) ja teetä. Mutta hän rakastaa minua ja lapsia “

Se, että terve mies yksinkertaisesti käyttää sitä, nainen ei muista. Toistaiseksi.

Kuinka tunnistaa lapsettomuus

Ilman erikoistaitoja on vaikea tehdä. Tällaiset ihmiset ovat aluksi hyvin peiteltyjä. Aluksi nainen tuntee, että tämä mies antaa hänelle paljon. Joten eronnut nainen, jolla on lapsi, voi “peck” siitä, että lapsi on menossa erittäin hyvin lapsensa kanssa (kuten hän itse on lapsen sielussa) eikä passin leimalla ja on valmis antamaan hänelle kaiken, mitä hänellä on tällä hetkellä. Kun taas muut miehet näyttivät varovaisesti lapselle ja tarjosivat siviilivetoisuuden (ja yhtäkkiä emme voineet päästä mukaan).

Plus, hänen perheensä tulee hyvin hoitaa sekä naista että lapsi. Tämä on eräänlainen “honey trap”. He ovat jo tunnustaneet lapsensa luonteen ja vain onnittelevat häntä muiden ihmisten hartioilla.

Muuten, jos lapsi alkaa tarjota suosikki kultaisia ​​vuoria ja antaa viimeisen paidan, älä usko sitä. Tämä on petosta. Tällaiset miehet varovaisesti vartioivat kaiken, mitä he omistavat, koska he ymmärtävät, etteivät he itse voi ansaita rahaa tähän asiaan. Siksi alkuperäiset lupaukset jäävät sanoiksi.

Työntekijät

On olemassa kahdenlaisia ​​samanlaisia ​​miehiä:

 1. Ensimmäinen on hyvin tietoinen siitä, että hän ei ole vielä kypsä ja rakentaa suhteita kuten “aikuis-lapsi” -tyyppi. Eli vaimo vaaditaan olemaan nainen, mutta äiti. Suojaa, rehu, tarjota. Arkielämä on hyvin samanlainen kuin lapsi. Iloinen ja hellä kun äiti hymyilee. Ja oudosti, kun he odottavat vastuuta hänestä. Tämä tyyppi odottaa vaimonsa jatkuvaa valvontaa ja hiljaa vihaa häntä siitä, mitä hän kertoo jatkuvasti, mitä tehdä.
 2. Toinen tyyppi maailmassa ei tunnusta, että hän on lapsi. Hän huutaa, että tämä maailma on epätäydellinen. Ja tässä se on – juuri sitä mitä tarvitset. Paras. Jotta korostettaisiin heidän paremmuuttaan, tällainen mies naimisiin tavallinen, lähi-tyttö, jonka kanssa mies itse näyttää todelliselta sankalta.

Aikana, jolloin ruusupuiset lasit kuuluvat nuoresta vaimosta (ja he varmasti putoavat, liian lapsi ei ole riippuvainen, on vaikea huomaa). Ja nuori ilme ei enää loista adorationa, hänen miehensä löytää hänen tilapäisen korvaavan rakastajan muodossa. Se, joka sanoo olevansa todellinen mies. Ja ne, jotka eivät ajattele niin, vain kadehtivat häntä.

Ja he elävät, kunnes joku kyllästyy farsusta.

perheen ja avioliiton nykyiset ongelmat

Entä jos aviomies on lapsi?

Monet naiset, jotka ovat syöneet kypsymättömän ihmisen syöttiä, alkavat kärsiä kysymyksestä: mitä tehdä? Psykologit ovat hahmottaneet useita ratkaisuja tähän ongelmaan:

 1. Pakota vastuuta ihmisten hartioilla. Voit tehdä tämän, sinun on sairastuduttava, menetettävä työsi ja joututtava vaikeuksiin. Sinun on kuitenkin pettymystä. Jos tämä menetelmä toimii, niin ei kauan. Tietenkin lapsi pystyy väliaikaisesti osoittamaan maskuliinisuutta. Mutta jotta hän jatkuvasti ansaitsee ja huolehtii perheestä muiden miesten tasolla, sinun on pysyttävä sairas- sa, istumassa ilman työtä tai elämääsi koko ajan. Mutta se ei myöskään auta. Infantil huolehtii kuukausi, toinen, kolmas, kunnes hän ymmärtää, että hän on kannattavampi hänelle muuttaa vaimonsa kuin harjoittaa tällaisia ​​toimia.
 2. Laita kysymys oikein. Sano, rakas, jos et löydä työtä kuukaudeksi (voit korjata sen itse), sinun on etsittävä uutta vaimoa. Tämä menetelmä toimii vain, jos olet täysin tyytyväinen, että aviomies alkoi tuoda taloon ainakin jonkin verran rahaa. Toisin sanoen se pysyy sopimattomana, mutta älä kysy rahaa savukkeilta.
 3. Jatka työskentelyä, mutta luo tilanne perheessä, jota et yksin voi selviytyä. Esimerkiksi suuri velka on kasvanut vuokrattavaksi. Siksi on tarpeen tehdä henkilö sekava ja jatkuvasti kysytään apua miehelleen: “Kulta, mitä me teemme,” Tämä menetelmä laukeaa, kun infantilism miehensä ei ole kovin kehittynyt, ja se on edelleen kykenee. Jos asut kaksinkertaisella egoistilla, vastauksena ongelmaan hän tekee samat hämmentyneet ja pyöreät silmät: “Minulla ei ole aavistustakaan, rakas.”
 4. Avioero. Jos mies todella rakastaa sinua, niin suhteellisen lyhyessä ajassa hän täyttää kaikki pitkän aikavälin tehtävät, jotka annoit hänelle. Hän tekee työtä, tekee korjauksia keittiössä, kiinnittää katon mökkiin. Tämän jälkeen hän juhlallisesti osoittaa sinulle kaikki muutokset ja pyytää sinua palaamaan. Mutta älä lue itseäsi. Kaikki nämä tekoja hän teki shokissa. Heti kun aallot laantua, ja mies huomaa, että olet palannut sinne ja kaikki vanha, se muuttuu entisiä laiskuutta teki naulalla viideskymmenes muistutuksia, ja sen sijaan heittää pois roskakoriin, huolellisesti tamps ämpäri. Tapahtumien kehittyminen on tietenkin toinen: tähti siirtyy turvallisesti toiseen lämpimiin siivekkeisiin (uusi vaimo, äiti). Mutta joka tapauksessa, miksi tarvitset tällaista sovittamatonta kapriirista poikaa aviomiehen sijaan?
 5. Kärsivät ja edelleen. Yleisin ulosmeno. Nainen alkaa valehdella itselleen ja muille. Päästä eroon tyttöystävistä, jotka yrittävät avata silmänsä siihen, että häntä käytetään yksinkertaisesti omiin tarkoituksiinsa. Tehosta lapsen aviomiehiä olemattomilla kyvyillä. Osta lahjoja hänen puolestaan. Yksinkertaisesti sanottuna vaimo mukautuu tällaiseen elämään. Mikään hyvä lopputulos ei kuitenkaan toimi. (Vain, jos naisella ei ole terveyttä). Moraalisista ja fyysisistä ylikuormituksista vaimo vaipuu ennemmin tai myöhemmin. Aviomies, joka ei ole tottunut huolehtimaan joltakin, tai hän ei pysty auttamaan häntä ja antamaan taudin omaa omaa oikeuttaan tai yksinkertaisesti poistu ongelmista. Usein tapahtuu, että aviomiehet, jotka kärsivät infantilismista, luopuvat heikosta vanhemmistaan. He asuivat talon olosuhteissa ja pysyivät hyvin. Sitten, vaimona onnettomasta elämästä, hän kasvoi vanhaksi ja ei houkuttele häntä enää naisena.

Ihmisen myönteiset näkökohdat lapsen kanssa

Lopettakaa artikkeli positiivisilla pisteillä. Loppujen lopuksi lapsettomuus ei ole vain kaksinkertainen kuorma ja itse asiassa sovittamattoman miehen hyväksyminen. Myös tällaisen avioliiton positiiviset näkökohdat ovat. Mitkä? Katsotaanpa.

Naisen tulee itsenäisempi. Hän oppii luottamaan vain itseensä. Tällaisilla vaimoilla on aina ulospääsy, he eivät kadota. Muuten he ovat myös vastuullisempia rahan suhteen. Ottaessasi käyttämättömän miehen, sinulla on aina oltava varastosi, jos et voi työskennellä jostain syystä.

Infantilistien vaimoilla on aktiivinen henkilökohtainen kasvu. He alkavat kehittää nopeammin, hallitsemaan uusia ammatteja. Kaikki, koska heidän on nyt työskenneltävä kahdelle, joten nainen etsii entistä arvostettua ja maksullista työtä.

Tällainen aviomies ei koskaan kerro naiselle mitä tehdä. Hänellä ei yksinkertaisesti ole omaa mielipidettään, mikä on erittäin kätevää autoritaarisille vaimoille. Tyttöystävät kuukausittain osoittavat toisen puoliskon tarpeesta ostaa uusi televisio, kun taas aviomiehet jatkuvasti väittävät, että tämä televisio riittää lapsilleen. Äidinpuoleinen vastaus vain kuuliaisesti nyökkää päätään: “Kuten sanotte, rakas”

Joka tapauksessa, missä vaiheessa suhde ei olisi lapsen kanssa, anna minun antaa neuvoja: rakasta itseäsi. Älkää antako elämääsi jonkun muun kyvyttömyyteen, laiskuuteen ja haluttomuuteen tehdä jotain. Sinä ansaitset paremmin, uskokaa minua!

Suosittelemme lukemaan: mitä tehdä, jos lapsi valehtelee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 3 = 8